IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat kuvamerkinnät

« Uudemmat -

bat-w600 km korkea ?Luonut: bat-wPerjantai 22.03.2024 08:31

Kiinasta, Tiibetistä, sen keltaisen alueen oikeasta reunasta. En tiedä mikä tuo on tuossa vasemmalla ... mutta on hyvä ehdokas ihmisen ja nautiluksen esi-isäksi. On vaan valtavan kokoinen ... uskomatonta. Ehkä näen jotenkin väärin? Uskon näkeväni pääasiassa oikein tuon kuvan, että nautiluksen "teline" alhaalla, ja levän "käsiä". Rotifereille sukua. Mittakaava on oikein kuvassa, Googlen kartan mukainen.
Joudut vahvistamaan "valööri"-eroja paljon, jotta tumma pystyhahmo tulee esiin, mutta et niin paljon kuin tein hiukkaskiihdyttimen läheiseen kynnöspeltoon. Viimeksi mainitun multa muuttui läpinäkyväksi vasta äärimmäisellä käsittelyllä, ennenkuin pellon sisästä paljastui pellon kokoisen neliön rakenteita ja outoja sisältöjä. (Osittain muuttuu läpinäkyväksi ja osittain paljastaa mullan värieroja.)
Nyt myöhemmin kun katson kuvaa, uskon siinä olevan sellaisten olentojen jäänteet, joiden koon rinnalla mikä tahansa scifi-elokuvien otus kalpenee.

blogiini liittyy
Nyt on todella näin tämä ja tämäkään siis hallitusohjelma ei todella edes nyt kykene todella taloudessa yhteenkään muutokseen..

Ja joka on ihmiselle isku silmien väliin..

Hallitusohjelma on itsessään on jo muutoksen esteenä ja ennakolta käsin estää kaikki ne muutokset..

Tästä hyötyy ne 10 % prosenttia jotka kuluttaa maapallon resursseja jo nyt noin ollen niin ne miljoonat elää köyhyysrajalla..

Pakotettuja pyrkimään tänne pakolaisina ja jo täällä eriarvoisuus taloudellinen sosiaalinen ongelma..



Työpaikkoja koulutus järjestelmää eläke sosiaaliturvaa nyt heikennetään niin he ei nyt vain sopeudu näihin siis muutoksiin..

Ja asunto on oltava..

Ja elämän perusehdot nielee resurssit..

Heikennykset ja kaikki ne mitä katsotaan nyt uudistuksina palauttaa jopa
ihmisarvon ja oikeuden 1900 luvulle..

Jo nyt on oltava elintarvikkeita ruokaa jopa jaettavana kolminkertaiselle joukolle ihmisiä..

Jakovaraa ei kohta ole enään riittävästi jo nyt on edessä jos ei ole ruoka otetaan..

Niin että joko sitä on jakaa jos ei ole mitä jakaa ja sitä millä ostaa silti se otetaan kaupasta..

Jo nyt on näin hallitusohjelma käytäntöön saatettuna jo nyt takaa tämän..



Yhdysvaltojen kohdalla tämä sama ongelma mikä on jo nyt siis todella jo nyt nähtävissä..

Venäjällä ja Kiinassa..

Voi vuosia olla tilanne hallinnassa mutta voi olla sen siis edellä siellä on tiedossa tämä niin se ei voi jatkua..

Ja loputtomiin ei voi olla näin..

Venäjällä on jo todella syntynyt 1900 luvun siis lopulla tämä länsimaisen monipuoluejärjestelmän lähtökohta..

Paikallisen nuorison suhteellisen hyvin voiva elämä on ohjannut aikuisia tähän suuntaan ..


Oireet kielteisistä siis jopa reaktioista siis nuoriin kun ei ole resursseja on aina nähtävissä yritetään tätä..

Oire tästä miten hallitusohjelma ja resursseja ei ole vaikuttaa tähän juuri miten aikuiset toimivat..

Asettaa Nuorille tämän ja saattaa aiheuttaa vielä tätä lisää koska..

Kollektiivi Psykologinen Ärsyke ja ehdollistaa tämän..

Aikuisilla on kuvitelma tämän järkevyydestä ja toimivuudesta kielteisellä viestinällä nuoret saadaan aisoihin..

Tai hyväksymään jotakin joka ei niin vain voi toimia..

Paikallinen suhteellisen hyvin voiva nuoriso ?


Sulkea rajoittaa ja jopa rangaistuksia asettamalla todennäköisesti ne siis jotka ei ole tässä osallisia saa sen kokea koska..

Hallinolla on tiedostot..

Paikalliset tietää ilkivallan tekijät täällä he ei ole välttämättä tehneet tätä he olisi haikommin toimeentulevan jälkikasvua...

Ja turhautumista ja motivoitumaton nuori saattaa toimia niin..

Ja ne jotka aiheuttaa todellista tätä..

Ja sitä ne jotka ei tässä ole pääasiallisesti edes osallisia voivat olla juuri niitä nuoria jotka on sen siis avun ja tukemisen tarpeessa..

Säästöt on heiltä otettu pois jo hallitus ohjelmissa muodostuu kukaan ei tee mitään sen suhteen heillä menee muita huonommin..

Ilkivallassa mukana olevilla on ehkä toinen motiivi heillä on nyt vielä siis mahdollista elää rikasta monipuolista elämää..

Reaktio tähän muuhun turhautuminen ja epävarma tulevaisuus..

mirrikeisariKatsotaas. 👀Luonut: mirrikeisariPerjantai 08.03.2024 17:37

bat-wCENOTESLuonut: bat-wTorstai 07.03.2024 08:17

Satua samasta saaresta. (Entä jos siinä onkin (ollut) ikkuna?! (Ihana näky ikkunassa :) nuama näkkyy. ) Katsoin, että mikä kaivo siinä on, johon näyttävät kaikki lähellä olevat yksiköt keskittyvän. Niin ikkunahan se siinä! Olisi mielenkiintoista saada sama kohde tuolta toisesta suunnasta kuvattuna. (Madagaskarin 10-senttisissä lasikiekoissa on neliskulmaisia ikkunoita, ja sisällä rivi jotain otus-riukeloita - uskon niiden olevan paloittunut mailan muotoinen "kuolematon" eläin, niissä.)Tuon saaren sisällä, tai koko massa, saattaa olla eläinmäisiä rakennusyksiköitä, joista osattiin rakentaa vasta sarvi, sieni, tai vuori.Jotenkin kaikki on nykyään päinvastoin.



Kuvat toistuvat tutkijan kännykästä tiede-dokumentin ja internetin läpi läppäriini niin hyvin, että taustalla näkyy levittelevän suuria käsiään, suuri levä, pinta tummana. Kun tarkennan kuvan 25 vuotta vanhalla ohjelmalla, joka tuli tupakka-askin kokoisen, pierun verran maksaneen kiinalaisen? kameran mukana. Kuollut, varsinkin jos nuo harmaana näkyvät saaret ovat sen "käsien" päitä, eikä noita leviä noin suurina eläkään enää, en tiedä elääkö noin hämähäkkimäisiäkään enää. (Mustia hämähäkkimäisiä sanotaan sieniksi)

yksiköt saattavat olla sen levä-"hämiksen" käsiä, mutta ovat hieman hämmentäviä ja outoja muodoiltaan. Aivan kuin ne olisivat moniin erilaisiin tarkoituksiin tehty, ne kätöset. Ikäänkuin oikea käsi tuhoaisi sitä, mitä vasen käsi on rakentanut. (Ikäänkuin se tilanne elokuvassa Terminaattori III, kun kone oli ohjelmoitu 2 ristiriidassa keskenään olevalla käskyllä, ja se pysähtyi. Ehkä kaikki pysähtyi, samasta syystä, maapallolla? :) Avaruudessa yhtä sinistä kättä käytetään hyvin suuren liman ampumiseen kohteeseen, korjaava, sulattava tai pyydystyslima, en tiedä. Se on kuin kone, ihmeellinen kone. Keskellä on pieni pää. Laitan kuvan, jos voisin laittaa. Uusin kuva, jonka tein, koskee saman asetelman hassuja yksityiskohdan mielikuvitus-tapahtumia.

