IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
16.10.2005
Tilastot
Käyntejä: 3 924 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
113 jäsentä
Tyttöjä: 84 (75 %)
Poikia: 29 (25 %)
Keski-ikä
33,6 vuotta
Otos: 84 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,8 vuotta
Ylläpitäjä
sumppis
Valvojat
SirMichael, Hammerite

Jäsenet (113)

|nkusnanuuggirlLeFaltoValkohaiDQSMAORAMaro-Nuba83PiKKuPiRu88meamustaDarchonnSirMichaelsannsku_WraasuFishi
« Uudemmat -

Harusakiei vittuLuonut: HarusakiKeskiviikko 06.07.2011 00:21

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

vittuuuuu en kestä tätä maata... saatikka tätä perhettä ja sukua ja tätä tuppu kylää...

aaaaaa sekoan. Onneks ei kovin pitkä prideen... yhden päivän saa olla maailman eniten gay. <3

täälä kotona ei saa vittu olla mitää. RASISTISIA PASKOJA koko paikka täynnä. HALUUN PRIDEEN ;__; en jaksa oottaa niin kauaa enää :DD en jaksa olla muutenkaa täälä enäää......
LOVE IS A HUMAN RIGHT

en kestä.... haluan niin paljo jotain toimintaa ;_;

SadepeuraMuistettavaa.Luonut: SadepeuraTorstai 03.12.2009 03:28

- Pitää muistaa ostaa lisää sweet chili -kastiketta, koska oon käyttänyt sitä leivän päällä ja se on tosi vähissä eikä ole edes mun.
- Pitää muistaa vielä Louiselle paleontologian luennolle sen oikea kenkä.


En saanut tänään lähes mitään aikaan siitä, mitä mun upeassa suunnitelmassa sanottiin. Sain haettua mun ja Miriamin paketit postista. Lainasin Kirstenin pyörää sinne mennessäni, koska se oli lähempänä kuin mun. Siis sitä, jossa on tällä hetkellä jopa kaksi pyörää. No se meni ihan hyvin, kunnes sain paketit. Siinä vaiheessa tietenkin tajusin, että olisin voinut ottaa vaikka repun mukaan niin ne paketit olisivat saattaneet mahtuakin sinne. Olkalaukku oli vähän pieni, mutta sain ne sinne sisään niin, että ne pysyivät siinä, vaikka 2/3 osaa olikin ulkona. Ja paluumatkalla ikävästi matkan ainoalla lyhyellä alamäki pätkällä pyörästä irtosi ketjut. Ja koska ei mulle ollut käynyt koskaan niin, en ihan edes ymmärtänyt missä oli vika, saatikaan korjata sitä. No iloisesti työnsin pyörää sitten loppumatkan. Onneksi paketeissa oli kalentereja ja suklaata.

Olen myös oppinut tänään kaikenlaista! Olen oppinut pingviineistä jännittäviä asioita! Liz kertoi, että pingviinin adoptoivat hylättyjä poikasia! Ja että on olemassa homoparipingviinejä jotka myös adoptoivat ja sitten ne huolehtivat niistä kuin omista lapsistaan, jota ne tietenkään eivät olisi voineet saada! Tuo oli kyllä päivän paras uutinen.

Opin myös, että poroja voi lypsää! Ja sitten siitä poron maidosta tehdään juustoa.

Mua olisi myös kiinnostanut oppia, että mistä tietää mikä on kasvi ja mikä eläin. Että mikä se ero on. Kirstenin mukaan: "animals have bums." Että siitä pepusta tietää onko eläin vai ei. Jos ei ole peppua, on kasvi. On tuossakin toki järkeä. Mutta jos jollain on parempi määritelmän, niin kuulen sen mielelläni!

JustJack[Ei aihetta]Luonut: JustJackKeskiviikko 15.07.2009 13:12

Ja kun se ei ole teiltä pois että homot ja lesbot saisivat adoptoida!!
lapsi on miljoona kertaa onnellisempi homo perheessä, kun poukkoillen hoitokodista hoitokotiin ilman mitään vakiintumisen tuntua, ilman mitään rakkautta ja pysyvyyden tuntua!
Silloin lapsi vielä kaiken huipuksi ajautuu helpommin rikoksen puoleen, alkaa juoda, käyttää huumeita. Ja SE sitten todella on teiltä pois! Teidän verot maksaa sitten sen lapsen hoidon alkoholimyrkytystä vastaan, huumeita vastaan, ja sitä tuhoa vastaan minkä lapsi aiheuttaa ympäristölleen koska hänellä ei ole ketään kuka rakastaa tai haluaisi tarjota pysyvän rakastavan ja luottevan kodin!!


