IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
10.1.2006
Tilastot
Käyntejä: 3 451 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
34 jäsentä
Tyttöjä: 31 (92 %)
Poikia: 3 (8 %)
Keski-ikä
32,1 vuotta
Otos: 23 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 36,5 vuotta

Jäsenet (34)

kyoicchi`katrieUtawanareMissJashinjp-knifeMirokuXenjiVelho567AlbinoPikachujennah-hysterieArwieCelebsulGabrielle`smiiumillivanillli
« Uudemmat - Vanhemmat »
Aina. Ja omaa syytäni, kun en kuuntele. Minulle on suositeltu Gilmoren tyttöjä vuosia, mutta vasta hiljattain lopulta aloin katsomaan ja rakastuin välittömästi.

Hyviä hahmoja on niin monta etten pysy perässä. Voisin jäädä asumaan Sookien keittiöön, Luke saisi olla kahvivastaavani, ja jos Patty asuisi kaupungissani ottaisin ihan varmasti tanssitunteja...

Ja sitten on Lorelei. Ihana, epäsovinnainen, ylipirteä, kahvista pitävä Lorelei.













Tuletko vaimokseni?


Roteva ruumiinrakenne, pukeutuu hyvin, arvostaa kahviaan. Saatoin ihastua.

Quatermass[Ei aihetta]Luonut: QuatermassKeskiviikko 26.10.2011 18:40

Uusin machosuosikkini, Brock Samson:



Sekä uusin fiktioihastukseni, Doctor Girlfriend. (en ole varma mitä tämä kertoo seksuaalisuudestani.)




Kiitos, Venture Brothers.

GHIVihaan pahoja lapsiaLuonut: GHITorstai 23.06.2011 20:11

Ymmärrän Krisse mitä meinasit sillä mahdollisimman väkivaltasella listimisellä...

Ps, kuinka rakastunkin aina palavasti kirjan hahmoihin, jotka ei tosiasiassa ois ollenkaan niin viehättäviä! Elämäni ikuisuussinkkuna kukoistaa ja Hugh on sen miespääosa (nro. 48975)! ;__;

GHILife is goodLuonut: GHIKeskiviikko 22.12.2010 00:08

Sandman ja Nemi tuliaisina kirjastosta <3

Jumaliste Zuko on kuumis, ei tätä kestä

Se on vasta 16.

Mä voin odottaa!?!??

QuatermassTaisin ihastua taasLuonut: QuatermassSunnuntai 13.12.2009 10:24



En ole aiemmin Marvelin sarjiksissa juurikaan törmännyt Mystiqueen, ja X-men leffoissa hän jäi vähän etäiseksi. Mutta nyt löysin hänen oman lehtensä, ja aaaah ihastuin. <3



Pyssy kätkeytyy kätevästi:


If I were into evil chicks, I would so be in love right now. -Shortpack
Tänään olen paremmalla tuulella ja selvisin inhasta siltakohtauksesta ensimmäisellä yrittämällä. En muistanutkaan viimeksi kertoa että selvitin toisenkin 60 demonin haasteen, mutta se olikin toisaalta ihan helppo, demonit kun olivat vain PARIMETRISIÄ ZOMBEJA jotka heiluttivat VALTAVIA MOUKAREITA ja KIRVEITÄ. Ja muutama sellainen tyhmä jousimies. Aikaa siinä kyllä meni, mokomat kun olivat perhanan kestäviä.

No, uusi päivä uusine haasteineen. Tapoin hirveän lonkerömörkin joka olisi ollut naurettavan helppo ilman idioottimaisesti poukkoilevaa kameraa jonka takia en nähnyt milloin hyökkäys oli tulossa. >:|

Tavattuani vähän vanhoja ystäviäni hämähäkkininjoja, tuli ehkä tähän asti paras bossitaistelu: pinkki liskonainen Alma. Taisin ihastua häneen, siitä huolimatta että hän veteli minua pahasti turpaan ja heitteli kivipilareita päähäni. Tai ehkä juuri sen takia. :)
Ekalla yrittämällä meni läpi. Tosin saatoin ehkä ihan hitusen vakoilla FAQ:ista miten hänen hyökkäyksiään voi väistää... ja saatoin ehkä käyttää melkein kaikki parannusjuomani.
MUTTA en käyttänyt yhtään ninpoa, enkä sitä erikoishyökkäystä joka faqin mukaan tehoaa häneen parhaiten! (koska en osannut)

Haluaisin myös huomauttaa etten ole tähän mennessä kertaakaan käyttänyt ninpoa. Tämä tosin ei johdu niinkään korkeiden pisteiden tavoittelusta, vaan laiskuudesta. En ole jaksanut selvittää mitä nappeja painamalla se tehdään.(no äsken selvitin sen bossia varten, mutta ei sitten tullutkaan käytettyä)
Siis: (pelissä) ninpo merkitsee mahtavia loitsuja joilla pitäisi vihollisten ja bossienkin kaatua helpommin. Peli kannustaa olemaan käyttämättä niitä antamalla enemmän pisteitä jos selvittää tehtävän ilman ninpoa. Pisteitä!! Space Invadersin aikaan peleissä oli kyse pisteistä, minä haluan vain hienoja kokemuksia. Ja, tässä nimenomaisessa tapauksessa, haastetta.
Joten ei ninpoa, kunnes on ihan pakko.

Jatkan pelaamista.

