IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
23.8.2006
Tilastot
Käyntejä: 1926 (1.7.2008 alkaen)
Koko
299 jäsentä
Tyttöjä: 213 (72 %)
Poikia: 86 (28 %)
Keski-ikä
28,4 vuotta
Otos: 189 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 29,2 vuotta
Ylläpitäjä
Seizure

Jäsenet (299)

Scatta-Sai-la-CellepinjakooAliis-anniina_moidecodilluusiaaRollee]ttuulikki-LÄRRREShrivelsamiyEmiLinnhheinihiekkaranta_92
« Uudemmat - Vanhemmat »

Kyu]Hupsista helevetti.Luonut: Kyu]Perjantai 04.05.2012 02:43

-You're not an extreme perfectionist, but do feel the need to live up to certain high expectations
-You set unreasonable standards and goals for yourself and tend to be hard on youself when you fail.
-You feel lot of preassure to be perfect for your family
-You feel preassured to be perfect at work
-You feel preassured to live up to societal standards of perfection.

Oh yeah, that's me right there. When i started to write these down (couldn't copy them) it took like first 5 mins total all-for-nothing 'cause i wanted to remember how to say the word "expectations" just perfectly... And without even realizing it until i was happy with my way express myself....
Yes, i expect me to be perfect and flawless, but you peops... Don't worry, it has no effect on you :)

Queendom.com

MIYARUjee oon ylpee ;-DLuonut: MIYARUKeskiviikko 22.07.2009 19:21

Täs pari faktaa:

MÄ, OMASTA TAHDOSTANI VAPAAEHTOSESTI menin tänään sanoon obaachanille et HALUUN siivoo XD

Olin siivonnu tätä ennen vaan kerran koko aikana, ja seki joskus tokalla viikolla, ja oon ollu tääl jo yli neljä kuukautta ;D

Mua hieman oli alkanu häiritseen parin viime viikon aikana huoneen kunto.

Sit ku olin imuroimas okaasan tuli sisään ja huudahti "SUGEE!! kyoo gambatteru, souji suru ;D" (=wou!!!(/upeeta, uskomatonta jne..) tänään ootki tsemppaamas ja siivoot ;D)
XDD mut näytti ihan positiivisesti yllättyneeltä ;3

Ja nyt oon tyytyväinen ku sain jtn aikaan, tuntuuki puhtaalta ;D

|Buu|Rakas cossipäiväkirja.Luonut: |Buu|Sunnuntai 30.11.2008 20:24

Ompelulanka on taas lopussa :''DD

Mut takki on muuten valmis paitsi kaulus puuttuu ^_^ Ja kyllä se onnistu melko hyvin. Taskuistakin tuli just sellaset kun pitikin. Silitän sen vielä oikeeseen muotoon niin se on lähes täydellinen<3

Ja tietysti pitää vielä tehdä siihen kaikki ylimääräset koristeet, ne kirjailut, napit, ketjut ja paljetit. Kirjailulangan löytämisen luulis olevan suht helppoo mut ne paljetit ja napit mua epäilyttää. Mut jos jaksan niin meen huomenna katteleen.

Ja ilmeisesti meidän Urski kykenee järjestään mulle kreppiraudan ja pidennykset, eli tukka olis kokonaisuudessaan sit kunnossa! Ja toi oli mua ehkä kaikista huolettavin osa.

Pitää kattoo mitä teen sen paidan kanssa, en oo ainakaan vielä löytäny sellasta kangasta minkä kelpuuttaisin (perfektionisti kun olen) mut onneks tässä on aikaa.

Pistän nyt vaikka tähän vielä Mian hienosti muokkaaman kuvan meidän cossista. (((:

erisgummaruhjeet tervetulleetLuonut: erisgummaTorstai 20.11.2008 03:08

tyhmä pakkomielle saattaa jokainen tilanne loppuun
miksei vaan päästäis irti?
antais mennä,
ei tarvii yrittää varmistaa kaikkea
ku ei se kuitenkaan oo mahdollista
haaskausta,
sulavuus jää puuttumaan
liikaa hienosäätöä.
raaka puhdas liha
huutaa poissaoloaan

turha hienostelu on kammottavaa,
osa päistä tahtoo jäädä punomatta.
siinä jotain joka tuntuu todelliselta.

tuliko selväksi:
silotelmat on hyaaargh
Kaikkihan tietää nää kuuluisat "ohuen ohuet" -leikkeleet, ja kaikki on varmasti tuskastunu ja ällöistynyt yrittäessään ottaa jotai pientä kinkunpalaa paketista, jolloin samalla joutuu koskemaan niihin kaikkiin muihinkin, jotka muut myöhemmin syö, eli siis voi sano vaan että hyi vittu.
So the Question Is...

