IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
9.3.2006
Tilastot
Käyntejä: 2 347 (1.7.2008 alkaen)
Koko
35 jäsentä
Tyttöjä: 29 (83 %)
Poikia: 6 (17 %)
Keski-ikä
27,0 vuotta
Otos: 23 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 27,2 vuotta
Ylläpitäjä
^miiwi

Jäsenet (35)

elinakeijuJazmain-nanniina-Qualia-Tinde_Tuul_vvilllemyrtillus^nineOngoingpiskHetHu^^BigRed^^sara^lilla-ezz|^tinttura^|
« Uudemmat - Vanhemmat »

EnkelitomuHippies! <3Luonut: EnkelitomuTiistai 16.02.2010 15:22

Olen mieltänyt itseni tietyllä tavalla hipiksi. Rakastan luontoa, kesät samoilen silmät punaisina fraktaali maailmaani tuijotellen pitkin pöheikköjä paljain varpain, ja rakastan kaikkea ja kaikkia.

Hiusteni annan sotkeutua omissa oloissaan haiseviksi takkupötkylöiksi, enkä pahemmin kuljeskele "kuolleitten kalojen virran"vietävänä vaan hihittelen yksikseni tälle nykyiselle materialisti kansalle ja mielessäni liikkuu vain että mihin helvettiin olen hukannut piippuni.

En todellakaan tiedä mistä tämä avautuminen tuli.

Siinä erittäin paikkaansa pitävää paskaa kaikille, http://hikipedia.info/wiki/Hippi melekin nauroin. Olen valvonut liikaa.

Olisipa kesä, aurinko ja sieniä.

iirdaTerrrrrrppaLuonut: iirdaSunnuntai 09.08.2009 05:05

Mikäpä olisikaan sen ihanampaa ku jäähä ulos ilman kenkiä pariksikymmeneksi minnuutiksi kahen raivopään kans joilla on kaiken lisäksi helevetillinen vessahätä XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kaikki kiitokset tästä sitten yhelle ainoalle ihmiselle XD

inormuhhahahahahLuonut: inorMaanantai 01.06.2009 23:58

rikoin kaikki vakaumukseni ja menin särkkää venlan kanssa :DDd oltii ilma kenkiä nii yhet jäpikät oli sillee "onks noi jotai hippejä" :Dd lol :D

HOBITTI TANSSII HOBITTI TANSSINN =)))))))))))))))))))))))))

Kkaak[Ei aihetta]Luonut: KkaakPerjantai 08.05.2009 00:00

tänää päästii normaalisti kolmelta koulusta. aamulla oli villi meininki erran kaa. oikeestaan koko päivä oli aika SK.
koulunjälkee erra tuli meille ja datattii (eka käytii kaupas.... ostaan.... ruokaa..XD) ja tehtii ruokaa ja sit katottii gg. oli hyvä jakso taas vaihteeks =)))
sit.kävästii koneel ja mentii ulos "LUKEEN HUOMISEEN BG KOKEESEEN" =) onnistuttii aika hyvin. ONNIstuttii............
sit haluttii lähtee johonki jote haettii erralta rahaa erralle (ja siis myös minulle) ja lähettii KÄVELEMÄÄN kylälle. sielä käytii ostaa pepsiä kaupasta ja seikkailtii siel vähä mite sattuu. sit päätettii lähtee sepeenpäin. sit käveltii vaa yhtäkkii sepeen. huomatkaa . käveltiin! sit siel lagattii, käytii perus vessa+prisma reissu. sit mäkkii ranskiksii syömää ja kotii. käveltii kotii sit ilman kenkiä =) oli ihanaa. ja kuunneltiin musiikkia.
ku päästii kotii ni jalat oli aika helvetin kipeeet morooo. ja nyt on sukat täynä reikiä!!
mut oltii tosi reippaita ku käveltiin. monta tuntia. ketää järkevää ei näkyny. ainoostaa ismo ja reppana mut ne ei oo järkeviä. reppana on järkevä. tai no joo. kuitenki.
tultii sit meille ja mentii ulos istuu ja lagaan. syötiin aakkos karkkeja ja tehtiin niistä hienoja nimiä =)) lopuks ei sit voitukkaa enää syödä niitä ku saatii niistä nii kivoja nimiä et niitä ei raskinu syyä. ryöstin erralta i:n koska tarvin sitä lempinimeen. =)))
mut oli kiva päivä ja ruvettii säälii kekeä =(((( se on ihan raukka ja päätettii jättää se vähäksi aikaa iha rauhaa.
ainii. uskonnontunti oli aika mielenkiintonen. puhuttiin kiusaamisesta, koulukiusaamisesta. naureskeltiin erran kaa ku kuultii millasii ..MILLAsii. kiusaus tapoja on. ne kuvas aika meidä juttuja mut ei me oikeesti kiusata =)) ollaa kilttejä. inhoon tota onyhtäkuinsulkusulku hymiötä mutta käytän sitä aina... >=((
oke huomen sit kymmenelt koulu ja kahest kolmee ILKAN tukari matikasta moroo. =)999
« Uudemmat - Vanhemmat »