(Eräässä Mars-kuvassa, mustavalkeat Mars-kuvani aivan ensimmäisten blogikuvieni joukossa, on tuota vihreää "sarvi-"/"amme-" -saarta muistuttava, mutta (korkeintaan metrin pituinen ehkä?) "amme"/"ruuhi" ... samassa Mars-lähi-maisemassa rötköttää maassa kuin pehmeä hauki, jonka toisessa päässä on 2 osan "tarttuma-rukkanen". Tuo vihreä "saari" ... se on kiinni maassa ehkä 2 osan sellaisella tarttumarukkasella ? Samanlaisia asioita samoissa kuvissa.Yhteenlaskettuna edelliset: hämähäkkimäinen levä tai sieni ampuu vasemmasta raajastaan saaren, joka on kuin sarvimainen amme. Se kiinnittää sen rukkasmaisella päällä pohjaan tai ehkä limajuureen. Peittelee päällyksen 1/2 saaren kokoisilla kuplilla joita tulee muista raajoista, niin että rikkihapot vaan sihisevät. Kun on valmis, irtoaa vasen käsi sarvesta, ja oikea käsi rikkoo sarven pohjassa tai limajuuressa kiinni olevan kärjen. En tiedä, loiko emo saaren kokoisen, sen päällä makaavan äyriäisen, vai uiko maljan päälle viimeksi mainittu, vai oliko maljassa pieniä jälkeläisiä, tai että olisiko koko malja tai saari sitten kellunut ja seilannut meriä. Toinen punalevä aivan muualla kasvatti ammeita ympärilleen saariksi. Ei eteensä, vaan sivuille. Se oli kehittyneempi, uudempi ja pienempi, ja ammeet pursuivat selkärankaisia muistuttavia alkuja. Tämä tässä on tehnyt"Mars-mallisen" ammeen. Marsissa sellaisen lähistöllä oli "tulppaanimaisia varrellisia simpukoita". Summataan taas: saan hanhenkaulamaisen olennon, jonka äiti, jos on levämäinen, niin äiti on silloin 2-päisen eläinjuuren toinen pää, se leväpää.Toinen pää olisi niinkuin kasvilla, juurena.


________________________________

P.S. Alla näkyvässä on vielä tutkailtavaa. Ehkä jotkut tiedemiehet tunnistavat nuo eräät leveät "pihdit" ... minä en oikein, mutta näyttävät hieman tutuilta. Mietin, että jos ympäriltä lätkittiin laattoja tuohon, niin onko siinä sama kuin myöhemmissä pienemmissä yhdyskunnissa, että massa tietää mikä sen pitää juuri siinä kohdassa olla. Miten se edes olisi mahdollista, että tietäisi, lättykasassa?! Yhdyskuntamassassa palaset maagisesti asettuvat kohdalleen. Näen kuvassa yläviistosta samaa kuin Uuden Seelannin vuorissa näkyi sivusta: Vuoren päällä makasi valtava äyriäinen, silmistä roikkuvine äyriäisläppineen. Ihankuin 1 olisi tehnyt pyöreällä kitalaen lätkällään reikiä tuohon... mitäs se se on? Viittaa syömiseen, mutta toiset sitten ovat rakentaneet viimeiseen asti, eivätkä rei'ittäneet. Ja yht'äkkiä kaikki on pysäytys-kuvaa vain. Ehkä oikeasti tuli jokin katastrofi hyvin nopeasti... Miksi rakentavien lättyjen reunoissa on polttavaa happoa? En ihan vähällä suostu uskomaan syömisestä olevan kysymys. Ehkä rakentajallekin tulee nälkä, ennen massakuolemaa? Siinä on mielestäni radiolaria-sarvi, jota täytettiin ympäriltä ... niveljalkaisen rakentamiseksi ... lopulta se meni pienempinä versioina niin, että jotkut rakennetut, pienet, niinkuin 1cm tai alle? olivat kuin se tikkujalkainen "käpyolento", jolla on kuin ihmisen naama ja viitta. Noita saaria, varsinkin noita vedenalaisia, pitäisi tutkia ja kuvata, jotta saisi selville, että minkälaisia kaikkia eliöitä ne muistuttavat. Ja että mitä sitä oikein puuhattiin niine kitalaesta lennähtävine lätkineen ja muineen.
Ai niin tämä piti vielä sanoa: tuossa kun olisi sellainen asetelma, että veden alta käsin lennätetään rakennus- ja geeni-materiaalia maapläntin päälle, joka on hanhenkaulaa muistuttava suuri sarvi, niin: Grönlannin jokien (jokien, limajokien, vuonojen, whatever) rannoilla lötköttää kuin litteitä hanhenkauloja, lötkötti, ja vedestä käsin kurkittiin ylös maan päälle ja viskeltiin niiden päälle jotain vappuhuiskia muistuttavia asioita, jotka jäivät kohteeseensa. Tai siltä se ainakin näyttää, että sellaisia eli siinä ja niin tapahtui. (Himalajalla oli myös sellaisia outoja hanhenkaulaa muistuttavia litteitä mailoja... siitä tulee mieleen, että sellaisen pullukan mailan voi pakata mutkalle kiekkoon, ja silloin kapeassa päässä oli yorgian karvanenä" ... palasia on, ja olen käyttänyt niitä parhaani mukaan eliökartassani. Vaaditaan parempi kartta ja aikarenkaita, jos meinaa ängetä cenote-kaivo -mantereen tekijät karttaan.

Matelijamaisia, jotka rakensivat "leguaani-merietanan". (Siinä on jotain mantereita ja saaria tms) Tämä on tosi jännä. Ei tällä kertaa jordgubbe-rotifer-matoja, vaan käärmemäisiä. Luotu "manner"/saari koostuu cenoten sisäseinissä metrien kokoisista otuksista, mielestäni. Näyttävät chi-hua-hua -naamaisilta leviltä ja lepakoilta, kaloilta, ja ties miltä. Hönkäiltyjen näkymättömien lehtien (on niillä paksuutta) reunat sulattivat isojen kaivojen rivit ? Punalevän happoa? Jos ei syövyttänyt, niin miten reiät sitten tulivat? Ne laittoivat samalla perimänsä sinne. Jälkeläinen on ikäänkuin kiinni jossain jatkumossa, mitä ne ovat jotain radiolaria-sienijuuri-jatkumoita. Jossain vaiheessa maasta päästiin irti. Se mitä nuo tekevät yhteistuumin, sitä tapahtuu avaruudessakin, kohteissa joita sanotaan galakseiksi. Tai en nyt muista, että puhalletaanko avaruuden suurissa mittakaavoissa lehtiä, vaan ainakin siellä on niskaan kiinnittymistä. Tämä eroaa siten, että puhaltaa limalätyn sisältään, eikä itse yhdy siihen yhteis-luomukseen.



Otus koostuu otuksista. Poriferamainen massa on "saari-merietanalla".Ne ovat melkein päinvastaisia kuin me: oudot möhkäleet koostuvat pikku-ukoista. Me koostumme oudoista möhkäleistä, ja olemme isompia ukkoja.

Isompiakin reikiä tuossa saaressa, eikä vain kaivoja. Se on kuin leguaani-karhukais-merietana, kiinni jossain sienijatkumossa. Puhaltajat näyttävät jopa selkärankaisilta, eivätkä meritupilta.
Muistutan, että Alpeilla kulkee jossain luolien suulla lammikon reunalla jatkumo, jossa on paketeissa peräkkäin sienijuurimaisesti "kanoja ja siilejä", yhden paketin päällys-läpät ovat kuin joidenkin oikosarvien "päätyläpät". Kiveä lienee nykyään.
No tämmösiä.
Kesäretkellä, ohiammuttua latvalintua paistellessa.
Tämä on nyt näin jos nuoret on tehneet ilkivaltaa ja heidät kyllä jo nyt siis tunnistettu ja..

