IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Autot ja muut kulkuneuvot
Perustettu
6.5.2006
Tilastot
Käyntejä: 1665 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
64 jäsentä
Tyttöjä: 50 (79 %)
Poikia: 14 (21 %)
Keski-ikä
32,2 vuotta
Otos: 40 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,8 vuotta

Jäsenet (64)

BitovsairausRaisuMusViidakkoveitsiCisumiauSdalljosefina_lotariew_ururu{kreivi}myyrasilmätselässäInnayJaimee-mymmmeli-
« Uudemmat - Vanhemmat »

tuainja-230. ilta<3 :DLuonut: tuainja-Sunnuntai 18.07.2010 23:11

oli meilläki ilta ja yö ja aamuki :DD eka viiden aikaan rannalle ja joskus kahelta ehkä pois? sit ku ei enää menny bussei nii ruvettii liftaa kapee :D sit saatii hei viel kyyti! sit mäkkii hakee ruokaa ja syömää niit k-rantaan ja siel pyörittii johonki aamuun asti ja sit mä lähen painaa kalevaa ja sielt bussil saanan iskälle nukkuu :DD sit sielt kotii ja heti uimaa ::D hyi helvetti oli kylmää mut heräs vähä :D mut hei kiitti tytöt illast iha kivaa oli :D ja kaikki randomit kans :DD<3

jjuuul-nniLuonut: jjuuul-Perjantai 11.09.2009 17:52

kekkä nii viekkää sukkulassa kanssa :D:D:D: ja sit sen urheilu päivän jälkee nii mää,heidi ja ali kävelltii joku 200 metriä ja sit ali sai kunigasidean et ruvetaa liftaa noo sit me lifatttii hetken aikaa ja sit ineski tuli mukaa ja sti me siinä liftattii hetke ja sit käveltii vähä matkaa ja sit taas liftattii ja sit ines meni kotii ja me jäätii siihe si mut sit saati onneks kyyti : DDo sitku oltii kirkolla nii mentii hakee heidin puhelin POLIISIASEMALTA : DDjoku pikku tyttö oli vieny sen sinne:)) : Dja sit mentii bussilla siitä kotii : D

unikissaIHASAMALuonut: unikissaMaanantai 25.05.2009 01:17

No iha sama. Vietiin tänään joku liftari jostain Helsinkiin. Ehkä 15vee poika joka sano asuvansa "ihan siinä steissillä".

Hmm. No Eppu anto sille vitosen. Ehkä se elää sil.
(Ketahan ma yritan huijata, minka vitun yleison pyynnosta meinaan??!)
Noh,, joka tapauksessa, muutamia muistiinpanoja matkani varrelta:
Ensinnakin kaytannon asiaa kaikille era- ja ulkoimahenkisille: jos aiot nukkua riippumatossa ulkona, pida riittavan vaatetuksen lisaksi huolta myos siita, etta osaat jo ennakoon muutaman napparan solmun joilla sen riippumaton saa tosiaan, no, riippumaan. Keskella yota on vahan turhauttavaa romahtaa maahan loystyneen solmun takia, ja alkaa sitten silmat ristissa ja sormet ummpijaassa muistelemaan, etta mitahan ne meille siella partiossa opettikaan naista solmujen tekemisesta.
Noh, taa oli Tampereella, Bremenissa loysin sitten onneks oikeen kotosan ja lepposan puiston, missa oli mahtava nukkua. Ihan maan tasalla kyllakin, koska saksan poliisit on natseja enka halunnut ottaa riskia etta saisin mojovat sakot jostain "luonnonvaraisen kasvikunnan tuhoamisesta roikottamalla itsensa painosta riippumattoa raukkojen puu-parkojen valissa". Oli kylla aika erajorma olo, kun siina vaiheessa kun muut ihmiset alkaa suuntaamaan lampimiin sankyihinsa nukkumaan, niin meikalainen nappaa makuupussin ja pyyhkeen matkaan ja suuntaa ankkalammelle jakamaan viiden tahden ulkoilmahotellin paikallisen elain- ja lintukunnan kanssa.

