IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tietokoneet ja Internet
Perustettu
3.7.2006
Tilastot
Käyntejä: 65 162 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 114
Koko
6769 jäsentä
Tyttöjä: 4148 (62 %)
Poikia: 2621 (38 %)
Sijoitus koon mukaan: 9
Keski-ikä
34,4 vuotta
Otos: 4038 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,8 vuotta
Ylläpitäjä
J0_NII

Jäsenet (6769)

JNZ1977^mimaliqMellu_86nipa\gettogirlsjuuusooh-_Marsi_Thundercloud-Lacerta-Jezzikammigu-Pate{gentleman}Kurosaki-Ichigo`jaana

A-style18|9Luonut: A-styleKeskiviikko 18.09.2013 20:00

A-styleZOMG!!!!!Luonut: A-styleKeskiviikko 18.09.2013 03:38

Hyväksyn tänään synttäreitteni kunniaksi K A I K K I facen kaveripyynnöt! <3 <3 <3 :3

HUOM VAIN ja AINOASTAAN tänään <3 pUSSSSS

\\\\\\\\\Olen paint jumala.Luonut: \\\\\\\\\Maanantai 24.06.2013 20:18






(Vaasassa oli karhu)

SaneFacebook vs IRC-GalleriaLuonut: SaneSunnuntai 16.06.2013 21:37

Nyt tulee harvinainen blogi multa, koska puhun vähä vakavemmin ja tarkotus ei oo tuoda lolseja.

En oo koskaa ymmärtäny miten jotkut (useat) ihmiset pystyy hengaa jossain Facebookissa 24/7, inb4 "miten joku voi hengaa jossain Gallerias 24/7" ette oo varmaa koskaa kuullu kännyköist joil pääsee nettii ja sitä kautta pystyy olee kirjautuneena IiGeehen samal ku vaik tirkistelee alastomii tyttöi rantapukukopeis. Oon vaa niin alfa.
Mut takas siihen miten jotkut pystyy no-lifettää Faces; I mean, mitä siel voi tehä mitää niin hauskaa tai koukuttavaa ettei malta olla eros?
Pelaa Farm Villee yms. muita matalaotsasia "pelejä"?
Syy miks laitoin lainausmerkkeihin, on koska pelit on eräänlainen taiteen muoto, mut nää mitä FB:st löytyy on yhtä paljo taidetta ku mun veltto aamuerektio.
Hankkikaa oikeit pelei konsolille tai PC:lle ni ette tuhoo aivosolujanne niin pahasti.

Kavereihinsa yhteydenpito on oikeestaa ainut hyödyllinen ominaisuus koko sivustossa, äskenki sain chatis juteltuu mun Gym bro'lle Rusrockist ku sen kännykkä oli kuollu, mut kaikki muu siihen ympärille koodattu tilpehööri on vaa pelkkää ylimäärästä täytettä kakkuun, mut seki on menny överiks. Jengi lisäilee kavereita ihan ku ne olis jotain keräilytavaraa ja mitä enemmän FB-kavereita, sen alfampi äijä oot. Ja jos et oo saanu tilapäivityksees vähintää 10 tykkäystä ekan minuutin aikana u a sad cunt.
Vaik kaikki tietää et FB-kaverit ei merkitse mitää ja hyväs lykys oot nähny niist ehkä kaks irl, silti ollaan oikein koppavia siit jos toisel on 700 FB-kamuu vähemmän.

Mullaki on "vaan" 165 Facebook-kaveria mut hei; zero fucks. Ainaki oon prosentuaalisesti nähny ja hengannukki niist yli 50% kans.

Sit Facebook ei kannusta filosofiseen pohdintaan. Ainut paikka mis siel voi tuoda jotain vähä henkilökohtasempii ajatuksii esille itsestää, on oma seinä, mut koska jengi postailee siihen siitä miten joku asia vituttaa niitä tai miten maito on loppu tai oisittepa nähny miten Tassu murisi posteljoonille tänää OMG xDxD ei kukaa jaksa lukee mitää vähä järkevämpää ja pidempää tekstii. Ne vaa ajattelee "lol what is this gay shit?"
Ja sekin et siin lukee "what's on your mind" ei kauheesti rohkase kirjottaa mitää syvällistä, koska Facebook antaa sen kuvan et Suckerberg haluu vaa tietää lyhyesti sun ajatukset.

