IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
27.8.2006
Tilastot
Käyntejä: 1 897 (1.7.2008 alkaen)
Koko
134 jäsentä
Tyttöjä: 73 (55 %)
Poikia: 61 (45 %)
Keski-ikä
29,0 vuotta
Otos: 107 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,0 vuotta

Jäsenet (134)

-jaakko-^^^james^^^-Innocent-arcleasKaritovevee`sunnislittlefievelDistantSamanthaashesdick[Pirkka][Mutiainen]katr_i^PorkkanaJoszysaastanenhippi
« Uudemmat - Vanhemmat »

Ruby-provääänsLuonut: Ruby-Torstai 19.06.2008 02:58

Nonni, sehän oli ja meni. Kerrassaan mahtava reissu ja ens vuonna uudestaan o/ Kyllähä sieltä tarttu lein ja Paramore -paidan lisäksi mukaan tänään todettu poskiontelontulehus, mutta oli kyllä sen arvoista.

Parhaat keikathan oli tosiaan Paramore tokarivistä, Linkin Park nelosrivistä ja Serj Tankian suht läheltä myös. Asa oli ainoa jonka ois voinu todellakin jättää välistä, mutta sittenpä olisi saanut Paramorenkin katsella kauempaa. Toivottavasti jätkät ei kuitenkaa huomannu miten tämä tyttö meinasi nukahtaa pystyyn jonku umpipaskan räppäyksen aikana.. :D Ja kaikista tyytyväisin mahto olla se jätkä, jolta otettiin poskeen Herra Ylpön keikan aikana =)
Julkkiksiaki näky jonku verran, mm. Duudsoni-Jarppi, Heikki Paasonen, Asko Kallonen, salkkareiden Miro ja Suomen Talentin voittaja Aleksi.

Reissun kohokohat oli kyllä kun Linkin Parkin keikalla sellane 180 cm mittane jätkä yritti väkisin tunkee mun ohi ja tunki kyynärpäätä naamaan. No hei, mitä muuta siinä voi sillon tehä ku purasta? :---D Olihan se virkistävää ku ei oo purru ketään 10 vuoteen =) Ei se jätkä siitä tykänny mutta varopahan työntämästä kyynärpäätään enää mun lähellekkään.
Meinattii tukehtua nauruun ku su-ma välisenä yönä tekemisen puutteessa livahettii Törnävän lisäleirintäalueelle ja alettii vahingossa pelaa jalkapalloo joittenki random-tyyppien kaa. Klassinen naiset vastaan miehet peli se oli, ja kyllä me tytöt taidettii vetää pisteet kotii, mutta oiskohan se johtunu siitä että meiän maali juoksi pallon perässä.. Könyttii siinä telttojen päällä yms. Eikä nukkuvat ihmiset ollu oikeen mielissään. Kumma juttu.

Kaikista paskin läppä oli se ku sain kotimatkalla tietää että olin voittanu 4.6 Onnelan arvonnassa kaks lippua tän vuoden RMJ:hin :
DDD Ei kukaan haluis ostaa?
« Uudemmat - Vanhemmat »