IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
7.8.2005
Tilastot
Käyntejä: 2 655 (1.7.2008 alkaen)
Koko
63 jäsentä
Tyttöjä: 35 (56 %)
Poikia: 28 (44 %)
Keski-ikä
24,0 vuotta
Otos: 45 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 23,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 24,8 vuotta
Ylläpitäjä
na^

Jäsenet (63)

|janna^HP_SEME_miva_tapsa-_Välly88[_HABA_]BamPiisaiq-amabelMily]mA771_Esku_ValsuDe`|nasse|mise_89
« Uudemmat - Vanhemmat »

JassuKitty-________-''Luonut: JassuKittyLauantai 16.01.2010 13:34

teen kuolemaaa........ ;(

-Pamppers3Luonut: -PamppersPerjantai 01.01.2010 18:18

Juu moro tuli si siivottuu oli aika mahtavas kunnos kämppä.
Ihme ku mein mama ei sanonu mtn ihmeempii ku tuli :D

Ois paha oloki, pää kippee.
Ja miks vitus mul o leuas fritsu ? ;o
On meinaa selkä kippee ja käsi vähä turvoksis :D

132 pulloo/tölkkii :D

Meilt löytyis :

Takki
Kengät
Pari paitaa
Reppu


Ja ehk jotain muutaki, et jos joku kaipailee nii kertokaa :D

katjakaroliina`HUAMENTALuonut: katjakaroliina`Perjantai 01.01.2010 14:40

joo nyt on kyllä sellanen olo et eilen ollaan varmaan
vähän juotu !
kai meillä kaikilla oli ihan helmee:D
hitto mikä ilta!
oli aivan älytön känni!
meni rahaa enemmän kun laki sallii
päädyin saunomaan! ;)
ja voisko joku myös kertoo miks mulla on TAAS jalat ja selkä aivan sökönä :s
ja aivan jääätävä krapula!
mut nyt on vedetty pizzat naamaan
ja toi kylmä lonkero maistuu aikas hyvältä! :D
eli uuteen nousuun!
JENNA<3

`tiinnn Nii justii..Luonut: `tiinnnLauantai 22.08.2009 21:13

Eilen oltiin Narkauksessa paulan kans.
Oli ihan jees.
Hävettää vaan ihan vitusti...

ps. paula ja jonne voi haistaa paskan! : DDD

hheksujuhannusLuonut: hheksuSunnuntai 21.06.2009 15:53

joo en enäään ikinä juo ittelle semmosta oloa !
kiitos,moi!

jx]huomentapäivääLuonut: jx]Lauantai 20.06.2009 21:53

tääki päivä on menny hyvin nukkuessa, SYÖDESSÄ ja dataillessa.
päätä vähän jomottaa..

juhannus oli sitte semmonen ;))

ttiiia_[Ei aihetta]Luonut: ttiiia_Torstai 26.03.2009 19:07

aah, perjantaina juomaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan. ja heidi on jo nyt päissää ku pelikaani. (:

maikkukooKRAPULAKEIJUT Luonut: maikkukooPerjantai 16.12.2005 17:52

&lt;vink&gt;

Aloitatko illan lompakko täynnä seteleitä ja heräät aamulla pussissasi vain kaupan kassakuitti, pari markkaa ja kourallinen kymmenpennisiä? Peittääkö kieltäsi aamulla sitkeä ja kammottavan makuinen epämääräinen tahna? Jos vastaat "kyllä", niin juopottelusi on houkutellut paikalle krapulakeijuja.

Pahanilkiset krapulakeijut vievät rahasi, paskovat suuhusi ja nauravat räkäisesti päälle. Lisäksi krapulakeijun taikasauvan kosketus tyhjentää muistisi, jolloin joudut kyselemään edellisillan tapahtumista kavereiltasi - he taas kertovat sinulle juuri ne tapahtumat, joita et haluaisi muistaa. Krapulakeijut vihaavat tupakoitsijoita ja paskovat näiden suihin useammin kuin muiden.

JYSÄRIPEIKOT

Kun nukahdat, se tapahtuu. Lattianraoista ja kukkaruukkujen takaa marssii esiin armeija möriseviä pikkuruisia peikkoja, jotka suustasi tuleva alkoholin tuoksu on houkutellut paikalle. Janoiset jysäripeikot hyökivät suusi ja sieraintesi kautta elimistöösi tarkoituksenaan suunnistaa vatsaasi siellä muhivan oluen ja viinan vuoksi.

Luonnostaan tyhminä ja hidasälyisinä jysäripeikot eivät kuitenkaan ikinä löydä perille, vaan eksyvät pääsi sisälle, josta ne eivät enää löydä tietä ulos. Epätoivoiset jysäripeikot tarttuvat tällöin moukareihin, nuijiin, varstoihin, seipäisiin ynnä muihin astaloihin ja alkavat takoa kallosi sisäpuolta halki vapauteen päästäkseen.

Peikot kuolevat nälkään ja hapen puutteeseen ennen kuin ehtivät saada aikaan todellista tuhoa, mutta sitä ennen sinulla on edessäsi monta piinallista tuntia.

