IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
18.1.2006
Tilastot
Käyntejä: 1 266 (1.7.2008 alkaen)
Koko
25 jäsentä
Tyttöjä: 18 (72 %)
Poikia: 7 (28 %)
Keski-ikä
24,0 vuotta
Otos: 15 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 23,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 26,3 vuotta

Jäsenet (25)

LayaaAnzkiJapekoHempuusteri||moona_S_amira[anu-]AnuEiTajuuno-joo-tiiiu-^nannne^jonessssjHallona]emmma|katjaä^Martsa
« Uudemmat - Vanhemmat »

wilmaleksandra-Luonut: wilmaleksandraTorstai 26.08.2010 16:07

  • heitä homo voltti...

PIPS`hohhoijaaLuonut: PIPS`Torstai 25.06.2009 01:35

voisitko välillä olla hiljaa ?

kiitos paljon

Janitaa[Ei aihetta]Luonut: JanitaaPerjantai 06.03.2009 00:17

Jumalautaaaaa! Joku, hankkikaa mulle tv ja oma sohva, kiitos. Vitu apinajassu.

Mun piti tulla tänne avautuu ku vituttaa. Ja nyt vituttaa nii paljo lisää, etten ees muista miks mua eka vitutti. Eiku ainii joo. Mun häntäluu oli jo iha ok ja nyt sit pilatestunnil menin jotai naksauttaa sen ja nyt se o taas nii tajuttoman kipee. vittujee.

Ja sit mun piti tulla lässyttää tänne jotai paskaa siitä kuinka en tajuu, miten jotkut ihmiset voi olla nii lopussa et näkee vikaks mahollisuudekseen hypätä metron alle? Mite ei löydä muuta ratkasuu? Rupeisivat vaikka pelaa bingoo tai jotai. Kuinka syvällä porukka voikaa olla. Ei se nii ongelmii ratkase, jos hyppää metron alle. Ensinnäki, puol helsinkii menee sekasin ku metro ei kulje ja tää itsemurhaaja kerää varmaan kuolemallaan eniten ihmisii ympärillesä, mitä sil koskaa on ollu, koska en voi tajuu et miten ihminen jolla on vitun hyvii frendei menee tappaa ittensä. Ja jotkut ehk huomaa, et äskösen lainasin yhest biisistä. Mut se on vaa niin totta. Joku urpo, en tiiä kuka oli tänää hypänny ilmeisesti sörkässä metron alle.

Siin vaihees ku tajus tilanteen, ni oma häntäluu murhe rupes tuntuu vähä pliisulta. Joillain on oikeesti isoja ongelmia ja syytäkin valittaa. Kolahti taas vähän, että kuinka turhasta sitä ite oikeestaan päätään aukookaan. Tänääki aamulla heti ekana rupesin valittamaan ku radiosta tuli vaa paskaa musaa tai jotai aamu show pelleilyjä. Että hyvää huomenta.

Koulussaki kaikki sit otti niin hermoon! Onneks nyt sentään sain selvitettyy pari 0 pois, että kyllä juu, uskoisin pääseväni ihan keposesti sinne työharjotteluun. Ja se on sitte moro kaikille kesä lauantaille. Hääkuvausta pukkaa kuulemma joka viikolle. Ja vitut mä kyllä mee sinne mitää kuvailee ainakaa työharjotteluitten puitteissa, jos noi nipalaiset sitä kelas. No ei se mitään. Tekemällä sitä oppii. Kuten huomasin taas koulussa. 3 kertaa olin istumassa sen vitun suurkuvatulostimen äärellä 6 asti illalla ja koitan saada muotikuvaa oikeen värisenä ulos. Ja vitut sain sitä tänääkää. Valkkasin sit ihan toisen kuvan - se saa kelvata. Neljättä iltaa en istu turhan takii kiduttamassa itteeni.

No oikeestaan tästä koulupäiväst jäi iha hyvä fiilis. Sain rästii jääneit tehtävii tehtyy ja muuteki hommia hoidettua. Studiokuvaus kurssi on jo melkee purkis, kuvausvälineet kuvattuna, ku eki onneks vähä hölläs tehtävii ja se pirun muotikuva nyt siis seinällä ja kehyksissä about 40x60 koossa. Meikkimainoksenki sain valmiiks ja siihe työselostuksen.

Nyt voitte hurrata ja tehä aaltoja mulle.

Vitut tänää kukaa koulussakaa tehny, ku huutelin tollasta sen työharjottelumestan kunniaks. Josta tulikin mieleen, et miks monen ihmisen täytyy olla nii vitu ahdasmielinen, ettei osaa/viitsi olla ilonen toisen puolesta. Kateelliset paskat. Ei se oo keltään pois, jos mä nyt oon ihan vitun fileissä, innoissani ja ilonen jostain jutusta (paitsi ehkä lassilta, joka on oikeesti maailman hymyilemättömin ihminen, kaamee myrtsi, koska nauru saattaa tarttuu) tai saan vaikka suoritettua kurssin loppuun. Voitteks te vittu tajuta, ettei kaikki oo nii vakavaa.

Ja voinks mäki nytte tajuta, että ketään ei kiinnosta ja lopettaa tän kauheen vaahtoomisen... Ei paha.
« Uudemmat - Vanhemmat »