IRC-Galleria

tequilastory

tequilastory

arpokaa, happi ei riitä, joka viidennen teistä on heti kuoltava.

harrastukseni: galtsu ja kuvake.Perjantai 13.09.2013 21:02

yläasteen jälkeen pidin muutaman vuoden taukoa galtsusta, kesällä palasin ihan huumorimielessä tänne, kun ei mulla nyt muutakaan elämää oo, daa. kuvakkees mulla on ollu profiili vissiin yli vuoden, ihan huvituksen vuoksi myöskin. onhan se ihan hassua käydä toisinaan seurailee et mitä täällä tapahtuu, plus mun mielestä galtsuu tai kuvaketta ei tarvii ottaa läheskään yhtä vakavasti ku facebookia, voin perseillä täällä huomattavasti vapaammin, ku kaverilistalla ei oo sukulaisia, työkavereita tai läheskään yhtä paljon assholeja jotka suivaantuis mun jutuista. tai no, mistäs mä tiedän jos vaik joku tulevaisuuden potentiaalinen työnantaja käy kyylää mun kuvakeprofiilia ja sen perusteella jättää palkkaamatta.

mua useimmiten hassuttaa ihan suunnattomasti monet yhteydenotot joita näissä palveluissa oon saanu. en pistäis vastaan, jos joku oikeesti järkevänoloinen henkilö tulis joskus aloittamaan keskustelua, mutta välillä pistää miettimään onko ihmiskunnan taso oikeesti näin alhaalla, valikoituuko näiden palvelujen käyttäjiksi erityisen paljon ääsburgereita vai välitänkö itse kenties sellaista vaikutelmaa profiilillani, että oikein odotan kaikensortin autistisia yhteydenottoja.

en siis väitä että itse olisin mikään intellektuelli valioyksilö, mutta c'mon, siinä vaiheessa kun minulle tullaan tosissaan ehdottelemaan että myisin seksiä, hakisin tupakkaa/kaljaa randomteineille tai lähettelisin alastonkuvia 50-v miehille, alkaa vähän epäilyttämään maailman tilanne. ei siinä, suhtaudun näihin huumorilla ja saan hyvät naurut, ja sen takiahan mä täällä profiilia ylläpidän.

sit toinen jota aina jaksan ihmetellä on överitökeröt ja no, lähinnä säälittävät iskuyritykset. siis nää tyypit, joilla ei oo ees profiilikuvaa (tai siinä on kuva vaikka autosta), ei juuri minkäänlaista infoa itsestään profiilissa ja keskustelut on tasoa "oot nätti", ";)) mmm" tai "moro, panisin" (kaikki mun profiilista poimittuja oikeita kommentteja). niinku oikeesti. tuohan on sama asia ku menis jossain kadulla pussi päässä tai autosta tummennettujen lasien takaa huutelemaan tytöille "oot kuuma, läheks treffeille". näinköhän kävis flaksi.

itse ainakin jätän tällaiset turhat kommentit ihan huomiotta, ja kaikista suorimpiin ja huvittavimpiin ehdotuksiin vastaan läpällä jotain mitä viestin lähettäjä tuskin on toivonut.
(*kuvakkeessa käymäni keskustelu*
nimimerkkixxx: wow ;) tekis mieli... hmm.. hhehe ;)
meitsi: joo munki tekis mieli... nimittäin käärii vaahtokarkkeja juustoon ja syödä niit ketsuppiin dipattuna... sairasta..
eipä tullu jostain syystä vastausta..)

mietinki aina et mitenköhän paljon vastauksia, saati toivottuja sellasia nää tyypit oikein saa. vaikka oikeasti kyseessä saattais olla kuinka kuumis tai hurmaava persoona, ei se paljon herätä kiinnostusta jatkaa keskustelua, kun tiedät toisesta osapuolesta vaan nimimerkin ja että se panis mua. ja onko ne koskaan ajatellu, et saattas toimii paremmin, jos vaikka tutustuis sen ihmisen profiiliin jota aikoo viestitse lähestyä, kenties löytäis vaikka jonkun yhteisen kiinnostuksenkohteen ja vinkkaavien hymiöiden sijaan kommentois vaikkapa "hei, satuin bongaamaan profiilisi ja vaikutat kiinnostavalta ihmiseltä. huomasin yhteisöistäsi että sinäkin pidät *lisää valitsemasi bändi*, mikä sinun mielestäsi on *ko. bändin* paras levy?". siitä saattaisi saada vaikka ihan oikean keskustelun aikaiseksi. ja toimii muuten ihan oikeassa elämässäkin, baarissakin kannattaa harkita jotain omaperäisempää kuin se "käytsä usein täällä". ei se toimi ees ironisena läppänä.

loppuun pitää vielä mainita, ettei kenenkään tarvitse vetää tästä palkokasveja hengityskanaviinsa, muuttaa galtsuviestintätapojaan tai ottaa mitään sanomaani liian vakavasti. i'm just sayin. enkä tarkoita että nyt joku galtsun/kuvakkeen käyttö olisi niin vakavaa touhua ylipäätään, että ihan otsa kurtussa tarvitsisi jokaista viestiään hioa sivistyssanakirja kädessä, mutta kunhan vinkkasin että nettiviestittelyssäkin on sallittua käyttää aivoja tai sitten jättää kommentoimatta. että jos nyt joku minulle jotain kommentoinut persoona pohtii että miksi vastausta ei kuulu, niin tämä saattaa valaista asiaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.