IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
26.12.2005
Tilastot
Käyntejä: 2817 (1.7.2008 alkaen)
Koko
445 jäsentä
Tyttöjä: 360 (81 %)
Poikia: 85 (19 %)
Keski-ikä
31,2 vuotta
Otos: 285 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,5 vuotta

Jäsenet (445)

0lbergpsyphyPositivegirl-marquisalex-eemilluluwmillivanilllikanelikorppuRoGoKDXTäi^MRNMMIIW|KirsuKitty]Titimiina
« Uudemmat - Vanhemmat »
Suomi allekirjoitti salassa neuvotellun ACTA-sopimuksen yhdessä 22 muun EU-maan kanssa torstaina 26.1 2012. ACTA antaa muun muassa oikeuden tarkastaa ihmisten MP3 -soittimet rajalla mahdollisten tekijänoikeusrikkomusten vuoksi.---->Lue lisää

ALLEKIRJOITA TÄÄLLÄ

kwelnenerIdiōtēsLuonut: kwelnenerMaanantai 13.12.2010 23:41

Kategorinen moraali on toinen kahdesta alalohkosta johon mielestäni moraali pitäisi jakaa. Ensimmäinen on yleismoraali jolla tarkoitan sitä, että on asioita jotka moni tunnustaa hyviksi ja pahoiksi. Esimerkiksi ihmisen tappaminen on väärin ja hukkuvan ihmisen pelastaminen on oikein. Kategorinen moraali puolestaan tarkastelee oikean ja väärän käsitystä jonkun aatteen tai olion silmin. Esimerkiksi, jos kategorinen moraali asetetaan tarkastelemaan utilitarismia niin voimme pohtia onko terroristin kiduttaminen/tappaminen oikein, jos säästytään suurimmilta tuhoilta? Tai jos kategorinen moraali asetetaan Adolf Hitlerin "silmiksi" niin voimme kysyä, että miten Hitler perustelisi juutalaisten tappamisen, mikä oli hänen mielestään oikein ja mikä väärin. Metaforana voisi toimia kaukoputki joka näyttää kaiken mitä sen läpi katsoo, mutta kun siihen asetetaan toinen linssi (kategorinen moraali) niin nähdään vain tietyt asiat.

Loin kategorisen moraalin, että ihminen näkisi etteivät kaikkien arvot ole samanlaiset. Se on ajatus joka konkreettisesti näyttää maailman erilaisena. Näillä ajatuksilla kevään YO.sta sitten L. :----D

erisgummaKukaan ei ole sinua fiksumpiLuonut: erisgummaMaanantai 11.01.2010 16:22

Terence McKenna - Kukaan ei ole sinua fiksumpi
Alkuperäinen video: "Nobody is Smarter Than You Are"

Terence-sedän satuhetki, osa 3.
Suomenkielisin tekstein.
Miten kukaan voisi tietää minua paremmin omasta kokemuksestani? Vaikka joku tuntuisikin minua fiksummalta, mitä merkitystä sillä on tämänhetkisen kokemukseni suhteen?


Lisäks, ei minun suomentamani, mutta vitutkos siitä, Terenceä suomeksi kuitenkin:
Terence McKenna - Viimeinen mahdollisuutemme
Alkuperäinen video "Our Last Chance"

sotilasvauvaajatuksen tynkääLuonut: sotilasvauvaTorstai 22.10.2009 20:28

uskonto on aihe johon mä suhtaudun varmaa pakkomielteisemmin ku mihinkää muuhun. en oo koskaa ymmärtäny täydellisesti miks. ehkä koska mä pidän vapautta niin tärkeenä. eli myös henkistä vapautta. mä etin vastaukset omasa mielestäni. jos mä en niitä löydä ni emmä mitää suurta totuutta mistää muualtakaa löydä. teorioita korkeintaan. vois sanoo että mä oon agnostikko, jos joku määritelmä on pakko antaa. maailmassa on kahenlaisia asioita, niitä jotka mä tiiän todeks ja niitä joita mä pidän mahdollisina. monet ajattelee et usko jumalaan on sama ku usko raamattuun tai johonki muutun kirjotukseen ja ei sen takia usko että uskovaiset ajattelis ite. tossaki käytin itekki sanaa 'usko' vaikka en siitä sanasta tykkää. tiedä tai epäile. älä usko, tarkista. mitä itse et tiedä, sitä et tiedä. on onnekasta tuntee et jotain suurempaa on olemassa mut homma menee väärään suuntaan siinä vaiheessa ku elämä perustuu siihen. jos ettii muitten määrittelemää "totuutta". jos omaksuu valmiita määritelmiä elämästä kyseenalaistamatta niitä. miettimättä että "olisinko itse päätynyt samaan jos olisin miettinyt asiaa". usko ja uskonto on eri asia. usko ei oo valinta. se on tunne joka joko on tai ei oo. tunne siitä et jotain muutaki on ku tää elämä. kukaan ei voi päättää uskoo tai olla uskomatta. uskonnot on kauan sitte eläneitten ihmisten määritelmiä uskosta. uskoo ei voi valita mut sä voit valita että määritteleksä sen ite vai omaksutko jonkun valmiin määritelmän, jonkun uskonnon, joka ei oo sen enempää totuus ku sun omat ajatukset.
... ite olen ainaki.
Kyl on järkee lähtee paikkaan mis on LUNTA, ja viel MAALLE
ilman talvikenkiä ja KORKOKENGILLÄ xD
Hyvä minä....

_homo[Ei aihetta]Luonut: _homoKeskiviikko 01.10.2008 01:02

oon siis pimahtanu ok.. -.-
« Uudemmat - Vanhemmat »