IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
28.7.2005
Tilastot
Käyntejä: 716 (1.7.2008 alkaen)
Koko
2 jäsentä
Tyttöjä: 2
Keski-ikä
27,1 vuotta
Otos: 1 jäsen
Tyttöjen keski-ikä: 27,1 vuotta
Ylläpitäjä
IpanaMana

Jäsenet (2)

ssusee
« Uudemmat - Vanhemmat »

suweySellane kylpylä reissu:)Luonut: suweyLauantai 30.01.2010 17:03

olin tiinan ja sen porukoitten kans edenissä ja olihan siel ihan kivaa:)jos ei oteta huomioon mun ja tiinan erittäin fiksua ideaa et hei mennäämpä laskeen renngasmäkee mollemat samalla renkaalla. no alku meni moitteettomasti ja iha hyvin mut sitte siä tuli ne kaarteet nii sitte se oliki menoo:Dja siä mentiin sitte tietty minä alimmaisena mahallani ja tiina rysähtää päälle ja sit viä rengaski et jes sattu iha vähä vaan ja oltii iha paniikis ja täristiin ku päästiin veke:D ja mä sanoin et ennen ku laskettiin e tkäy iha varmaan hullusti ja niin kävi...
No anteeks, naisten logiikalla läheteltyjä viestejä, pitäähän sitä välillä kiusotella. Mutta en mie sentään mököttäny!
Heikki soitti Hennalle, ja Henna vaan möläytti "valitetaan miehistä". No onpahan rehellinen suhde ainakin.
Lämmitin piirakkaa mikrossa ja päätinpä sitten pamauttaa koko lautasen lattialle. Tulee muuten miljoonia palasia, jos ette tienny.

Huomisaamuna pidetään Hennalla bileet kello 6, tulossa Jenni ja Henna ja noh, ainakin Jenni ja sit mitenkäs, varmaankin Henna ja mainihinko mie jo Jennin? Kouluun siis vasta puolelta päivin. Ja sori Ahlek/Ahdek/Adlek/Aslak/Alsak/Alibaba (en oikeesti muista sen nimee!), kyl mie oikeesti suomenruotsia rakastan!<3helt okej.
« Uudemmat - Vanhemmat »