Ne monet toimenpiteet on tehty aikuisesta näkökulmasta hyvin oudolla tavalla...

Ja siis koska näillä seuduilla harvemmin ne nuoret joilla on siis ongelmia toimisi joukolla näin..

Paikallinen suhteellisen hyvin voiva nuoriso ?


Minun kokemuksena kollektiivisesta jo ajattelusta nousee esille nyt niitä aikuisia jotka on tästä puhuneet..

Ja tai yksilön tasolla tähän puuttuneet..

Minua on paheksuttu moitittu kielletty puuttumasta tähän muut aikuiset ei sitä siis halua tästä edes kuulla..

Ei kosketa heitä ja ei hänen lapset ja nuoret voi olla tässä edes nyt siis no mukana..

Paikallisen nuorison suhteellisen hyvin voiva elämä on ohjannut aikuisia tähän suuntaan ..


Olen tätä aina kohdannut ja jo 1970 luvulta tähän päivään..

Ja se asti lasten jopa nuorten teot on ja siis jos ne todella vain pohjautuu hänen kaltoin kohteluunsa..

Lastensuojelu ja sosiaalihallinto kunnan hallinto ja ne koululautakunnat poistaneet lapsen ja nuoren koulusta...

Rangaistus laitokseen..

Ja psykiatriseen hoitoon josta hänen traumatisoitunut elämänsä saanut uusia psyykkisiä vamoja elämäänsä..

Nuoria minun sukupolvesta siis jopa nyt aina 1980 ja 1990 luvun alussa syntyneisiin lapsiin ja nuoriin asti..



Monet heistä on eläneet siistillä tavalla ja ei ole käytetty juuri alkoholia ei tupakkaa ja ei ole edes pahoja käytöshäiriöitä..

Toimintansa on ollut esikuvallista muille nuorille lapsille ja aikuisille..

Vaikutus lapsiin ja nuoriin on tämä 1989 elokuussa he tilaisuuden jälkeen vierailivat siellä muuta halusi olla kuvassa...


Lapsille olen esittänyt tätä vaihtoehtoa 1986 -89 psykologit ja kaikki on kohdelleet elämääni tämä kaikki olisi vain..

Mielenterveysongelmani näkyvä syyn seuraus ei aitoa kiitosta ei mitään apurahaa..

Ja ei Mitään sitä vastaan tuloa..

Paikan korjaamisen olisin vienyt pitemmälle nykyinen kokemus ja tietämys olisi sen tehnyt helposti toteen ja tämä ?


Minä olen korjannut omilla resursseilla paikan niin alkaa näyttää syyltä tulla ostaa lippu sinne joka on tämän tarkoituskin..

Jos olisin korjannut kaikki ne seinät järjestänyt vuotavan katon niin se on korjattu talkoissa..

Mennyt lautaa vahvaa rimaa keittomaalia..

Olisin möyhentänyt sillä siis maanmuokkaus koneella pajukon juurineen ja raivannut pusikot pois..

Pellon muokkausta kahden vuoden välein ja olisi näyttänyt..

Moni ostaa lipun tulee sinne..
Tämä on nyt näin jos nuoret on tehneet ilkivaltaa ja heidät kyllä jo nyt siis tunnistettu ja toimenpiteet on tehty aikuisesta näkökulmasta hyvin..

Paikallinen suhteellisen hyvin voiva nuoriso ?


Minun kokemuksena kollektiivisesta ajattelusta nousee esille niitä aikuisia jotka on tästä puhuneet tai yksilön tasolla tähän puuttuneet..

Minua on paheksuttu kielletty puuttumasta tähän muut aikuiset ei sitä siis halua kuulla..

Paikallisen nuorison suhteellisen hyvin voiva elämä on ohjannut aikuisia tähän suuntaan ..


Olen tätä aina kohdannut ja jo 1970 luvulta tähän päivään..

Ja se asti lasten jopa nuorten teot on ja siis jos ne todella vain pohjautuu hänen kaltoin kohteluunsa..

Lastensuojelu ja sosiaalihallinto kunnan hallinto ja ne koululautakunnat poistaneet lapsen ja nuoren koulusta...

Rangaistus laitokseen..

Ja psykiatriseen hoitoon josta hänen traumatisoitunut elämänsä saanut uusia psyykkisiä vamoja elämäänsä..

Nuoria minun sukupolvesta siis jopa nyt aina 1980 ja 1990 luvun alussa syntyneisiin lapsiin ja nuoriin asti..



Monet heistä on eläneet siistillä tavalla ja ei ole käytetty juuri alkoholia ei tupakkaa ja ei ole edes pahoja käytöshäiriöitä..

Toimintansa on ollut esikuvallista muille nuorille lapsille ja aikuisille..

Vaikutus lapsiin ja nuoriin on tämä 1989 elokuussa he tilaisuuden jälkeen vierailivat siellä muuta halusi olla kuvassa...


Lapsille olen esittänyt tätä vaihtoehtoa 1986 -89 psykologit ja kaikki on kohdelleet elämääni tämä kaikki olisi vain..

Mielenterveysongelmani näkyvä syyn seuraus ei aitoa kiitosta ei mitään apurahaa ei vastaan tuloa..



Millä tavalla minun toimintani eroaa tästä miten hän toimii !

Siinä minua ei kukaan ota samalla periaatteella tästä todella siis jo tulee
arvo ja merkitys tästä itsestään jota muut yrittää toistaa..

Minä olen tämän tehnyt 1980 ja 1990 luvulla jo..

Viestittänyt sitä 2003 -2019 välillä jopa hänen fanisivunsa kautta hänen avustajille operaattoreille..

Tästä syystä en tiedä koska sieltä ei sitä kerrota..

Missä vaiheessa tulin osin hänen tietoisuuteensa sen jälkeen kun olin siis viestittänyt sitä..

Isänsä ja Äitinsä tietokoneen kautta siinä ei ole sitä ohjelmaa päällä ja siis se suodattaa satunaiset henkilöt pois..

Kautta olin viestittänyt tuntemattomille siellä sitä samaa..

Turhautuu syrjäytyneisyyteen viime syksyn jälkeen näin tiesi jotakin joka on mahdotonta jälkikäteen hahmottaa..

Ohjelma on itsensä mitätöivä en pääse hyötymään tästä..

Kaikki mikä liittyy häneen on kuin on sosiaalinen taloudellinen hyöty siis minulle siirrettynä..



Lady Gaga...

Jopa niin toimiin ja niin mikä on..

Tästä syystä olen ehdottanut hänen avustajille operaatoreille tätä nyt D-3 tulostin massa tulostimia on tehdä korun korvaan tai..



Hulluuden ja Neron eroavuus..

Ohjelma monistaa tämän saman ja yritän tehdä tästä monta blogimerkintää ja sama toistuu syytä en tiedä..
Tämä on nyt näin jos nuoret on tehneet ilkivaltaa ja heidät kyllä jo nyt siis tunnistettu ja toimenpiteet on tehty aikuisesta näkökulmasta hyvin..

Paikallinen suhteellisen hyvin voiva nuoriso ?


Minun kokemuksena kollektiivisesta ajattelusta nousee esille niitä aikuisia jotka on tästä puhuneet tai yksilön tasolla tähän puuttuneet..

Minua on paheksuttu kielletty puuttumasta tähän muut aikuiset ei sitä siis halua kuulla..

Paikallisen nuorison suhteellisen hyvin voiva elämä on ohjannut aikuisia tähän suuntaan ..


Olen tätä aina kohdannut ja jo 1970 luvulta tähän päivään..

