IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
30.9.2006
Tilastot
Käyntejä: 652 (1.7.2008 alkaen)
Koko
2 jäsentä
Tyttöjä: 1 (50 %)
Poikia: 1 (50 %)
Keski-ikä
21,1 vuotta
Otos: 1 jäsen
Poikien keski-ikä: 21,1 vuotta

Jäsenet (2)

jjeennnnyy`-Turppi-
« Uudemmat - Vanhemmat »

ErQJoku edesLuonut: ErQTiistai 03.09.2013 21:50

Voi, kuinka yksinäisiä me nykyajan ihmiset olemmekaan! Meillä on sadottain kavereita ympäri maailmaa, muttei ketään lähellä vieressämme. Ehkä siksi ihmiset ottavat nykyisin niin paljon kuvia itsestään. On edes joku, jota voi katsoa silmiin kameran näytöltä. On edes joku, joka on läsnä ja välittää. On edes joku, jota rakastaa ja joka rakastaa takaisin. Minä itse, kun ei kukaan muu.
Amanda sanoo:
oot viisas

Anetttte sanoo:
mikä tekee must viisaan?

Amanda sanoo:
- kaikki
- sun pohdinnat
- elämänviisaukset : D

JanitaaAh, mikä HOUKUTUS!Luonut: JanitaaKeskiviikko 25.02.2009 01:12

Voin kertoo että alotin tänään lukemaan yhtä kirjaa... jossa on about 450 sivuu. Lupasin ittelleni että se on neljässä ja puolessa vuodessa luettu. Kirjahan on siis nimeltään Uusikuu, Houkutuksen jatkoosa. Eli kyllä, luen kirjoja. Hyvin hitaasti vaan.

Just luin yhen kirjan, Bagdadin kutsu-nimeltään. Oli muute aika osuva. Senki lukeminen kesti KAUAN. Hahaha, muistan vieläki ku Arez kerto siit kirjasta ja olin ihan innoissani ja osallistuin kerkusteluun ja kerroin kuinka oikeesti oon kiinnostunu tollasista kulttuuri ja maaimankatsomus asioista. Istuttiin Kämp gallerian sohvilla, minä, emmi, mikke ja arez. Emmi ja mikke oli ku puulla päähän lyötyjä ku musta löytykin syvempikin ja tollanen "vakava" puoli. :DDDD

Tiistaina sitte juteltiinkin taas aiheeseen liittyen koulun ruokalassa maanantai leffan, joka kerto niist WTC tornien räjähdyksistä, tiimoilta. Osallistuin taas keskusteluun ja kerroin kaiken mahdollisen minkä oon ammentanu aiheesta esim faktan, jimin tai discoveryn dokumentteja kattomalla. Kyllä, rakastan dokumenttien kattomista. Ja animal planetki on ihan hyvä kanava.

Ja vaihtuu takas sekopää janitaan... Tos kirjassa on aivan perseestä ne sulut keskellä tekstiä!!! saatana ku pitää hankaloittaa hidasta lukemista vieläki enemmä ku joutuu lukee ne vitun lauseet, jotka sisältää sulut joku ainaki kaks kertaa et tajuu mitä siin tarkotetaan! Ja nytte ihmettelen miks mulla on DaVinci-koodi kirja kesken. Liian vaikeeta mun aivoille, vaikka kirja onki loistava ja just sellanen hyvä. MUTTAKUN NE ASIAT ON NIIN VAIKEITA VÄLILLÄ JA SE TEKSTI AIVAN HEPREAA MULLE, NI JOUDUN LUKEE NEKIN LAUSEET VÄHINTÄÄN SEN KOLME KERTAA ENNEN KUN TAJUUUUUUN!

Moro. ps. tänää on ollu aika vuodatus päivä.
« Uudemmat - Vanhemmat »