IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
9.9.2006
Tilastot
Käyntejä: 2 206 (1.7.2008 alkaen)
Koko
67 jäsentä
Tyttöjä: 56 (84 %)
Poikia: 11 (16 %)
Keski-ikä
24,6 vuotta
Otos: 40 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 23,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 29,7 vuotta
Ylläpitäjä
IslaOlivia

Jäsenet (67)

PaskahyenaReMoRSeFuLNeSSFilthy^^IslaOliviaFuckingFreakyKikiScavengerDrusilla-EvAKAI5ABANGTHEWALLmehiainenellixpensivemakkepuuACIDQUEENmurderouslyKillerKitty
« Uudemmat - Vanhemmat »

ErQSyyskuun ihQutusbiisiLuonut: ErQSunnuntai 29.09.2013 20:30

Niin kuin hyvin tiedetään, on Erkki kaikkivaltias, kaikkitietävä ja kaukaa viisas. Niinpä hän oli aikoinaan antanut julkaista kuukauden ihQutusbiisin eräässä kerrostalokaksiossa lähellä Helsingin kaupunkia. Tapansa mukaisesti koettivat ihmiset kaikkensa ponnistaen keskeyttää hänen työnsä, mutta järkähtämättä hän soitatti biisiään niin kovalla volyymilla kuin katsoi tuleviin tarkoituksiinsa sopiviksi.

Syyskuun ihQutusbiisi on Porcelain Blackin kappale Pretty Little Psycho. Loppukesästä Porcelain Black julkaisi internettiin muutamia kappaleitaan tulevalta ja odotetulta esikoisalbumiltaan. Pretty Little Psycho on yksi niistä ja oma suosikkini, lisäksi muutkin kappaleet ovat loistavia.

Porcelain Blackin musiikki on mielenkiintoinen sekoitus laskelmoivan tanssipopin (tansittavuus, elektroniset äänet) ja raskaamman musiikin (huudot) elementtejä. Hänen äänensä on käheydessään hyvin erilainen verrattuna muihin poplaulajiin. Porcelain on tyylikäs ja karismaattinen persoona. Black pyrkii rock'n'roll -imagoon, joskin hänen musiikkinsa on lähempänä poppia, ehkä oikein genrenimitys olisi 'industrial'. Itse laulaja on kuvaillut musiikkiaan 'horror popiksi'.

Porcelain and the Tramps -nimen alla aloittaneen Porcelain Blackin ensilevyä on odotettu jo monta vuotta, mutta välillä sen teko on jäänyt tauolle laulajattaren ahkeran biletyksen ja päihteiden käytön myötä. Nyt albumi lienee viimein valmis ja sitä huhutaan julkaistavaksi loppuvuonna 2013 – hyvin todennäköisesti julkaisu siirtynee vieläkin, mutta toivotaan parasta.



Ensimmäistä kertaa kuukauden ihQutuksena toimii live-esitys, joskin esitys on mitä ilmeisimmin playbackia.

KayinPorcelain and the TrampsLuonut: KayinMaanantai 17.10.2011 15:23

I FUCKING LOVE THIS BITCH!!



Muutti levy-yhtiötä, tyyliään ja nimeään. Tunnetaan nykyään nimellä Porcelain Black. Ensi vuonna tulee lätty pihalle.

http://www.youtube.com/watch?v=i9LCHgpzfxQ

KikiScavenger[Ei aihetta]Luonut: KikiScavengerTiistai 20.09.2011 20:38

KikiScavengeroh my.Luonut: KikiScavengerSunnuntai 21.08.2011 19:59

« Uudemmat - Vanhemmat »