IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
1.10.2005
Tilastot
Käyntejä: 6 090 (1.7.2008 alkaen)
Koko
482 jäsentä
Tyttöjä: 254 (53 %)
Poikia: 228 (47 %)
Keski-ikä
31,2 vuotta
Otos: 268 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,8 vuotta

Jäsenet (482)

Sonnn_iheartdropdead|teme-x-aroTenanza1992mjeowmmaramoitinsu`Yksinäinen_Wolf^jahu^johannaaa^Nita-87ringasayslol-suWi-neetta-Facebreaker

Tupee`[Ei aihetta]Luonut: Tupee`Lauantai 30.05.2009 18:38

vittu vihaan meidä naapureita

ei tääl voi kuunnel musaa tai soittaa ilman et tulee joku urpo vineemään :P

^Charma^[Ei aihetta]Luonut: ^Charma^Sunnuntai 10.05.2009 21:03

:D Naapurilla taitaa olla jotain kaunoja viikonlopusta. Meinaa kyllä se nyt sit popittaa :DDD

Namm||[Ei aihetta]Luonut: Namm||Lauantai 02.05.2009 18:09

Ihana vappu, vaikka vesisota jäikin käymättä ;D

PeacerI ♥ MusicLuonut: PeacerTiistai 28.04.2009 12:35

Tuli taas ladattuu yli 500 musiikkii!
Kaikki Party/ Dance/ Club music's! ♥
tuo helvetin idiootti naapuri ei näköjään tiiä talonyhtiön sääntöjä.. ja minähän soitan musiikkia nii kovalla ku haluan siihe asti ku on hiljasuus, vittu! päähajoo tuonki kans, kuolis pois! SAATANAAAAAAAAA!!!!._. vittu omat lapsesa kusee minun ikkunan alle ja sitte tulee viel huutaa tuoho ikkunaa, "musiikki pienemmälle!:FF olen idiootti"
Anteeksi, mutta en täysillä, hanki paksummat seinät jos häirittee. Tai muuttakaa hiitee.

kristus`METALLuonut: kristus`Tiistai 17.02.2009 16:53

Heavy
Black
Death
Doom
Speed
Dark
Folk
Trash
Symphonic
Power
Hair
Gothic
Hard Rock
Groove
DSBM (depressive black metal)
Melodic death
80s

espah[Ei aihetta]Luonut: espahPerjantai 06.02.2009 17:16

hyvä ku ottaa kuulokkeet pois korvilta nii kuuluu niinku kaiuttimista :'D
Hienoa, kun joudun kohta lähtemään omasta kodistani evakkoon, kun naapuri päätti pistää vuosituhannen bileet pystyyn. Viimeiset kaksi tuntia olen tässä kuunnellut sellaista basson jytkettä ja jytinää, että on ihme ettei korvista vielä valu verta.

Siis ihan oikeesti _mun_ korviin ottaa ja sattuu toi helvetillinen basson jyminä, et millä _vitulla_ toi naapuri kavereineen pystyy oleen?? Tekis kyllä todellaki mieli mennä sen oven taakse, et voisitteks pistää vähä hiljemmälle, ku kaikilla ei ainakaan _vielä_ ole kuurot korvat; että kyllä kuuluu komiasti se teen jumputuksenne.

Pari kertaa on tässä kyllä todellaki tehny mieli pistää kamat kasaan ja hurauttaa mummulaan, ni ei tarttis kuunnella, mut on se aika vitun hienoo, et tommosen kusimulkun takia, joka ei viinapäissään huomioi ketään muuta ku ittes, tarttee lähtee kotoos pois. Kyllä mäki ny joskus kotona biletän, mut en todellakaan ikinä tommosella volumetasolla.

Ootteko muuten huomannu, et nykyään melkein kaikkialla soi aina melko lujalla joku musiikki. Kaupungilla ollessa joissain kaupoissa soi ainaki mun makuun ihan liian lujaa millon mikäki jytke. Taustamusiikin ymmärrän, et saattas tuntuu aika aavemaiselta, jos ympärillä olis ihan haudanhiljasta - mitä ny ihmisten oma kälätys yms., mut ei niitä ämyreitä ny sentäs tartte huudattaa niin, että joutuu itte käyttään noin 100 desibelin voimalla äänihuuliaan, että tulis edes kuulluks.

Kävin tos muuten olohuonees, ja siellä honest-to-God ikkunaruutu _helisi_ naapurin musiikin soiton voimasta. Naapuri sai bileissään pari vuotta sitte oman ikkunansa rikki, ni nyt yrittää vissiin vielä hajottaa munki. No, ei siinä mitään, hällä sitä rahaa tuntu löytyvän, ni ei pitäs tuntuu missään korvata meitsille uus klasi.

Hiljaisuusaika: 22.00-07.00 - yeah, riiiiight. . .