IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
17.1.2006
Tilastot
Käyntejä: 3 082 (1.7.2008 alkaen)
Koko
61 jäsentä
Tyttöjä: 48 (79 %)
Poikia: 13 (21 %)
Keski-ikä
30,1 vuotta
Otos: 31 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,1 vuotta

Jäsenet (61)

-vitut-Bellla_-zepeteus-Aokiro_^hemmiFishhumiiillaVeetuskaemmamohhaannaaLikkkaFAILMONSTERI-Ta|na-_NinAah_MillaMagiaAll-
« Uudemmat - Vanhemmat »

TuucKyseenalaistakaa.Luonut: TuucKeskiviikko 17.03.2010 12:28

Miten pitkälle olette valmiita menemään löytääksenne itsellenne rehelliset, omat mielipiteet asioista? Oletteko valmiita kyseenalaistamaan yhteiskunnan normit ja moraalin, jopa tutkimaan pelättyjä tabuja? Kokeillaan lähes kaikille tutulla esimerkillä: Rakkaus.

Varmaankin monille oikea rakkaussuhde on heteronormaativinen ja monoamorinen, eikä muita vaihtoehtoja haluta kokeilla. En kysykään "mitä haluat?", vaan kysynkin: "Oletko valmis hyväksymään seuraavat suhdemuodot, olettaen, että niiden suora vaikutus sinuun on marginaalinen?" Esimerkiksi suhteen harrastaja on ystäväsi tai muu vastaava tuttusi, jonka suhde kyllä näkyy sinulle selkeästi, mutta se ei juurikaan vaikuta sinuun muuten kuin mielipiteidesi aiheuttaman mahdollisen ahdistuksen kautta. Hyväksyisitkö seuraavat suhdemuodot?

Taso yksi: Ystäväsi on rakastunut eri ihonvärin edustajaan.

Taso kaksi: Ystäväsi on rakastunut saman sukupuolen edustajaan, tai ystäväsi on rakastunut transsukupuoliseen.

Taso kolme: Ystäväsi on rakastunut useampaan kuin yhteen ihmiseen ja elää heidän kanssaan polyamorisessa suhteessa.

Taso neljä: Ystäväsi on rakastunut lemmikkiinsä ja tahtoo elää suhteessa tämän kanssa (mutta ei sekaannu tähän seksuaalisesti, pervot).

Taso viisi: Ystäväsi on rakastunut sisarukseensa tai muuhun lähisukulaiseensa, ja heillä on vastuullinen seksisuhde.

Vastaukset:
Taso yksi: Rotujenväliset suhteet ovat nykyään hyväksyttäviä suurimmassa osassa maailmaa. Niissä ei ole mitään todistettuja haittoja, ja rotujenvälisten suhteiden asema onkin noussut suuresti niiden alkuperäiseen tilaan verraten.

Taso kaksi: Homoseksuaaliset suhteen kohtaavat homofobiaa, jopa riippumatta paikasta tai tilanteesta. Homoseksuaalisten suhteiden vainoaminen liittyy yleensä uskonnollisuuteen, joka onkin suurin homofobian levittäjä nykymaailmassa. Homoseksuaalisuudesta ei kuitenkaan aiheudu käytännössä muita haittoja kuin lisääntymishaluttomuus.

Taso kolme: Polyamorisia suhteita on menneisyydessä pidetty raakalaismaisina ja moraalisesti väärinä. Vastuullinen polyamoria on kuitenkin täysin toimiva suhdemuoto niille, jotka sitä haluavat. Polyamoria ei tietenkään sovi kaikille, mutta sitä haluaville se ei aiheuta juurikaan mitään haittoja.