Yks asia mis Suckerberg on kans feilannu rajusti, on yksinkertaisuus. Kaikki parhaat asiat on yksinkertast, mut Faces on niin paljo turhaa shittii joil ei oo kukaa koskaa tehny mitää, et vittu.

Ja viimenen asia mitä Faces on pieles, on et se on tehny julkisuuden liian helpoks. Nyt kuka vaa voi kirjautuu facee, lisätä yli 9000 "kaverii" ja alkaa kirjottelee omist rakkausongelmistaa ja nyt kaikki näkee ne ja koska Faces esiinnytää omil nimillää, kukaa ei haluu antaa huonoo kuvaa itsestään, kukaa ei koskaa sano mitä ne oikeesti ajattelee sun homoilusta, vaan sen sijaan painaa sitä vitun tykkää-nappia ja näin ne sai sun huomios ja vältty ottamast sen enempää kantaa ja nyt voit tykätä sen tykkäyksest ja se voi tykätä sun tykkäyksen tykkäyksest ja sateenkaarii ja suklaapupui kaikkial!

Eli yhteenveto Facebookist:

+ Helppo yhteydenpito kavereihin
- Kavereita kuin meren mutaa
- Sosiaaliset paineet
- Hankala tehdä mitään erikoista
- Sekava
- Huomiohuoraus

Sit päästäänki IiÄrCee Galtsuun, jossa Jaffa ja kumppanit on tehny kiitettävä työtä pitääkseen homman simppelinä.
Etusivu on selvä:

Mun Kuva
Päivän Kuva
Mun Kysel,
Mun Yhteisö
Mun Blogimerkintä
Etsii Seuraa-kuvia
Ilmotuksii uusist kuvista
Ilmotuksii uusist jäsenistä yhteisöissä
Ilmotuksii uusist käyttäjistä
Suosittuja kuvia
Suosittuja blogimerkintöjä
Ylläpidon tiedotukset

kaikki mitä Galleria on, löytyy jo heti etusivulta, niit ei tarvi lähtee ettii taskulampun ja Cyberpoliisin kans, mun 150-vuotias mummoki pääsis jyvälle täst paikast.

Sit mitä ihmisiin ja käyttäjiin tulee, randomeiden kans on aina paljo hauskempaa puhuu ku sellasten kans ketä muutenki näet ihan liikaa jo vapaa-ajallas. Ja keskustelut voi olla huomattavasti oudompii ku kavereides kanssa; mikään ei pakota sua käyttäytymää tietyn mallin mukaa kuten kavereis kanssa, koska et haluu niiden saavan huonoo käsityst itestäs.. mut randomeille voit selittää ihan mitä vaa paskaa maan ja taivaan väliltä ja bring the lols.
Ei oo mitää obligaatioit mielistellä ketää koska ette todennäkösesti tuu ikinä tapaa joten zero fucks once again jos ne päättää vetää herneen nenää koska pelihuumori puuttuu.

Sit yks hieno asia Gallerias on myös se, et ku teet ekan kerran käyttäjän tänne, et oo mitää. Oot mitättömämpi ku mun kivekset. Oot ku Hitler joka on just saanu fuduu taidekoulust... joten toisin ku Faces, jossa tiedät jo 200 henkilöö ketä lisätä kaveriks, gallerias sun päälle syljetää ja jengi niistää nenänsä sun suuntaan, joten sun on otettava ohjat omiin käsiin. Sun on luotava Dynastia tyhjästä. Ei riitä et kirjotat blogii miten sun kissa kusi sun suuhun ku nukuit; ketää ei kiinnosta, koska tääl kukaa ei oo sun kaveri, joten niiden ei täydy esittää et niit kiinnostais (paitsi jos sul on vachina). Random kuvalautachattailu on vaa yks askel anonyymiydestä, jossa meno on vielä karumpaa, koska siellä voi tosiaan sanoo ihan mitä vaan, ilman seuraamuksii.
Ennen olin emo-hevari-goottihomo, joka lakkas kyntensä mustaks ja käytti kajaalii ja siima kaiken lisäks, nyt oon suurempi ku Jeesus. u mad? u mad.

