IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
1.5.2006
Tilastot
Käyntejä: 2 170 (1.7.2008 alkaen)
Koko
20 jäsentä
Tyttöjä: 20
Keski-ikä
23,9 vuotta
Otos: 12 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 23,9 vuotta

Jäsenet (20)

plasticcupcmyvmicrophoneayePiruh^baranomikil_puri^Ame^^^llauramiuwwMAKOU{Ruder}blue1inkedZumiya^^hanipazui^^sepienpelihullu
« Uudemmat -


AYAAA MEGAFREAKOUTT!!


okei, rikon taas mun "pidä fandom poissa galtsublogista" -sääntöä mut....... IHAN KIVA HERÄTÄ TÄHÄN..........

hotness overload + cuteness overload?

saatoin just kuolla.

ei mul muuta.







hot!

icterine[Ei aihetta]Luonut: icterineLauantai 27.02.2010 03:24


OH HI.

JUTUN LAATU TASOKASTA.

Are YOU ready to kill the Kame?

(Not tryin' to be mean or anything.)
Ajattelin kiduttaa itteäni vähän lisää kattomalla One Pound Gospelin..
koska mulle ei selvästi riitä, et katoin just äsken Tatta Hitostu no Koin ja se, että katon atm Yamato Nadeshiko Shichi Hengea... vaan mun on pakko alottaa kattoo sarjaa, jossa on vaihteeks Kame... :'''DDD
nimim.: ei-saatana-92^^

ps. kyllä, tulen housuihini. XD hah


[Candy-divE]XDDD voi emäs...Luonut: [Candy-divE]Perjantai 19.02.2010 21:14





OIKEESTI !? XD Kamekin...? nojoo... Se ei ole ensimmäinen, joka on puettu naiseks jossain vaiheessa jotakin sarjaa .. :'D voin kohta todistaa sen.... XDD en kestä.... :'''DD

icterineTHE D-MOTION PV previewLuonut: icterineTorstai 28.01.2010 21:44



Tulee himmee happy happy hypin ja heilun fiilis. NÄIL ON POSITIIVINE VAIKUTUS MUN MIELIALAAN. AA. OON IHA EKSTAASIS. Tää on ihana.

...Jinin look ♥ Aurinkolasit ja ponnari. Joo. Näyttää helvetin hyvältä. HELLVETIN HYVÄLTÄ. Ja Kamel on karismaa. Ihanii ilmeitä ja ruumiinliikkumista ;;
; ...Jin on tyhmä ku se tekee niit ihmeliikkeit...

Aaa ku ne vaa taas hyppii minne sattuu. Toi fiilis tarttuu. ...Marul on outo tukka. Tuli vaa mielee.

Rakastan noita 8< Tulis se sinkku jo nii sais esim HQ versiot noista biiseistä. Ja kokonaiset PVt.

icterineKami No ShizukuLuonut: icterineSunnuntai 13.12.2009 16:07

Sainpas sen katottuu.

Kame ja viini on rakkaus. Pakko sanoo. Nyt tekis mieli vetää viinii. Enkä mä ees viimeks ku kokeilin pitäny viinistä. Mut joku päivä etin kyllä viel viinit mistä tykkään ja juon. Tuli tota kattoessa päätettyy.

Rakastan Kamen hiuksii tässä. Yks syy miks oli pakko kattoo. Noi on klassisen tyylikkäät. Rakastan niitä. Kyllä ne sen normit olkapääpitusetki on hyvännäköset mut... nois on jotai iha erilaista.

Se kyl näyttää vanhemmalta niissä. Mut mikäs siinä ku ne sopii sille.

Mutta toi idea oli ihana. Kaikki noi tarinat mitä noihin viineihin liitty ja se kuinka ne opetti Isseille ja Shizukulle elämästä ja siitä mikä on tärkeintä.

Eka toi sarja oli vähän tylsä. Mut pidemmän päälle opin oikeesti rakastaa sitä omalla tavallaan. Se oli vähän erilainen ku mitä mä yleensä katon, mut... ei se huono ollu. Pidin siitä. Ne tuoksut ja kaikki.

