IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
4.8.2005
Tilastot
Käyntejä: 3 083 (1.7.2008 alkaen)
Koko
41 jäsentä
Tyttöjä: 36 (88 %)
Poikia: 5 (12 %)
Keski-ikä
33,2 vuotta
Otos: 31 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 33,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,1 vuotta

Jäsenet (41)

Sagah^Nightmare|-numppimr--pikkumari[z][S`]terzelivk-aANSELiKKACinderella_82mimisKoivusaarifONtEShanna^Tiinus^^

JUICEPOKSDon't leave me my loveLuonut: JUICEPOKSSunnuntai 22.03.2009 03:25

Da da da da, da da da da
Da da da da-da da

I don't know if I can yell any louder
How many time have I kicked you outta here?
Or said something insulting?
da da da da-da
I can be so mean when I wanna be
I am capable of really anything
I can cut you into pieces
But my heart is....broken

Da da da-da da
Please don't leave me
Please don't leave me
I always say how I don't need you
But it's always gonna come right back to this
Please, don't leave me

How did I become so obnoxious?
What is it with you that makes me act like this?
I've never been this nasty
Can't you tell that this is all just a contest?
The one that wins will be the one that hits the hardest
But baby I don't mean it
I mean it, I promise

Da da da-da da
Please don't leave me
Da da da-da da
Please don't leave me
Da da da-da da
I always say how I don't need you
But it's always gonna come right back to this
Please, don't leave me

I forgot to say out loud how beautiful you really are to me
I can't be without, you're my perfect little punching bag
And I need you, I'm sorry.

Da da da da, da da da da
da da da da-da da
Please, please don't leave me

Baby please don't leave me
No, don't leave me
Please don't leave me no no no
You say I don't need you but it's always gonna come right back,
It's gonna come right back to this.
Please, don't leave me.
No.
No, don't leave me
Please don't leave me, oh no no no.
I always say how I don't need you
But it's always gonna come right back to this

Please don't leave me
Please don't leave me

krista-tuuliatakasi kouluun:/ !!Luonut: krista-tuuliaMaanantai 09.03.2009 01:35

mul on ihan hirvee ikävä kouluun ja varsinki meiän franklinia <3 eli tuomasta =) sen jutut on aina niin tyhmiä ja nyt mulla ei oo ollu päivisin ketään kaveria kenen kanssa tapella ja vittuilla sen tyhmyydestä <3 mut tuomas oot silti tosi ihana <3 :D ja maariaa totta kai ;) ja kaikkia muita <3

Tiinus^^[Ei aihetta]Luonut: Tiinus^^Sunnuntai 01.03.2009 21:50

ihana loma oli<sydän> koko loma meni Rakkaani kanssa<sydän>
I love u Rakas<sydän> haluan takas kultani luokse<sydän>
Mä rakastan sua ja sä varmasti sen tiedät
Rakastan sua ja mä näytänkin sen vielä
Rakastan sua niin et sit on vaikea selittää
Rakastetaan toisiamme niin tää suhde pelittää
Voi tätä nyky-yhteiskuntaa, pitää kokoajan tehdä jotain, suorittaa, olla täydellinen. Sitten meillä on näiden täydellisten ihmisten sairauksia (syömishäiriöt, ahdistuneisuus, masentuneisuus) ja menetettyjä unelmia (lapsettomuutta, oman biologisen kellon käydessä loppuun).

Ei kaikki niin suoranaista ole, itsekin sairastan näitä täydellisen yhteiskunnan sairauksia. Haluan pois tästä kierteestä jo. Ei mun tarvi olla se kaikkein laihin, se kaikkein nätein, se joka tekee kaikki työnsä tädellisesti. Siitä on vaikee vaan päästä yli, siitä että yrittäsi tavoitella sitä mitä ei ole. En mä ole se nätti ja laiha tyttö joka tekee parhaita tuloksia. Minä haluan olla minä, enkä voisi olla täydellinen muutoin. Sen kun vielä saa ymmärrettyä.

Syöminenhän tässä on suuri haaste, mutta kuka tuolla pallon toisella puolella alkaisi ruuasta nirsoilla ja jättää syömättä kuihduttaen itsensä kun ruokaa on nenän edessä. Niin, tämä on niin hullua. Tässä taistelua käydään, itsensä kanssa. Tää taistelu pitää kyllä voittaa, tää pilaa mun elämää. Kyllähän se 5 vuotta erilaista tasapainoilua itsensä kanssa, syömisellä temppuili, kehon satuttamista (ei se jatkuva sairastelu ja menkkojen heittely niin nannaa ole, eikä ne luut niin kauniita voi olla, persekin puutuu heti kun ei siellä enää mitää pehmikkeitä ole). Sitä on hukassa ja itkee maailman kurjuutta, vaikka kaikkihan on hyvin. Joskus se sisäinen taistelu vaan vie mukaansa täydellisesti, eikä mikään tunnu miltään. Kuka lopettaisi tämän mun taisteluni? ei siihen avaimia ole muilla kuin minulla.

