IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

totuuksia kauriistaSunnuntai 25.10.2009 14:04

kännihoroskooppi
Kauris alkaa puhua kaikkitietäväiseen sävyyn ja jakelee auliisti neuvoja alkuillasta. Kännissä kauris vapautuu ja todennäköisesti saa iskettyä itselleen seuraa. Kauris on kuitenkin harvoin se, joka oksentaa naapuripöydän tuoppien päälle. Uusia ystäviä hän kyllä hankkii kymmeniä, jotka sitten aamun valjetessa jäävät unholaan ja kauris palaa taas ylhäiseen yksinäisyyteensä.
★ ★ ★
bilehoroskooppi
Kauris saattaa viipyä niin myöhään töissä, että parhaat terassihetket ovat jo ohi. Muutenkaan merkki harvoin sortuu terassilla yltiöpäiseen nautiskeluun. Säästäväisellä ja tunnollisella kauriilla kyllä olisi aikaa ja rahaa viipyä terassilla pitempäänkin, mutta usein luonto ei anna myöten. Siinä siis ystävillä haastetta.
Juomasuositus: oikein iso.
★ ★ ★
seksihoroskooppi
Seksuaalisesti Kauris on kaikista merkeistä herkin ja aistillisin sikäli kun hän löytää aikaa tälle omassa tarvehierarkiassaan melkein viimeisenä olevalle asialle. Ellei Kauris onnistu vapautumaan ylenmääräisistä velvoitteistaan tai työnarkomaniasta niin eipä hänestä tule olemaan suurta iloa myöskään sängyssä. Jotta Kauris pystyisi nauttimaan seksistä tulee hänen sitä harjoittaessaan olla virkeä ja energinen. Kauris jos kuka osaa löytää pienimmätkin nautintoa tuottavat alueet kumppanistaan, mutta tämä vaatii tietysti täydellistä paneutumista tilanteeseen. Kauriin seksuaalinen vastaanottokyky toimii ainoastaan silloin kun hän voi tuntea olonsa täysin turvalliseksi ja luottavaiseksi kumppaninsa seurassa. Ellei näin ole Kauris voi kyllä rakastella mutta ilman omaa täyttymystä.
★ ★ ★
vihahoroskooppi
Epäilemättä vihasi on hillittyä ja täysin hallittua. Menet aamuisin töihin vihasi kanssa ja se kasvaa kuin lumivyöry iltaa kohti. Voit hoitaa vihasi kohteen yläkerrasta käsin. Menet ja imartelet esimiehesi, kiipeät reittä pitkin, jakelet suosiotasi viileästi oikeille tahoille ja puhut sanasen asiasi puolesta. Parin viikon päästä vihattu henkilö on saanut siirron Siperiaan. Kyllä pystyvä ihminen siellä pärjää.
★ ★ ★
autoilijan horoskooppi
Kauris välttää liikenteessä riskien ottamista. Tai jos hän joutuu ottamaan, hän tekee sen erittäin harkitusti. Kauriin autoilu on tylsää ja ennalta arvattavaa. Takuulla turvallista menoa. Kauris on erittäin kunnianhimoinen. Hän aloittaa pienestä autosta ja auto kerrallaan vaihtaa suurempaan. Auto kertoo samalla myös hänen edistymisensä urallaan. Kauriin kaiken kattava konservatiivisuus paljastuu hänen lopullisessa autotavoitteessaan.

Kuvia kaatamaton Kauris näkisi itsensä erittäin mielellään ison Mercedes-Benzin omistajana.
★ ★ ★
kaunistelematon horoskooppi
Kauriita ei kukaan vihaa, sillä he tekevät töitä koko ajan yksinään pommisuojassa kaukana häiriöstä. Ainoastaan heidän puolisonsa on jatkuvasti katkera ja vihainen. Kauris ei edes huomaa. Hän ei yleensä huomaa edes sitä, että puoli kotia, lapset ja puoliso ovat lähteneet, ennen kuin on aika maksaa yhteisiä laskuja. Silloin kauris kyllä huomaa.

MOTTO: "Lasketaanpas tarkalleen se 10%:n tippi"
TYÖPAIKKA: oma perustama firma
AUTO: Jaguar, tarpeeksi tyylikäs, mutta ei liian kallis
★ ★ ★
" tavallista tylympi horoskooppi "
Olet vanhoillinen känisevä kranttu, joka pelkää riskejä. Et tee mitään, olet siis laiska. Yksikään kaurisihminen ei ole koskaan tehnyt mitään merkittävää tässä eikä muissa maailmoissa. Kauriiden ei pitäisi pysyä kauaa paikoillaan, koska ne karkottavat ominaishajullaan muut pois. Kauris yrittää mielellään pujotella muiden liiveihin ja hakea muiden kautta menestystä. Mikäli Kauris yrittää selviytyä omin avuin eikä tietenkään tässä menesty, hän alkaa syyttää muita uransa torpedoimisesta. Kauriilla on ikävä tapa elää aivan helvetin vanhoiksi.

ONNENKAPINE: Kansaneläke
ONNENNUMERO: Kansaneläkkeen perusosa 2625 mk/kk
ONNENVÄRI: Kelan kuoren väri
MOTTO: “Oi oi, voi voi, pakko tässä on vielä yrittää oi oi…”
AUTO: Lada 1200L
★ ★ ★
ruokakauppahoroskooppi
Kauris ajaa farmariautonsa pitkän työpäivän päätteeksi Prisman pihaan. Hänellähän on S-etukortti lompakossaan, eikä bonuksia kannata hukata asioimalla muualla. Hän jättää autonsa perheparkkipaikalle ja käskee lapsia istumaan kiltisti autossa sillä aikaa, kun hän itse käy kaupassa. Hän ostaa makaronia, perunaa, jughurttia, maitoa, kananmunia, saunaoluet ja nakkeja. Hän pyörähtää vielä kodinkonehyllyn ja varaosahyllyn kautta, sillä hän on jo pitkään etsinyt akkuporakoneeseen uusia teriä, sekä uutta leivänpaahdinta. Yhtään hyvää teräsarjaa ei taaskaan ole myynnissä ja leivänpaahdinten hinnat ovat vieläkin liian korkealla…
« Uudemmat - Vanhemmat »