IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Koulu ja opiskelu
Perustettu
21.8.2005
Tilastot
Käyntejä: 646 (1.7.2008 alkaen)
Koko
9 jäsentä
Tyttöjä: 3 (34 %)
Poikia: 6 (66 %)
Keski-ikä
25,5 vuotta
Otos: 9 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 24,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 26,1 vuotta

Jäsenet (9)

cyusanidesaunIrelandeLinpotenttiWaldemartötterö^88hennavau|HartsaVille92curryy
« Uudemmat - Vanhemmat »

TePih"Influenssa"Luonut: TePihKeskiviikko 08.06.2011 19:08

Eilen töissä radiossa kuulin juttua, että sikainfluenssa piikkejä hävitetään miljoonien eestä ja rupesin miettiin et ei saatana!

Heti ku maailma keksii uuden sairauden ni äkkiä vanhat lääkkeet alta pois, että saadaan uutta lääkettä tilalle. Mitä nyt omalta elin-iältä muistan ni SARS, lintuinfluenssa, sikainfluenssa ja nyt tää uus EHEC. Kaikki just sopivan ajan välein, että lääkkeitä keritään tehä. Mietityttää vaan, että kuka päättää millon mikäki sairaus tulee ja millon loppuu.
Lääkebisnes kukoistaa

Jostain foorumilta luin EHECistä ja naureskelin ku ihmiset oli et: "Millonkohan mahtaa päästä jonoon rokottamaan ittensä?!!"

Suomennetaan äskenen lause => "Millonkohan mahtaa päästä jonoon ottamaan taudin vastaan?!!"

Mediassa kerrotaan miten joku suomalainenkin oli kuollu tähän tautiin. Nyt ku saadaan vielä toinen kuolintapaus ilmi ni kyllä alkaa rattaat pyöriä ja valtionkassa tyhjetä uusien ruiskuinvestointien takia.
Ei jumalauta jos yks, todennäkösesti muutenki heikko ihminen kuolee 5,4 miljoonasta ihmisestä! Eli 0,0000002% takia.
Saksan kuolinprosentti on sama 0,0000002%.

Sinne menee verorahat taas hukkaan ku ois parempaakin käyttöö ollu...

KayinGooglen leluja.Luonut: KayinTorstai 07.04.2011 11:32

Lueskelin uutta MikroBittiä, ja siellä oli mainittu kiva lelu anatomian yleissivisämiseen. Google Body Browser.


Sivusto luo 3D mallin ihmisruumiista jota voi tutkia. Vasemmalla on liukukytkin jota siirtämällä voi kuoria itseään syvemmälle kehoon. Oikealta löytyy tarvikkeet yksityiskohtaisemmalle manipulaatiolle. Zoomaus hoituu kätevästi hiiren rullalla, ja pyörittely ja siirtely hiirellä pitämällä vasenta painiketta pohjassa. Osille löytyy nimet klikkaamalla osaa.

En ole vielä ehtinyt tutustua kaikkiin palvelun yksityiskohtiin, mutta suosittelen kovasti.

http://bodybrowser.googlelabs.com/body.html

Olen tässä jo vuosia ennustellut seuraavaa: kunhan tutkimustyökalut joilla aivoja tutkitaan kehittyvät tarpeeksi, tullaan huomaamaan että rokotteet vaikuttavat lapsen aivojen kehitykseen. Eikä mitenkään ihan vähän.

Edistyneimpiä tutkimustekniikoita käyttäen, Pittsburghin yliopiston tutkijaryhmä on nyt sitten löytänyt rokotettujen ja rokottamattomien koe-eläinten käytännössä jakautuvan ryhmiin "paljon autismia" ja "ei lähes ollenkaan autismia". Saa esittää arvauksia kumpi oli rokotettu ryhmä.

Rokotetun eläimen aivoissa havaittiin sama "liikakasvu" kuin autistisen ihmisen aivoissa, sekä sama "emotionaalisen keskuksen" vajaatoiminta, joka yleisesti yhdistetään autismiin. Lisäksi huomattiin että rokotetuilla on mantelitumakkeessaan enemmän opiaattien vastaanottoon liittyvää aktiviteettia.

Mantelitumakkeen, eli amygdalan poikkeamista tehtiin havaintoja useimmiten vasta kuukausia, jopa vuosia ensirokotusten jälkeen. Tämä on myös aikataulu jolla poikkeamia yleisesti aletaan havaita ihmislapsissa.

Tutkimuksen on vastikään julkaissut vertaisarvioitu Acta Neurobiologiae Experimentalis-tiedejulkaisu. Päätoimittaja Tri. Kris Turlejski kommentoi tulosten olevan "hälyttävä löytö", ja tukevan "mahdollisuutta että varhaisiän rokotteet ovat yksi syistä autismiin".

Itsehän haluaisin tässä vaiheessa kovasti tietää että ketä syytetään nyt? Maailmalle on nimittäin hoettu elohopearokotteiden ensiesittelystä saakka, että kyseessä on ihan vitun turvallinen tuote, eikä varsinkaan autismin kanssa ole näillä rokotteilla yhtään mitään tekemistä. Kukahan ottaisi vastuun paskapuheista, nyt kun tiedämme että autismin ja rokotuksien välillä on todellinen, vankka yhteys?

SirPicaroFun Deficiency SyndromeLuonut: SirPicaroTorstai 10.09.2009 12:49

"Modern cosmetic pharmacology focuses so heavily on eliminating depression that it entirely misses one essential point: depressed people are suffering from a lack of fun. Nobody ever describes depression as a "Fun Deficiency Syndrome", but lack of fun is clearly the root cause of all depression. It is impossible to be depressed when you are having fun, yet modern therapies for depression seek only to minimize depressive symptoms while doing nothing to maximize the daily intake of fun. This backwards approach to treating fun deficiency syndrome - FDS - is not only dangerously ineffective, it will be viewed by future generations as one of the greatest failures of medicine."

-James Kent

(Ote h+ Magazinen jutusta - aivan uskomattoman mielenkiintoinen lehti, lue: http://hplusmagazine.com/digitaledition/2009-fall/ )
« Uudemmat - Vanhemmat »