Taso neljä: Eläimiinsekaantuminen on väärin, koska eläimet eivät osaa ilmaista seksuaalista tahtoaan ihmisille. Kuitenkin pelkkä lemmikkieläimen rakastaminen ilman seksuaalista toimintaa on täysin hyväksyttävää ja harmitonta. Monet eläinlajit, esimerkiksi delfiinit, papukaijat ja kädelliset ymmärtävät tunteita erittäin korkealla tasolla. Perinteisemmät kotieläimet, kuten kissat ja koirat, eivät ymmärrä tunteita yhtä hyvin, mutta ne voivat silti olla luotettavia ja ystävällisiä kumppaneita ihmiselle.

Taso viisi: Insesti on ollut yhteiskunnallinen tabu sen jälkikasvuun aiheuttamien negatiivisten vaikutusten vuoksi. Ennen ehkäisykeinoja sukulaisten välinen yhdyntä oli, ihan syystäkin, kiellettyä. Nykyiset ehkäisykeinot varmistavat, ettei jälkeläisiä saada ellei niitä haluta, joten edes niinkin kammoksutulla asialla kuin insestillä ei ole syytä olla harjoituskiellon kohteena.

Kyseenalaistakaan yhteiskunnan asettamat normit. Ajatelkaa laatikon ulkopuolella. Huomatkaa, miten ajattelunne laajenee ja pystytte olemaan yhä objektiivisempia ja parempia ajattelijoita. Nauttikaa.

JakariiviidkymppiseeeteteLuonut: JakariiSunnuntai 16.08.2009 04:50

voi vitttuu




tehers is a wiskehry in a jar,

moro nyt nukkkkkkkkkkkkkunaaaaaaaaaaaaam,.,................








daaaaaaaadaaaaaaaaadaaaaaaaaaaaa









hei hiehiehieh asdadasd asd asd ad asd asd asd asd ad aaaa
Et haluisin jo oman kämpän. Joojoo tiedetään et on se vitu hienoo ku voi päättää omist tekemisistää mut täytyy muistaa et on se kamala asia kun VASTUU. Emmä ny sitä tarkottanu et jos mä saisin oman kämpän, et heti helvetimoiset bileet pystyy(jotka kestää seuraavat kaks viikkoo) ja naapurit kutsuu poliisi ja palokunna paikal ku ei tiä et mitä tapahtuu.

Vaan.

Et sais oman rauhan, siis ihan totaalisen oman rauhan, vois tehä sitä ruokaa mitä millonki tykkää eikä vaa kattoo tääläki jääkaappii et jaa tälläst on tehty kai sitä täytyy sit syödä. Tai ei syö ollenkaa. Tai lähtee kavereitte kans kaupungil ja mässät siel sit jotai. Tajusin et älyvapaata toimintaa, mut eipä voi muutakaa.

Emmä ny viel oo nii pitkäl miettiny(ainakaa tänää) et millai maksaisin laskut, kaikki sellaset pakolliset jutut, vaa iha miettiny tällee ehkäpä vois sanoo et tunnepohjalta.

Haluun sen oman vapauden, et jos ei jaksa siivota ni sit kukaa ei tuu sanoo et "jumalauta sä siivoot nyt". Tosin, mul on tullu täs viimesen kuukauden aikana joku ihme siivousneuroosi, et koko aika pitäis siivot jotai, et ainaki omas huonees kaikki olis hyvi. Mistähän sekin on tullu... Pienen tosin olin ain siivoomas ja tiskaamas ymymym.

Mulle on sanottu, et jos elän hyvin, eli siis en ala juopoks enkä polttamaa ja käyn kouluu, menestyn sillee ku osaan(hmmm) ni saan kämpän ku täytän 18. On myös on perustettu tili johon en pääse käsiks enneku oon 18 ja sen tarkotuksen on ol apun ajokorttiin + autoon ja ehkä johonki muuhunki jollen ny kuse kaikkee iha total.

Mä vaan haluisin kokeil sitä itsenäistä elämää, mitä se todellisuudes on. Aikuistua. Vaikkei sitä iha heti uskoiskaa.

Mitä nyt tuli tehtyy ku tälläne romaani ja jostai aika järjellisest aiheest peräti :O
« Uudemmat - Vanhemmat »