Ja se asti lasten jopa nuorten teot on ja siis jos ne todella vain pohjautuu hänen kaltoin kohteluunsa..

Lastensuojelu ja sosiaalihallinto kunnan hallinto ja ne koululautakunnat poistaneet lapsen ja nuoren koulusta...

Rangaistus laitokseen..

Ja psykiatriseen hoitoon josta hänen traumatisoitunut elämänsä saanut uusia psyykkisiä vamoja elämäänsä..

Nuoria minun sukupolvesta siis jopa nyt aina 1980 ja 1990 luvun alussa syntyneisiin lapsiin ja nuoriin asti..



Monet heistä on eläneet siistillä tavalla ja ei ole käytetty juuri alkoholia ei tupakkaa ja ei ole edes pahoja käytöshäiriöitä..

Toimintansa on ollut esikuvallista muille nuorille..
Arvoperusta johon me olemme sitoutuneet on todella se siis länsimainen paremmin toimeentulevan ihmisen hyväksymä todellisuus..

Voi paheksua osoitella niitä joilla menee muita heikommin ?



Yhdysvalloissa ei ehkä hyväksytä hyväksikäyttöä ellei se ole taloudellista ja sosiaalista..

Ja ihmisen elämän tuhoavaa ja perusteellisesti sitä itseään..

Älyllinen elämä maailmankaikkeudessa on..


Minä en hyväksy enkä voi antaa tätä sielullisella tasolla anteeksi koskaan koska olen tästä täysin toisesta todellisuudesta..

Ihmisenä olen neutraali koska on sen suhteen järkevää..

On rytmihäiriö en ota fyysisesti mitään painetta sen suhteen..

Suojatyö palkatonta työtä joka on työn tekijälle voinut olla jopa menoeränä ostopalveluna on työnteko kuluineen ja..


Minua on kohdeltu kuten erityisryhmissä olevia ja mutta en ole koskaan edes päässyt suojatöihin en oikeaan..

Työharjoitteluun..

Hallinto teki omalla mutkattomalla tavalla jo selväksi he ei tue sitä minä harrastan työntekoa..

Maksaa veronmaksajille he taloudellisesti tukee minulla on verstas ja ne työkoneet puupölynpoisto ei tule pölykeuhkoja..



Koulussa luokanvalvoja ja jopa koulun rehtori kielsi minua asettamasta kuvaamataidon luokan tilaan oppilastöitäni..

Kouluun tulee..

Maaherra ja arvovieraita ne poistetaan tästä syystä..



Koulussa on Lukiotasoiset Ylioppilastasoiset joilla on tiettyjä erivapauksia he osaa ne ottaa sitä ei valvota ja kytätä..

Asunoissa ei saa seurustella aikuiset nuoret ei saa seurustella..

Kahtena ensimmäisenä vuonna asuntolan valvoja valvoi tätä aiheuttaa jo sen moni..

On jo sosiaalisesti estynyt jopa todella jo tästä häiriintynyt koulussa tätä häiriinnyttävää periaatetta yritetään soveltaa..

Piippolassa 1986 -89 ihmiset on tuntemattomia nyt koska koulun ilmapiiri oli sinä aikana kaikille hankalaa ja riitaisa..


Päällepäin näennäisesti sopuisa ilmapiiri psykologi ei halua tätä käsitellä julkisesti miksi rehtori soittaa hänelle..

Puhuu omista ongelmistaan..

Ja minun koulun tyttöjen välisistä siis niistä eroottisista jo fantasioistaan joita tämä kirjasi minun asiakirjaan minun ongelmina..

Minä olen häiriintynyt hän ei sitä ole ?

Tämän vesittäminen oli muille aikuisille nuorille itsestään selvyys 1980 luvulla autoradipuhelimet mukana kuviossa....


Psykologilta puuttuu kollektiivisen..

Yhteisöllisen siis sen jopa siis joukko psykologian taju ja hän sitä ei osaa ja omaa sitä ominaisuutta tiedostaisi tämän itsessään totena..

Minulla tämä on vaikka olen osin aika kokematon sen suhteen..

Tyypillisin sosiaalinen käytöshäiriö joka johtuu rakauden nälkä joka horjuttaa elämääsi monin tavoin syin on se siinä...


Nuori aikuinen häiriintyy jos hän ei voi seurustella käyttäytyy oudolla siis tavalla koulun oppilaskunta alkaa toimia niin..

Osasin kuunnella ja jos jo seinässä oli huonot äänieristeet..

Muiden pahat puheet ja se olisi pitänyt nauhurilla jo nauhoittaa joka olisi vain johtanut psykologi sen näkökulman torjuu täysin..

Voi olla 2020 luvulla samat ongelmat paljon tätä pahempia ongelmia..
Olen jotakin sitä ihmisenä jo ja joka tietoinen mihin kohtalon polkuni tulisi olla ohjattu..

Ei ole en ole sielullisesti katsoen syntynyt tänne sitä kohtaloa varten tämä tähän päättyy..

Olisi eläville karsea kohtalo koska olen jotakin muuta kuin mitä muut nyt olettaa minun olevan..

Älyllinen elämä maailmankaikkeudessa on..


Olen sillä tasolla joka tarkoittaa olen tietoinen tehtäväni ei ole vielä valmis ja ei ole aika irrottautua täältä...

Ja voi viedä vaikka yli 19 vuotta vielä..

Päästä lähelle sitä mihin on voitava nyt suuntautua..

Minulla sama mahdollisuus ohittaa tämä umpikuja joka oli..

Outlander Matkantekijä..

Maapalolla on kaikkina aikoina vuosimiljoonia aiemmin vierailtu näytteet ja elämä on luonnonvarana elintärkeää sillä voidaan korjata..

Virheet joita älyllinen elämä on aikojen saatossa tehnyt..

Voivat siis puuttua sotiimme ydinaseiden ja joukkotuho aseiden kohdalla jopa..

Epäsuorasti jopa pakottaa ohjata meitä kierrättämään jätteemme resurssina


Siis se aika matka ei muuta historiaa muuttaa historiassa elävien oman kohtalon niin maailmassa ei sitä..

Voida havaita tai edes todentaa..

Jos siirtyy tietoisuuden kautta vaikka oman elämän kautta 1980 aikaan ja tilaan jossa kukaan ei sinua ota todesta..

Puhun näin nyt epävarmuus elämästäni sitä ehdollistanut..

Aikamatka teknologian avulla on johtanut tähän ja ihmisiä on kadonnut aikaan..

Ja he ei pääse takaisin..

Tämä on sitä mikä ei ole havaittavissa oleva tapahtuma..

Vain minun elämäni kohtaloni uudelleen säätäminen kohdalleen ei koske maailmaa muita ihmisiä millään tavalla..

Tätä voin voisin käyttää..

Taivaanvartijat toisin sanoen..

Tähteläiset Avatar..

Ikivanhoista syistä täällä he on syystäkin täällä ja..

Jaettu 1986 - 1994 välillä mäntylammella julkisuuden henkilöille ja keikka autoihin 99 kappaletta oli noin 39 sivua..


Mäntylammella 1980 luvulla jaetut jutut on sitä tietyiltä osin juuri sitä ja tämä vahvistuisi jos tietoisuus todella siirtyisi ajassa tilassa..

Valikoimiinsa tietoisesti valikoituviin ajanjaksoihin..

Korjasin seinän rakensin takaoven sinä aikana olisin nyt olevan tiedolla tehnyt ennemmänkin kuin mitä olin tehnyt ?


Paikan tilan korjaaminen tehostuisi niiltä osin ja ennakoisin tulevan aina siinä asiassa..

Teoksen mallikappale 1990 luvulla aina 2009 asti sama malli..


Panterollit ja kyltit olisi olevia jo muun ohella ja jo 1983 - 84 välillä siis jopa vierailisin taidekoulussa..

