IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
18.12.2005
Tilastot
Käyntejä: 643 (1.7.2008 alkaen)
Koko
68 jäsentä
Tyttöjä: 31 (46 %)
Poikia: 37 (54 %)
Keski-ikä
26,3 vuotta
Otos: 43 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 26,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 26,5 vuotta

Jäsenet (68)

fougantinena-peDatuaraTheHCvikkeaivoruoskaJussi1980-jebbanbebah-MiksuliisaTenu^HarleyDavidsonTaraTheWomanV|\\EMatson86VEXA^^Duuzah
« Uudemmat - Vanhemmat »
uni alkoi juuasta. kun minun piti napata tiikeri.. joka ei todellakaan ollut tiikeri vaan puuma..jos sitäkään..sekin pienes koossa.. ja äiti,reeta ja mummo oottivat pihalla ku mie sitä jahtasin ja se jahtasi minua.. ja sillä oli kamalan terävät hampaat ja kynnet.. sitten se erehty mummon ja ukin makkariiin ja mie menin perässä. mut se oliki valtameri ja se puuma oli siellä hukkumaisillaan.. en tajua miten jouduin helikopteriin mutta helikopterin avulla se puuma sieltä nostettiin ja vieressä joku toinen helikopteri laski jotain mursua pinkissä sellases systeemis mis delffiinejäki liikutellaan.. ja äiti huutaa oven suusta että hän päästi ne laskee ja se pinkki systeemi oli sitä varten että se mursu ei katkeis!

no sitä puumaa sitten yritettiin tunkee huoneisiin..toiseen makkariin saatiin..ja sitten yritin läimäst ovea kiinnii... niin siinä oliki neljä sellaista leuaen veto systeemmiä ylhäällä..että enhän mä saanukkaan sitä kii ja se peto raateli mua oven kolost..tosin äiti tuli irottamaan ne.. ja yski niistäkin oli pinkki???

kun juuast oltiin tulossa.. niin pysähyimme uimarannalle jossa oli pitkä pitkä laituri.. ja sen laiturin vieressä oli kaksi kelluvaa kioskia.. äiti ja reeta menivät uimaan ja mie aattelin kattel mitä niist kioskeist löytyy.. no niitten puolivälis tajusin että hei ! miun taskussa on rautatekarit.. ja ne on kiinni toisissaan vain ketjul,.. ketju oli kuitenkin hajal ja toinen tippui veteen ja jouduin nostamaan sen pois kioski sedän ihmetelles.. muitta mutkitta silleen vain arvelin että näähän pitäisi olla suussa vaikka hajonu onkin toi ketju.. joten tungin rautatekarit suuhuni..ja pyörittelin kielellä rautaosaa...

no jostain kuitenki tuli susilauma (ehkä jotain 50sutta..) ja reeta ja äiti lähtivät vedestä äkkiä ja juoksimme niin lujaa kuin pääsimme..sitten juoksimmekin ja kamalan pitkää lumivuorta.. ja sudet söivät osia ihmisistä jotka olivat olleet uimassa..aina kun katsoin taakseni..niin huomasin että joku susista alkoi sykkiä sateenkaareen väreissä.. mietin että miksi.. niinkuin sydämen lyönti..kirjava, normi susi, kirjava.. sitten minulla kävi väläys! tämä johtuu tekareistani..kännyin sit ajattelematta ja aloin hymyillä että hampaani näkyivät..kaikki sudet alkoivat sykkiä sateenkaaren väreis..mutta pian ne kääntyivät takaisin (kun ne katsoivat minuun niin silloin ne sykkivät)..

sen jälkeen menin jonkun kanssa huvilalla..joka kellui veden päällä (en muista kenenn kanssa menin..enmillään ja harmittaa.. ) ja meijän piti sielä huvilalla sitoa pienempiäveneitä veneisiiimme..ja tyhjentää huvila ennen kuin kukkasista tehdyt lohikäärmeet tulisivat.. ne näkyivät kaukana mutta eivät vielä tulleet.. lähdimme siis evakkoon.. naapurin huvilassa vaimo ja mies riitelivät..

