IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
16.2.2006
Tilastot
Käyntejä: 4 001 (1.7.2008 alkaen)
Koko
213 jäsentä
Tyttöjä: 156 (74 %)
Poikia: 57 (26 %)
Keski-ikä
34,6 vuotta
Otos: 135 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 33,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 39,0 vuotta
Valvojat
robotti, Raim0, wadde

Jäsenet (213)

Garuy-j4n1-axutin0LirlysLietosaastainenrunqMyrsky-MjillisItseJumalaNiwliogweirdchildMixummielettömyysKÄPSÄcozyMoo-2
« Uudemmat - Vanhemmat »
NOT IN THIS LIFETIME!!

On se sit vaarallista istua itiksessä joutilaana yksin. Tulee kolme oman ikäistä likkaa käännyttämään mua Jeesuksen ja Jumalan sanaan... X_X Tiivistän meidän koko keskustelun tähän: Minähän en saatana palvo yhtäkään "jumalaa" joka tekopyhästi "rakastaa minua sellaisena kun olen mutta ei hyväksy minua sellaisena kun olen", joka siis on, kaikille tiedoksi, syntinen bi!!!!!!!!! ÄÄÄÄÄ!! x)

Siinä vaiheessa kun he alkoivat vaan inttää argumenttejaan, kun eivät voineet muuten kumota mun argumentteja niin mä koin että keskustelu saa jäädä siihen. Uskovaisten yleinen tekniikka on toi väsytystekniikka... -__-

Suostuin sitäpaitsi keskusteluun lähinnä sen koomisuuden vuoksia ja mun piti tappaa aikaa, joten se ajoi asiansa hienosti.

(kiihko)Uskovaiset on idiootteja, näidekin mielestä evoluutio on pelkkää TEORIAA x'''''''DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ja siis, yleensä juoksen vaan karkuun, koska noiden ihmisten kanssa on ihan turha keskustella yhtään mistään, koska heidän mieltään ei käännä mikään.

Ainoa mikä tuossa oli helvetin surullista oli se, että yksi niistä tytöistä sanoi olevansa bi. Ja se mikä siinä siis suretti oli se, että hän sanoi että hän tietää nyt sen että bi:ys ei kuulemma ole osa hänen identiteettiään, se ei ole osa häntä vaan se on valhetta, että jos hän ei toteuta seksuaalisuuttaan niin se ei ole osa häntä. Tässä intin sitten todella voimakkaasti vastaan, ja pidin lyhyen intensiivisen puheen siitä miten homous ON osa identiteettiä, se ON osa ihmistä toteuttipa sitä tai ei, se EI ole sairaus, se EI ole valinta, ihmiset SYNTYY sen kanssa ja mikä tärkeintä... SE EI OLE SYNTISTÄ!!

Ja tästä tein pointtihin erittäin selväksi.

Ja sanoin hänelle että olen surullinen hänen puolestaan ja päätin myös keskustelumme että sanoin heille todella painokkaasti että:
"Please get a fucking grip!!!!" ja lähdin.

Uskovaiset on kamalia ihmisiä. Tollekin tytölle on saatu päähän että jos hän rakastuu naiseen, se on syntistä ja väärin...
Voiko sen surullisempaa enää olla?

Yritän unohtaa koko jutun, koska alkaa vaan surettaa niin pirusti....

Jokaisella on ihmisellä on oikeus rakastaa!! Ja niin kauan kun se ei satuta ketään, eikä ole kenenkään tai minkään tahdon vastaista, ei sitä tulisi kieltää....

Ja siis yksi mikä varmaan olisi tehnyt musta jo väkivaltaisen, olis ollu se, että se yks tyttö olis rinnastanu homot eläimiin sekaantujiin, koska se aloitti puhumaan siitä, mutta koska en antanut sille suunvuoroa, se ei sitten sitä jatkanut... jos olisi niin turpaansa olisi saanut. Kaikkein paskamaisin veto on rinnastaa homot ja eläimiin sekaantujat, jotka ei todellakaan liity toisiinsa MITENKÄÄN... T_T



Nyt annan tän olla... Koska toisin kun uskovaisilla, mulla ON muutakin sisältöä mun elämässä kun jonkun näkymättömän äijän palvominen!! T_T
Kristinusko on massahysteriaa ja aivopesua...

Anteeks nyt helvetisti jos tää jotakuta satuttaa/loukkaa, mutta jos jokin asia aiheuttaa sen, että ihmiset murhaa toisiaan sen nimeen ja vainoaa toisiaan ja saa ihmiset siihen luuloon ettei heitä hyväksytä sellaisina kun he ovat vain jos sattuu tykkäämään myös/vain oman sukupuolen edustajista, niin se ei ole mun mielestä palvomisen arvoinen asia!!



(saatan lisätä tähän jotain jos jotain tulee vielä mieleen... mutta muuten annan tän olla x3 )






_chemical[Ei aihetta]Luonut: _chemicalMaanantai 14.06.2010 08:19

Islanti hyväksyi homoavioliitot yksimielisesti

Sunnuntai 13.6.2010 klo 22.19

Islannin parlamentti hyväksyi samaa sukupuolta olevien avioliitot äänin 49-0.

Islanti äänesti perjantaina yksimielisesti homoavioliittojen puolesta. Ehdotus lakimuutoksesta hyväksyttiin äänin 49-0.

