IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Kirjallisuus ja lehdet
Perustettu
15.9.2006
Tilastot
Käyntejä: 8 885 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 809
Koko
38 jäsentä
Tyttöjä: 15 (40 %)
Poikia: 23 (60 %)
Keski-ikä
27,0 vuotta
Otos: 29 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 25,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 27,7 vuotta
Ylläpitäjä
Sove
Valvojat
Mungola, R0xu, Tott, Pöngöbongo, Sove, shirozzu

Jäsenet (38)

RiKyoMCMXCIXStna\Lilo_TeamMungola[Shiro]GobbyerDesekraatioViidakkoveitsiMastelloallisappmystiaSusipuunaniyoPöngöbongoresanityMikarin
« Uudemmat - Vanhemmat »

MungolaOne PieceLuonut: MungolaKeskiviikko 11.12.2013 03:51

Ei sanoja.





Kehoni.







Kaikki.

Mungola641: "What are you?"Luonut: MungolaTorstai 06.10.2011 04:35

Kävin keskustelua kaverini kanssa One Piecen uusimmista käänteistä Internetin välityksellä ja keksin lennosta suhteellisen mielenkiintoisen teorian, jonka päätin jakaa kaikelle kansalle.

LOLOLOLOLOL SPOILEREITA JOS ET OO AJAN TASALLA LOLOLOLOL

Uusimmassa luvussa (641) käy ilmi, että Hodyllä on jokin salainen motiivi tekojensa takana eikä suinkaan silkka ihmisviha kuten on tähän asti annettu ymmärtää. Käy ilmi mm. tässä sanattomana ja myöhemmin tässä jätetään mehukas cliff hanger.

Teoriani pohjautuu erään toverini villiin heittoon siitä, kuinka Hody olisi tuleva Olkihattu ja nähty flashback olisi Hodyn flashback. Toki kuulostaa suhteellisen kreisiltä tähän mennessä esitetyn pohjalta, mutta tämän viikon luku muutti kaiken. Hodylla on jokin muu motiivi tekosiinsa ja nyt seuraa mehevää spekulaa siitä, mitä kaiken taustalla on.

Heitin keskustelukumppanilleni, että "salee hodyn todellinen minä on jotain joka antaa anteeksi hänen tekojaan ja sit se otetaan messiin.". Tämä sai aikaan armottoman ajatusvyöryn, jonka tiivistän seuraavasti.

Kuningatar Otohime käski Hodyn ampua hänet ja antoi Hodylle samalla jatkotehtävän, jota Hody paraikaa suorittaa antaumuksella. Otohime toimitti Hodylle myös Energy Steroideja varmistaakseen tehtävän toteutumisen. Hody tietoisesti otti yliannostuksen, jotta tehtävä varmasti tulee suoritettua. Onhan Hody uskollinen kuningatarelleen. Kaikki ei kuitenkaan mennyt ihan suunnitelmien mukaan, koska Vander Decken kaikessa sekopäisyydessään tunki kapuloita rattaisiin, eikä Olkihattujenkaan paikalle saapuminen edesauttanut asiaa juurikaan.

Siinä tiivistä spekulaa. Asioiden selittely tapahtuu toki parin sivun - max luvun pituisella flashbackillä, joka antaa uuden avartavan näkökulman aiempaan flashbackiin.

Ja sitten suurin kysymys, mikä tästä nyt varmaankin herää. Miksi Otohime näin tekisi?

Vastaus:

Otohime kusetti, et neuvottelut maailman hallituksen kanssa olisi mennyt hyvin ja esitti asioiden olevan hyvin, mutta todellisuudessa ulkomaailma uhkasi Nereidisaarta ja ainoa keino saada maailman hallitus leppymään olisi Otohimen kuolema. Esiin astui linnankaartin kunniallisin soturi Hody Jones, jolle Otohime uskoi tehtävän hoidettavaksi. Lisätehtävää, joka tapahtuu nykyisyydessä on toki mysteeri, mutta se liittynee mm. Valkoparran suojeluajan loppumiseen, arkkiin ja uuden ajan alkuun.

Lopulta Hody on kykenemätön tekemään tehtäväänsä loppuun, joka olisi ollut meren väen hyväksi, mutta Luffy kumppaneineen hoitaa homaan ja kansan silmissä petturi, mutta oikeasti sankari Hody "karkotetaan"/lähtee vapaaehtoisesti muualle -> Luffy pakottaa hänet mukaansa ja reissu Uuteen Maailmaan voi alkaa!

Mungola!Luonut: MungolaKeskiviikko 17.08.2011 23:03

MungolaOne Piece teorisointia.Luonut: MungolaTorstai 11.11.2010 13:10

Joo postailin vitutuksissani kunnollisen postauksen mangahelpersin one piece -foorumin idioottien keskuuteen, koska mieleen juolahti oikeesti siisti teoria. Pasteen vaan postaukseni:

"Just thought of something.

About Kraken. Based on what Caribou said, Kraken has appeared near the Red Line just recently(http://mangastream.com/read/one_piece/12514403/18).

Where it was before that? I happen to have a possible theory. Remember the parting from Thriller Bark? http://www.mangafox.com/manga/one_piece/v50/c490/4.html
What do we have there in the background? I'd say it's Kraken.

The way I see things the only explanation for that huge shadow is Kraken. I can't see any other way how or when Oda would explain that. But on the other hand you can never predict Oda so..."

TLDR

Kraken on Florian Trianglen uhkaava varjo.
Even though he is dead, his body never gave in... Even after losing half his face... He continued to mow his enemies down. That man, if anything, was surely a monster.

In this battle he was slashed and stabbed 267 times. His body was hit by no less than 562 bullets. And as for cannonballs... He was hit by 46 cannonballs.

And in testament to his pride, upon the back of his body... Throughout his entire life as a pirate... NOT A WOUND OF RETREAT SCARS IT.

Suurimman miehen muistolle ;___;

Requiescat in pace

Edward Newgate


Tästä päivästä lähtien 4.3. on yleinen liputuspäivä ja juhlapyhä.


Adshlghbrlgg. I didn't see that one coming. Oisin voinu vaikka vannoa että se selviää. Buhu :'cc

Kukaan ei kuole One Piecessä, ei kukaan. Ja sitten Oda menee ja randomisti (no, tällä hetkellä kuolemalle ei ole syytä, eikä se palvele suurempaa tarkoitusta, ja on turha.) tapaa yhden keskushahmoista. ja nyt kellään ei ole aavistustakaan jotta mitä himskattia tapahtguu seuraavaksi. asj<sölgv.
« Uudemmat - Vanhemmat »