IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
19.9.2005
Tilastot
Käyntejä: 1 949 (1.7.2008 alkaen)
Koko
63 jäsentä
Tyttöjä: 38 (61 %)
Poikia: 25 (39 %)
Keski-ikä
31,4 vuotta
Otos: 42 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,8 vuotta

Jäsenet (63)

Demostar_|{atarinamillahenriettaPelonkantajam5aar1-SinttuTonizi_[emis]x8rserjogaRape_83_-jaana-_koffihoffrenwaspi|^^Janika^^konnna^^
« Uudemmat - Vanhemmat »

janinaiida// true storyLuonut: janinaiidaMaanantai 04.03.2013 20:48

tumblr_mj59lnwOSu1rlpze1o1_500_large.jpg

kkisu-[Ei aihetta]Luonut: kkisu-Maanantai 20.04.2009 12:40

Skorpioni 24.10. - 22.11.

Olet tyytymätön erääseen asiaan. Tee jotakin jutun eteen. Tiedät, että saat sisällesi rauhan, kun hoidat asian eteenpäin. Onnen takia.



tulin tänää 2 h liian aikasi kouluu.. -,-
ei_jaksa_ei_jaksa_väsyttää_väsyttää_väsyttää
just viel maanantaina hyvä OUTIII

^AffA^Maanantai - aamut...Luonut: ^AffA^Maanantai 21.07.2008 14:06

Miks maanantait on aina niin kauheita?!? Ensin se hertyskello soi, ja sä vaan painat torkkua. Sit se tietenkin jotekin "ihan itestään" lakkaa soimsta ja sä heräät tasan kasilta, eli just silloin kun sun piäs olla jo töiss. Noh, sä nouset nopeesti mut kylmä aamu-suihku ei ollenkaan kiinnosta, mut pakkohan suihkuun on mentävä ettei vanha viina tai röökinhaju loista läpi viikonlopun bailaamisen jälkeen...vieläki pieni krapula..
Sit sä kävelet töihin, mietit et eks tää matka ikinä lopu. Töissä sä kovelet nopeesti huoneesees, et jaksa sosialisoida ihmisten kanssa ja kuunnella miten niitten vikon loma on mennyt jossain purjelaivan kannella tai asuntovaunussa. Meet tietokonees ääreen, avaat meilit, mut ei oo tullut yhtään uutta...Mitä hittoa mä edes teen täällä?!? Vois sanoa että aika kova tuntipalkka siitä että vaan istuu ja miettii mitä seuraavana viikonloppuna tekisi, mut mieluummin olisin kyl ollu nukkumassa viel pari tuntia ku istua unisena koneen äärellä, tekemättä mitään hyödyllistä. Miks maanantait on aina niin kauheita? Plus et multa revittin viime viikon tiistaina viisaudenhammas pois, ja se särkee vieläkin! Siinä on sit varmaan joku tulehdus, perkeleen hammaslääkäri, ja mun "Buranat" on loppu...:( Olisikohan tossa ensiapulaukussa niitä..hmm... Noh, nyt taas sit jatkan tätä ens viikon suunnittelua, se on ainut asia joka pitää mut järjessä, tieto siitä että pääsen ihmisten ilmoille, Suomeen!! Te sielä suomessa varmaan ihmettelette miten joku voi sanoa noin, teidän mieleestänne varmaan mitään ei tapahdu ikinä Suomessa ja sielä on niin tylsää, mut oikeesti, uskokaa mua, sielä tapahtuu! :D Täällä ei! :) Ja yrittäkää arvostaa sitä et sielä on baareja, ravintoloja y.m. minne aina voi mennä kun kyllästyttää, täällä nimittäin ei oo! Ja sielä on myös kaikki kaverit, ei tarvitse istua yksin tupakan ja kahvin kanssa terassilla, Suomessa saa seuraa! :D Plus, Suomalaiset yleensäkki oon aika sosiaalisia, siis ihan oikeesti! Sielä kaikki tulee (okei kännissä) mut kuitenki tulee juttelemaan jos huomaa et joku on yksin, tai vaik ei edes olis yksin..:Ruotsissa ei, vaikka jengi väittää et Ruotsalaiset on sosiaalisempia kuin Suomalaiset..OK, on varmaan periaatteessa totta, mut niillä on myös helvetisti isompi ego ja nenä pystyssä kuin meillä Suomalaisilla! :) Oikeesti, I´m proud to be Finnish! :)
« Uudemmat - Vanhemmat »