IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Urheilu ja liikunta
Perustettu
17.8.2005
Tilastot
Käyntejä: 5861 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
823 jäsentä
Tyttöjä: 412 (51 %)
Poikia: 411 (49 %)
Sijoitus koon mukaan: 699
Keski-ikä
31,2 vuotta
Otos: 539 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,1 vuotta

Jäsenet (823)

CuriousJemmahh^^nannaaa-PetrajjolinZeusRouskupurr-^^höpö^^JoniiiiihJ-u-s-s-iHhetusambaduYUTAKAtsäsminääTuoppi`guz-maniacCelii
« Uudemmat -

SaneROIDZLuonut: SaneLauantai 19.01.2013 02:20

Aseta vastaanottimes 'what the fuck am I reading' asetukselle, koska nyt tulee aika diippii shittii

Ensinnäkin, onnittele mua mun yheksän päivän lomaputkest. Käytin viimeset lomapäivät ja palaan tj 52 aamuna ja päivän Pokémon on Meowth.
Käytännössä se tarkottaa vaan sitä et anoin 9 päivän salivapaat. Ihan hyvä vaa, alkoki pikkusen jo hapottaa tää ankara 5x viikos raudan nöyryyttäminen ilman kunnollisii lepopäivii.
Pientä ylikuntoa havaittavissa, joten nyt voi vähä cheatata pizzalla yms. läski-Sami ruoilla...

Mut homman nimi on tää et ku tulin himaan, TV:stä tuli "Bigger, Faster, Stronger" ohjelma, joka basically selitti nykyajan ongelman steroidien käytöstä urheilussa.
Aluks olin sillai: "lol steroidzzz..." mut mitä kauemmin jäin sitä dokkarii seuraamaa, mun naamalle alko pikkuhiljaa leviimää enemmän ja enemmän se "oh no, alanko pitämään horkkaa oikotienä onneen...? what is happening to me" ilme

Jo ennen ku alotin kehonrakentamisen, olin jyrkästi steroidei vastaan ja sitä mielt et ne on pelkkää huijaamist, mut tää dokkari sai ne vaan kuulostaa niin... oikeutetuilta. Ikään ku maailmas, jossa muutenki 13-vuotiaat pärisee ES:stä, Madonna antaa frenchien Britneylle lavalle ja Jeesus oli amerikkalainen, on kohtuullista olla huolissaan jostain roinasta?

Sain sen käsityksen, että jos haluut olla mestari, luomu ei ole se vaihtoehto. Vaikken missää nimessä haaveilekkaan Arska-fysiikasta, jollasen me kaikki tiedetään et voi saavuttaa vaan pitkäaikaisella roinaamisella, jopa nää vähän tavallista skrodemmas kunnos olevat ns. normifysiikat, joit näkee jokases naistenlehdes, vaatemainoksis, homopornossa (no homo): ja jollasest jokanen yli 20 rasvat omaava näkee päiväunii "mä haluun tollasen kropan" mut uskokaa tai älkää, jopa suurin osa näistä on pillereis... vaik ne mainostaa lisäravinteit yms. mut en tahdo uskoo, ettei ihmiskeho pysty luontasesti yllämainitun kuvan herrasmiehen tasolle.
Ja vielä enemmän mut sai ajattelee ettei luomu ole vaihtoehto jos haluu mestariks, on nää IRL sankarit.

Lance Armstong: voitti urallaan seitsemän peräkkäistä Tour de Francea ja myöns itse, ettei se olis ollu inhimillisesti mahdollista ilman dopingia

Roger Maris: Löi baseball urallaan yhden kauden kunnariennätyksen vuonna 1961 61:llä kunnarillaan, jota pidettiin lyömättömänä ja sitä se oliki 37 vuotta and in came the steroids ja SKÄDÄM!
Mark McGwire, 70 kunnarii vuonna 1998 jaBarry Bonds 2001 nokitti viel yhel tekemäl 71 kunnarii

Hulk Hogan:
moar like "EAT YOUR STEROIDS" ps. en tiedä mitä vittua videon loppu

Arnold Schwarzenegger: the father of all roid munchers. Vaikka tää jäbä ei ollutkaa täst maailmast ja sil oli näin väheksyvästi sanoen aivan törkeet geenit ja ruumiinrakenne ja rakastan terminaattorii ja predatorii ja kunnioitan mirraan ja respectaan sitä tyyppii niin ettei siin oo mitää järkee, pakko se on myöntää et onha se aika tekopyhä jäbä, sillä senki motto oli et syö vihannekses, tee kotiläksyt ja sust tulee samanlainen gouvernator


Se dokkari sai mut myös ajattelee et miks steroidit on niin tabu maailmassa, missä alkoholi ja tupakka on laillista ja joka toinen ihminen käyttää jonkinlaisii lääkkeitä joil on ties minkälaisii sivuvaikutuksii.
Tietenki roinan sivuvaikutukset, kivesten surkastuminen, karvan kasvu, akne ja kuolema on aika ikävänluokan sivuoireit, mut se kaikki tuntuu arpapeliltä. Jos haluut olla paras, on otettava riskejä. Nää yllä mainitut otti sen riskin ja ne sai valtaa ja naisii. Niillä kävi hyvä onni. Mut entä jos käyki huono onni...?

