IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
20.9.2005
Tilastot
Käyntejä: 8 137 (1.7.2008 alkaen)
Koko
371 jäsentä
Tyttöjä: 124 (34 %)
Poikia: 247 (66 %)
Keski-ikä
34,3 vuotta
Otos: 246 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,2 vuotta
Ylläpitäjä
HateCrew

Jäsenet (371)

thirtytwobartmann_Marjut_Petskuss[[DaNi]]Yuhis-IsthariumJesse842Ebe^JohtajaVirtaHamann84Heidi_83naganTorni-Kipi-Jamboree76
Otsikon nimisessä vapaaottelu-tapahtumassa oltiin kullan kanssa Tampereen Herwoodissa ja kyl nähtiin upeita matseja ja vieläpä ihan läheltä kun meillä ringside-paikat oli.:) Varsinkin Musa Amagov omassaan ja Joni Porkka omassa ottelussaan tekivät vaikutuksen.:) Osa matseista oli vapaaottelun säännöillä ja osa pystyottelun, pystyottelu oli rajun näköinen ottelumuoto, muistutti paljolti ihan thainyrkkeilyä, paitsi että klintsi oli kokonaan kielletty ja nähtiinpä yksi diskauskin toistuvasta klintsistä. Jos thainyrkkeily-taustaa on, niin varmasti on luontevaa siirtyä pystyottelun säännöillä ottelemaan, niin lähellä ne toisiaan ovat. Itselläni menneisyyttä monesta taistelulajista ja kiva oli otteluita katsella.:)

Treenipaidankin ostin salille, sitten kun muutaman viikon päästä taas saan toivoakseni terveenä sitä taas jatkaa. Toivotaan että rintalihas paranee (revähdys) äkkiä, kyl lääkitys on jo selvästi pikkasen auttanut.:) Lääkettä vain ei enää paljon ole, onneksi saan toisenkin erän reseptillä jos eka ei auta tarpeeksi.
Oli niin huippuja matseja, että päätettiin mennä jälleen katsomaan heti jos sellainen tapahtuma lähistöllä järjestetään.:)

Firestarter13TiistaipäiväLuonut: Firestarter13Keskiviikko 28.03.2012 08:06

Toki sain taas tiistaina monarin kiinni (monari2), kuten nykyään aina kun sitä pelaan, eli peruskauraa mulle.

Lääkärilläkin kävin, diagnoosi: lihasperäinen hommeli, joku rintalihaksen venähdys/revähdys joka säteilee kipua kylkeenkin. Määräsi vahvaa kolmiolääkettä ja treenikiellon salille vähintään seuraavaksi kahdeksi viikoksi, ei edes lenkillä saa käydä. Tämmöset voivat kuulemma olla pitkiäkin juttuja.

Pelikaupassa myös käytiin mussukan kanssa, mutta kun meillä jo monta kymmentä PS3 peliä, niin en enää keksinyt minkä ostaisin.
Kun treenata ei saa, niin pelailuun jää aikaa runsaasti. Silent Hill HD Collectionia haeskelin, vaan ei sitä näkynyt.

Firestarter13PakkolepoaLuonut: Firestarter13Tiistai 20.03.2012 07:51

Eilen salilla piti tehdä leuanvetoja kapealla myötäotteella ja kyllä se tuossa loukkaantuneessa rintalihaksessa heti niin sattui että pariin jäi.
Vähän tein sitten hauiskääntöjä käsipainoilla ja taljassa.
Mutta ei nyt pysty kunnolla treenaamaan kuin vatsat ja jalat.
Hoitona tuolle rintalihakselle siis kylmägeeliä ja lepoa, kaikki yläkroppaan kohdistuva treeni hetkeksi pois, lukuunottamatta vatsalihaksia, niitä kyl pystyy tekeen.
En olis ikinä uskonut että treenaan rintalihaksia joskus niin kovaa että ne venähtävät (kylläkin vain oikea puoli), pec decissä se taisi mennä. Ja siis lämmitellyt olen aina jonkin aikaa crossarilla ennen varsinaista treeniä.
Nyt enempi juoksulenkkejä seuraavan kahden viikon aikana ja salitreeni vähemmälle.

