IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
31.7.2006
Tilastot
Käyntejä: 480 (1.7.2008 alkaen)
Koko
2 jäsentä
Tyttöjä: 2
Keski-ikä
18,6 vuotta
Otos: 1 jäsen
Tyttöjen keski-ikä: 18,6 vuotta

Jäsenet (2)

jennnis^xiao__nee^
« Uudemmat - Vanhemmat »

w456e..Luonut: w456eMaanantai 14.02.2011 01:12

tää päivä oli aika tylsä taas vaihteeks miksei mul oo elämää =(

kävin sellos tuhlaa rahat, katoin misfitsin tokan tuotantokauden loppuu, katoin pari muutki leffaa(Jerry Hernandez♥) ja latasin vähä aminee ja motellii koneelle!11♥ ja oon vaa ajatellu miten kauhee ilma huomenna on et en haluu mennä ulos =( oikeest pliiiiis.

37mmNiin turhaa, sanoisinko.Luonut: 37mmMaanantai 17.11.2008 19:37

Pihalla on kylmä. Sillee oikeesti kylmä. Ja on lunta. Hyrr, en tajua miten selviän täällä koko talven. :< Pimeääki viel. Ja koeviikkoki ois alkamassa ylihuomenna. Ja milläs muullakaan se alkais, ko ruottilla. Huoh. Tänää pitäs lukea sitä, ko huomen en kuitenkaa kerkee kovin paljoa, mut jotenki se alottaminen on nii tahmasta. Ja ko ois reenitki. Et nii just.

Mahtaa mennä hienosti tämäki koeviikko. Noh kuitenki. Ainii ja kohta pääsee lukeen taas kirjotuksiinki ko ilmottauduin tänää psykan ja matikan ylppäreihin. Ehk must vielä joskus ylioppilas tulee...

Nää jotkut päivät vaan on nii täydellisen turhia, että ei ole oikeastaan mitään tähdellistä sanottavaa.

altsu`loma loppuLuonut: altsu`Maanantai 27.10.2008 14:11

olen koulussa ja odotan tettii innolla että pääsen täältä pois ja lisäksi haluan kiertää kirppiksii ja ostaa talvitakin ja uudet kengät ja pipoja. Söin viikonloppuna paljon paskaa mm. pizzaa,jäätelöä,sipsiä ja muutakin moskaa. Ihanaa nähdä pian protuja ja syödä taasen lisää paskaa mäkkärissä. Ulkona on kamala ilma, mutta onneksi hait pitävät veden loitolla ja tupakkapaikalla on katto. Turhaan tänne kirjotan.
« Uudemmat - Vanhemmat »