Kuka tässä maailmassa kulkee meidän jälkeemme? Suurinosa kavereista kammoksuu sitoutumista, haaveilevat kuitenkin perheestä. Mutta perhe tulee sitten joskus, kun on koulutus ja työ ja koti ja kaikki. Silloin on biologisesti ehkä jo myöhäistä. voi kuinka minä haluaisin jo pikkuisen nyt. Onhan asioista keskusteltu vakavasti ja avoimesti tuon kumppanin kanssa. Eikä me nyt sanota suoraan että ensin pitää opiskella ja saada vakaa talous. Se helpottaisi varmasti asiaa, mutta materiako se tekee onnelliseksi? Itse huomaan että olen jäänyt eniten vailla sitä jotain lämpöä, ei lapsia rahalla osteta, rakkaus riittää. Rajat on rakkautta, rakkaus on läheisyyttä ja sitä että toisesta pidetään huolta. Voi minun pikkuinen, sinulle tahdon olla hyvä äiti, etkä sinä minua varmasti syyttäisi jos sinut saisinkin jo nyt parinkymmenen ikävuoden tienoilla. Varmasti rikastuttaisit elämääni ihan eritavalla, voisit pelastaa minut ja minä sinut.

Uskooko kaikki rakkauteen ensi silmäyksellä? Onko sitoutuminen kammoksuttavaa? Kammoksun ajatusta siitä, ettei olisi sitä kumppania vierellä. Enkä usko siihen rakkauteen ensi silmäyksellä,se on joku vale, onko tulinen rakkaus sitä kestävää arjen jakamista joka säilyy vuodesta toiseen? Eikö rakkaus synny arjesta, jaetuista hetkistä ja huolehtimisesta, välittämisestä.

Me eletään oikeessa avioero yhteiskunnassa, kaikesta uutisoidaan. Toiset tuntuvat menevän kihloihin tuosta vaan, häät ei olekaan kerran elämässä juttu, huomenna onkin jo eropaperit vetämässä. Mitä kihlat merkitsee? Se on lupaus naimisiin menosta, lupaus lopun elämän jakamista, kaikkine myötä ja vastamäkineen. Kyllähän tuostakin ollaan jo puhuttu, kihloista ja naimisiin menosta. Ei kihloihin mennä tuosta vaan, kyllä minusta olisi hyvä silloi jo naimisiin menosta puhua, päättää hääpäivä. Sitä voi toista rakastaa koskaan kihlautumatta tahi menemättä naimisiin, mutta kyllähän se avioparina eläminen tiettyä laillista turvaa tuo. Silloin myös on lupaus ainakin pyrkiä elämään yhdessä siihen kunnes kuolema erottaa.

Mun rakas, on aika ikävä sinua. Tässä haaveilen siitä tulevasta, meidän pikkuisesta, meidän yhteisestä elämästä. Se on tulevaa ja jokin voi rikkoa suunnitelmamme päivässä. Ihmisellä on silti tapana haaveilla ja pyrkiä toteuttamaan haaveita ja toiveita. Odotan niin sitä että saan sinut viereeni taas rakas, vaikka hyvä välillä onkin erossa olla. Tämä aika taas vahvistaa meitä, samoin kuin minun Saksassa oloni. Näiden kokemusten jälkeen olemme varmasti valmiita muuttamaan yhteen ja jakamaan vihdoin elämämme. Kasvaa ja elää yhdessä, kasvattaa meidän pikkuisia ja vanheta yhdessä.

Minä en usko rakkauteen ensi silmäyksellä, enkä usko pika siirtoihin. Ei saa edetä liian nopeasti, harkitsematta, mutta ei saa odottaa sitä oikeaa koko elämää ja harkita asioita niin kauan, että onni on kävellyt jo ohitse. Monet ovat sitä mieltä etteivät teininä solmitut liitot kestä, näen kuitenkin pitkät nuorena aloitetut suhteet kestävämpinä kuin keski-ikään asti kestävä kumppanin hakeminen. Ihmiset kun kasvavat yhdessä, silloin he saavuttavat jotain suurempaa kuin jatkuvat lyhyissa suhteissa elävät.

