IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
9.7.2006
Tilastot
Käyntejä: 1 773 (1.7.2008 alkaen)
Koko
20 jäsentä
Tyttöjä: 5 (25 %)
Poikia: 15 (75 %)
Keski-ikä
33,5 vuotta
Otos: 15 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 37,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,4 vuotta

Jäsenet (20)

HerraHuuhali_pula_92FloppiRoki-pekkizJimmybiiAdarahlonely_wolf76leudmigi92Lisko98Sode-JuhanakasparoneLastu81Pixu72bluecard
« Uudemmat - Vanhemmat »

{Fantsa}[Ei aihetta]Luonut: {Fantsa}Perjantai 25.09.2009 22:13

Tännää on uitu ja tehty puutöitä,ja sitte eiku Millan kans ottaan kaikki kulutettu Jatalta takasi :D Ettei vaan pääse haurastuun...;)
Lähin eilen iskän seuraksi mökille. Aluks sielä oli tylsää, kun ei ollu oikein tekemistä. Iskä hio ja lakkasi mökin laittioita ja mie istua kyyhötin pihalla tekemättä mitään. Kävin vähän pyörimässä ja löysin kaksi mökki asukasta, sisiliskoja. Näytin iskälle kuvia sisiliskoista ja iskä ihmetteli, että mistä mie ne löysin, kun hää ei oo nähny koko kesänä yhtään. Innostuin sitten myöhemmin tekemään meille kotia puulastoja, viisi tein ja neljä jää meille, yks menee iskälle. Niitä puulastoja pitää kyllä vielä hioo ja sivellä ruokaöljyllä ja sitten niitä voi ruveta käyttämään. Säästyy nyt muutama centti, kun ei tarvii käydä niitä mistään ostamassa. Noin puolen yhentoista aikaa illalla lähettiin vasta pois. Oli kyllä sillein kivaa käydä möksällä, kun sai maisemanvaihdosta ja on hienoo nähä, että miten hieno möksä meillä on ja iskä (ja kumppanit) ite rakentanu sen.
minä - Mä niin inhoon puita, kaikis niiden muodois.
Tilma - Ai jopa vaatteis?
minä - ? tehääks puust vaatteit?
Tilma - Joo, puuvilla vaatteit.
minä - Aijaa ;o
Tilma - No ei.

sit vähä myöhemmi, ku olin kasaamas jotai ihme tuoli systeemii, ni tilma huijas, et
siihe ei tarvii liimaaa :((
« Uudemmat - Vanhemmat »