IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
10.8.2006
Tilastot
Käyntejä: 2 549 (1.7.2008 alkaen)
Koko
40 jäsentä
Tyttöjä: 3 (8 %)
Poikia: 37 (92 %)
Keski-ikä
33,3 vuotta
Otos: 30 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,4 vuotta

Jäsenet (40)

jusssii^^TL^^NipamaN|paapero|[Jofa]_RoMeRo_Nukke-R-hamppi-biimermanPöpi-Nymmewarlord87_karjala_PrinceJellyfish_juppej_`Keisari`
« Uudemmat - Vanhemmat »
Ei tsiisusjumalauta. Pääsin aamusta vanhojen tuttavieni miliiiiiiisien luokse yöpymään... AHHH tuo niin saatanan ihana majoituskohde luksuskyytien kera.Kämpille pääsin tuossa 4 - 5 aikaa päivällä... Hieman kiitin luojaa peitosta ja tyynystä ku pääs lämpimää nukkumaa... Tulipahan liikuntaa ku leikki virkavallan kanssa hippasta, ja ku jäin kiinni ni meinasivat perskeles lyyä painiksi. Senkin hassut sinivuokot, aina kanssani kujeilemassa.

Varmasti olen aiheuttanut mielipahaa niin poliisi sedille ja tädille, kuin muutamalle muullekkin.
Anteeksipyyntö tästä heille.
Anteeksi saatanan kalliille puhelimelleni joka ei tule enää ikinä toimimaan.
Anteeksi kaverini kämpälle.
Anteeksi päälleni joka on ottanut tiimellyksen seassa damagea.
Anteeksi kaikesta muustakin mitä en todellakaan tule tähän sanomaan.

Ja kiitos appiukolle, joka pelasti minut pois pahojen paskalakkien käsistä.

Ja vasta onko tuosta puoltoista viikkua ku ukko oli kans putkasa.
Ollaa me melekone parivalijakko.

Vaan tässä ku ollaa saatu puurua mahan täyeltä, ootellaa jottai kivvaa, ja vietettää sitte RAUHALLINENMUKAVALEPPOSAKIVAHYVÄLLÄMIELELLÄ-ilta.

`tiinasdasadgfLuonut: `tiinasLauantai 27.02.2010 21:23

eilinen, vitun hienoa.

krsta||[Ei aihetta]Luonut: krsta||Sunnuntai 16.08.2009 19:19

vittu mikä viikonloppu. shit happennnns.

TemetheusPerus vappu.Luonut: TemetheusPerjantai 01.05.2009 03:47

Vappu: Reclaim the City -mielenosoitus - kytät lopetti sen. Sitten junaan, konduktöörit heittää Hiekkiksessä pihalle, sit maalasin vähän junan kylkeä, otsot soitettiin paikalle ja ne soitti kytät, yritin juosta karkuun, happi loppui kesken, lähdin putkaan ja sain syytteen ja kutsun kuulusteluun ja nyt olen kotona. Jes :) hurjaa.
D::D vitu rento reissu eka ku päästii laivaa ni lähettii röökil ja sit tietty röökit jäi hyttii:D sit tutustuttiii yhtee näytteliää ja se anto meil ilmaset keitot:Dno sit joskus kello kahelt oltii jo vähä hömppelis ja nuuska kaapit aukes no juu ei mistää hakijaa saatu no nikke päätti kokeil itte ja nappas vietii yks pötkö hyttii ja takas haettii nike kans 6 tornii:D sit kokeiltii viel vähä illemmal ostaa viina pulloo no saatii seki itte ostettuu :DD ja naurettii nike kans ku ostin wezci paida ni kysyttii papereit oli kuulemma jtn pankki korttei väärennetty nii paljo :D illal oltii aika tuubas juteltii kaikkie kans jäjestettii häätki. sit oltii piol 11 panoraamas nikke tietty heilu se pullo kans siel ni se myyjä sano vartijal ja sit nikke tuli siihe ylös heitti pullo sohva al ja sano sil et ei mul oo mitää sit nikke sano et lähetää ja haki pullo mentii rappuset alas ni se vartija tuli taas ja sano et misä se pullo o nikke sano tei mul oo mitää pulloo se oli nikel munis ja se otti se sielt ja sano et ei vai noo sit nikke joutu puhutteluu ja pyydettii numerot ja hyti numero ylös sit se tuotii mee hyttii 11 aikaa ja mee piti men nukkuu ei ne vartijat päästäny meit enää mihkää mut onneks mee äiti oli sillo hytis ku nikkee tuotii muute se olis joutunu putkaa sit mee äiti lähti hakee mua ja sano et tee käskettii men nukkuu sit vaa naurettii nike kans iha vitusti hytis ja heitettii kivee iha vitu paras reissu ei voi muut sanoooo :DDD




feat NiQQa
« Uudemmat - Vanhemmat »