IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
10.4.2006
Tilastot
Käyntejä: 3 649 (1.7.2008 alkaen)
Koko
241 jäsentä
Tyttöjä: 114 (48 %)
Poikia: 127 (52 %)
Keski-ikä
35,3 vuotta
Otos: 177 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 35,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,1 vuotta

Jäsenet (241)

AIRBACK^LÄÄKEADHD-76Psycho_Bandito|edu|Ossi82Beemii[laurrrakake_make-Laari-RuondalaineNDead_SoulGirl_of_darknes_ADHDnabaMirmeli
« Uudemmat - Vanhemmat »

ttaneöriöriLuonut: ttaneSunnuntai 02.08.2009 18:42

yarrr!

olipas erittäin kehittävä viikonloppu, hauskakin joo.
Nyt on vaan vitun paska olo; kurkku paskana, selkä paskana, niskat paskana, kaikki paskana (y)

Ehkä se johtuu niistä eroottisista tansseista kätilöiden tahtiin... XD demostroitiin niitä laulujen sanoja mukavasti ennin kanssa. ehehehheee. prkl minäki oisin halunnu ruoskittavaks, oli vähä semmonen olo.

asssi`[Ei aihetta]Luonut: asssi`Torstai 23.04.2009 02:04

puhuttaisko ninnu vähä savvOO?

minttuhSavolaene koera! :DLuonut: minttuhLauantai 21.02.2009 14:42

Kaveri Savonmualta läks hommii Afrikkaan ja otti koirasa mukkaa. Sielä ol helevetin paljo haisteltavvoo ja niinpä siinä sitten kävvii, että koera hävis viitakkoo.

Äkkiä viitakossa koera huomas, että leoparti havittelloo siitä loonasta, ja koera miettimään hetkeks, milleehän pirulla sitä nyt ihtesä pelastas.

Niimpä koera äkkäs: Se nappas jonnii vanahan luun muasta, kiäns seläkäsä leopartia kohti, ja justiisa kun leoparti ol hyökkeemässä, koera sylykäs luun poes suustasa ja huus jotta: "Huh, huh, vuan olpa paskan makune leoparti, onneks se on nyt syöty!".

Leoparti kiitti onneesa, ettei ollu kerinny hypätä koeran kimppuu, ja lähti tiehesä. Apinan perkele ol kuitennii puussa parahiks ja näki koko tappaukse.

Apina ajattel, et jos hän kärräyttää koeran valehtelemisesta, hän vois suaha leopartista ystävän, eikä tuo ennee kehtois yrittöö syyvä apinoo. Apinan perkele se män kertomaa leopartille, että koera kusetti sitä.

No leoparti tietennii suuttu helevetisti ja huus apinalle jotta: "Hyppeeminun selekään nii piäset kahtommaan mitenkä höynäättäjälle käöp!".

Koera näk leopartin juoksevan apina selässä häntä kohti. Sillo koera kiänti selekäsä ja huus isolla iänellä jotta: "Missee se saatanan apina viipyy?! Minähän lähetin sen hakemmaan uutta leopartia ainakii puol tuntia takaperj ! Näläkkäänkö tässä pittää kuolla?!"

Tarinan opetus: Perseen nuoleminen voep auttoo hetkeks, mutta taitava savolaenen paskanpuhuja selevii tilanteesta kun tilanteesta!

[ahvena]Oletko savolainen?Luonut: [ahvena]Keskiviikko 17.12.2008 18:07


1.Kuinka männöö?

(A) Suattaapihan se olla niinnnii vuan en ihan varmasti ossoo sannoo vuan ehkä se mahollisest männöö hyvinnii hyvästi tae sitten männöö huonosti ehkä

(B) Ossaiskohan tuota sannoo... en kehtoo

(C) hyvin!

(D) Männööhän se

2.Mistä suap parasta kalakukkoo?

(A) Kuopijosta suattaapi suava jos ossoo kysyä

(B) Suapi mitä suapi, mahollisesti kuopijosta vaekka sannoo ne jotta suattaapi sitä kalakukkoo muualtai suaha vuan enimmäkseen se paras kalakukko assuu kuopijossa

(C) Savosta

(D)mitä on kalakukko?

3.Maestuuko kokkeljpiimä?

(A) Aenahan se maestuu, annahan huikka

(B) Tokj!

(C) Kokkeljpiimää suattas juuvakkin mahollisesti jos sitä vuan on suatavilla niinkon näättäs olevan

(D) WTF!?

4.Mikä on kallavesj?

(A) Kotj järvihän se mahollisesti on aenakin kuopijolaesten mielestä vuan toespaikkakuntalaeselle se voepi vähän vieraammalta tuntuva vua haetanneeko tuo.

(B) Siinä äet mun paetanj pesj

(C) Nokian päävesijohto

(D) Kuopijon kylessä oleva vesj alue

5.Vituttaako?

(A) Aena

(B) savolaiset vituttaa.

(C) Ylleensä ottaen aena vituttaa paetti joenakin päevinä ei

(D) Ylleensä

6.Mikä on parasta savossa?

(A) Savon kansa

(B) No tokkiinsahan myö savolaeset sen tähen että myö oomma mualiman napa

(C) Lupsakat immeiset

(D) Kuopion ohitustie

7.Mitä tekisit, jos saisit olla päivän Kuopion pormestari?

(A) Enpä ossoo sannoo. Tai suattasin osatakkin sannoo, jos ossaisin, vuan kun en ossoo, niin siillon sitä ei ossoo sannoo vaekka jos ossais nii eehä sitä sillon ennää olis ossaamatta elikkä kykenisi sanomaa että mitenkä se asia sitten kuutioituisi

(B) Ampuisin itseni

(C) Ottasin lupsakasti

(D) Suattasin littää Helsingin kuopijoon




Facebookista pölläsin vain itselleni ja teille muille malliksi, miten savon murre taittuu mahdollisemman viddumaisesti xDDD eli tulostsydeemejä en osaa sanoa :D
« Uudemmat - Vanhemmat »