IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
5.1.2006
Tilastot
Käyntejä: 1 921 (1.7.2008 alkaen)
Koko
25 jäsentä
Tyttöjä: 9 (36 %)
Poikia: 16 (64 %)
Keski-ikä
29,5 vuotta
Otos: 10 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,2 vuotta
Valvojat
crevil, LennKalle

Jäsenet (25)

neonicomfjortis-RulzaModZ-juke-TelstarcrevilUnruheLennKalleundercovergirlNeovoHane05NiaihtedduSlady_marmeladeWntLaizerox
« Uudemmat - Vanhemmat »

mowetPaluu menneisyyteenLuonut: mowetPerjantai 31.01.2014 17:52

tai ihan vaan IRC-Gallerian ihmeellisen maailmaan.

Ooouh, wauu ooou spiiries totean vaan kun selailen tätä paljon muuttunutta galleriaa.
Kuuluu joku ihmeellinen ääni ja joku randomi 26-v mieshenkilö alkaa keskustelemaan minulle pikkuchatissa. Kyselee ikää ja siviilisäätyä ja kehuu ulkonäköä.

Kiitos irc-galleria, että olette tehneet lasten/nuorten hyväksikäytön helpommaksi !

(Tietysti tähänkin on varmasti joku asetus, jota en näin äkkiseltään edes löytänyt! JA tietenkin irc-galleriella on käyttäjäikäraja, jota en WANHUKSENA tiedä)

Juu. Onhan tämä oma tunnus tullut täällä muutaman vuoden oltua, ja kirjautunut olen max kerran kahdessa kuukaudessa. Jos silloinkaan. Tunnus suurinpiirtein vain unohtunut. Ja pitkään olin poissa - koska facebook syrjäytti irc-gallerian, jota ilman minäkään en voinut elää ja jonka kautta minäkin löysin joskus ihQdaa poikaystäväni 2007 vuoden lopulla. (HUI oon vanha, ja joo sä joku random joka luet tätä, olit joo melkein vaipoissa vielä silloin!)

Silloin ennen muisti kaikkien tuttujen ja ei tuttujen nimimerkit ulkoa. Osasi modata modeja IRC-Gallerian koodin pohjalta (se mikä silloin 6-7v sitten oli saatavilla) ja se oli kaiken lisäksi hauskaa.
Irkkaus itsessäänkin oli ihan mukavaa, nykyiset IRC-Gallerian käyttäjät (paitsi moderaattorit) eivät varmaan ilman wikipediaa edes tiedä mitä se tarkoittaa.
Oi mikä ikävä niitä vanhoja hyviä IRC-aikoja.
Nyt ei ole enää vanhoja kavereita täällä, ei löydy vanhoilla nimimerkeilä niitä kavereita, jotka joskus irkkasivat, ne on karanneet FB:n puolelle ja irkki itsessäänkin tuntuu olevan kuollut.

Yhyy.

Mulla ei ollu tässä mitään pointtia muuta kuin, että yhyy.

Vanha IRC-Galleria takaisin, tää on ihan shaiba. Tai sit mä oon vaan WANHA. Ja en osaa käyttää tätä. JA sain ikuiset traumat ku joku random äijä yritti iskee mua jossai ihme chatissa o_o

jjennQhuhuhLuonut: jjennQMaanantai 27.07.2009 22:27

en oo varmaa vuotee avannu irkkii, päätin sit tehdä näi ja oon niiku iha vitu hukas ku en vielkää oikei oo messis koko hommas :D
Mutjoo ainakaa ei tuu tylsää. Nyt tosin jumitan sit iha saatanastiii.

Everland[Ei aihetta]Luonut: EverlandTorstai 09.04.2009 13:23

Avasin irkin.. o_o" *nykiinykii*
« Uudemmat - Vanhemmat »