kannoimme jonkun tyypin kanssa kuitenki niit kamoi veneeseen..ja sit ne lohikäärmeet tulivatki..kukkasist tehty.. kuonot kuin purjost yms..vihreitä lohikäärmeitä.. mitkä muuten kroppa kukkasten peitos.. ne tiputtivat ystäväni vetään joka upposi samon tein.. itse lähdin paniikis ajamaan venettä..johon oli sidottu ehkä viisi muuta venettä..joihin oli pakattu mikro ja kahvinkeitin ja muuta roinaa.. ajoin samalla naapurin riitelevän pariskunnan ohi..ja tajusin että joku asia mätti..mies istui laiturinnokas..ei huomioinut minua yhtään..nainen huusi ovensuusta.. ja niiden huvila oli täysin tyhjä..vain seinätl..ei ollu edes kiinteitä tavaroita seinissä..ihan tyhjyyttä koko kämppä..

no ajoin jonnekkin luolaan piiloon niitä lohikäärmeitä.. ja olin sis vedes koko ajan..sieltä vettenpäältä pitkin tuli sitten (muistaakseni se ystävä joka oli mukana) niin vihreänä hahmona..tavallaan morsiuspuvussa..ja hiukset olivat tosi isot.ja joku vihree kaapu pääällä..mut hänen lävitseen näkyi.. ja jotenki se sit selitti.ilman pysähtämättä..että jos menen hänen kanssaan naimisiin ja sidon sieluja häneen niin me pelastumme.. minun piti hänen "kyytiinsä" eli kaapuunsa päälle hypätä kun hän liikkui eteenpäin.. ja menin hänen varpaidensa päälle seisomaan..minun piti etsiä naruja jotka olivat sieluissa kiinni..ja sitoa niitä mm. tämän tyypin hiholoihin..

lopulta luulin olleeni valmis.. mutta tämä morsian sanoi sitten jonkun nimen..en muista minkä..ja mie olin että täh.. kun olin jäänyt katsomaan niitä naapurin sieluja (mies ja nainen) jotka veden päällä riisuutuivat ja hyppäsivät sit veden uumeniin vähissä vaatteissa.. niin se jonka varpaiden päällä olin niin sanoi että vauva.. se on vielä sitomatta.. mie katointaakse niin siel tosiaan joku vauva tuli vesisuksilla perässä ja naru oli varpaassani kiiinni.. no otin sen ja kattelin paikkaa mihin sitoa.. niin se tyyppi sit sanoi että sen on tarkoitus olla tässä morsiuskimpus.. no sidoin sen sit morsiuskimppuun... ja se morsiuskimpun tyyppi hymyili..ja samalla pamahdimme luolan seinään missä olimme..

uneni päättyi siihen kun menin jonnekkin talon pihaan jossa oli laituri ja siinä makasi kukkaislohikäärme..ja sen molemmin puolin oli isot sellaiset pinkit kukkatornit.. näytti kiinalaisilta kukilta.. se lohikäärme heilutti siipiään..yritti nousta jalysähti takaisin.. mie olin varma että se kukkalohikäärme elää niiden pinkkien kukkien ansiost..olin onnellinene että se kuolisi..mutta joku vino silmä tulee salkun kanssa lohikäärmeen luo.. ja mie menen perässä ja hän avaa salkun..salkussa on keltaisia kukkia - aitoja ja miuovisia. hän pyysi minua ehtimaan aitoja kukkia..minähän etin hänelle aitoja kukkia..ja tämä laittoi ne lohikäärmeeseen ja tämä alkois silmissä elpyä.. samassa joku helevetin iso tummahko jättiläinen juoksi viereisten lumivuorien ohi (jota pitkin olimme aikaisemmin juosseet susia pakoon).kuin uukkarin olisi heittänyt ja vilkutti ja illisti... kun hän illisti, niin kieleste lähti pala ja tuli maahan meikkipalettina.. ja se säikähti ja tuli takaisin hakemaan että anteeksi hänen makunystyränsä putosivat..
« Uudemmat - Vanhemmat »