Bremen oli kylla sehr bueno paikka, olisin jaanyt sinne helposti vaikka kuinka pitkaks aikaa, mutta Hollannin puolelta alko kuulumaan paiva paivalta voimistuva hiljainen tuulen kuiskaus; "Amsterdam, amsterdaaam, amsterdaaaam..." Joten olihan se sitten nakattava reppu selkaan ja painuttava tien laitaan heiluttamaan peukaloa. Melko pitkan tuloksettomman peukalonheiluttelemisen jalkeen paatin ettia ittelleni hiukan vilkkaamminliikennoidyn peukalonheiulutuspaikan. Paha kylla, saksan poliisi tuntu olevan sita mielta, etta olin valinnut paikkani hieman vaarin, ja melkoisen mulkoilun ja ahinan ja puhinan seurauksena ne kyyditti mut jonnekin jumalan selan taakse huoltoasemalle (ILMAN SAKKOJA JOPA), ja vaitti etta siita olis sitten helppo saada kyyti vaikka Azerbaijaniin asti jos niikseen tulee. Muutaman tunnin kuluttua tulin siihen tulokseen, etta a.) meikalaisen tuominen sille kyseiselle huoltoasemalle oli kylla pahemman luokan vittuilua niiden poliisien taholta, b.) joko mulle vittuiltiin taas, tai sitten Osnabruck (vai-mika-ny-vittu-se-oli-jonka-kautta-olin-menossa) on oikeesti niin hanuri paikka ettei kukaan tosissaankaan halua menna sinne, ja c.) saksalaiset on vielakin aikamoisia nationalisteja, hyva ettei tuu tunti turpaan ja saunan takana tavataan, kun yritat kysya joltain ihan-kenelta-tahansa asiakaspalveluhenkilolta, etta puhuuko ne englantia.

Noh, lopulta sitkea peukalonheiluttaminen palkittiin, ja paasinkin sitten jo ihan lahelle Amsterdamia suhteellisen kivuttomasti, jonka jalkeen vietinki sitten lepposan yon trashaillen parillakin eri huoltoasemalla, muutaman tunnin jokaisella. Ei ollu kovasti Amsterdamiin menijoita... Onneks oli sentaan mukavaa henkilokuntaa, pullaakin sain ilmaseks, ja kofeiiniyliannostuksen kaupan paalle. Mutta kylla Suomi sentaan on hieno maa moniin muihin verrattuna. Meinaan vaan, etta mita iloa on maleksia jollain jumalanhylkaamilla huoltoasemilla, kun ei voi aikansa kuluks edes pelikoneita rampyttaa (niita ei siis vaan yksinkrtasesti oo missaan)??! Ei vissiin kauheen kovia pelaileen naa muut eurooppalaiset?.. Yhella huoltsikalla oli kylla BINGO...! Siina yon aikana tuli ajateltua, etta onkohan se sita kuuluisaa "reissuromantiikkaa" tai "elamyksia", kun maleksii koko yon likasena ja vasyneena ja jumissa jossain huoltoasemalla jossa kay keskimaarin yks auto tunnissa?
Paasin kuitenkin lopulta Dameihin, VAAN 20 tunnin matkustamisen jalkeen. Sikali heikko esitys, etta viime kesana meni Barcelonasta Amsterdamiin 27 tuntia, ja nyt noin kauan vitun Bremen-Amsterdam, joka on suurinpiirtein viissataa vitun kilometria, eli ei matka eika mikaan.
Paatin palkita itteni ottamalla oikeen HOSTELLIN (ei vahiten siks, etta taalla sataa ihan vitusti), ja kylla oli mahtava fiilis paasta KUUMAAN SUIHKUUN ja OIKEESEEN SANKYYN ja PUHTAISIIN LAKANOIHIN! Eika tarviinnut jakaa petia paikallisen elainkunnan kanssa, mista suuri plussa myos.