Yhteenveto IRC-Galleriasta

+ Jokainen on oman onnensa seppä
+ Simppeli
+ rajattomat trollausmahdollisuudet
- käyttäjien keskimääräinen ÄÖ = 1

lol-didn-t-read-o.gif

A-styleKIK | twitter | INSTAGRAMLuonut: A-styleSunnuntai 09.06.2013 02:45

saa laittaa koodii > ALECASTYLE
Joka päivä silmiini osuu täällä IRC-Galleriassa ja monilla muillakin sivustoilla jotakin, mitä en voi käsittää, nimittäin tissiherukuvat. Ovathan rinnat täysin luonnollinen asia, ei siinä ole mitään kiistämistä, mutta miksi niitä pitää erikseen esitellä?

Jatkuvasti valitetaan, kun nuoret miehet kohtelevat naisia kuin esinettä, jossa tärkeintä on tissit sekä se, mitä jalkojen välistä löytyy, mutta silti samaan aikaan julkaistaan itsestä erittäin tyrkyttäviä kuvia verkossa. Saattaisikohan näillä herukuvilla kenties olla jotakin tekemistä asian kanssa?

Suositut -osio on jatkuvasti täynnä kuvia vähäpukeisista naisista, push upeilla tuetuista maitorauhasista ja pikkuruisissa bikineissä kesää odottavista tyttösistä. Miettivätkö ihmiset laisinkaan sitä, millaisia kuvia netissä itsestään julkaisevat? Joskus tuntuu siltä, että tällaisia asioita ei pysähdytä miettimään ennen, kuin jotakin oikeasti tapahtuu. Opettiko edes Amanda Toddin tapaus meille sitä, millaisia seurauksia internet-käyttäytymisellään voi saavuttaa? Aivan sama, vilautatko tissejäsi web-kameran välillä Omeglessa tuntemattomalle miehelle, vai julkaisetko itsestäsi paljastavia kuvia netissä.

Moni liikkuu nykyisin internetissä omalla nimellään tai nimimerkillä, jonka takaa on pienellä etsiskelyllä helppo löytää henkilön oikea nimi. Kuten kaikki varmasti tiedämme, onhan meille tätä jankattu siitä saakka, kunnes netti keksittiin, kaikki, mitä nettiin laitat, pysyy siellä. Tuskin tulet saamaan herutuskuvaasi täysin pois internetin maailmasta, vaikka sen poistaisitkin IRC-galleriasta tai Facebookista, sillä todennäköisimmin se on jo ehtinyt leviämään jonnekin muualle. Itse ainakin kykenen löytämään monia poistamiani kuvia vielä monilta eri sivustoilta, joihin en ole itse niitä lisännyt.

Mitä väliä sillä sitten on, että joku kykenee yhdistämään kuvasi, joissa annat itsestäsi tyrkyn vaikutelman, oikeaan nimeesi? Et ole varmaankaan miettinyt tulevaisuuden työnhakutilannetta. Varmastikin moni työnantaja tulee googlettamaan nimesi, eivätkä hakutulokset varmaankaan ole kovinkaan positiiviset työnsaannin kannalta, jos auki rävähtää sivullinen herutuskuvia.

Lisäksi samalla annat itsestäsi tyhmän vaikutelman niille ihmisille, jotka sinun lisäksesi liikkuvat netissä. Vaikka saisitkin kalasteltua tykkäyksiä heruttamalla tissejä ja ottamalla duckface-ilmeen, monet takuulla miettivät, miten joku voi suoraansanottuna olla niin idiootti huomiohuora, kuin sinä olet.