Issei ärsytti ihan vitusti alussa. Vitusti. Mut sit jokusen viimesen jakson aikana opin oikeestaan pitämään siitä.

Kai niitä pitää vaan ymmärtää ennen ku niistä voi pitää. Sama juttu sen naispääosan kaa. Helvetin ärsyttävä ja hermojaraastava mut kyl siitä oppi silti pitämään. Omalla tavallaan. Vaik en mä henkilönä sitä edelleenkää pidemmän päälle jaksais. Hermojaraastavaaa. Miks naisista tehään nii usein tollasia. Japanilaisilla on jännä käsitys rakastettavasta naisesta.

No onhan ne kait ihan söpöjä. Jos ne vaan ois vähän vähemmän ärsyttäviä nii ois hyvä.

Mut pidin :<

...Ja nyt toi mun tilaama One Drop single vois kans saapuu kiitos. Mutku se on samas tilaukses Break the Records DVD:n kaa nii... kestää 8< + en sit tiiä saanko sitä ees ku, öh, tilasin tota DVD:tä First Press Limited Editionin ja... no... Yesasian kautta kieltämättä helvetin hyvä yrittää mitää semmosta ku ne myydää loppuun aika vitun nopeesti muutenki ja emt pistääks noi sen vasta niiku TILAUKSEEN ilmestymispäivänä. En varmaa saa XD

No mut sit tilaan sen normiversion. Ja ootan vähän kauemmin ja kiroon ku heitin aikaa hukkaa. MUT OLIHA PAKKO NYT EES YRITTÄÄ.

icterine[Ei aihetta]Luonut: icterineMaanantai 05.10.2009 01:46

typerä galleria oli tuntikausii poissa käytöstä :( oisin saanu ties mitä ahettuu tänneki. mut onneks on sentää twitter~

tein iconeja ku tuli tylsää. ne on aika simppeleitä enkä oo oikeestaa paljoo niille ees tehny mut... pidän niistä ite. :( atgfhe.

ja ois pitäny tänää lukee esim. hissaa mut enpä jaksanu. oon vaa nii onnelline et tää netti hitto soikoon __toimii. ku eilen crashas.

mm. huomenna taas koe. mua pelottaa mun reaktio siihe jo etukätee. mut ei se mitää. ku tuun kotii nii ainaki mul on toimiva netti ja puheseuraa.

...kuha vaa helinki netti sit kans toimii. parempi ois :(

icterine[Ei aihetta]Luonut: icterineSunnuntai 04.10.2009 16:39

aa, sain eilen katottuu tatta hitotsu no koin loppuu ku netti oli kaatunu.
...oon rakastunu. anteeksi.

tarinaha siis kertoo rikkaan jalokivikauppiaan tyttären ja nuoren laivojenkorjaajan rakkaudesta ja sen ongelmista. naispääosan näyttelijälle en vieläkää kunnolla lämmenny, se oli kans mr. brainissä mutten sillonkaa erityisemmin pitäny. siin on jotain ärsyttävää. mut jotenki tässä sen unohti aina vähän välii ja pysty oikeesti nauttii tosta sarjasta.

ja hiroto kanzakiin (kamen hahmo) oli helvetin... helvetin hyvä eläytyy. sain siitä otteen. kunnon otteen. teki kattomisesta monta kertaa rikkaampaa ku oli semmonen hahmo mukana taas vaihteeks. vieläki tulee semmonen ihana fiilis ku ajatteleeki.

en yleensä hirveesti kato romanttisii, mut tää jäi kyl mieleen.

ja pidin noista näyttelijöistä kuitenki loppujen lopuks. oli jännää nähä koki draamas... mut se veti kans osansa sairaan hyvin. ei tos tainnu olla huonoi.

...ja tuli täs mielee et miks miesnäyttelijöille on yhteisöi muttei nais... ei oo toda erikalle... XD ja se sentää on näytelly kans aika paljon ja ties keiden suosittujen kanssa...
« Uudemmat -