Kumpi on isompi paha, se että lasta ehkä kerran tai pari kiusaa jotkut ennakkoluuloiset idiootit, jonka aiheuttaman "tuhon" pystyy fiksut vanhemmat nollaamaan, ja lapsesta kasvaa terve ja onnellinen. Vai se että ei anneta lasta rakastavaan homoperheeseen, vaan pistetään lapsi kiertämään hoitokoteja (joita moni pitää vain että valtio elättäisi) joissa hänellä on suuri mahdollisuus tulla hyväksikäytetyksi, hakatuksi, sekä lapsi ei koskaan tunne rakastavan kodin lämpöä, pysyvyyttä, eikä pysty rakentamaan omaa identiteettiään, koska on liikkeessä jatkuvasti, eikä kukaan todella rakasta häntä tarpeeksi pitääkseen luonaan.

Kumman te valitsette?
Koska mun mielestä, kieltäessänne homoilta adoptio oikeuden, te kiellätte monelta lapselta rakastavan kodin sekä tulevaisuuden. Ja se väärin.

Kuinkakohan moni lapsi, sata, tuhat, kenties ihan miljoona, maailmalla kärsii siksi, ettei hetero perheitä ole tarpeeksi heille. Joten miksi me kielletään heiltä homoperheet?
Siksi että heitä kiusattaisiin? Joka ei ole mitään verrattuna siihen millaiseen helvettiin lapsi joutuu eläessään kadulla, tai hoitokodista hoitkotiin.
(Äitini on alalla töissä, ja on joutunut ottamaan lapsia huostaan huonoista hoitokodeista, nähnyt lapsia jotka ovat liikkeessä koko ajan, nähnyt minne nuoret joutuu siinä vaiheessa kun oma identiteetti on niin paskana ettei pysty tekemään muuta kun pahaa itselleen ja muille).

Mun mielestä tuomitsette lapset helvettiin, mieluummin kun annatte heille mahdollisuuden olla onnellisia homoparin perheessä. Ja sitä en hyväksy.

Joku tossa sanoi että olenko itse homo ja katkera, että siksikö paasaan näistä?
Vittuako sillä on väliä mikä mä olen, satun nyt vain olemaan suhteessa miehen kanssa. Se ei ole mun mielipiteitteni perusta.
Vaan se, että jos puhutaan lapsien onnellisuudesta, ja homojen oikeuksista, niin luulisi nyt tyhmänkin tajuavan, että kaikkien eduksi olisi se, että homopareille annetaan oikeus adoptoida, ja samalla lapsille mahdollisuus onnelliseen perheeseen ja elämään, sen sijaan, että he elävät valtion tuella paikasta toiseen, joista vain murto osa selviää teini-iän yli joten kuten huonon lapsuuden takia...




Lapsen antaminen homoparille ei ole lapsen uhraus, vaan lapsen pelastus.

JustJack[Ei aihetta]Luonut: JustJackKeskiviikko 15.07.2009 12:42

Jos tosiaan kiusaaminen on syy miksi homoille ei anneta lasta, niin sitten pitäisi kieltää yksinhuoltajiltakin lapset. Kuinkakohan monta kertaa olen kuullut että yksinhuoltajan lapsia kiusataan, mutta heillä on kuitenkin ihan yhtä suuri oikeus hankkia ja pitää lapsia kun "normaali" pareilla.


Entäs sitten tummaihoisten? Ei ole olemassa yhtään tummaihoista lasta jota ei jossain vaiheessa olisi syrjitty ja haukuttu ihonvärinsä vuoksi jonka vanhemmiltaan sai. Mutta ettetpä te oo yhtä innokkaasti heiltäkään lisääntymis oikeutta ottamassa pois?
Vai oletteko? Eiköhän tämä siinä vaiheessa ala jo rasismin puolelle kääntyä...



Kukaan, ei kukaan voi todistaa, että mikäli lapsi on homo perheessä, niin häntä tullaan silloin 100% varmasti kiusaamaan.
Sitä ei voi todistaa heteroistakaan. Siksi kiusaamiseen pitäisi puuttua, ei siihen millaiset vanhemmat lapsella on.


Ja ihanasti kaikki ummistaa silmänsä siltä kun ei-vanhemmaksi-valmis teini hankkii lapsen ja hylkää tämän, tai alkoholisti hankkii lapsen ja hakkaa tämän hengiltä.
Onko siihen sitten selitys että "ei me voitu tietää että noin kävisi!! ei me tieten tahtoen annettu lasta huonoon perheeseen!".... T_T


Homoja on vain kivaa syrjiä... myöntäkää jo!

