IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Uusi kotiLauantai 27.04.2024 20:24

No niin, Onhan siitä taas aikaa kun viimeksi kirjoitin.

Eilen muutettiin sitten tänne uuteen kotiimme. On tämä aikamoinen talo. Viime yö meni aikamoisissa kivuissa kun olin kantanut raskaita juttuja ja kiivennyt portaita kerta toisensa jälkeen. Kylmäkin oli tuolla isoimmassa huoneessa joka nyt sitten makkariksi muotoutuu. Tänään patteri suostui lämpiämään sielläkin joten jospa ensi yö menisi vähemmän viluisesti. On se kanssa että melkein toukokuu ja pitää vielä laittaa patterit päälle.

Tänään jatkettiin entisen kämpän raivausta kun ei kaikkia tavaroita vielä tuotu. Nyt sitten on enää ihan muutamia irtotavaroita siellä enää. Luulen että huomenna saa tehdä loppusiivouksen ja jättää avaimet sinne. On tämä ollut aikamoista, muuttaminen ja remppa samaan aikaan on kovaa hommaa. Lattiat on laminoitu makkarista ja olkkarista. Vielä eteinen ja pari muuta kohtaa niin lattia olisi valmis. Vapun aikoihin pitäisi tulla maalit että saadaan maalata seinät uusiksi ja sitten vasta laitetaan jalkalistat tietenkin paikoilleen. Sen jälkeen fiksailemaan rikkinäisiä ovenkahvoja, listoja, mitä näitä nyt löytyy... eli hommaa on. Eiköhän tästä silti hyvä tule.

Nyt vietetään ansaittua viikonloppua tässä, mies lähti vielä kuskaamaan siskontyttöänsä johonkin. Viileä on ilma ja satelee, toivotaan lämpenevää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.