- Islannissa asenteet ovat pitkälti käytännöllisiä, eikä ehdotus homoavioliittojen hyväksymisestä aiheuttanut poliittisia kiistoja, kertoi valtiotieteilijä Gunnar Helgi Kristinsson Reuters -uutistoimistolle.

Islannin kirkko ei vielä ole päättänyt aikooko se sallia kirkkohäät samaa sukupuolta oleville pareille.

Maan naispääministerinä toimiva Johanna Sigurdardottir on myös avoimesti homoseksuaalinen.

hyvä islanti :)

arttucameback18Luonut: arttucamebackKeskiviikko 24.02.2010 23:38

1. Mistä luulet heteroseksuaalisuutesi johtuvan?
2. Milloin ensimmäisen kerran huomasit, että saatat olla hetero?
3. Oletko kertonut tästä vanhemmillesi? Mitä he siitä ajattelevat?
4. Johtuuko heteroseksuaalisuutesi siitä, että sinulla on riittämätön isä- tai äitihahmo?
5. Voisiko oikeasti olla niin, että heteroseksuaalisuus on vain ohimenevä vaihe?
6. Pelkäätkö oman sukupuolesi edustajia?
7. Voisiko olla mahdollista, että tarvitset vain hyvän lesbo/homo-rakastajan?
8. Vaikka yhteiskunta antaa kohtuullisen paljon tukea avioliittoinstituutiolle, avioerojen määrä on kasvussa. Miksi heteroilla on niin vähän vakaita ihmissuhteita?
9. Heterot tuntuvat olevan kovin onnettomia. Oletko sinä harkinnut terapiaa?
10. Miksi yrität väkisin vietellä muita heteroseksuaalisuuteen?
11. Miksi teet asiasta niin suuren numeron? Etkö voi pitää seksuaalisuuttasi omana tietonasi?
12. Yli 90% lapsiin sekaantujista on heteroseksuaaleja. Eikö sinusta tunnu pahalta antaa lapsesi koulutus hetero-opettajan käsiin?
13. Yhdyntä seksissä on yleisintä heteroilla. Etkö pelkää AIDSia?

Niwliog[Ei aihetta]Luonut: NiwliogTorstai 02.10.2008 00:00

Johanna Korhonen: Lapin Kansa antoi potkut naispuolison takia

Julkaistu: 13:18

Päivitetty: 15:20

Esa Mäkinen

helsingin sanomat
Johanna Korhonen: Lapin Kansa antoi potkut naispuolison takia
Johanna Korhonen

Johanna Korhosen työsuhde Lapin Kansan päätoimittajana on purettu jo ennen kuin Korhonen ehti aloittaa tehtävässään. Journalisti-lehden päätoimittajan työt jättävä Korhonen nimitettiin Lapin Kansan päätoimittajaksi syyskuun alussa ja hänen piti ottaa työ vastaan joulukuun puolivälissä.

Johanna Korhosen lähettämän tiedotteen mukaan työsuhteen purkamisen syy oli se, että hän elää rekisteröidyssä parisuhteessa naisen kanssa. Korhonen kertoo, että hänet kutsuttiin neuvotteluun, jossa Alma Median toimitusjohtaja Kai Telanne ja muut olivat painostaneet Korhosta vetäytymään Lapin Kansan päätoimittajuudesta.

”Kysyessäni Telanne vastasi, että tieto puolisoni sukupuolesta olisi estänyt valintani Lapin Kansan päätoimittajaksi. Samoin hän pitää asian ’salaamista’ työsuhteen purkamisen perusteena. Hänen mukaansa on ’täysin mahdoton ajatus’, että työskentelisin Alma Median johtotehtävissä, päätoimittajana Rovaniemellä”, Korhonen kirjoittaa tiedotteessaan.

Korhosen mukaan Alma Media vaati, että Korhonen vetäytyisi päätoimittajuudesta hiljaisuudessa eikä toisi työsuhteen purkamisen perusteita julkisuuteen.

Alma Median lähettämän tiedotteen mukaan yhtiön hallitus on päättänyt purkaa Lapin Kansa -lehden päätoimittajan tehtävään valitun Johanna Korhosen johtajasopimuksen. Syyksi kerrotaan luottamuspula.

Toimitusjohtaja Kai Telanne kiistää väitteet naispuolison vaikutuksesta.

”Korhonen puhuu puuta heinää. Luottamuspula on syntynyt, thats it”, Telanne sanoo.

”Alma media ei syrji, meillä on vaikka kuinka paljon ihmisiä jotka elää erilaisessa parisuhteessa, Johanna Korhonen tietää sen itsekin.”

Luottamuspulan syitä Telanne ei erittele. Hän myöntää, että Korhosen puolison kunnallisvaaliehdokkuus Vantaalla saattaa olla yksi syy työsuhteen purkamiseen.

”Olen aivan hämmästynyt, että tällaista voi tapahtua Suomessa vuonna 2008”, Johanna Korhonen sanoo.

Hänen mukaansa Alma Media oli tarjonnut luopumissopimusta, jonka arvo olisi noin 100 000 euroa. Siihen olisi Korhosen mukaan todennäköisesti sisältynyt velvollisuus vaikenemiseen.

”Aion viedä tämän Helsingin käräjäoikeuteen. Tämä on selkeä syrjintä sukupuolisen suuntautumisen perusteella”, Korhonen sanoo.


http://www.adressit.com/alma_media
« Uudemmat - Vanhemmat »