JustJack[Ei aihetta]Luonut: JustJackKeskiviikko 15.07.2009 10:30

miksi juuri homojen oikeuksia sorrettaan tässä asiassa? miksei ole sitten itsetsään selvää ettei lapsia "uhrata"myöskään alkoholisteille ja narkkareille?! miksi juuri homot eivät saa oikeuksia? miksi juuri heteroilla on tämä oikeus?? mikä tekee alkoholisti narkkari heterosta oikeutun vanhemman enemmän kun homosta??

Vaikka kyse ei ole siitä edelleenkään että lapset"uhrataan" siksi että jollain olisi oikeuksia, mutta jos asiaa katsotaan siltä osin niin sittenhän me jo uhrataan koko ajan lisää lapsia että heteroilla olisi oikeus vanhemmuuteen, vaikka he sitten hylkääväät lapsen, hakkaavat, hyväksikäyttävät ja tekevät kaikkensa että lapsi on onneton, mutta koska ihminen on hetero niin se on oikei silloin? mutta homot ovat alempi arvoisia automaattisesti joten heille ei voi antaa mahdollisuutta rakentaa onnellista perhettä?

Jos me katsotaan asiaa tuolta kannalta, että lapset uhrataan muiden oikeuksien vuoksi, niin silloinhan me ollaan uhrattu jo iso kasa lapsia, vain koska heteroilla on oikeutensa!!
Kuinka moni lapsi kuolee tyhmän, osaamattoman, välinpitämättömän ja sairaan heteron käsiin???!!

Miksei me tehdä jotain sen puolesta että jokainen vanhemmaksi haluava tekisi jonkun "ajokortin" tapaisen, että voitaisiin varmistaa, että lapsi edes pysyisi elossa tämän vanhemman kanssa ja olisi suurempi mahdollisuus olla onnellisuuteen, kun se että kielleettään homo hankkimasta lapsia, etenkin kun se seksuaalisuus ei liity mitenkään sen lapsen tulevaisuuteen....


Miksi heteroilla on suurempi oikeus tehdä lapsi sitten onnettomaksi kuin homon?
En vain yksinkertaisesti ymmärrä tätä.


Me ollaan kaikki ihmisiä, ja se onko meillä kummpanina samaa sukupuolta edustava vai vastakkaista sukupuolta edustava ihminen ei määrittele ollenkaan sitä onko lapsi onnellinen vai ei.
Vaan se millaisia ihmisiä me ollaan.....


Homoja on vain kiva sortaa, ilmeisesti T_T
Kamppanjoikaa kiusaamista vastaan, älkää muiden oikeuksia vastaan!!!!!

Järki käteen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ennakkoluulot ovat opittuja! Yksikään lapsi ei tässä maailmassa ajattele heti synnyttyään, että homous on sairaus! (Etenkin kun se ei ole, kun sitä esiintyy niin eläinmaailmassa kun kautta historian sivun). Lapset opetetaan ajattelemaan niin omissa perheyhteisöissään!

Mua kiusattiin mun lihavuuden takia, koska mun kiusaajalle oli kotona opetettu, että lihavat ovat erillaisia, ja lihavia saa kiustata, koska he ovat lihavia. Hänelle opetettiin, että lihavat ovat vähempi arvoisia, sekä laiskoja ja tyhmempiä kuin muut ihmiset, vaikke näin ole.
Ei se poika automaattisesti näin ajatellut, vaan hänelle opetettiin tämä käyttäytymis malli. Hän otti mallia isästään joka haukkui lihavia ja nauroi heille. Jos isi tekee niin, niin sen on pakko olla silloin oikea tapa suhtautua niihin ihmisiin. Ja lapsella ei vielä siinä vaiheessa ole kapasiteettiä kyseenalaistaa tätä käyttäytymismallia, vaan sitten sisäistää sen, eikä pääse siitä eroon enää aikuisiälläkään välttämättä.


Ihmiset kieltäytyvät näkemästä sen mikä tekee kiusaajasta kiusajaan! Perheiden ongelmia ei käsitellä, niistä vaietaan. Oma isänikin oikeuttaa oman käytöksensä sanomalla "no se on tämä meidän perheen tapa aina vaieta asioista..." ihan kun hän olisi tääääysin kykenemätön vaikuttamaan omaan käytökseensä. Ja se on täyttä paskaa.