HUMALATONTUT

Joissain pulloissa asustaa humalatonttuja. Nämä leppoisat olennot elävät elämäänsä kelluen alkoholipitoisessa nesteessä kaikessa rauhassa, kunnes pullo korkataan ja joku kohottaa sen huulilleen.

Kurkkutorvea pitkin alas mahalaukkuun putoavat tontut huomaavat kauhukseen autuaan elinympäristönsä vaihtuneen vatsahappojen, kahvin ja puoliksi sulaneen ruuan täyttämään hornankattilaan. Kunhan alkushokki on haihtunut, muutoin niin rauhalliset humalatontut joutuvat mielettömän paniikin valtaan ja alkavat potkia, rimpuilla ja puskea päätään mahalaukun seinämiin. Tämä aiheuttaa hyvin epämiellyttävän tunteen epäonnisen kännikalan vatsassa.

Tonttujen määrästä ja juhlijan yleiskunnosta riippuu kuolevatko tontut hiljalleen vatsan sisälle vai tapahtuuko joukkopako suun kautta. Jälkimmäisestä ilmiöstä käytetään jostain syystä nimitystä "laatta lentää" -ehkä tontut on joskus assosioitu rakentamiseen.

MUSTELMAAHISET

Yrität ylittää kadun ja kävelet päin lyhtypylvästä. Suuntaat kulkusi pensaikkoon lievittääksesi virtsarakkosi painetta - yhtäkkiä oletkin turvallasi muurahaispesässä. Yrität avata olutpullon mutta amputoitkin toisen peukalosi pullonavaajalla. Mikäli näin käy, tiedät että metelöintisi on herättänyt äreän menninkäisen, mustelmaahisen.

Ihmissilmälle näkymätön mustelmaahinen vihaa syvästi rauhanhäiritsijöitä ja kostoksi tönii, tyrkkii ja kampittaa näitä parhaansa mukaan tarkoituksenaan saada nämä telomaan itsensä mahdollisimman pahasti. Mikäli luulet, että mustelmaahinen on kimpussasi mene rauhallisesti makuulle - lopulta se kyllästyy ja lähtee pois.

RÄYHÄHENGET

Äreät, oikukkaat ja alati pahantuuliset räyhähenget jakaantuvat useisiin epämiellyttäviin alalajeihin. Kaikki lajit tartuttavat uhrinsa menemällä tämän verenkiertoon, jossa ne aiheuttavat ns. "pahaa verta".

Eräät alalajit yllyttävät tuhoamaan julkista tai yksityistä irtaimistoa, toiset pakottavat sinut haastamaan riitaa muiden ihmisten kanssa (aivan liian usein riitakumppanina on iso, ruma ja karvainen bodari tai kymmenpäinen skinilauma).

Tietyt henkilöt ovat alttiimpia riivatuksi tulemiselle kuin toiset. Katolinen kirkko ja herännäiset kristityt ovat yrittäneet parantaa riivattuja rukouksin ja raamatunlausein (huonolla menestyksellä), mutta omasta mielestäni paras hoitomuoto on edelleenkin potilaan päänahan hieronta kovalla materiaalilla. Tämä kivikauden ajoilta periytyvä hoitomuoto tunnetaan veikeällä nimellä "nuijanukutus".

Eräs räyhähenkien alalajeista on nimeltään örmy. Örmyn vaivaama ihminen istuu vaiti yksin pimeässä nurkassa ja tuijottaa lasinpohjaa kasvoillaan ilme, joka pysäyttäisi jopa käsistä karanneen puskutraktorin. Kierrä örmyn uhri mahdollisimman kaukaa.

JORINAPIRUT

Jorinapirut ovat kaukaista sukua räyhähengille. Ilmojen halki liikkuessaan jorinapiru saattaa sukeltaa humalaisen korvan kautta aivoihin, joissa pahahenki sulkee välittömästi kaiken ajattelukyvyn sekä kaikki aistit.

Jorinapirun valtaama uhri yleensä liimautuu tiettyyn henkilöön ja jankkaa tälle mielipiteitään tylsimmästä ja kuivimmasta mahdollisesta aiheesta. Uhri toistaa samoja lauseita yhä uudelleen ja uudelleen ja viljelee näiden välissä fraaseja kuten "vittu niinku", "kyllsätajuut" ja "tiätsä silleen tota niinku". Lopulta jorinapirun lamaannuttava vaikutus lakkauttaa aivoista puhe- ja liikuntakyvynkin jolloin uhri vajoaa sammuneena maahan kaikkien helpotukseksi.

KALMA

Yletön alkoholin käyttö saattaa houkutella paikalle Kalman, joka tahtoo viedä innokkaan juhlijan kotiinsa jatkoille. Kalman mukaan lähteneen juhlijan tunnistaa kalpeasta ihosta, pulssin ja hengityksen pysähtymisestä sekä lautumista ruumiissa. Tällöin ei voi tehdä juuri muuta kuin todeta tilanteen, ilmoittaa viranomaisille ja kohottaa maljan edesmenneen muistolle.


Kuulostaako tutulta??

Ainakin mulle.... &lt;virne&gt; &lt;sydän&gt;
« Uudemmat - Vanhemmat »