IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Ruoka ja juoma
Perustettu
6.9.2005
Tilastot
Käyntejä: 1 012 (1.7.2008 alkaen)
Koko
18 jäsentä
Tyttöjä: 4 (23 %)
Poikia: 14 (77 %)
Keski-ikä
27,1 vuotta
Otos: 9 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 25,9 vuotta
Ylläpitäjä
Quiksilver

Jäsenet (18)

QuiksilverTUUL1dzeniiLuomuh1ppiHeku--RZAARImikstu__Juho^jarittaWoo-RjänkäkurppaSlaad``Dööbi``kkaaiissaZibelii
« Uudemmat - Vanhemmat »

QuatermassMinua on huijattuLuonut: QuatermassKeskiviikko 14.10.2009 00:17

Olen aika pettynyt tähän schweppesin "inkivääriolueen". Ensinnäkin koko sotku ei maistu yhtään inkivääriltä, eikä se muuten sellaista sisälläkään. Ilmeisesti "luontaiset aromit" ovat kattavinaan tämän.

No siis olisihan se kamala jos se OIKEASTI maistuisi siltä, koska kovin moni ei tunnu pitävän inkiväärin mausta. Mutta mitä vitun järkeä sitä on sitten kutsua inkivääriolueksi saatana ärrhhh!!

Sain btw kaverilta ikivanhan posliinipullon jossa on aikoinaan myyty tuota ihan aitoa ainetta. Hieno koriste keittiööni. :) Otan kuvan kun jaksan ladata kameran akun.

HeidiRoxxAh nam <3Luonut: HeidiRoxxTorstai 25.12.2008 21:05

Istut sängyn nurkassa. Otat tyynyjä selän taakse ja asettelet itsesi mukavaan asentoon. Yöpöydän valaisimen valossa luet hiljaa Mick Wallin Axl Rosesta kertovaa kirjaa. Siemailet Schweppesiä tölkistä ja näet sivusilmällä gerbiileiden touhuavan terraariossa. Hiljaisuuden rikkoo ainoastaan Axl Rosen kiekuva ääni Civil Warin tahtiin. Voit rauhassa keskittyä kirjan lukemiseen koska tiedät, että sinulla on kokonainen joululoma aikaa olla rauhassa vailla kiirettä ja stressiä.

Voiko ihanampaa olla <3
« Uudemmat - Vanhemmat »