Jo 1981 -82 ostamassa UV suojattuja vesiliukoisia värejä..

Ennakoivia tarvikehankintoja ja..
Olen jotakin sitä ihmisenä jo ja joka tietoinen mihin kohtalon polkuni tulisi olla ohjattu..

Ei ole en ole sielullisesti katsoen syntynyt tänne sitä kohtaloa varten tämä tähän päättyy..

Olisi eläville karsea kohtalo koska olen jotakin muuta kuin mitä muut nyt olettaa minun olevan..

Älyllinen elämä maailmankaikkeudessa on..


Olen sillä tasolla joka tarkoittaa olen tietoinen tehtäväni ei ole vielä valmis ja ei ole aika irrottautua täältä...

Ja voi viedä vaikka yli 19 vuotta vielä..

Päästä lähelle sitä mihin on voitava nyt suuntautua..

Minulla sama mahdollisuus ohittaa tämä umpikuja joka oli..

Outlander Matkantekijä..

Maapalolla on kaikkina aikoina vuosimiljoonia aiemmin vierailtu näytteet ja elämä on luonnonvarana elintärkeää sillä voidaan korjata..

Virheet joita älyllinen elämä on aikojen saatossa tehnyt..

Voivat siis puuttua sotiimme ydinaseiden ja joukkotuho aseiden kohdalla jopa..

Epäsuorasti jopa pakottaa ohjata meitä kierrättämään jätteemme resurssina


Siis se aika matka ei muuta historiaa muuttaa historiassa elävien oman kohtalon niin maailmassa ei sitä..

Voida havaita tai edes todentaa..

Jos siirtyy tietoisuuden kautta vaikka oman elämän kautta 1980 aikaan ja tilaan jossa kukaan ei sinua ota todesta..

Puhun näin nyt epävarmuus elämästäni sitä ehdollistanut..

Aikamatka teknologian avulla on johtanut tähän ja ihmisiä on kadonnut aikaan..

Ja he ei pääse takaisin..

Tämä on sitä mikä ei ole havaittavissa oleva tapahtuma..

Vain minun elämäni kohtaloni uudelleen säätäminen kohdalleen ei koske maailmaa muita ihmisiä millään tavalla..

Tätä voin voisin käyttää..

Ottamalla 9-12 vuotiaana piirtämiäni juttuja ja siis värittämällä ne rajaamalla ne piirtämilläni siis kehyksillä ?


Taivaanvartijat toisin sanoen..

Tähteläiset Avatar..

Ikivanhoista syistä täällä he on syystäkin täällä ja..

Disco tilaan esille asetettuja piirtämiäni aiheita..


Tiedostavat tämän jo lapsena 4-7 ikävuoden välillä kun he siis jo oppivat puhumaan tulee ilmi puheesta ja tästä siis muusta..
Olen jotakin sitä ihmisenä jo ja joka tietoinen mihin kohtalon polkuni tulisi olla ohjattu..

Ei ole en ole sielullisesti katsoen syntynyt tänne sitä kohtaloa varten tämä tähän päättyy..

Olisi eläville karsea kohtalo koska olen jotakin muuta kuin mitä muut nyt olettaa minun olevan..

Älyllinen elämä maailmankaikkeudessa on..


Olen sillä tasolla joka tarkoittaa olen tietoinen tehtäväni ei ole vielä valmis ja ei ole aika irrottautua täältä...

Ja voi viedä vaikka yli 19 vuotta vielä..

Päästä lähelle sitä mihin on voitava nyt suuntautua..

Minulla sama mahdollisuus ohittaa tämä umpikuja joka oli..

Outlander Matkantekijä..



Tulee luova prosessi..

Ja jota ei aina tueta sosiaalisesti ja taloudellisesti joka johtaa vaikeuksiin joita on kyettävä oikomaan pois..

Siis se aika matka ei muuta historiaa muuttaa historiassa elävien oman kohtalon niin maailmassa ei sitä..

Voida havaita tai edes todentaa..

Jos siirtyy tietoisuuden kautta vaikka oman elämän kautta 1980 aikaan ja tilaan jossa kukaan ei sinua ota todesta..

Puhun näin nyt epävarmuus elämästäni sitä ehdollistanut..

Aikamatka teknologian avulla on johtanut ihmisiä on kadonnut aikaan ja he ei pääse takaisin..

Tämä on sitä mikä ei ole havaittavissa oleva tapahtuma..

Vain minun elämäni kohtaloni uudelleen säätäminen kohdalleen ei koske maailmaa muita ihmisiä millään tavalla..

Väärän kohtalon vaikutus muille ihmisille vaikeampi kohdata..

Epävarmuus on nyt kaikki ihmiset kokisi ihmisinä sen samalla tavalla ja vaikka tapaturma ja haaveri voi korjautua pois..

Trauma on alitajuinen..
Tämä on seuraus turhautuneiden nuorison tyypillisestä ilkivallasta mutta koska hallitusohjelma on nyt siis sumentanut aikuisilta järjen..

Olla tätä tekemättä munalukko sen kuka hyvänsä vain potkaisee pois ?

Paikallisen nuorison suhteellisen hyvin voiva elämä on ohjannut aikuisia tähän suuntaan ..


Jos on energiaa tahtoa ja he sotkee edelleen ja sotkua ei katsota olevan nyt varaa poistaa..

Ja tässä sivussa olevia portaita siis vain korjata..

Kaupan tilassa nyt toimii..

Ja on toiminut aikuisten siis se suojatyö keskus ja työpaja etevä ja koska on tarjottu tätä vaihtoehtoa..

Heikentyneen siis sen työkyvyn suhteen siis on näitä siis joitakin olevia suojatyökeskuspalveluja..

Ja niille jotka ei kuulu erityisryhmiin..

Paikallinen suhteellisen hyvin voiva nuoriso ?


Tämä on ajan tilan ikoni itärajalla...

Tämä on jo siis tällä sisärajalla jo on kantasuomalaisen nuorison ja este kulkea vapaasti rajan ylitse...

Ja sisällä on tupakalla aikuinen..

Voi ajatella olevansa vankilan pihalla tupakalla ?

Luultavasti..

Sivan seinässä vielä kyltti kulman takana palvelee ?

Ihmisille tarjotaan jopa nyt hallitustasolla vaikeita aikoja ja toimeentulon elämän elinolojen ankeutta ja...

Vaikka nämä toimet ei korjaa kansantaloutta ne on esteenä..

Jopa sillä siis..

Suomen pitkällä Itärajalla ja Lapinläänissä Oulunläänin alueella kehityshankkeet on siltä osin tyhjiä lupauksia..

Sopeutumattomat ja ne siis jo heikot on siis niissä siis kohta uusissa vankiloissa..

Elintarvikkeita ja ruokaa varastetaan..

Ja jos jo asunoton hakeutuu sinne vankilaan muuta asunatoa ei ole siis edes nyt heille tarjolla..
Tämä on seuraus turhautuneiden nuorison tyypillisestä ilkivallasta mutta koska hallitusohjelma on nyt siis sumentanut aikuisilta järjen..

Olla tätä tekemättä munalukko sen kuka hyvänsä vain potkaisee pois ?

Paikallisen nuorison suhteellisen hyvin voiva elämä on ohjannut aikuisia tähän suuntaan ..


Jos on energiaa tahtoa ja he sotkee edelleen ja sotkua ei katsota olevan nyt varaa poistaa..

Ja tässä sivussa olevia portaita siis vain korjata..

Kaupan tilassa nyt toimii..

Ja on toiminut aikuisten siis se suojatyö keskus ja työpaja etevä ja koska on tarjottu tätä vaihtoehtoa..

Heikentyneen siis sen työkyvyn suhteen siis on näitä siis joitakin olevia suojatyökeskuspalveluja..

Ja niille jotka ei kuulu erityisryhmiin..

Paikallinen suhteellisen hyvin voiva nuoriso ?


