IRC-Galleria

Zurah on yksinkertainen mies Lörxylästä, Suomen ja Ruotsin väliseltä eksoottiselta saarelta, missä kasvaa paljon ympyräpuita. Zurahin heimon Hambabun edesmennyt ja nykyisinkin toteltava päällikkö Kurzi on seiskarin vallitessa päättänyt, että kaikkien heimolaisten pitää kulkea saarella diskopallot kädessä. Päällikkö Kurzin muistoalttarilla soikin taukoamatta vielä nykyäänkin 70-luvun diskojytää.
Zurah on hyvin uskollinen Kurzille. Hän pukeutuu joka päivä erilaiseen Banlon-poolopaitaan, leveälahkeisiin housuihin ja paksupohjaisiin kenkiin. Hänelle on hyvin tärkeää näyttää selvästi mihin etniseen taustaan kuuluu. Toisin kuin Zurahia, hänen vaimoansa ja nelospoikiansa ei voisi himppastakaan kiinnostaa heidän aikoja sitten kuollut ja kuopattu päällikkönsä, mutta silti lojaalisti kunnioittaa diskopalloja. Gopedi, Zurahin vaimo ja heidän neljä poikaa, Yrkelö, Izora, Nubix ja Åklözuka haluaisivat vain elää normaalia elämää Lörxylässä. Poikien intohimo on Playstation peleissä ja he ovatkin jo kaksi vuotta sitten, kun he olivat 14 vuotiaita, aloittaneet itse rakentamaan ja suunnittelemaan omia videopelejään. Heidän vanhempansa kannustavat poikia toteuttamaan suurimmat unelmansa, mutta isä painottaa aina kantamaan diskopalloa ylpeydellä vaikka kuinka muuttaisi ulkomaille ja muut katsoisivat pilkaten.
Eräänä aurinkoisena iltapäivänä Lörxylässä, Zurah oli juuri tullut töistä ympyräpuusahaustehtaalta ja asettunut uudelle valkoiselle nahkasohvalleen katsomaan päivän uutisia. ”Hyvää päivää Lörxylän kello kolmen uutisista. Tänään aamulla on tapahtunut kamala onnettomuus Hemiculantiellä. Kaksi bussia ajoi kolmannen bussin kylkeen, kun kolmas bussi liikkui hitaasti eteenpäin risteyksessä. Kolmas bussi traagisesti räjähti ja kaikki sisällä paloi poroksi. Poliisi, palolaitos ja muut asiantuntijat yrittävät taukoamatta selvittää tragedian uhrien ja mahdollisen aiheuttajan henkilöllisyyttä. Kaksi muuta bussia säilyi täysin ehjänä eikä kukaan loukkaantunut. Nyt sanon hyvää loppupäivää ja olkaa varovaisia liikenteessä. Seuraavat uutiset kello kuusi.”

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.