IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Kirjallisuus ja lehdet
Perustettu
8.12.2005
Tilastot
Käyntejä: 1 672 (1.7.2008 alkaen)
Koko
11 jäsentä
Tyttöjä: 10 (91 %)
Poikia: 1 (9 %)
Keski-ikä
22,6 vuotta
Otos: 4 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 22,6 vuotta

Jäsenet (11)

KiuchurawrGravesssthespawnofsatanKyussVOLCOMtheghostofyou-coc4inecowboyDESTR0YATHEDARKSIDEjuneauLiquidState
« Uudemmat - Vanhemmat »

^^miwatän päivän ostoksetLuonut: ^^miwaPerjantai 28.01.2011 20:04

dearmaisie[Ei aihetta]Luonut: dearmaisieTiistai 02.02.2010 17:39

hihi maisa sai hiihiihihihiiiiiii se sai se sai se sai KERRANGIN

aaaaaaaaaaa siinä on placeboooooooo aaaaa BRIAN SINÄ JUMALAINEN MIES

yawdreg[Ei aihetta]Luonut: yawdregLauantai 26.09.2009 22:58

Oli muute eile aika kivaa ku olin menos dogsitteriin. Sinne tuli kaks känniläistä vaik kello ei ollu viel viittäkään.

Toinen istu mun vieree käytävän toiselle puolelle ja toinen istu mua vastapäätä. Ja molemmat joi jaffa smoothieita ja toinen tarjos mulle mut en ottanu.

Olin siin vaa sillee "vittuuuuu....." mut onneks jäin pois parin aseman päästä.


Nii joo ja ku kävin Sellos ennen sitä nii siel oli yhel bussipysäkil joku ihme pummi : D joku juoppo nukkumas siel. Sit ku tulin pois nii siihen oli pysäköiny poliisiauto ja siin oli kaks poliisii raahaamas sitä pummii sinne autoon.


Ja ostin uuden Kerrangin.


Oli kivaa eilen.

yawdreg[Ei aihetta]Luonut: yawdregMaanantai 17.08.2009 12:04

Tää on muute hyvä päivä.

1) sain lipun Placeboon kentälle <3

2) ne lisää Kerrangin suomalaisen kirjakaupan valikomiin jeij

tosin vasta seuraavasta numerosta, et yhy en saa viel tätä numeroo mis on MCR ellen hypi Helsinkiin ostamaan sitä. Tosin mun pitää kuitenki käydä Helsingis ostamas Sannin kortti et vois toisaalta käydä täs ennen torstaita siel, ku torstaina tulee uus.

yawdreg[Ei aihetta]Luonut: yawdregKeskiviikko 29.07.2009 22:08

Naur.

Tein jonku Kerrangin "This is who I am" -testin, siin on kasa kaikkee kivoi palkintoi, esim matka Lontooseen johonki huippuhotellin kaverin kaa, viel jollai überhienol autol, sit saa valita ittelleen sähkökitaran ja saa jonku oppitunnin, sit ainaki iPod shuffle ja Kerrangin vuoden tilaus :>

et olis ihan kiva voittaa :'D

Niinii.

"I am... Gerard Way because he was my first rock crush" :'D awwista. Hihii oli kiva, ku tos on aina kasa kaikkii vaihtoehtoi, nii Gerru oli tos kohas päässy tonne :> omnomnom.

Niijoo ja täs viel linkki jos joku haluu osallistuu ^^
http://thisiswhoiam.kerrangradio.co.uk/Test/

yawdreg[Ei aihetta]Luonut: yawdregKeskiviikko 17.06.2009 18:08

Tydyy. Tallensin eilen voicelta me rakastamme musiikkia, JOS sieltä vaikka kerranki tulis jotain hyvää. No sit illal katoin niitä ja sain kauheen kohtauksen ku yhes tuli WTTBP <3 Tuli semmonen kunnon aww-fiilis taas vaihteeks, ku pari vuotta vanha video eikä oo aikoihin näkyny ja nyt sitte tulee :''D <3

Eilen anniinan kaa kattomas Night at the museum 2. <3 Oli hyvä leffa. :'D mut en vielkää tajuu mistä moto motosta ane ja janika puhuu koko aja ;o ehk mult meni se vaa ohi tai jotain, hmm. Ne einsteinit oli kyl aika aww :''D hihii. Ja ne vauvat 8D "no semmosii vauvoi kuitenki" "ei ne ollu mitää vauvoja!" "no semmosii nakuenkeleitä!" :''D moi ane on fiksu.

Oon aika ovela. Ku käytii kukunoris, sain FINALLY mun mcr-pinssit, 2e alennuksella ku kesti nii pitkään =D sit ku ostin tua-pinsseiksi, niistäki 2e alennusta. "no laitetaan nyt yhteishinnaks 7e" hih. :'D oli kivaa.

Ja ostin bliposta (vai blipposta? :'D) hienon totoro-kännykkäkorun <3 hihi ja taas alko soida päässä "tonari no tottoro tottooro, tottoro tottooro" :''D on se ihana elokuva. <3 pitää kattoo taas joskus.

Hihii. Käytii suomalaises, siel uudes Kerrangis pieni juttu Gerardin ja Lindseyn vauvasta. Luin sen nopeesti sit kaivoin kännykän esille ja otin siit kuvan :'D en tiiä miks, ja teksteistäkää ei saa selvää. Sit anniina yhtäkkii pöllähti siihen ja katto mua sillee joo whattafrank ja mä vaa olin siin sillee joo köh moi, et "se oli ainoo hyvä juttu täs lehes" :'''D oli kivaa moi.

Mut hihii. Oli kivaa eilen. ^^ olisin halunnu kukunorista sen totoro-julkan mut oli kaks ongelmaa, 1) mul seinät täynnä, ei mahtuis mihinkään ja 2) liian kallis, ei raaskinu ostaa. 8< mut se oli ihana <3
« Uudemmat - Vanhemmat »