IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
26.9.2005
Tilastot
Käyntejä: 2 449 (1.7.2008 alkaen)
Koko
20 jäsentä
Tyttöjä: 20
Keski-ikä
31,9 vuotta
Otos: 14 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,9 vuotta

Jäsenet (20)

SydänlävistysBabaii_hulmisFreudianSlipvihlo-otusBrainchild^Marion^SilenzeSekurettotanhut^Tigruyacobiltzkuautonmaalaajaandromeda^ToMbbA^
« Uudemmat -

zehi•Luonut: zehiTorstai 01.09.2011 22:02

Heh, löysin päiväkirjan vuoden takaa, miten paljon oonkaa muuttunu :---3 mun pikku päiväkirjan päiväys on jtn 25.8.2010 c; eli melkee vuos ollu kadoksissa :D
en vtus jaksa päivittää kaikee
eiku.
taidankii ;3

Sydänlävistys???Luonut: SydänlävistysTiistai 24.08.2010 00:42

Kuka haluu ett pistelen katkelmia mun päiväkirjastain tänne??
Tosin salaisimmat asiat jäävät kirjojen kansien väliin.. 8D
Listaa alle niiden ihmisen nimet, jotka ovat viimeksi kommentoineet oletuskuvaasi ja haasta sitten heidät tähän samaan. Lopuksi vastaa kysymyksiin numeroiden perusteella

1. [frerard]
2. cebsu-
3. memi^
4. in-na|
5. |Miraaa|

Mistä tunnet nelosen?
-- ala-asteelt lähtie ! ♥

Tiedätkö kakkosen sukunimen?
-- juus. ♥

Onko kolmonen sinua vanhempi vai nuorempi?
-- hmm, son vanhempi. samana vuonna ollaa synnytty mut kuukausi on erii.

Missä vitonen asuu?
-- kurikaassaaa.

Oletko nähnyt ykkösen vanhempia?
-- en oo varma? ;o

Oletko koskaan yöpynyt nelosen luona?
-- jjuu. <:

Onko kakkonen koskaan yöpynyt sinun luonasi?
-- ei olee, vielä ! ;D

Oletko seurustellut kolmosen kanssa?
-- enen. <: kaverii ♥

Mikä on paras puoli vitosessa?
-- se kuuntelee ! ja auttaa ! ♥

Muistatko miten ykkönen oli pukeutunut, kun ensimmäisen kerran tapasitte?
-- noen, mut silloli kumminki hienot vaatteet ! (:

Oletko koskaan itkenyt kakkosen nähden?
-- een, kait?

Kenet heistä tunnet parhaiten?
-- hmm.. no ne kaikki ! (:

Entäs huonoiten?
-- emmätiä?!

Onko nelonen sinulle tärkeä?
-- onon ! (: ♥

Mitä kolmonen tuo sinulle ekana mieleen?
-- Lil Rain - Adore You ♥ :)


...Siirrynpä tuonne ihan oikean päiväkirjan pariin tässä kohta puolin... <3
Heh, jos joku lukee kaikki mun pvk merkinnät nii mä nostan kyllä hattua :D:D oon kesäloman aikana kirjottanu lähes joka päivä ainaki kaks merkintää : D

ja saatte varautua siihen et ei ne merkinnät tähän lopu ;)
...anteeksi, että herätin rakas päiväkirja, mutta en ole mennyt vielä nukkumaan. Minulla on mukavaa eikä väsytä juuri yhtään. Tahtoisin lähteä ylos seikkailemaan, mutta sisällä on mukavan lämmintä ja kotoisaa. Muutenkin olen tällä hetkellä mielummin sisällä. Menen kuitenkin kohta nukkumaan, koska minulla on tänään menoa aikaisin aamusta. Menemme Lommilan mäkkäriin isosporukalla.
Hyvää yötä rakas päiväkirja nuku hyvin!"
Viimein otin taas lääkkeet jotka on taas vaihteeksi jääneet laukunpohjalle makaamaan, huoh toivotaan että vaikutus alkaisi näkyä viimeistään aamulla, sillä aikalaista vuoristorataa tämä mieli on ollut.
Yleensä lisään tänne joitain typeriä angsteja tai ylenpalttisia ihkutuksia, mutta pitkästä aikaa ajattelin kirjoittaa tänne pelkästään arkipäiväisiä ajatuksia ja inhimillisä oivalluksia. (ja tiedän ettei ehkä irc-galleria ole maailman paras tai järkevin paikka sellaisille, mutta muutakaan ei tähän hätään ole joten koittakaa kestää, jos tätä edes kukaan vaivautuu lukemaan:D)

