IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
31.7.2005
Tilastot
Käyntejä: 6 137 (1.7.2008 alkaen)
Koko
282 jäsentä
Tyttöjä: 271 (97 %)
Poikia: 11 (3 %)
Keski-ikä
34,5 vuotta
Otos: 179 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,2 vuotta

Jäsenet (282)

oudiheiinfelizmariscanttialumiiniKalliomursuAkvilina{MoneyHoney}Miibu]enna^^\Annnj4nit4Nanita-as^ARAchoo-nunucorina
« Uudemmat - Vanhemmat »

SylvanaVampireKenkiäLuonut: SylvanaVampireKeskiviikko 06.01.2016 14:50


Kenkä fetissi
Se fiilis kun oot lähös keskustaan moikkaa frendiä ja (huom, mä asun kerrostalossa) ulko-ovel tajuut et kengät jäi kotiin. D:

OFF-NIIN KÄY JOSKUS <3 ^^Luonut: OFF-Maanantai 11.01.2010 20:25

Charlotta menee äitin kanssa kenkäkauppaan katsomaan talvitöppösiä.
> Charlotta tulee kotiin korkokenkien kanssa ^^ <3 ehe ehe
Olin tänään kiertelemässä kaupoissa siskoni kanssa. Tarkoituksenani oli löytää aksessuaarit vanhojen pukuun, ja löysinkin viuhkan ja pitsikäsineet. Tammikuulle jää sitten hiuskoristeen hankkiminen; muutamia hyviä sattui silmiin tänään, mutta ne olivat törkeän kalliita.

Iidakin otti tänään yhteyttä ja ehdotti kaupungille menoa. Sattumoisin viesti tuli juuri kun olin Kampin liukuportaissa. xD En kyllä enää ikinä liiku kolmea tuntia keskustassa korkokengissä. Jalkani kuolivat aivan totaalisesti :s

Löytämääni viuhkaan rakastuin heti ensi silmäyksellä. Se on kokomusta, jossa on mukana muutama riikinkukkosulka. Aivan ihana <3 Käsineet eivät valitettavasti ole aitoa pitsiä, mutta silti sopivat. Löysin ne Kappahlista, mikä oli kuukauden yllätys.

Iloinen yllätys oli myös tieto LM.C'n keikasta. Olen ehdottomasti menossa Larjuksen kanssa, liputkin on jo varattu. Rock rock da eruemshii... :D

Nyt tekee mieli kuunnella Malice Mizeria.

piuwiiR.I.PLuonut: piuwiiTorstai 20.08.2009 00:26

mun kengät jäi sitten sinne urheilukentälle &lt;itku&gt;

siellä ne on (ainakin toinen) kuusiaidanpääl.

jo toinen päivä peräkkäin kun pyöräilen kotiin ilman kenkiii <xD>

Zenn|Oh my shoesLuonut: Zenn|Sunnuntai 24.05.2009 17:16

~ Barcelonassa liatut kengät on vieläkin pesemättä, mutta ne odottaa kiltisti vuoroaan pesuun menevien pyykkien jonossa.
~ Miun punaiset himokorkkarit ovat olleet omilla teillään sitten viime syksyn, mutta enpä oo niitä kaivannutkaan ennen kuin vasta nyt, kun haluaisin myydä ne pois.
~ Balleriinoissa oli pohjalliset, jotka nykyisellään ovat ennemminkin murusia ja hajonneita osasia kaikenlaisen käytön jälkeen, mm. vesilammikon läpi kulkeminen ei hellinyt kenkäraukkojani kovin. Silti ne tuntuu vieläkin tosi mukavilta jalassa, vaikka kenkäkaupassa niitä ei kehtaisi riisua sovituksen ajaksi pois, ihan vaan niitten myyjien katseitten takia.
~ Uudet juhlakengät taitavat olla kokonaisuuden kalleimmat ja elämäni tähänastisista korkeimmat.

NamiyRakas päiväkirja...Luonut: NamiySunnuntai 15.03.2009 18:19

Tänään on ollut oikein sellainen suklainen, mutta ei liian makea, sunnuntai. Tunnen kuitenkin lievää henkistä kriisiä siitä, etten ole saanut tänään aikaiseksi mitään! Tai, noh, jos nyt heräämistä, pukemista ja tietokoneen virtanappulan painamista ei lasketa!
Ajattelinkin tässä piakkoin harrastaa jonkinnäköistä fyysistä toimintaa, kuten lenkkeilyä.. hmm.. juu-u se voisi kyllä olla varsin hauska idea.
Eilen oli Combat Rock Winter Fest! Se oli nosturissa! Vähän jotenkin sekava päivä oli kyllä kun ensin minun piti ostaa kengät, mutta eihän siitä nyt tullut mitään kun oli vain tunti aikaa ja sen lisäksi niitä kenkiä joita lähdin ostamaan ei ollut! : '' (
Noh, en tietystikään antanut sen lannistaa minua vaan ostin toiset kengät (jotka kylläkin kylläin ovat ihan mukavat, mutta niistä ei tule sitä aaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhgrrrrrrrrrrrhhhhhhhmmm! -fiilistä, ikävää sinänsä).
Tämän jälkeen kohtasin tovereita joiden kanssa suuntasin kohti sörnäistä, ja voinkin tässä nyt vannoa etten välttämättä mene sinne uudestaan ellei sinne ole mitään oikeaa asiaa :S (menin myös ensimmäistä kertaa elämässäni pummilla julkisissa liikenneväineissä, vaarallista elämää elellään ja sillee)
No sitten siihen tuli joku mies jota oli kuulema puukotettu eilen ja sitten ällötti, mutta annoin sille kuitenkin kaljarahaa koska se oli säälittävän näköinen ja se itki : ' (
Enpä taida jaksaa kirjoittaa enempää eilisestä, mutta kaikenkaikkiaan ihan hauska ja kerrassaan mielenkiintoinen reissu oli se!
Voisinpa nyt lähteä sinne lenkille ja sitten mennä vaikkapa suihkuun ja ohhoh, sitten kello onkin jo niin paljon että voisin siirtyä kohti Rossoa, tuota kaikkien porvoolaisten photoplayereiden paratiisia!

P.S. Hot Date mit Emppa und Valdo!

RAUKKA[Ei aihetta]Luonut: RAUKKALauantai 10.01.2009 19:35

ja nyy ku mun kengänpohja halkes.. sitte iskä laitto siihen jotaki ihme liimaa. se pysy tosi hyvi mut sit huomasin eilen et se oli taas halki 8<

Meen joskus kuviksen tunnilla kysyyn opelta jos saisin lainata kuumaliimaa xD

ja jos sekää ei tehoo ni sitte on pakko käyttää jeesusteippii!
Mun lempikengät! en luovu! D8

nidduMinäkö vammanen part #3Luonut: nidduSunnuntai 02.11.2008 01:17

Vois vissii ostaa uuet pelikengät ku söpösti meni verille kantapäät tänään<3

mulla on varmasti suomen söpöimmät kantapäät<3
« Uudemmat - Vanhemmat »