Uusia vihollisia! Konetuliasein varustettuja sotilaita, jeah. Tämä on ensi kohtaamiseni heidän kanssaan joten saivat verotettua ihan kivasti terveyttä.(huono tekosyy kyllä :I)

Selvitin vielä joukon singoilla ja konekivääreillä varustautuneita sotilaita ja pari panssarivaunua. Pikkujuttu ninjalle.

Pienen harjoittelun jälkeen soltutkin kaatuvat kuin mummot Carmageddonissa.

Takaisin lempipaikassani Pleasure Streetillä, jossa aion nyt harrastaa vähän häpeämätöntä farmausta(respawnaavien vihollisten toistuvaa tappamista) koska massit ovat ihan vähissä.

Haha. :D On näillä kranaattejakin! Mahtava tunne kun luodit, raketit, kranaatit ja VERI lentävät ja miekka viuhuu!
Jotkut pelaajat ovat varmaan tympiintyneet kun ninjamaailmassa on edistynyttä teknologiaa, tai että teknologiamaailmassa on mystiikkaa ja taikuutta, mutta minä pidän tästä sekoituksesta.

Okei, farmasin ihan perkeleesti. Tuplasin massini, niin että sain puumiekan viimeisen tason päivitettyä, ja se muuttui parhaimpaan muotoonsa. Nyt se on jättimäinen mela, joka saa Ruyn näyttämään tuulettimelta hyppiessään voltteja. Kannatti käyttää yhteensä 100 000 essenceä tähän? :D
Toisaalta tuota rahamäärää farmatessa olen saanut arvokasta kokemusta, ja minulla oli kaiken aikaa mahtavan hauskaa. Eli kyllä se kannatti.

Selvisi myös että sinkomies on TYHMÄ PELLE joka ampuu vaikka olisin ihan hänen nenänsä edessä. ;( Tietenkään hän ei itse vahingoitu räjähdyksessä, grrrr.
Ja perussolttujen lempipuuhaa on näemmä lävistää minut pistimellä ja ampua vielä päälle. Kiitti.

Tästä huolimatta soltut taitavat jo olla melkein lempivihollisiani. Hämähäkkininjat kyllä vievät yhä ykkössijan, olivat ehkä ninjamaisimpia ukuleita tähän asti. Ilmestyivät tyhjästä ja katosivatkin välillä, ja olivat vain niin perhanan tyylikkäitä.
Harmittaa etten käyttänyt aiempia spawnauspaikkoja hyväkseni ja harjoitellut heidän kanssaan ihan kunnolla. Ainoa mistä heissä en tykännyt olivat ne räjähteet, mutta hei, kumppanien pieniä vikoja on siedettävä jos he ovat muuten ihan mahtavia.

Ja mahtavuudesta puheenollen, Alma oli kyllä ihan ykkösbossi. Ehkä olisin tykännyt hänestä vähän vähemmän jos hän olisi ollut mies, tai vanha, tai ruma, tai väärän värinen, tai puhunut väärällä korostuksella, mutta hän oli juuri täydellinen. Pelitiimi ei ollut edes mennyt överiksi rintojen kanssa, kuten tekivät Rachelin(tissinainen) kohdalla.
EI NYT SILLÄ että se olisi haitannut. Pahasti. Höm. Myöskin harmittaa että tallensin vanhan tallennuksen päälle, niin en pääse tapaamaan Alma-kultaa ennen seuraavaa pelikertaa. Mutta sitä kannattaa odottaa. :)

Tiedostan että alan kuulostamaan vähän levottomalta, mahdollisesti tuntikausia kestäneen pelaamisen takia.(etenen hitaasti koska kirjoitan, mesetän ja irkkaan samalla.) Lienee siis aika lopettaa(kirjoittaminen) tältä päivältä. Jos pelissä tapahtuu vielä jotain kiintoisaa, kerron siitä seuraavassa merkinnässä. Ellen tuhoudu!

(ainiin, yritän välttää spoilereita mutta huomauttakaa silti jos kerron mielestänne liikaa pelin tapahtumista)

Quatermass[Ei aihetta]Luonut: QuatermassKeskiviikko 24.06.2009 13:44

Tämän kuukauden ihastukset/obsessiot:

Fiktiivisiä hahmoja:
Bunnie Rabbot sarjakuvasta Sonic the Hedgehog
Klan Klein(tai Klan Klan, kirjoitusasu vaihtelee) animesarjasta Macross Frontier.

Eläviä ihmisiä:
Ei yhtään

Pitäisikö huolestua tästä kehityssuunnasta :D Ennen ihastuin joka toiseen vastaantulijaan, mutta nykyään mielenkiintoni kohdistuu yhä suuremmassa määrin fiktiivisiin hahmoihin. Ja nuo olivat siis vain kuluneen kuukauden ihastukset, voisin joskus väsätä listan kaikista hahmoista joihin olen lätkässä. Niitä on paljon.

änjjuuui.Luonut: änjjLauantai 31.01.2009 14:35

eilen oli kivaa.

kokkola feat. karo änd sara <3

JA TWILIGHT. ♥ ihan älyttömän ihana. : ) Robert, awwwkuolakuolanam<3

ostettiin sit vaan kilo irtokarkkeja. : DDD hhyyi. tuli huono olo ku mässättiin niitä.

sitte onnistuttiin käveleen sielt abc:lle ja mulla oli pää kipee ja oksetti. : DD piti oottaa markusta siellä kaks tuntia. Päästiin sit sen kyydil kaustiselle ja sieltä äitin kyydillä kotio.
Vähän väsytti. : D

mutkivakivakivapäivä<3


« Uudemmat - Vanhemmat »