Ensimmäiseksi haluan kyllä nostaa hattua maailmamme mahtavalle sarjakuvatuotannolle, joka on avartanut ainakin minun maailmaani ja tuonut ylenpalttisiin arkipäiviin intoa ja miettimisen aihetta. Joten suuri kiitos niistä, ja ainakin minun maailmani avartamisesta.

Sain juuri luettua loppuun yhdeksän vuotta vanhan Megamarvelin Daredevil julkaisun joka oli päässyt pölyttymään "vuosien" varrella. Ja todellakin on pakko sanoa että kyseinen "Guardian Devil" tarina sai minut herkistelyn ja hämmästelemisen lisäksi ymmärtämään enemmän omaa itseäni.

Tajusin mm. sen että useat ihmiset(minä mukaanlukien) haluaa syntyä joksikin suureksi. Hyvän ja pahan moraalisella puolella ei näennäisesti nyt ole väliä, vaan sillä että tietää kuolinvuoteen lähestyessä että on saavuttanut tässä elämässä jotakin jonka kaikki tulevat muistamaan. Joka ei todellakaan tarkoita sitä että on päässyt jokaviikkoisen gallup kyselyn kohteeksi ja näin saanut oman naamankuvansa lehteen. Ei, ei todellakaan mitään sellaista vaan tarkoitan sellaista jonka jokainen ihminen tulee muistamaan vuosienkin päästä, joko hyvällä tai sitten pahalla.

Minä itse ainakin olen aina kuvitellut ja toivonut että tulisin olemaan jotain arkipäiväistä suurempaa ja joka kerta kun olen alkanut kyseenalaistamaan tätä mielikuvaa, alkaa minua suoraansanoen vituttamaan ja tupakka alkaa palamaan. Mutta tänäinen daredevil kertomus sai minut ymmärtämään ettei kukaan ihminen ole mikään pyhimys vaikka suurmieheksi tai naiseksi kapuaisikin. Kuten DD itse puolustaa sokeaa oikeutta päivisin ja jakaa suoraa omankäden oikeutta öisin, ei sekään tee hänestä mitään sen synnitömämpää tai pyhempää, kuten ei meistäkään. Tietenkin synneillä on eriasteisia tasoja joten älkää ymmärtäkö väärin, kun sanon että kaikki me olemme syntisiä, ja suhteellisen epäpyhiä (Äiti Teresaa lukuunottamatta tietenkin). Ja vielä toistan ihan neuroottisen varmuuteni vuoksi että syntejä todellakin on eritasoisia, on pahoja, pahempia ja pahimpia plus kamalia, ja ne sitten määrittävät meidät nykyisessä- sekä tuonpuoleisessaelämässä ja niin edelleen.
Ja ennenkuin tästä tulee pelkkää kuivaa saarnaa yritän palata aiheeseeni jota pohdin. Eli siis tämä että ihminen haluaa tulla muistetuksi ja että loppujen lopuksi eivät nämä suurmiehetkään ole pyhimyksiä jne jne.
Hmmm.. noniin yritän taas koota ajatuksiani jotka hienosti taasen sekoittuivat. Niin... siis äsken kun tupakallakin kävin niin sain lopulta nieltyä alas ajatuksen etten minäkään mikään Mooses tule tässä maailmassa olemaan, vaan aivan normaali ihminen kuten kaikki muutkin. Tietenkin kuka tietää ehkä minustakin jotain "merkittävää" tulee esimerkiksi suomalaisessa sarjisbisneksessä who knows, mutta todellakin sen pystyin hyväksymään etten minä tule olemaan mikään vapahtaja tai Mooses jonka jokainen sana on pyhä. Vaan tulen olemaan loppupeleissä ihan normaali työtätekevä ja ajatteleva ihminen, joka syntyi tähän maailmaan, tehden arkipäiväiset tehtävänsä ihmisenä, saaden vuosien varrella sydäntä lämmittäviä muistoja elämästään, joita voi sitten vanhana ja viisaana muistella nukkumaan mennessään ja kietoutua täten unimaailman pehmeään syleilyyn kunnes on hyvästien aika tullut. Ja tulen olemaan ylpeä ollessani tämä normaali pulliainen.