Mä en suostu siihen, että homojen oikeuksia sorretaan siksi, että ihmiset kieltäytyvät käsittelemästä kiusaamista. Se ettei pysty kohtamaan omia ongelmiaa ja kasvattamaan omasta lapsesta ennakkoluulotonta ja ymmärtävää ihmistä, ei oikeuta muiden oikeuksien sortamista!
Homot ovat ihmisiä kuten mekin!!! Ja homoperheessä asioista edes puhutaan avoimesti ja lapset ovat rakastettuja!!! Ja sellaisten perheiden lapset menestyy ja pääsee pitkälle vaikka heitä yritettäisiinkin kiusata!
Heterot ovat niitä jotka ovat sulkeutuneita, eivätkä pysty käsittelemään ongelmiaan, eivätkä pysty auttamaan lasta jos häntä kiusataan.
Kiusaaminen ei ole maailman loppu, jos lapsi kasvatatetaan ymmärtämään kiusaajiaan ja puolustautumaan heitä vastaan, ja sen kaiken pohjana on rakastava ja ymmärtävä ja luotettava perheympäristö, jonka homoparit varmasti antavat lapsilleen, koska he ovat alunperinkin joutuneet taistelemaan jo edes saadakseen lapsen. Sekä taistellakseen saadaakseen omat oikeutensa, joten he eivät jätä lasta omaan nojaansa ja anna lapsen kärsiä!!

Heteroiden lapset kärsii monta kertaa enemmän, ja siitä kukaan ei puhu!!!
Mutta auta armias kun puhutaan homojen oikeuksista, hirvee mäkätys että ei saa lapsia, ei saa parisuhdetta rekisteröidä, ei saa ei saa ei saa! Voi vittu ihmiset!!
Sillä että kiellätte homoilta oikeuden lapsiin tuette ennakkoluuloja sekä syrjintää ja samalla viestitätte maailmalle että kiusaus on hyväksytty ja sitä pitää vain sietää, ja se on oikei jos ei tahallaan altista lasta sille. Se on ihan yhtä paha ettei sitten koskaan tee sille mitään vaikkei sille tahallaan altsitanutkaan!!!!!!!! Ei se ketään auta että tokaiset siihen vain, että en mä tahallani antanut mun lapsen lihoa ja joutua kiusatuksi. Tai en mä tahallani nainut alkoholistia joka tuhoaa mun lapsen itsetunnon jonka takia se joutuu kiusatuksi kun ei osaa olla sosiaalinen tai puolustaa itseään. Ihan vitun yhtä paha!!!!


Ja kun ei ihmiset valitse olla homoja, sellaiseksi synnytään, eikä se ole sairaus!!!!
Olisi pikkuisen eri ääni kellossa jos itse olisi syntynyt homoksi, mutta koska ei ole niin sekö muka antaa oikeuden sortaa muiden oikeuksiako!??! HÄ?!?!?! NIIKÖ!?!? SEKÖ ETTÄ OLET ENEMMISTÖÄ NIIN SULLA ON OIKEUS SORTAA MUIDEN OIKEUKSIA?!?!?!?!


Se että lapsi on homopariskunnalla, ei automaattisesti tarkoita sitä, että lapsi tulisi kärsimään, tai tulisi kiusatuksi. Päin vastoin. Ihmiset jotka käyttää monta vuotta siihen että he uhraavat niin paljon elämästään saadakseen sen lapsen, tuskin seisovat tumput suorina siinä vaiheessa kun lapsi kertoo että häntä kiusataan. He tulevat tekemään kaikkensa, että se lapsi kasvaa terveessä ympäistössä ja ymmärtää, että ne idiootit jotka vaivautuu kiusaamaan muita vain siksi, että jollain on kaksi äitiä tai kaksi isää, niin ovat onnettomia eivätkä osaa käsitellä sitä, joten heidän on pakko tehdä muillekin paha olo, ettei oma paha olo tuntuisi niin suurelta.

Ja jos sitten mainitaan vielä se, että lapsella pitäisi olla äiti sekä isä hahmo, niin jälleen, entäs sitten yksinhuoltajat? tai ne perheet joissa jompi kumpi vanhempi hylkää? Tai kenties molemmat?
miksette käytä energiaa sen vastustamiseen, että alkoholisti isä hakkaa äitiä, tai äiti lähtee toisen miehen matkaan tai muuta??? Vai onko se niin vitun tärkeää olla se mies ja nainen, vaikka sillä uhalla että ne molemmat on yhtä hulluja ja lapsi ei saa kummastakaan hyvää mies ja nais mallia, mutta kuhan on noin näön vuoksi kummatkin?!?!
Hahhah... En usko.