Onhan se hienoa, että jotkut ovat ylpeitä tisseistään, tai kykenevät nostamaan ihmisarvoaan (ainakin omissa silmissään) niitä netissä esittelemällä, mutta kannattaa varmaankin seuraavaksi miettiä hetki, ennen kuin olet lisäämässä herutuskuvaa itsestäsi nettiin.
Luin tässä aikani kuluksi Ilta-Sanomia, ja silmään pisti jopa kaksi alaikäisen hyväksikäyttöön liittyvää tapausta. Toisessa niistä suomalaistyttö oli joutunut 8 eri miehen seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi. Kyseisiin miehiin tyttö oli tutustunut sosiaalisen median välityksellä.

En ole koskaan ymmärtänyt, miten jostakin tuollaisesta teosta voi selvitä noin pienellä tuomiolla. Tässä tapauksessa tekijät saivat kukin 4-9 kuukauden ehdollisen vankeusrangaistuksen ja joutuvat maksamaan yhteensä hieman yli kymppitonnin korvauksia hyväksikäyttämälleen teinitytölle.

Toisaalta, kun miettii tapauksen uhria, herää kysymys, kuka järkevä 13-vuotias teinityttö jakelisi alastonkuviaan aikuisille miehille, tai suostuisi tapaamaan näitä seksuaalisen kanssakäymisen merkeissä? Luulisi jossain vaiheessa normaalijärkisellä hälytyskellot soivan.

Itsekin saan viikoittain viestejä, joissa pyydetään alastonkuviani, mutta itse sentään tajuan, etten ala sellaisia lähettelemään. Luulisi muillakin järki sanovan edes sen verran, vaikka kuinka oltaisiin huomion- ja läheisyydenkipeitä teinejä, joilla hormoonit hyrrää ja munaa on pakko saada. Ei kyllä tässä tapauksessa voi ainoastaan syyttää noita kahdeksaa aikuista miestä, kyllä aivan selvästi syy oli osaltaan myös tuossa "uhrissa", kun on suostunut miesten pyyntöihin.

Henkilökohtaisesti hyväksyn pedofilian jollakin asteella: ei ole mielestäni mitään pahaa, että seitsemänkymppinen papparainen ajattelee timmissä kunnossa olevia, itsestään huolehtiviä teinityttöjä siinä mielessä, kunhan pitää ajatuksensa päänsä sisällä, eikä siirry niistä tekoihin. Hullumpana pidänkin sitä, että joku seitsemänkymppinen mies oikeasti kokisi samanikäisen naisen rupsahtaneen, selluliittisen vartalon kiihottavaksi.

Kuitenkin olen ehdottomasti alaikäisten (kuin myös kaikkien muunkin ikäisten henkilöiden) seksuaalista hyväksikäyttöä vastaan. Tällä tarkoitan sitä, että alaikäisiin kohdistuvien seksuaalisten ajatusten olisi hyvä - ja pitäisikin - jäädä vain ajatusten tasolle, ei muuttua oikeiksi teoiksi. Saahan naista alistavaa raiskauspornoakin katsella tai fantasioida sen sisältämistä asioista, eikä se välttämättä tarkoita sitä, että haluaisi raiskata jonkun elämänsä aikana.

Teinitytöille, ja miksei muillekin, siis hieman järkeä siihen, miten netissä toimii, sekä ymmärrystä niitä puutteisia vanhoja miehiä kohtaan, jotka eivät vuosikausiin ole saaneet naida tiukkaa naista.
En ole mikään nero ihmissuhteissa - olen oikeastaan jäykkä, kaavamainen ja kömpelö. En tunnista sitä, kuinka joku vihjailee haluavansa nähdä minut, enkä tajua hienovaraisia vihjauksia siitä, ettei minun kannattaisi tulla käymään jossakin. En ole kovin hyvä aavistamaan aikooko luokseni tuleva puolituttu suudella vai kiskaista minua turpaan.