Jonkin aikaa mietittyäni tulin siihen tulokseen että siinä se sanottavani kai sitten oli, joten lopetan tämän kuin kiviseinään ja en näe mitään syytä kirjoitella tähän enää mitään yhteenvetoja (joita se kultanikin niin ihanasti vihaa:D), vaan totean vain että on näköjään minunkin aika painua pehkuihin vaikkei silmiä niin väsytäkkään.
Lopuksi todellakin haluan sanoa että ei kukaan ihminen lopulta ole toista huonompi vaan kaikki ovat näin ihanasti tasavertaisia (hehe ettepä varmaan olisi uskoneet että minä olisin koskaan mitään tuollaista sanonut, olenhan sentään aikamoinen pessimisti kaikessa :D)ja pitäkää trikoosankarit syvällä sydämmessä:D.
Ja no.. en tiedä todellakaan tuliko tästä rääpystyksestä mitään ihmeellistä (kirjoitusvirheitä lukuunottamatta tietenkin:D) tai kenenkään mieltä mullistavaa... ja taisi tuo ajatuskin hieman karkailla aina välillä joten aikalaista kissanhäntää tästä kai loppujen lopuksi tuli:D, no yrittäkää kestää.
Juho kuittaa ja kumartaa (jos selkä antaisi myöten), poistuen nukkumaan.
Love yah<3
Byeh<3

p.s. elkää ärsyyntykö tuosta loppulen lopuksi sanonnasta joka kohdassa, se vaan on niin mukava^^

alisä``omgLuonut: alisä`Torstai 14.05.2009 01:18

yhyyyy sinne meni kaaaiikki pväkirja merkinnääät!

Ã…nneeNYT.Luonut: Ã…nneePerjantai 01.05.2009 16:34

Alan kyllä nytten kirjottaan mun päiväkirjaan. otan sen nyt niinku tehtäväksi. ehkäpä.

wilmäy[Ei aihetta]Luonut: wilmäySunnuntai 19.04.2009 14:02

onko sinulla päiväkirjan vieraslista päällä? Jos on niin kerro viidestä ensimäisestä henkilöstä jotka ovat lukeneet päiväkirjaasi.

:: Tunnetko/tiedätkö heidät kaikki? - jooo

HENKILÖ 1
:: Mistä tunnet hänet? - serkun kautta :::)
:: Onko hän ystäväsi? - kaveri sillleee
:: Oletko viettänyt aikaa hänen kanssaan? - nono silleee kesällä päpen rippijuhlissa :D
:: Onko hän poika vai tyttö? - tyttö

HENKILÖ 2
:: Onko hän sinulle tärkeä? - o ::) ♥
:: Mistä tunnet hänet? - koulusta
:: Näättekö vapaa-ajalla? - kyllä,:p
:: Oletko ihastunut häneen? - eee :d

HENKILÖ 3
:: Tunnetko hänet hyvin?- jotenki.
:: Onko hän ystäväsi? - nonoööö :D:
:: Onko hän sinulle tärkeä? - jotenki
:: Haluaisitko viettää enemmän aikaa hänen kanssaan? - eenmä kai. :D

HENKILÖ 4
:: Koska viimeksi tapasit hänet? - perjantaina
:: Oletteko suudelleet? - ei
:: Haluaisitko suudella häntä? - noe :D
:: Oletko kertonut hänelle jotakin salaisuutta? - enn

HENKILÖ 5
:: Missä tapasitte ensimmäisen kerran? - AE'n keikalla 8)
:: Oletteko paljon yhdessä? - eeime :D
:: Haluaisitko olla hänen kanssaan nyt ? - jossai keikalla olis kiva ollla 88)
:: Onko hän hauska? - onse :::: D
« Uudemmat -