Miksi niit ei voida pakata sillee järjestelmällisesti ja kunnolla et sais helposti otettua niitä?
Toivon tosissani et joku HK:n pakkaussuunnittelija lukee tän merkinnän.
_________________ VIHAAN...

Väärinpäin asetettuja vessapaperirullia. Onko vaikeeta laittaa se niin, että paperi tulee yläkautta kauniisti alas, kun että se on täysin väärällä puolella ja valuu pitkin seinää ja samalla joutuu kääntämään koko telineen ylösalaisin, että saa ees vähän paperia. Onko liikaa pyydetty? Eikö järki ees sano että sen pitää tulla ylhäältä suoraan eteen? KUKA on ees keksiny laittaa sen väärinpäin?

yhteisöjä,joissa pilkun jälkeen ei väliä,esim "Onx sun faijas palomies,ku oot tommonen vaahtosammutin?!?!<22333"
Mikä niit yhteisön tekijöitä vaivaa? :D

Ihmisiä, jotka esittää tyhmää, vaikkei oo. Se on rasittavaa ja kaikki kyl näkee kun teette sitä! LOPETTAKAA.

Kun kone alkaa jumittamaan, kun ei oo tehny mitään. Minäpä tässä kattelen kuvia. Hmm kiva kuva, tääki on kiva, tääki on.. Hei, mene nyt! HEI! VOI VITTU!!

Jos jää kymmenestä sentistä kiinni, joutuuko ostamaan visalla. Vihaan ostaa visalla, koska se merkitsee et tilin saldo pienenee ja oon niin rapu et tilillä on pakko olla turvallinen rahavara. Käteistä saa tuhlata nii paljon ku haluu ku se ei tunnu missään.

Pölyä. Miks Jumala on keksiny pölyn? Mitä hyötyä siitä on? Se vaa sanoo et "Hähäää haista vittu sä saat astman jos et pyyhi nytte ja ku oot pyyhkiny nii me tullaa huomenna uudestaa hahaa et pääsekään lepäämään ikinä haha pilaan sun hienon sisustuksen ku vaik mitä hienoi kamoi yrität ostaa nii me tehdään ne arvottomaksi"

Tylsyyttä ja tuskastumista.

Galleriaprofiileja, joilla ei oo yhtään kuvaa ittestään. Säälittävää. Ne pitää ilmiantaa!

Vääriä biisien tageja. Esim. "Timbaland Feat. Nelly Furtado - Promiscious" EIEI ku sen pitää olla "Timbaland - Promiscious (Feat. Nelly Furtado)"

Likaisia kahvinkeittimiä. Ällöttävää.

Kun, joku ei osaa sano mielipiteitään. Kaikkein ärsyttävin on "Ihan sama". Kerran mun isovanhemmat oli mun tädin luona käymässä nii täti kysy "Otattekste kahvia vai teetä?" "Ihan sama" "Jos te ette sano nii ette saa MITÄÄN!!"

Ihmisiä, jotka valehtelee, vaikkei tarttis. Esimerkiks Serranoissa ne valehtelee ihan liikaa, vaik totuus pelastais ne mut EEEI ku pitää kusettaa jokaisest mahollisesta asiasta.

Haisevaa hengitystä. Hyi VITTU!! Käyttäkää hammasharjaa. Hammaslankakin on olemassa, kiitos.

Ihmisiä, jotka ei vie asioita, mitkä aloittaa, loppuun asti, vaan jättää ne kesken. Kuulostaa vähän irstaalta, mut kaipa tää sama sääntö käy niilläkin osa-alueilla.

R&B- biisejä, joissa joku nainen tai mies kuiskaa ja hönkii mikkiin ja siellä on samanlainen biitti jokavitun biisissä. Näit artisteja löytyy maailmasta varmaan 10 000. Kukaan ei huomais jos joku tyyppi tekis jonkun toisen täysin saman biisin uudestaan.

Murisevaa mahaa. Istun tässä kokeessa, kaikki on hiljaa. "Murrgrrusususbbrourururusuusssffrr" SHHHT! Kaikki kattoo mua ja yritän vähä naurahtaa "Heh, heh =)" tomaatin värisenä.

Liian kalliita konsertteja. En haluu maksaa 200€ konsertista ja siihen se sit jääkin, ei pääse sinne. Olispa rikas. Konsertti saa maksaa semmoset 50€-70€. Riippuu artistista. Kyllä eräistä vois maksaa paaaaaaaljon enemmänkin.

Lähijunia. Aina joku oksentaa, jollakin on ase, jotkut huutaa, joku on paskonut/kussut lattialle, spurgu tulee istumaan viereen ja puhuu tylsiä, henkilökunta juoksee edestakaisin siivoamassa laattoja lattialta. Suosin busseja ja metroa.

Turhia päiväkirjamerkintöjä.

Tyyppejä, jotka vihaa kaikkea.
« Uudemmat - Vanhemmat »