Tämä on ajan tilan ikoni itärajalla...

Tämä on jo siis tällä sisärajalla jo on kantasuomalaisen nuorison ja este kulkea vapaasti rajan ylitse...

Ja sisällä on tupakalla aikuinen..

Voi ajatella olevansa vankilan pihalla tupakalla ?

Luultavasti..

Sivan seinässä vielä kyltti kulman takana palvelee ?

Ihmisille tarjotaan jopa nyt hallitustasolla vaikeita aikoja ja toimeentulon elämän elinolojen ankeutta ja...

Vaikka nämä toimet ei korjaa kansantaloutta ne on esteenä..

Jopa sillä siis..

Suomen pitkällä Itärajalla ja Lapinläänissä Oulunläänin alueella kehityshankkeet on siltä osin tyhjiä lupauksia..

Sopeutumattomat ja ne siis jo heikot on siis niissä siis kohta uusissa vankiloissa..

Elintarvikkeita ja ruokaa varastetaan..

Ja jos jo asunoton hakeutuu sinne vankilaan muuta asunatoa ei ole siis edes nyt heille tarjolla..

Suojatyö palkatonta työtä joka on työn tekijälle voinut olla jopa menoeränä ostopalveluna on työnteko kuluineen ja..


Sinä olet ostopalvelun nimeltä työnteko kuluttaja et palvelun tuottaja ja tulee eläketulostasi maksaa työnteon kulut menot pois..

Työttömille rangaistustoimenpide he ei työllisty tai heillä ei soveltuvaa ja työllistettäväksi kelpaavaa ammattitaitoa ja työkykyä..



Hallitus kohdentaa tätä työllistyneisiin leikkaamalla ne sosiaaliset tuet ja
muut tuet pois...

Ja se toimeentulo heikkenee lähelle köyhyysrajaa..

Yhdysvaltoja ?

Jossa ei ole todellista ihmisoikeuden ihmisarvon ihmisen mielen tietoisuuden sisään rakentunutta siis sukupolvia vallinnutta..

Kehityskulkua siellä todella odottaa talouden yhteiskunnan romahdustila
joka on nyt nähtävissä olevaa todellisuutta..



Tietoista sitä samaa ja nyt meitä hienovaraisesti yritetään suistaa tätä kohti talous järjestelmän muutosta..

Ja joka on siellä vallitseva todellisuus heikot sysätään vaikka kadulle ja ei ole mitään sosiaalista taloudellista turvaverkkoa..

Pakko tehdä rikos ja päätyä vankilaan..
Tämä on seuraus turhautuneiden nuorison tyypillisestä ilkivallasta mutta koska hallitusohjelma on nyt siis sumentanut aikuisilta järjen..

Olla tätä tekemättä munalukko potkaisee pois ?

Paikallisen nuorison suhteellisen hyvin voiva elämä on ohjannut aikuisia tähän suuntaan ..


Jos on energiaa he sotkee edelleen ja sotkua ei katsota olevan nyt varaa poistaa sivussa olevia portaita korjata..

Kaupan tilassa nyt toimii on toiminut aikuisten suojatyö keskus etevä ja koska on tarjottu..

Heikentyneen siis sen työkyvyn suhteen siis suojatyökeskuspalveluja niille jotka ei kuulu erityisryhmiin..

Paikallinen suhteellisen hyvin voiva nuoriso ?


Tämä on ajan tilan ikoni itärajalla siis sisärajalla jo on kantasuomalaisen nuorison ja este kulkea vapaasti rajan ylitse...

Ja sisällä on tupakalla aikuinen..

Voi ajatella olevansa vankilan pihalla tupakalla ?

Luultavasti..

Sivan seinässä vielä kyltti kulman takana palvelee ?

Ihmisille tarjotaan hallitustasolla vaikeita aikoja ja toimeentulon elämän elinolojen ankeutta ja...

Sopeutumattomat ja ne siis jo heikot on kohta uusissa vankiloissa..

Elintarvikkeita ja ruokaa varastetaan asunoton hakeutuu sinne vankilaan muuta asunatoa ei ole tarjolla..



Työpaikat on aina 1900 luvulla korvattu automaatiolla ja tuotannollisilla ihmistyön poistoilla työmarkkinoilta..

Hallitus toimii väittää tämä olisi uudistus tai kansantaloutta kohentavaa ja kehittävää..

Ja joka on puolinainen harhaanjohtamisen menetelmä nyt..

bat-wKarttaLuonut: bat-wKeskiviikko 28.02.2024 21:52

Sininen viiva, joka yhdistää vasemmassa reunassa olevan scorpionin oranssiin palaseen: Siinä on olevinaan sellainen kehitys, että:oranssi pala on sellaisen matoliaanin yksi osa. Pitkä harvasukaismato. Ja/tai käsi-/käärmeparille sukua. Ehkä hiusharjamainenkin? Sitten sen harjanvarsi kääntyi takaa pystyyn, sukaset muuttuivat jaloiksi. Scorpionikin on sukua monelle vieressään olevalle, ja varsinkin vastapuolella olevalle hämähäkille.



Muovikupeilla merkitty kaareva linja: matemaattisten kierteiden olentoja. Linjalla alhaalla vihreä on mehikasvi. En jaksanut/osannut nimetä. (Sen yläpuolella hipsuttelee linjaan kuulumaton: se "shakkikuninkaan-nenä-mato", jonka nimeä en tiedä. Hyvin erikoinen.
Ylhäällä näkyy vaakaviivan haamu. Yhdistin ne, joilla on "sieni päässä". Epäsymmetrinen sieni. Niitä on 3:
1) Se anomalocaris, joka muistuttaa chontracanthus-äyriäistä, sitä ihmismäistä "käpy-ukkelia" siis.
2) Kalannäköiset merietanat
3) tanssivat hämähäkit
P.S. Trilobiittien päät eivätkös ole myös epäsymmetrisiä... mutta eivät niin paljon kuin noiden.

Kartan reunoja on hieman korjailtu, otin keskustan entisestä kartasta ja liitin tähän. Äyriäisiä on jäänyt lisäämättä sinne, ja mikä saurus, nimi luki siellä entisessä kartassa.

3 vasarapää-matoa. Näkyvät rakentaneen hyönteisten panssareita aikoinaan, liimautumalla pintaan. Köntti jäi elämään niissä fuusioissa, ja tuotti uudenlaisen emon kaltaisia poikasia. Kalojakin tehtiin niin, ja vaikka mitä. Ylin vasarapää on sellainen pikimusta liimautuja. En tiedä, liimautuvatko ne enää.
Keskimmäinen vasarapää on Pangean mantereen aikainen nautilus. Sillä oli jotkin sulat, mutta se pää oli sama kuin nisäkkäiden pää. Kiepin sisällä, Vinkeä löpöparta katsoo sieltä kiepin sisältä.
Alimmainen vasara on Etelä-Amerikan 'giant hammer'. Se seisoi maassa väärinpäin meihin nähden, tarkoitan, että meillä on kasvien suu, joka on kasveilla maassa, mutta giant hammerin pää oli leveässä päässä niinkuin mustekaloilla tai samettimadolla. Tai siis sen maassa ollut pää oli sama kuin meidän päämme. Oliko niin? Eikös ollutkin?
Alimman vasaran juuressa on sulka, ja selkärankaisten suuntaan "nenäsulka", sellainen, jolla oli pitkä nenä, sen varressa silmät.


Unohdin vetää viivan alhaalla sienijuuri-rivin "Set ben dome" -palasta ylös oikealle hyönteisiin, joka pala vihreä. Sillä linjalla on takajalka koukussa valmiina hyppyyn. Ei varsinaisesti siinä alimmaisen palan kohdalla sienijuuressa, tai mikäpähän jatkumo lieneekään, mutta siinä istui paikallaan jokaisessa yksikössä ikäänkuin sammakko (lumileopardien maastossa), jatkoi kasvua eteenpäin.