Mutta nyt Amsterdam...


Peeas. Kahen aurinkoisen paivan jalkeen mulla on jo niin hieno rusketus, etta kannattaa olla vahan kateellinen. Ei joka muijalla ookaan noin viis astetta ruskeempi nena kun muu naama....

Peepeeas. Tieda aina, missa pyyhkeesi on!

Peepeepeeas. Pus pus

^madde_Tiia, min äventyrare ;p <3Luonut: ^madde_Sunnuntai 08.03.2009 06:30

olipa siinäki reissu :D hahaha :D päädyttii sit Tiian kaa tänne asuntolaa xDDD ei vittu, tultii vääääähän liian myöhää bileisii.. eipä enöö ollu mtn bileet, kytät oli käyny 2 kertaa ymymymym.. :DDD EI OLTAIS TEHTY MITÄÄ ILMAN MUIJAA JOKA OTTI KYYTII KU LIFTATTII! KIITOKSET SILLE! ja hey jätkät, ootte kaikki(melkee kaikki) samallaisii, eli SÄÄLITTÄVIIII!!!!! ei jumalauta.. mut tuli taas uus kokemus, ja seikkailu, ja seikkailu oli todellakin!! ;D
Olin -purrÅl yötä, mentii kokemäel.
LIFTATTII sielt Risteel ja Risteelt takas Harjavaltaa. x---D
Ja kaike lisäks tulin vähä aika sit junas PUMMIL Harjavallast Porii. x---D
Meillä ei mene kovaa x---D >.<

Ai nii ja P.S Nikki vaihtu.

|Netta_[Ei aihetta]Luonut: |Netta_Maanantai 27.10.2008 15:18

oli kiva vklp :) perjantain ajeltii tai siis en mie ajanu vaa istuin auto kyyis :D ja lauantain sit päätettii nellikaa lähtee kouvolaa :D myö sit liftattii kyyti sinne ! heti eka auto pysähty ja otti kyytii :) meno matka oli aika tylsä ko ei oikee tienny mitä puhuu.. istuin takan sellase noutajakaa se oli aika villi tapaus :D oli kyl paras vklp ! :)

huomen selviää mitä teen ton koulukaa.. et jounks käymää neljäs vuodes.. vai sanoks huomen heippa koululle ! ;D :)

erisgummarunsausLuonut: erisgummaMaanantai 11.08.2008 05:06

tuulettimet pyörii
etelämmässä kuumuudessa
kilometrit pauhaavat
taivas on häivätön
kainalot tulvivat
saastaiset koivet tihkuvat
radio soi saksofonia
silmäluomet havaitsevat kypsyyksissään
kukkulat huhuilevat puoleensa kuin saduissa
tiet ovat kuhmuraisia
kalpeat viirit roikkuvat yllä kuin lepakot luolissaan
naisilla on valkoiset hameet
ja miehillä valkoiset hihattomat paidat
koirat sammuvat koppeihinsa
intohimo hukkuu läkähdykseen
uni johon euforiaansa pitkästynyt hedonisti nukkuu pois

erisgumma23. lakiLuonut: erisgummaMaanantai 28.07.2008 15:28

uusia, ko(s)kemattomia fantasioita
on yhä jäljellä
ja syntyy
hitaalla aavikolla unet tuntuvat
omemmilta kuin koskaan

ohikiihdyttävien autojen tuulilasit heijastavat
aina vain polttavaa
eilinen haalistuu vaaleansiniseksi kuin
vanhojen sanomalehtien värikuvat

kysymykset sijoittuvat asettamaan itsensä,
"todellako tämä nyt tapahtuu?"

lämmössä kevyt tuulenvire pehmentää
hiki tihkuu pinnalle ahnaina joukkioina
nämä apinat haisevat seikkailulta
sillä sitä on aloittaa unelmansa tänään.
« Uudemmat - Vanhemmat »