Ja mitä tulee steroidien olevan huijausta, niin eiks se ole huijausta et muusikot ja opiskelijat ottaa lääkkeitä parantaakseen suorituskykyään? Tiger Woodski on käyny silmäleikkaukses parantaaksee syvyysnäköö, joka on tärkee ominaisuus golffis. I mean that's all what it is man. Jos et ole eka, oot vika.

Tiedän et liikun vaarallisilla vesillä ja ehkä tää kaikki on vaa keskiyön räppäyst ja huomen näen taas kirkkaasti ku oon nukkunu kunnol enkä joutunu herää 05:45, mut fakta on se et 70% kaikist kehonrakentajist on siirtyny steroideihin neljännen treenivuoden jälkee, joten mul ois niinku 34 kuukaut aikaa puristaa max potentiaali esiin täst ruhost.
Se neljä vuotta on must just sopiva aika ennen ku kannattaa edes alkaa harkita roinaa, honestly. Ensin tehään kaikkensa ihnimillisis rajois saavuttaakseen huippunsa, mikä ei koske pelkästään bodausta, vaan kaikkea, ja jossei sekään riitä, sit aletaa vast kääntyy noituuteen.

MarsalkkaJebou!Luonut: MarsalkkaTiistai 12.06.2012 10:04

Aa, rullaluistelu on muuten parasta. Dash Berlinin EDC-setti soi ja tuhatta ja sataa eteenpäin kädet levällään kaartelen ku lintu.. mahtavaa <3 <3

-emBphurrLuonut: -emBSunnuntai 20.03.2011 13:18

herääminen on helvetillistä.

Ellika[Ei aihetta]Luonut: EllikaKeskiviikko 16.03.2011 09:24

bored. noi kaikki apinat jätti mut yksin kotii ja yhet lähti vaasaan... --' eikä oo ees tupakkii.. moi. aamu angst :) no nyt mä kai sitte saan pukeutuu ja mennä kouluun..
< pusu > ;)

M00se-Luonut: M00seKeskiviikko 02.06.2010 11:14

Väri päässä ja siniset sormet. ^^Joku urheilupäivä, jesh. -.-

POLINOCHKAhuuiLuonut: POLINOCHKAMaanantai 17.05.2010 00:09

olin urheilemas jotai 5 tuntii tos 30°C kuumuudes, sit tulin kotii saunomaa xDD jep on kuumaaaaa

ps. kuuntelin äskö for your entertainment, ja päädyin siihe tuloksee et adam laulaa (kiljuu) korkeemmalta kun minä. O.o

juujoo ja kaikkia kinosti sitte.

|deathAngel|eeiiiiii >.<Luonut: |deathAngel|Lauantai 17.04.2010 03:11

ens tiistaina pitäis taas palata normi rytmeihin :| aamulla pitäis jaksaa herätä aikasee vaik nyt on jo jonku aikaa tottunu herää vasta 12 aikasintaan :O ja illalla on menty nukkumaan kolmen aikaa... voi tulla aika jännät ajat toukokuun loppuun asti >.<

KAPSLOCKeeii vittu :D::DLuonut: KAPSLOCKTiistai 02.03.2010 12:46

miten ikinä voi olla näin hankala aaamu.. :Dddddd

hkittygirlIHANAA RAKASTAN <333Luonut: hkittygirlSunnuntai 22.11.2009 19:54

Ny viikonloppuna nukkunu yhteensä valehtelematta 20 tuntia <3 Kohta taas nukkumaan <3 Tekee Eetvarttia <3 Viime yönäkin simahdin joskus 11-12 välis ja nukuin aamu kymmeneen asti ILMAN HERÄÄMISIÄ =D <3

Noo|ranMoro urheilijoillle!Luonut: Noo|ranKeskiviikko 28.10.2009 17:12

Noora menee EHKÄ lauantaina ensimmäisiin tennis harkkoihin kattomaan, et alottaisko uudestaan <3
« Uudemmat -