En usko että kartta voisi enää dramaattisesti muuttua tästä.

Otukset, joita ei tiedetä olevan, mutta jotka
ovat kartassani, ja jotka löysin itse,
tai jotain muita löytöjä tai hoksaamisia:

1. Klo 10.30 Aurora. Löysin etelä-Savolaisen ihmisen kuvaamasta revontulikuvasta, joka näytettiin Ylen uutisissa

2. Klo 10.45 (bit) Himalajalla näkyy olleen "vuoren käärmeen" selkä koostunut 150-250 m pitkistä kilvistä, joiden häntä oli pystyssä kuin x-ravuilla, jotta siitä voisi pitää kiinni seuraava pala, anomalocaris-pihdeillä, kaksoispihdit.

3. Klo 10.50 Vuoren kalmari. Kartassa tosin tavallisena kalmarina. Himalajan silloin elävissä seinämissä saattoi olla perä-lätkästään kiinni jokin, ajattelen että olisi olleet jotain itiöiden tai siittiöiden muualle kuljettajaa. Tai ampuivat paikaltaan venyviä juttujaan. Ei minulla ole tästä mitään todistetta, heh. Tämä kohta ei ansaitse numerointia. Tämä on hatara kuvitelma jostain, joka oli saniais-syvänmerenmato-asci-pori-limasieni. Se istuu paikalleen kyllä!

4. Klo 11.15 Vuoret. Katsoin pori-asci -sukuisiksi lähinnä, mutta saattaa niissä olla muutakin, vanhempaa ja suurempaa ("käärme", sienijuuri, sanikkaiset, monisukaismadot, äyriäiset, hyönteiset, samettimadot). Joskus mietin, onko 1 iso mennyt 2 ison väliin, ja syönyt kyljillään vieressä olevat vuoret, kunnes itse koki kohta saman kohtalon.

5. Klo 11.00 Yorgian sukulaiset. Saatoin päätyä hieman eri paikkaan kuin mitä yleinen käsitys on. En kauaksi.

6. Klo 12.00 Pieni häränpäällä varustettu limasienivaunu Helsingissä kallion pinnassa. Muistuttaa Kuun sienijuuren päässä olevaa leväpyörylää, ja myös siten, että pyörylöitä jatkuu oikealle, omalle vasemmalleen. Täynnä pinkkejä ykkösiä, 1 on pitkä ja iso, muistuttaa salpojen johtaja-"joutsenta". (Näitä SAATETAAN tietää olevan tai olleen olemassa, mutta minä ainakin löysin tämän itse.

7. Klo 13. Madagaskarin labradoriittikiekko. En tiedä oliko niitä tutkittu. Sisällä näkyy olevan charnia, joka on sukua merivuokolle ja Turkish towelille.

X0. Klo 13. Sack. Se millin kokoinen muinainen. Niistä kuvista olisin hoksannut heti itsekin, että mitä ne ovat, ilman japanilaisten tutkijoiden suurta havaintoa. Tiesin jo ennen noiden näkemistä, että on ollut olemassa karhukaisen sukuisia selkaanlimautujia. (Jos katsoo hyönteisiä ja äyriäisiä tarkkaan, huomaa, että kaikki liimautujat eivät olleet niitä litteitä karhukaisia, vaan on ollut erimuotoisia, yhteistä se, että ovat kai olleet mustia "matoja", sukasilla tai ilman.)

8. Klo 1.30 "Limasieni-karhukais-hydra" ... miekka kivessä -juttu, jota ei usko kukaan, kun vaivoin itsekään. Ei tässäkään kuuluisi numeroa olla. :D

9. Klo 2.00 Finn Nessie. Savolainen ikuturso. En TIEDÄ onko tai onko ollut olemassa, mutta Googlen kartta-kuvan olen julkaissut siitä. :) Ampui järvestä rantaviivaan, rannan kohonneen reunan toiselle puolelle, sellaisia, jotka seepialla on pyyntilönkerot, jokin nasta keskellä, ammuttu lätkä punertaa. Pienet nököt muut lonkerot. Koko alle 30m, yli 10m.

xx0. Klo 3.00 En laittaisi chitoneita lähellekään kotiloita. Ehkä sillä on koppa / koti. En ymmärrä, miten niiden ulkonäössä voi olla niin paljon samaa kuin merituppi-yhdyskunnissa. Hmm... nyt muistan: huomasin, että ne ovat ympärillään olevien korallien poikasia. Se on aivan selvä, sukulaisuus näkyy väreistä. Eli onkohan chiton väärässä paikassa nyt... sen pitäisi olla merituppien ja korallien välissä. No voihan... se täytyy korjata, kun joutuu täydentämään muutenkin.

10. Klo 4.00 "Breast-feeding bi-valve". Sillä vaan oli vauva ja tissit, että se siitä. Päät vaihtaneet meihin verrattuina paikkaa - so what. Erittäin paljon kuin ihminen.

11. Klo 4.14 Kiinalaisella jäätiköllä. Ovatko ne kiveä? Limajuonteesta kasvaneita suuria otuksia, Ylöspäin levenevä, iso ja korkea, pitkulainen. Näyttää istuvan ikäänkuin putkessa korviaan myöten. Kurkkija on hydramainen ja selkärankaismainen. Simpukkamainen ja punalevämäinen (musta?) takki on kiinni mutta auki, ehkä kiertynyt, ehkä epäsymmetrinen? Otus on alhaalta vain limasuonessa kiinni oleva rihma. Synnyttää "rintareppumaisesti" eteensä sieltä takista uuden yksilön. Levä, sieni, bakteeri, simpukka. Suurten muinaisten peruskallion muodostajien sukua?

12. Klo 4.30 Se "n. 5 lepänlehden pituinen" lippahattu, jolla on "1 silmä" ja vaaleanpunaiset rimpsualusvaatteet. Ja snorkkeli. Kuopiolainen simpukka, ehkä muinainen. Bakteerisimpukka. Elää. Ei kurkistele kun ihminen on lähellä. :) Hyvin mystinen.

13. Klo 5.30 Kuun sienijuuri. Sienijuurella on juuri, sama kuin 2-päisen simpukan takapää, sama kuin ihmisen pää. Ja näyttää itseasiassa ihmisen päältä. Koko olento on iso, 1/2 kuun halkaisijaa vähintään. Juuri on upoksissa, mutta paljastuu kuvankäsittelyllä. Halkinainen, ja melkein näyttää kuin työntäisi jälkeläistä ulos siitä keskeltä. Toisessa päässä on se kuun suurin tumma läiskä, joka vaikuttaa punalevältä ja on tarkasti punalevän kaltainen. Koko juuri siis muistuttaa aika paljon esim. hanhenkaulaa. Periaatteessa sama, erittäin samanlainen olento, muodoltaan, suku ja paikka vaan on eri. En tiedä elääkö, kuka näistä valtion tai planeetan kokoisista tietää. Voihan se olla kuollutkin nykyään. Vaikka olisi kuollutkin, niin en usko etteikö olisi lisääntynyt ja paloittunut ja pienentynyt, uskoisin että siellä on jotain. Ei ne niin vaan häviä.

14. Klo 6. Ihmismäiset, rotifermaiset jättimadot, "jord gubbe", planeettamme pinnassa. Ylen säätiedotuksessa tv:ssä näytettiin Euroopan kartta, joka oli hyvin kolmiulotteisen näköiseksi tehty. Kohdan 13 jälkeen ei ole niin outoa sanoa, että maanpinnassa on valtion kokoisia matoja. Elävät tai ei, niitä näyttäisi siellä olevan, näyttävät haamuilta, jotka kykenevät menemään kaiken läpi. Tai kykenivät. Kreikan kohdalta kun kuoriutui 1 matalasta kiekon muotoisesta munasta, ja kurkisti ulos hevosmaisen rotifermaisena, niin eikös tullut jonkun pää katsomaan reunalle, että hmm uusi vauva syntyi. Sellainen näky on kartassa. Elääkö niistä jotkut, vai ovatko nykyään vain kastematoina olemassa, en tiedä. Uskon kuitenkin silmiäni, mitä näin.