Minulla on paljon asiaa, mutta kuten näkyy jäsentely taidot eivät ehkä niin hyvät ole. Ja se teksti vain tulee ja tulee ja tulee. Toivottavasti joku ehkä tämänkin lukee ja voi jotain kertoa omista mietteistään. Olisi kiva keskustella syvällisiäkin uusienkin ihmisten kanssa. Kun tämän nyt olette lukeneet, kertoisitteko omia kantojanne. Tässä pintaraapaisin taas masennusta, syömishäiriötä, seurustelua, vauvakuumetta, kihlautumista, rakkautta. Samalla puran ikävääni rakastani kohtaan, kaipuuta joka ei kuitenkaan ole raastava. Tiedän että me nähdään pian.
Sinne se ukko sitte lähti. Voi tulee hirmu ikävä, mutta näin on paras. Pehmee lasku pidemmästä erosta, nyt näkee sua sentään sitten viikonloppuisin. Ja parastahan on se, että kun tulet armeijasta rakkaani niin sitten muutetaan omaan kotiin, yhteiseen kotiin. Jos olet vuoden rakas, sitten minä menen jo edeltä meidän kotiin ja sinä tulet sitten viakuun. Ja sitten pidetään kunnolla toista viakutuksessa. Ollaan viakussa vaan.

Mussukissu on aikas maukukatten rakastus <3

Siellä sä olet armeijassa, kasvat mieheksi ja voit oikein hyvin. Opit uusia asioita ja pääset vähän leikkimään sotaa. Pääset inttiin syömään hyvin ja lepäämään työnteosta ja lomillasi saunotan sinua, pesen ja peittelen. olet viakussa.

Ei ole yksin kiva mennä nukkumaan, mutta olet varma että sinun antamasi Katze Kissen , sekä sinulta saatu nalle ovat viakuituksessa. Nukuthan sinäkin hyvin, olet ajatuksissa rakkaani <3 Tiedän että voi hyvin ja ajattelet minua. Minäkin sinua niin hirmuisesti. Tämä on vain vaihe elämässä, lyhyt vaihe joka voi antaa paljon. Otetaan kumpikin siitä kaikki irti.

Nauti sinä siellä olemisesta ja vapaudestasi. Kasva ja tule kuuliaiseksi, tutustu uusiin ihmisiin ja löydä hyviä kavereita. Saa monia ainutkertaisia kokemuksia. Minullakin on tehtävä täällä kotona, minun tulee selvittää ajatukseni, parantua. Ei olisi reilua että ottaisit minut kokonaan taakaksesi, haluan tuntea maan itsekin jalkojeni alla. Minun pitäisi enää vain olla rohkea ja astua eteenpäin, jotta sinäkin rakas voit olla ylpeä minusta.

-mushukatten

JUICEPOKS[Ei aihetta]Luonut: JUICEPOKSTorstai 13.11.2008 22:28

9kk

JUICEPOKS[Ei aihetta]Luonut: JUICEPOKSLauantai 25.10.2008 01:25

1. Kuka hän on? - Tuomas
2. Mikä on hänen toinen nimensä? - Mikael
3. Hänen äitinsä nimi on? - Eeva
4. Isän nimi? - Pekka
5. Jos hänellä on sisaria tiedätkö heidän nimensä? - periaatteessa, sisko- ja velipuoli
6. Mikä on hänen lempivärinsä? - vihreä
7. Millainen on hänen musiikkimakunsa? - vähän kaikki
8. Kuka on hänen paras ystävä? - en tiedä, vpklaiset
9. Seurusteleeko hän? - kyllähän se taitaa joo <3
10. Onko hän aidosti rakastunut? - toivottavasti
11. Mitä hän vihaa? - ei oikeastaan mitään
12. Mitä hän rakastaa? - jos puheista voi päätellä, niin minua n___n*<3
13. Mikä on hänen tämänhetkinen olinpaikka? - oliskohan matkalla töistä kotiin/nutalla..
14. Mitkä on hänen lempivaatteensa? -
15. Syökö hän mitä tahansa? - lähes kaikkea muuta, paitsi sellaista missä on pähkinöitä
16. Mikä on hänen lempiharrastuksensa? - vpk
17. Osaako hän soittaa nokkahuilua? - epäilen, tosin se mies osaa kaiken :D<3
18. Mitä lehtiä hän tilaa? - ei omalla nimellä tietääkseni mitään :p
19. Mikä saa hänet raivostumaan? - minä
20. Osaako hän kutoa? - ainakin se viime viikolla yritti :''D<3
21. Mitä lemmikkejä hänellä on? - minä
22. Jos sinulle itsellesi tulisi kauhea rahapula, auttaisiko hän sinua? - toivottavasti.. ;'>
23. Voisitko kuvitella että hän löisi jotakuta? - en usko
24. Jos sinä joutuisit sairaalaan, olisiko hän ensimmäisien joukossa katsomassa vointiasi? - toivon
25. Mikä on hulluin muistosi joka liittyy häneen? - ehkä se yks kerta seikkaillessa stadissa ja meltsis..
26. Uskaltaako hän itkeä jos sinä olet näkemässä? - kyllä
27. Oletko ikinä ollut hänen kanssa samalla luokalla? - en
28. Missä tapasitte? - koulussa
29. Onko hän ujo? - vähäisen <3
30. Mikä on hänen lempiohjelmansa tv:ssä? - heroes, 4400, emt :'00
31. Miksi hän pitää sinusta? - jaa-a, sitä voidaankin tässä sitten miettiä
32. Muistatko hänen puhelinnumeronsa ja osotteensa ulkoa? - molemmat
33. Mikä on hänen lempiasentonsa sängyssä? - voi kuule, en kerro! : DDD <3
34. Minne hän haluaisi matkustaa? - mihin tahansa, missä mä oon
35. Syökö hän epäterveellisesti? - no mäkkiläski mikä mäkkiläski ::DD:D:DD:
36. Antaako hän sinulle anteeksi jos petät lupauksesi hänelle? - eiköhän
37. Arvostaako hän vanhuksia? - jossain määrin
38. Kuinka kauan olette nyt kaikenkaikkiaan tunteneet? - loppusyksystä 2007
39. Oliko tapaamisenne "rakkautta ensi silmäyksellä"? - no jos saatanan heinäsirkka-haukkumanimi on rakkautta, niin sitten joo.. :''''D eli ei.
40. Jos olisit vastakkaista sukupuolta, voisitko ajatella meneväsi hänen kanssaan naimisiin? -kokoajanhan mä oon vastakkaista! : DD tietysti! <3
41. Tuleeko hän toimeen seurustelukumppanisi kanssa jos sinulta sellainen löytyy? - kaippa itsensä kanssa joo..