Mutta kun puhutaan homoista niin voi iiks. T_T


Omia ongelmia, ja heteroiden huonoja vanhemmuus malleja ei käsitellä, niihin ei puututa, heteroiden lasten huonosti vointiin ei puututa, mutta kuhan homot ei saa lapsia niin kaikki on hyvin.

Vittu jee.

JustJack[Ei aihetta]Luonut: JustJackSunnuntai 12.07.2009 19:25

Homopareille ei saisi antaa lasta siksi, että lasta tullaan kiusaamaan ja sitä ei voi hyväksyä? että se olisi lapsen uhraamista silloin?


No miksei kukaan sitten puutu siihen, että samalla ajatusmallilla pitäisi tummaihoistenkin lapset kieltää, koska niitäkin tullaan kiusaamaan ihonsa takia. Entäs sitten alkoholistit jotka hakkaa lapsensa kuoliaaksi, entäs välinpitämättömät vanhemmat joiden takia lapsi tappaa itsensä?! Se on mun mielestä uhrausta, että tyhmille vanhemmille annetaan lapsi, ei se että homoille annetaan lapsi.
Jos kiusaamiseksi tuleminen on syy olla antamatta laspsen saannin oikeutta homoille, niin sitten se sama oikeus pitäisi kieltää varmaan yli 80% koko saakelin ihmiskansalta!


Lapsella on suurempi mahdollisuus elää terveessä rakastavassa ympäristössä ja kasvaa terveeksi aikuiseksi ja onnelliseksi homoparin kanssa, kun monella on alkoholisti heteron kanssa, tai välinpitämättömän heteron kanssa, tai yksinhuoltaja heteron kanssa.

Se että onko kotona kaksi äitiä tai kaksi isää sen sijaan että on yksi molempia tai sitten vain yksi ylipäänsä, ei vaikuta siihen onko lapsi onnellinen vai ei!! vaan millaisia vanhempia ne ihmiset ovat!!!
lapsia kiusataan miljoonasta eri syystä, ja vain sillä on väliä puututaanko siihen, ja onko lapsella kuitenkin omassa kotonaan turvallista olla!!!! miten lapsen kehitystä tuetaan kotona?
ollaanko kotona välinpitänättömiä sen suhteen että lasta kiustaan, jolloin siitä tulee iso asia ja usein päätyy tuhoamaan lapsen tulevaisuuden (kuten monessa hetero perheessä, tarvitseeko mun oikeasti mainita nää saatanan kouluampumis tapaukset jossa vanhempina oli heterot, ei homot!!). Vai onko kotona terveet vanhemmat jotka opettaa lapsen ymmärtämään, että kiusaajia on aina kaikillalla, ja niistä voi selvitä kun osaa puolustautua, ja se ei ole lapsen vika että kiusaajat kiusaa, ja sitä ei tarvitse sietää, ja sen voi saada kuriin, jolloin kiusaaminen todella loppuu kun siihen oikeasti puututaan eikä vain leikisti. Ja lapsi tietää myös että vaikka koulussa on pari idioottia jotka kiusaa, niin kotiin voi tulla ja olla turvassa ja rakastettu. Eikä kiusaaminen silloin tuhoa lapsen elämää eikä identiteettiä, kun vanhemmat osaavat suhtautua siihen oikein ja puuttua siihen ennen kuin jotain pahaa ja peruuttamatonta tapahtuu.


Se, että jollekin teinille annetaan lapsi vain sen takia, että se voi sen sitten hylätä, on lapsen uhraus. Se että alkoholistille annetaan lapsi vain sen takia että se voi sitä pahoinpidellä ja sitten myöskin hyljätä, on lapsen uhraus!!! Se että lapsi annetaan hetero miehen kotiin vain että tämä voi hyväksi käyttää tytärtään, niin se on lapsen uhraus!!!!
EI SE ETTÄ SE ANNETAAN HOMOPARILLE JOKA TEKEE KAIKKENSA ETTÄ SE LAPSI ON ONNELLINEN JA TERVE!


Tästä en muuta mieltäni. Homopareille lapsen saannin oikeuden antaminen ei ole lapsen uhraus, vaan siunaus. Koska moni homopari tulee olemaan helvetin paljon parempia vanhempia kuin moni heteropari ikinä!!!!!

_Piisamirotta_[Ei aihetta]Luonut: _Piisamirotta_Perjantai 15.05.2009 23:52

Syön toffeejäätelöä ja juon maitokahvia.

Kiitos, eduskunta! (paitsi kristillisdemokraatit)
« Uudemmat -