IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
16.6.2006
Tilastot
Käyntejä: 132 (1.7.2008 alkaen)
« Uudemmat - Vanhemmat »

SendelLoma. Luonut: SendelSunnuntai 31.05.2009 02:19

Kokeet:

Enkku 3 --> 7½ (Kröhöm...)
Saksa 2 --> 9+
Espanja 3 --> 10-
Filosofia 2 --> 10-
Et 2 --> 10-
Matikka 5 --> 10

En voi millään uskoa, että sain matikan kokeesta täydet pisteet. Mutta luin oikeesti NIIN paljon siihen, että ansaitsen nyt kyllä tämän jonkin asteisen itsetyytyväisyyden tunteen.

Todistus

Tutkielma (tämä energiakurssi kyseessä) S
At 1 S
ENA3 8
SAB23 10
EAB33 10
FF2 10
ET2 10
MAA5 10

Jee. :))

Oli hassu päivä, mun shoppaamiset ei menny oikein niin kun piti, eikä kahviloissa istumisetkaan. Huono tuuri vähän kaikessa. Paitsi Ursula nyt illalla oli kyllä aww. Lämmin <3 Meri <3

Sit onnistuin vähän käräyttämään ihoni eilen Suokissa, mutta en edes pahasti (alkaa näyttää jo jonkinlaiselta rusketukselta vaaleanpunaisuuden sijaan) siihen nähden, että olin ihan koko iltapäivän ja illan auringossa ilman aurinkorasvaa. Oli silti kivaa olla siellä, ihan täydellinen ilma. Ympäristö tarjosi oivan tilaisuuden Tolkien-hehkutukseen (mäkinen, vihreän vehreä maasto... Mitä muuta siitä voisi tulla mieleen? Ihan varmasti, jos oltaisiin kierretty niiden kukkuloiden toiselle puolelle, siellä olisi ollut pieniä, pyöreitä ovia... <3).

Törmäsin tänään mun koululaisiin... Imago taisi vähän kärsiä, kun oli päällä lyhyt, valkonen mekko ja punanen huivi.. :P Oli vaan liian kuuma pukeutua mustaan. :D


SendelOuto päiväLuonut: SendelPerjantai 29.05.2009 05:09

Oikeasti.
Vika koe koko vuonna. Outoa.
Sit eka piknik tänä vuonna, oli kivaa. <3 Se kyl meni vähän niin, et "Olis kiva, jos paistais aurinko." ---> "Olis muuten kiva, jos noi pilvet ei ois sadepilviä." ---> "OLIS MUUTEN KIVA, jos täällä ei satais." ----> "KAHVILAAN!!!"
Mut jee, muuten oli hauskaa. <3
Ja käytiin vähän fiilistelemässä vanhoja ja oli awww ihanaa nähdä yksi ihminen ja kuulla, mitä kaikkea niille kuuluu ilman meitä ihania parhaita ja näin. Aww. Tuli hassu olo siitä, mutta hyvällä tavalla. Tuli hyvällä tavalla sellanen olo, että jee, toi oli toi vaihe mun elämää ja se oli jees ja nyt oon päässyt eteenpäin ja nykynenkin on jees. Todellakin haluan olla mieluummin nykyisessä. :) Se on hyvä tietää, ja silti vanhaa ei tarvitse muistella pahalla.
Koittakaapa tajuta. :D


Ja niin, sit Kamppi-hengaus KAHESTI tänään... Mun kaverit turmelee mut. Mut toinen oli vaan kahvilahengaus, joka sattui osumaan Kamppiin paremman puutteessa, ja oli aika jees. Tuntuu vaan oudolta, kun voi tehä just tän, että kun treeneistä lähtiessä jää joku juttu kesken kaverin kanssa, niin voi vaan mennä teekupin ääreen jatkamaan. Ei tarvitse paniikissa juosta kotiin lukemaan kokeeseen tai tekemään läksyjä.

Ja palkitsin itseni tästä jaksosta ostamalla levyn. <3 Palkitsin, ennen kun huomenna mahdollisesti kuolen häpeästä, kun saan saksan, enkun ja matikan kokeet takasin. Ne ei menny ihan niin kun piti. Eikä tää filosofiakaan menny ihan niin kun piti, mut ei nyt niin hirveän huonostikaan.
« Uudemmat - Vanhemmat »