penniliiniIkävä <3Luonut: penniliiniMaanantai 08.09.2008 20:26

Onhan sitä täällä Saksassa nyt 6 viikkoa oltu, nyt sitten vähän on ikävä. Haluaisi vain saada kuulumisia Suomesta, ihmiset kunnon kuulumisia, kirjoittakaa sähköpostia tai kirjeitä. Täällä alkaa päästä tähän arkeen kiinni, ei ole mitään uutuuden viehätyssä tai kammoksuntaa vessojen pesussa, rutiinit alkaa tulla. Aika kuluu nopeesti, viikot seuraa toisiaan samalla kaavalla. Viikot töitä, tiistaina ja torstaina koulua, viikonloppuna kavereiden kanssa Frankfurtiin tai jonnekin. Hei nyt tytöt oikeesti lähetään sinne Pariisiin, tai jonnekin! Pitää lyödä päivämääriä lukkoon.

Kotona olen 19.12.2008-4.1.2009. Enää 102 päivää lähtöön. Voi mä kaipaan niin Tuomasta, tääl on niin kolkkoo nukkuu itekseen. Odotan noita 15 kokonaista päivääni Suomessa. Sitten taas tänne puoleksi vuodeksi. Täällä kyllä viihdyn ihan hyvin, ja maukukattenikin sit menee armeijaan niin emmää leikkiä kesken jätä.

Joskus sitä kyllä niin vaan kaipaa halausta, suudelmaa ja jotain vähän enemmänkin. Mää kaipaan nyt oikein kovasti. odotan vain tietoa siitä milloin tulet tänne, montako päivää olet viakussa. Tietoa siitä, että tulet ja näemme ennen kuin minä tulen Suomeen. Ja kun minä Suomeen tulen, minä todellakin etsin sinut, halaan ja käperryn viereesi. Ja siinä todellakin olen, paikoillani, lähelläsi.

Ikävä

JUICEPOKS[Ei aihetta]Luonut: JUICEPOKSLauantai 23.08.2008 19:10

Mä näin susta unta.
Näin että tulin sun luo, vieraaseen taloon ja vieraaseen sänkyyn.
Koitin maata sua vasten ja koitin olla sun kanssas, mutta se ei toiminu.
Sulla oli jotain muuta ajateltavaa, sun masus missä oli joku muu. Sä olit raskaana, niin mahdotonta kuin se vaan onkin.
Ja kuin tilauksesta joku tuli ulko-ovesta sisään ja sä vaan katosit äänen suuntaan, jätit mut yksin siihen sängylle ja mä menin piiloon. Menin sängyn ja seinän väliin makaamaan ja sitten kuulin sen äänen. Farkkuhaalareissa ja tummassa pitkässä kiharassa se tuli siihen ovelle, vieraan makuuhuoneen ovelle ja kysyi naurahtaen, onko täällä jotain muitakin lapsia? Se luuli mua lapseksi...

Ja sitten mä heräsin siihen, etten saanut henkeä vaikka kuinka yritin.