XXX0 Klo 7.30 Viimeisimmät tutkimukseni. Onko niissä löytöjä? Punalevä-"simppu", jolla oli saarten kokoisia ammeita sulkina? Mulle ainakin merkkaa paljon nähdä samanlainen kiviputki seisomassa pohjassa merihevos- tms päällä varustettuna, kuin mitä roikkuu katosta samoissa luolissa, ja lohta muistuttava sienijuuren-pesä-kotelo on aivan huippu, puhumattakaan valkeiden ykkösten valtakunnasta... vertasin niitä mehikasveihin ...

15. Klo 8.50 Giant Hammer, etelä-Amerikka. Siellähän se törrötti maasta, ja limavanat ohjasi vaikka minne. Aika erikoinen olento. Etsi vettä, ja kuoli. Sama kävi Marsissa - niitä oli siellä, ja kuolivat. Näemme 3 erimallista varsiterää (parranajovälineitä) nahistamassa toisiaan päällekkäin. Sellainen olento ei kestä kuivuutta, voi todeta. Limaolento, ei tietenkään kestä kuivuutta.

16. Klo 9.05 Pangean nautiluksen sukulaisuus vasarapäämatoiihinkin.

17. Klo 9.45. Helmiveneen sisällä nukkui muinoin pienipäinen nisäkäs, niinkuin muurahaiskäpy ja näätä/karhu.

18. Klo 10. Hanhenkaula on ammoniitin ja pussieläimen välimuoto. Toisella tavalla ajateltuna: se on yksi pussieläinten edeltäjistä. Ne kehittyivät hanhenkauloista, ja me kehityimme helmiveneistä. Väite kuulostaa absurdilta, mutta katsopa karttaa (ja taaksepäin aukeavaa pussia!). Eipä enää niin hullulta näytäkään. Huom: kehitys ei mene niin, että kartassa vain vasemmalta oikealle. Niitä on vastassa oikealla käärmeet, meitä on vastassa imettävä simpukka! Meidän koko tämä nimemme "nisäkäs" tulee imetyksestä, niin matka kartassa ei ole aina sama kuin matka ajassa.

Nuo löydöt tein. En meinannut jaksaa listata. Löytänyt vähän muutakin. Iso sääski(kö?) se oli, meren pohjalla. Ja kuplaolento järven pohjassa, kuuli kun puhuin. 100km pitkä rotifer Chilessa. Ja mitäs kaikkea muuta pientä löytöä sitä on ollutkaan ... punalevänsyöttö-suutin... ehkä kortteisiin ampuva hydra-laatikkokin oikeasti ampui limalangan... ajattelin viimeisimmäksi, että se muistutti mehikasvia, sellainen laatikko.
___________________________________________
Minun tapauksessa mahdollista samalla ei ole sitä muille tai koska on niin hänellä..

Esimerkiksi on ne 50 operaattoria ja sama määrä avustajia..

Silti mahdollista olla näin olen toiminut niin 2010 tiedostamatta sitä siellä on kielenkääntöohjelmia parempia kuin ne mitkä sinä aikana oli ja on..

Osahan on aina vapaaehtoisia ja toimivat aina omin päin ajatuksin..

Tästä syystä hänellä on yhtä paljon aikaa tai vähän kuin kenellä hyvänsä koska on avustajia ja asioiden hoitajia..



Avustajat osin on naisia ja siis he..

Sinkkuja..

Ja he sitä kysyy minulta itseltänikin ja sen pelin henki ja elämä en voisi saada tietää..

Onko hän tietoinen vain operaattorin kautta vai miten..

Todennäköisimmin operaattorin tai avustajan kautta..

Ja koska tieto kulkee aina ihmiseltä ihmiselle..

Olen usealle jo taholle vuoden 2010 jälkeen ja jopa tietämättä siellä on kielenkääntöohjelmia ja avustajia..

Ja jossa on sovittu he tarkkailee tietoliikennettä..

Hajoavia ohjelmia ja jotta en voi tästä tai tuosta hyötyä ja koska mediaa kiinnostaa kaikki mikä liittyy..

Todella siis häneen ja hänen elämäänsä..

Mahdollista koska hänellä on avustajia tietää asioita näitä on minun siinä kaveri osiossa ollut ne siis 1-2 henkilöä..

Tieto ja tietoliikenne toiminut näin vuodesta 2003 alkaen jos joku on siis toiminut minun tavallani..

Vaihtuu tietyin välein..

Ja kun teet joka ei ole niin helppoa kuin minä sattumalta tein sen niin on tuntemattomia tekijöitä ja motiiveja toimia niin..

Siskonsa tietokoneohjelma seuloo minut pois mutta ?

Jokin toinen lähiomainen ja sukulainen joka ei ole yleisessä tiedossa voi olla se joka..

Lähiomainen kuten hänen..

Äitinsä tai Isänsä tavallinen ohjelma koti tietokone toista kertaa ei tule se ne siirretty toiseen ohjelmaan..

Ja siis jossa on ohjelma joka suodattaa sinut pois olet se siis satunainen henkilö..

Joten voi olla tai voi olla olematta niin tai näin silti on mahdollista mutta sitä tietoa ei ja en saa esille noin vain..



Tosin olen tätä D-3 massa tulostin korvakoruna hänen korvaansa ei tämä olisi sen jälkeen nappikauppaa..

Tämän arvo nyt siis se on kiertävä huhu ja puhe..

Minulla on ollut vaikea vuoden vaihde tähän tultaessa..

Ikääntyminen ja se tapaturma ja sen aiheuttama se siis alitajuinen pieni trauma ja se vieläkö elämä on näin on vaikeaa.. ...

Ja heittää lisää tuulettimeen jotakin sontaa..

Palaan elämäni historiaan..

Ja teen olevasta uutta mikäli ja sikäli kun on onko vielä sitä aikaa tälle ja tuolle olemassa..

Tässäkö oli kaikki mitä voi olla ja niin ollen tämä on vain se siis nyt oleva tapahtuma tietoverkossa..

Ja siis nyt sitä ei muuta ole siinä nyt nähtävissä nyt..

Kaikki on tietoverkkoon hajoavaa ja sillä ei ole merkitystä missä ja miten olisin saanut aikaan sen ja tuon..

bat-wLuolassaLuonut: bat-wLauantai 24.02.2024 06:54

Vai tulevatko koiraat putkista, vähän niinkuin merihevoset, mutta naaraat maasta kasvavat? Vai naaraatko taivaalta tippuvat... ja tekevät kuin naaras-merihevoset? Mustia lehti-otuksia ainakin on. NYT TIEDÄN: Mehikasvimaisesti pillirakenteinen tuhkimonkenkä, jonka kanta kasvaa edellisen sisältä, ja kengän kärjestä kasvaa ulos punalevän puumainen, 2 johdon tikkusuora punos vinoon ylös. Kenkä on sellainen "sanikkais-mato" ja syvänmeren mato, Koska lähettää 2 lankaa. Lohelta näyttää... jos lasisarvista tippuisi viherlevä-merihevosia... ne uisivat kiinni olevien viuhka-merihevosten luo... viuhkamerihevoset olisivat noita tuhkimokenkiä... öö... :DD Madagaskarin yorgiamaisen lasikiekon täysi pyrstökkäitä. Hmm... jos jotkut mustat näyttävät lehdiltä, ja jotkut merihevosilta, niin ne eivät ole aivan samoja ehkä, toisaalta mustien niskaanpureutujien aikaan samoiksi laskettavien ulkonäkö vaihteli.

« Uudemmat -