Lärvikirjan käyttäjänä olen varmaan yhtä onneton: kirjoittelen ylipitkiä juttuja, jotka eivät kiinnosta ketään, sekä lisään miljoona uutta kuvaa aika ajoin. Jotakin kuitenkin tiedän. Ihmiset tekevät siellä ajoittain kaikkea muuta kuin sitä, mitä Lärvikirjasta käytetyn ilmauksen "sosiaalinen media" luulisi pitävän sisällään. Kaikkitietävänä muka-viisaana annankin sitten muutaman vinkin Lärvikirjaan liittyen. Yleisesti ottaen ne voisi tiivistää lauseeseen "Lärvikirjan kuuluisi olla sosiaalinen media - vittu käytä sitä sellaisena".

1. Ketään ei kiinnosta, minkä väristä räkää sulta tulee nenästä tai väänsitkö pyttyyn kiinteät vai pehmeät tortut. Jos olet kipeänä, hienoa et oot, mutta onko sitä pakko hehkuttaa kaikille kavereillesi? Minusta flunssainen ääni on jollain tasolla seksikäs. En tiedä miksi, mutta se voi tuoda ihmisen olemukseen ja ääneen jonkinlaista karismaa. Johtuuko se siitä, että ääni on paineessa aavistuksen verran korkeampi? Joka tapauksessa, vaikka flunssainen ääni onkin seksikäs juttu, samaa ei voi sanoa vihreästä rä'ästä tai antibioottikuurista. Kuulumisten kertominen ja siten yksittäinen "olen sairaana" -päivityskin on tietty ihan normaalia, mutta päivittäiset tai ylitarkat kuvailut omasta sairastamisesta voi jättää kertomatta. Oikeasti.

2. Ketään ei kiinnosta sekään, että sinulla on tylsää. Hyvin monella ihmisellä aika käy jossain vaiheessa elämää pitkäksi. Pelastatko toisen ihmisen pitkäveteisyydeltä valitellessasi tilapäivitykselläsi (Esim. "huoh mulla on tylsää") omaa tylsistyneisyyttäsi?

3. Kun sinulta kysytään mitä kuuluu, voit kokeilla vastata siihen muutakin kuin "ihan hyvää". Se ei kerro toiselle mitään. Voit vaikka kertoa, mitä olet viime aikoina tehnyt tai mitä sinulle on tapahtunut. Se toimii.

4. Heitä se älypuhelin vittuun, kun olet ihmisten seurassa. Harva asia on ironisempaa kuin se, että ihmisten keskellä yksi plaraa kosketusnäyttöluuristaan sosiaaliseen mediaan tykitettyjä uusia juttuja. Lärvikirjan pitäisi olla apuväline sosiaaliseen elämään, ei sen korvaaja. Nosta katse kosketusnäytöltä ja kokeile suunnata se toisten silmiin ja keskustella heidän kanssaan. Ehdit lukea joskus myöhemminkin yksin ollessasi luokkakaverisi kuumemittarin astelukemista ja lapsuudenkaverisi sen hetkisestä sijainnista.

5. On hienoa, että käyt bilettämässä ja vierailet eri paikoissa. Osasit todennäköisesti tehdä niin myös ennen kuin liityit Lärvikirjaan - ilman, että teit siitä päivityksen. Joskus mietin, kun henkilö A kertoo olevansa henkilöiden B ja C kanssa paikassa P, ja henkilöt B ja C tykkäävät tästä statuksesta, että hei c'mon, tajuavatko A, B ja C, että... Niin. Joo.

6. Tykkääminen ja kommentoiminen ei ole kiellettyä. Se on jopa suositeltavaa. Se osoittaa, että sinä välität, kuuntelet, luet, olet vuo-ro-vai-ku-tuk-ses-sa.

3...










2...










1...










163496_549665101766233_1591420762_n.jpg

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Facebookissa on kyllä tosiaan hauskoja sivuja. :D

Tässä se kuva normaalissa muodossa:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=549665101766233&set=a.268489309883815.67691.268330443233035&type=1

Niin ja suokaa anteeksi neljännen ruudun sisältämä kirosana. Itse en harrasta kyseisenlaista kielenkäyttöä, mutta en minä toisaalta tuota kuvaa tehnytkään. :)