IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
22.8.2005
Tilastot
Käyntejä: 1 698 (1.7.2008 alkaen)
Koko
39 jäsentä
Tyttöjä: 20 (52 %)
Poikia: 19 (48 %)
Keski-ikä
28,6 vuotta
Otos: 28 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 29,4 vuotta

Jäsenet (39)

displayNooralogicalKiekura78MarsuMoCiSoPraevusETSwunderrpapakosadarreyokelso__jenny^JannircichyVAIKTUTUAtensai
« Uudemmat - Vanhemmat »

EtinimOIgOLANLuonut: EtiniTorstai 30.09.2010 23:43

Blogi löytyy myös osoitteesta www.etini.blogspot.com :)


Tänään vietetään virallista jumalanpilkkapäivää, on Rikun nimipäivä ja myös Viiltäjä-Jack tappoi kolmannen ja neljännen uhrinsa, Elizabeth Striden ja Catherine Eddowesin vuonna 1888. On ollu siinä mielessä ihan kiva päivä, että on tullu liikuttua aika paljo. Kävin aamulla salilla, sitten jaksoin kävässä koiran kans pitkän juoksulenkin, siitä sitten salibandypeliin ja lopuks vielä tein nuo vatsalihashommelit kotona. Jihuu. TV on the Radio on pyöriny soittimessa jo vissiin viidettä päivää, eikä mun into ota laantuakseen vieläkään. Mahtavia levyjä nuo kaikki, mitä ne on pienen historiansa aikana kerenny julkasta. Erityisesti "Dear Science," on levy, jonka jokaisen vähänkään indie-musasta diggaavan pitäis kuunnella lävitse.
Pitäis alkaa siivoileen huonetta, koska tämä on aikamoisessa sekasorrossa tällä hetkellä. Aloitan sen kunhan saan syötyä ensin. :) Ens viikolla pitäis vissii lähteä käymää tuol Tampereel mutka. Junaliput ja sun muut pitäis katella täs valmiiks ja sillee. Sellaista Noi koirat on oikeesti ollu niin vauhdissa koko helvetin päivän. Nyt ku ne nukkuu, tuntuu nii autuaalta fiilikset täällä. Tuota pikku koiraa käytin päivällä siis tosi pitkän lenkin ja silti se niinku tyyliin hyppi sen jälkee seinillä ja raahas jotai leluja mun jalkojen juureen. Aikamoista.
Eilen käytiin veljeni kanssa tosiaa vähä kuvailemassa yöllä tuolla jossain. Oli kyllä ihan saakelin kylmä ja kun ei ollu edes hanskoja mukana, nii tuntu että kuolee siihe hyiseen ilmaan.

Ei kai tässä sitten muuta, illan jatkot kaikille. :)

EtiniIn the Cold, Cold NightLuonut: EtiniTiistai 28.09.2010 02:39

Blogi löytyy myös osoitteesta www.etini.blogspot.com :)


Nyt ei puhuta The White Stripesin hienosta biisistä, vaan siitä kuin kylmä tuolla ulkona oikeasti on. Kävin juuri pyörälenkin tuolla jossain ja täytyy sanoa, että sormet oli kyl iha jäässä tuon tempauksen jälkeen, sit ku takissakaa ollu kunnon lämpimiä taskuja minne ne kädet ois voinu laittaa lämpeneen. :( Taitaa olla talvi tulossa aika pikaseen tätä vauhtia, ei viikko sitte näin hyytävää kyl ollu.

Tajusin muuten juuri, että ens keväästä on tulossa aikamoinen musakevät. Jos Radiohead, Arctic Monkeys, The Strokes, Beck ja Libertines julkasevat uudet albumit niin sehän on aivan käsittämättömän siisti juttu! No mahdolista kuitenki, että joku nuista päättää viivyttää levyn julkasua oikee kunnolla, ei olis uutta ainakaa Strokesille... Vitsit kun löysin myös tänään oikein hienon artistin, siis TV on the Radion monitoimimiehenä tunnettu David Andrew Sitek sai valmiiksi vihdoin kauan odotetun sooloprojektinsa, jota kutsutaan nimellä Maximum Balloon. Ihan järjettömän hienon levyn on mies saanut aikaiseksi. Iski kyllä heti minuun suurella voimalla. Parasta on se, että monessa nuista biiseistä laulaa käsittämättömän siistin äänen omaava
Tunde Adebimpe. Kaiken kukkuraks tutustuinpa tänään myös tuohon Tired Ponyyn, huikeaan bändiin jossa loistaa musiikkiammattilaisia esimerkiksi bändeistä Snow Patrol, Editors ja R.E.M. Ainakin "Väsyneen Ponin" eka sinkkubiisi oli hieno, eli toi Dead American Writers. En oo muuten kerenny tosta heidän debyyttilevystä vielä saada sellasta sen suurempaa kuvaa.Vaatii lisää toistoja.


Olin taas tänään jälleen kerran YleX:n X-Ryhmän vierailevana tähtenä, ku soitin sinne koskien tuota viikon välispiikkiä. Oon alkanu nojaan yhä enemmän siihe, että X-Ryhmä on kyl parasta antia mitä toi YleX nykyään enää tarjoaa. En jaksa kyl innostuu Parasta Ennen! ja X-Ryhmän lisäksi muista ohjelmista sitten yhtään. X-Ryhmä soittaa lisäks ihan saatanan hyvää musaa! That's the fact. Se YleX:n palkinto ei tullu viel tänää postissa. Pitää toivoa että huomenna tulis :)



Viikonloppuna tuli soiteltua tosi paljo kitaraa ja syötyä nuudeleita. Elämä on ihanaa.

jjjames[Ei aihetta]Luonut: jjjamesMaanantai 03.08.2009 04:11

en voi muut sanoo ku et telkkarit on mun lempparibändi ja ~i luv them more than life itself~

PS national ja fucked up oli kans sikkehyvii, pink eyes oli ihkis
« Uudemmat - Vanhemmat »