Viikonloppuna kun tuli uitua kylpylässä, niin taisi vähäinenkin troolaaminen vaan pahentaa sitä, se kun sattui heti rintalihakseen ihan hemmetisti. Ei siis mikään suositeltava liikuntamuoto rintalihaksensa teloneelle.
Täytyy kyllä myöntää että melkoisen kova rintatreeni tuli eilen salilla vedettyä ja kotona tein vielä kolme sarjaa voimapyörää ja puristelin PowerGripppiä.
Oikealla kyljellä en pystynytkään viime yönä juuri nukkumaan, kun se puoli kyljestä ja rintalihas niin ikään oikealta puolelta kovasti kipeytynyt ja niiden lisäksi yläselkä juuri olkapään alapuolelta (joka oli kipeytynyt jo aiemmin) vaivaa edelleen.

Protskua nautin mielestäni ihan riittävästi, yleensä treenipäivinä normiruokaa paljon + täydennyksenä 1-2 pullollista protskujuomaa.
Ensin katseltiin mussun kanssa aivan uber loistava leffa Arena ja sen jälkeen vielä kurvattiin salille treenaan. Itse treenasin ojentajat ja olkapäät sekä alaselkää tein vielä muutaman sarjan.
Kohta syömään ihanaa oman kullan tekemään napolitanpataa, nami nami.:)
Tampereella kävin shoppailemassa UFS:llä, ostin uusia treenivaatteita ja lisäravinteita.:) Ostin kahdet Badboyn treenihousut, yhden Jacon treenipaidan ja TapOutin puseron, kaksi isoa tölkkiä heraprotskua, kreatiinia sekä vielä kaksi pussia UFS:n R1 boosteria.:) Kohta tekemään boosteria nautittavaksi ennen illan treeniä.:)
Salilla ensin hauikset ja rinta, pari protskujuomaa naamariin ja illalla vielä tein hc-vatsatreenin, eli vatsarutistuksia, yhdistäen siihen sen että partneri heitti minua aina pallolla vatsaan, punnersin ylös ojentaen pallon hänelle ja hän heitti aina uudestaan ja sama toistui joka kerta.:)

Tehokkaalta tuo vaikuttaa, kunhan vaan partneri heittää vielä kovempaa ensi kerralla, hyvää teki tämäkin.:)
Pari sarjaa sitä näin aluksi, ensi kerralla enemmän.
hyvä treeni ohjelma illän on kyl selviä tuloksia tullu johon oon tyytyväinen jo nyt mut ei se siihen lopu.. viimeiseen hengenvetoon salilta mut löytää-->>> ja sinne pitää muuten tänäänki lähtee kunhan saa lapsen palautettua äitillensä !

1. Rinta, olkapäät, ojentajat
-Penkkipunnerrus tanko tai käsipainot x3
-Vinopenkki käsipainot tai tanko x 2
-Ristitalja tai pec dec x 2-3
-Viparit sivulle x2
-Pystypunnerrus x2
-Kapea penkki / ranskalainen punnerrus tai dippi x3
-Ojentajapunnerrus x3

2. Jalat
-Kyykky tai prässi x3-4
-Reiden ojennukset x3
-Reiden koukistukset x 2-3
-Pohkeet istuen tai seisten x3

3. Selkä, hauikset
-Maastaveto x3
-Alatalja tai kulmasoutu käsipainot tai tanko x 3
-Ylätalja tai leuanveto x3
-Hauikset tanko tai käsipainot kp x3
-Hauikset scott tanko tai käsipainot kp x3

HUOM! muistakaa ettei tarvii pullistella porukalle liian isoilla painoilla todellakaan, siitä ei oo mitään hyötyä!!! tapatte vaa ittenne sillä, maltillisesti kasvatatte niitä painoja vk tai 2 välein nii hyvä on :)

perusrunko. Vaihtelet toistoja välillä teet enemmän pienillä ja välillä vähemmän isommilla painoilla.
Vatsoja 1-2 kertaa viikkoon mahollisimman monipuolisesti.
Torstaina tein salilla ensin alkuillasta hauis- ja rintatreenin ja kotiuduttuani lähdin lähdin vielä lenkille, juosten 6,2 km.
Kyl tuli tänään vedettyä varsinainen maailmanlopun ojentajat treeni salilla, en ole koskaan treenannut niitä noin kovaa.:)
Ne oli siis ihan tulessa.:) Toki tein myös olkapäät ja kuntopyörää poljin 5 minsaa + crossaria 6 minsaa