IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
29.6.2006
Tilastot
Käyntejä: 4733 (1.7.2008 alkaen)
Koko
75 jäsentä
Tyttöjä: 33 (44 %)
Poikia: 42 (56 %)
Keski-ikä
33,7 vuotta
Otos: 46 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 36,2 vuotta

Jäsenet (75)

sidewalkpsychoWetFanPIMPPATIMPPAUtopistiTahvoPepeFlamboyantHangoverTalkjojosephyaoimasterLadyBug-NikiEl^^TimBa^^aksulteropeutti^^osq-boy_^_dickheadsmiley
« Uudemmat - Vanhemmat »
Satuin englannintunnilla lusmuilemaan ja tarkistamaan viimeisimmät uutiset Ilta-Sanomien ja sitten vielä Iltalehden nettisivuilta. Samaa kuraa kuin aina ennenkin, tosin Anu Saagimin geishakuulista ei ole enää puhuttu, vaikka se niin mukava ja tärkeä aihe olikin. Ainakin kun olisin samanaikaisesti halunnut lukea jonkin oikeasti tärkeän uutisen, tosin en muista enää sen aihetta, sillä Saagimin alapään lihasten treenaaminen sai pääni aivan sekaisin.

Justin Bieberin keikka. "Miksi teinit kirkuvat nyt laumoissa? Kyse ei ole mielenterveyden häiriöstä". Näin ainakin väitetään. Tosin mielestäni Bieberin kuuntelemiseen ja fanittamiseen tarvitaan melko vaikea mielenterveyden häiriö, ja jos mikäli sinulla sellaista ei jo entuudestaan ole, tulee se aiheuttamaan sinulle sellaisen. Tai sitten tämä on nyt niiden normaalien ihmisten - joihin itse en omasta mielestäni lukeudu - musiikkia.

Asiaan palatakseni, eräs uutinen aiheutti vieläkin suurempaa vitutusta, kuin Justin Bieber, Anu Saagimin geishakuulat sekä nykyisen median sensaatiohakuisuus yhteensä. Kyseessä ei ole se että uusissa viiden euron seteleissä lukee venäjäksi, tai oikeammin kyrillisin aakkosin, pari sanaa. Tämänkertaisen vitutukseni syy on rakas poliitikko-ihmisperseemme Timo Soini.

Onneksi homoliittojen vastustajilla on nyt Jumalan sanan lisäksi toinenkin hyvä perustelukeino. Nythän voi auktoriteettiperustelunaan käyttää Jumalan lisäksi myös Timo Soinin sanaa, joka on vähintäänkin yhtä merkityksellinen ja painava kuin Jumalan sana, jonka painoarvo on yksi minimalistisimmista, jonka tiedän.

Enemmän tai vähemmän sujuvasti Soini blogitekstissään vaihtaa aiheen turkiseläimistä homoseksuaaleihin aivan kuin nuo kaksi asiaa olisivat verrattavissa toisiinsa. Tosiasiassahan niitä ei missään tapauksessa voi verrata, sillä turkistarhaus on täysin hyväksyttävää ja homous on maailman suurin synti.

"En suostu käyttämään avioliittoa muissa yhteyksissä. Homoseksuaalisuus on yksi asia. Avioliitto on toinen asia. Samaan virkkeeseen ne eivät kuulu. Enkä niitä samassa lauseessa käytä."

Ymmärrän vallan hyvin, että homoseksuaalisuus ja avioliitto eivät ole sama asia. Eiväthän heteroseksuaalisuus ja avioliittokaan ole sama asia. Kuitenkin, mitä järkeä on erotella samaa sukupuolta oleville pareille rekisteröity parisuhde, kun taas eri sukupuolta olevat parit pääsevät avioliittoon? Ensinnäkin, jo termi "rekisteröity parisuhde" on mielestäni äärimmäisen loukkaava. Autot rekisteröidään. Hevoset rekisteröidään. Toiminimet rekisteröidään. Ja ilmeisesti parisuhteetkin. Onneksi nämä kaikki ovat täysin toisiinsa rinnastettavia asioita.

Jokin aika sitten keskustelin arkkipiispa Kari Mäkisen kanssa tasa-arvoisesta avioliittolaista, sillä kyseinen henkilö sattui olemaan koulullamme vierailulla. Jotenkin en vain voi ymmärtää kyseisen henkilön mielipiteitä. Hyvä puoli oli se, että homoseksuaaleille hänen mielestään pitäisi antaa samat oikeudet kuin heteropareille, mutta miksi helvetissä silti kyseinen henkilö kannattaa, että homoseksuaaliset parit pääsevät vain rekisteröityyn parisuhteeseen? Luulisi, että jos kerran samat oikeudetkin pitäisi olla, niin kyllä sitten voitaisi kyseisestä liitosta käyttää samaa nimitystä.

Ei sillä, itse en avioliittoon haluaisi, ainakaan kirkossa, vaikka nykyinen kumppanini onkin miespuolinen. En ajatellut mennä avioliittoon ennen, kuin tämä oikeus suodaan myös samaa sukupuolta oleville pareille. Meni siinä sitten kuinka kauan tahansa.

yukusuKIINNOSTAISI. ;););;););););)Luonut: yukusuMaanantai 04.04.2011 23:22

19.09 2011-04-04 kirjoitti pomojohtaja:
moikkelis söpö mies, Kiinnostaiskos sua tienata 200e? voin imee autossa loppuun,.

yukusuTV SAIJA TYKKÄÄ JÄTKSISTÄ!Luonut: yukusuPerjantai 14.01.2011 16:28


hieno muokkaus hermanni

Bluffin[Ei aihetta]Luonut: BluffinKeskiviikko 04.08.2010 00:49

12.51 2010-08-01 kirjoitti ****************:
moi

älä ny heti pelästy mut oon ihan komea mies ja 180-71 ja oisin sust kiiinnostunut...matka ei este..

ihanaa nää 41 v ♥


ps.
........................ miks pitää noita vitu pervopisteit laittaa kaikkee.

Bluffin[Ei aihetta]Luonut: BluffinMaanantai 01.02.2010 12:54

mm-m. Qruiseri on nii _Mahtava_ paikka että huh huh :DD

Noi ehotukset on nii...... :DD
Finnstrippergirls tyttö 25 :

"Hey, i guess ur not finish even tought you live in finland
becouse u look so exotic.
i would like to ask you if you ever think to pose on studio.
You have very "pornface"!
love all your photos, they look super sexy...I see very well your erotic form .
i know a lot of girls.
look at www.hotgirls.fi
i own the more sexy strip club of finland.
Maybe you would be one of our clubdgirls...?
You can have your own web site, where you can put your own pornography and tell about
your self.

If you like the job offer we can talk latter about prices!"


nauroin enemmän ku vitusti liikaa :D
« Uudemmat - Vanhemmat »