IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
6.10.2006
Tilastot
Käyntejä: 3 120 (1.7.2008 alkaen)
Koko
21 jäsentä
Tyttöjä: 14 (67 %)
Poikia: 7 (33 %)
Keski-ikä
28,1 vuotta
Otos: 12 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 28,1 vuotta

Jäsenet (21)

Diana_DWM_ddeakaikitsuneImogenMYCOOLst_mariawigglematkaajaRölzunimatriksTanska2Norre`julaia-Gaaza-unravel
« Uudemmat -

Uideo\o/Luonut: UideoSunnuntai 20.02.2011 19:40

Oon saanu uneni takaisin ._.

1. Uni

Juoksen meidän läheisessä puistossa, kunnes vastaan tulee hevonen, ja hyppään kyytiin. Hevonen pillastuu ja mää tietysti tipuin heti. Kun nousin ylös, olin täynnä punasia veripalluroita. Ihan kun jotain...syyliä, mutta ne oli täynnä verta. Mun veli tuli sitten siihen, mutta se oli viillelly naamansa täyteen arpia, ja se alko selittään:''..Kannattaa viillellä sirkkelillä.'' Olin menossa sitte koittaan asiaa meidän koulun puukässän luokkaa käynnisteleen sirkkeliä, kunnes heräsin..

2. Uni
Päädyn samanlaiseen metkulaan, mikä on usein mun unissa. Tapasin siellä Lost hahmoja, ja meidän piti selviytyä radasta, ettei me kuoltais.
Lostin Shannon meni pienestä suun muotosesta kolosta, mutta äkkiä se suu meni kiinni, ja Shannon oli ahtaassa putkessa, ja molemmin puolin putkee oli pellejä. Äkkiä Shannonia kohti alko tulee sellanen seinä, jossa oli kieliä, ja takana iso lila olio raiskas sitä. Seinä tuli lähemmäks ja lähemmäks, kunnes ne kielet uppos sen lihaan. En kestäny kattoo enempää ja pääsin jotenkin pois sieltä. Hyppäsin johonkin pieneen häkkiin, jossa oli John, Kate, Jack ja mun toinen veli. Häkin ovi meni kiinni ja se alko täyttyyn vedellä. Sitten keskeltä alko tuleen joku ihme jättiläismustekala, joka vei meistä yhden kerralla, ja tietysti mä olin viiminen ja sitten heräsin.

3. Uni
Istun vanhassa rähjäisessä vessassa ja itken, kunnes meijän koulun rehtori ja opo tulee hakee mua pois sieltä. Kävellään johonki päin, mut en tiedä mihinkä. Yhtäkkiä alan raapia itteeni.Raavin ja raavin, kunnes olin iha verillä. Mentiin jonkinlaiseen kellariin, jossa mulle annettiin järjettömän kokosia lääkkeitä, mitä mun piti syödä. Mä sitten söin ne vaivalloisesti ja heräsin.

Oli sitten pari muutakin, mut en jaksa kirjottaa niitä

[Joni]-ei väsytäääLuonut: [Joni]-Maanantai 07.12.2009 05:10

<3 kouluhommia tehny yli 8 h

hkittygirlIHANAA RAKASTAN <333Luonut: hkittygirlSunnuntai 22.11.2009 19:54

Ny viikonloppuna nukkunu yhteensä valehtelematta 20 tuntia <3 Kohta taas nukkumaan <3 Tekee Eetvarttia <3 Viime yönäkin simahdin joskus 11-12 välis ja nukuin aamu kymmeneen asti ILMAN HERÄÄMISIÄ =D <3

Bingasdasdasd.Luonut: BingTorstai 12.11.2009 13:38

Kiitti Emmi et oot olemas.&lt;sydän&gt;

Näin meinaa Emmist ja sen isäst unta ! :'DDDD

Siin oli jottai sillai et mä ja Emmi oltii treffeil??????
mä olin niinku joku lääkäri joka oli rakastunu potilaansa lapseen,
eli Emmin isä ol mun potilas :D ja sitte koitin iskee Emmii ja kutsuin Emmin illalliselle johonki nättii ravintolaa, muka puhumaan Emmin isäst :D sitte kysyin siltä et mites isäsi voi tällä hetkellä kun hoidot ovat loppu? ni Emmi vastas et aika huonosti, tila taitaa mennä pahemmaksi. Ja sit Emmin isä tul sinne ravintolaa juoksi siel puolalastamona. X DDDDD ei jeesus mikä uni oikeesti!!! :'D
PS. En ollu siin unes minä! ;o mä olin Owen Wilson :D:D:D:D:D
&lt;nam&gt;

KapneniceeeeeLuonut: KapneSunnuntai 21.06.2009 00:42

EtiniTsauLuonut: EtiniPerjantai 12.06.2009 20:17

http://www.youtube.com/watch?v=DegIq21qW5U - tää kappale saa mun ihon kananlihalle, uggh.

Työt loppu tänää, nyt alkaa loma "jee". Saapi nukkua pitkään. Huomenna en kyllä herää kaheksalta. Ehkä yheltä voisin tai sit en ehkä herää ollenkaan :)

Mut BTW, toivon että Detroit voittaa Stänli kapin. Pääsee Franzenki taas nostelemaan kunnon kannua. Mut joo, ens yönähän se sitten selvijää.


Go Wings Go!

Firestarter13Unta tarvitsenLuonut: Firestarter13Torstai 28.05.2009 03:27

Nukuin viime yönä/aamulla vain muutaman tunnin, kyllä nyt tarvitsen unta ja paljon.
Oli jotenkin niin hiostavan kuuma ja olikin siksi hyvin vaikea saada unenpäästä kiinni.
Nyt kaipaan unta viime yönkin edestä, huippuväsynyt olo.
Että ihan pian nukkumaan...

razor`[Ei aihetta]Luonut: razor`Lauantai 16.05.2009 09:05

haistakaa paska töihin kahen ja puolen tunnin yöunien jälkeen ;<

molko[Ei aihetta]Luonut: molkoTiistai 17.02.2009 23:03

Uni on joka yöhön upotettu meren uumen. Heräät aamulla, valut vettä, huohotat, silmiäsi kirvelee.

TyhjäSointu[Ei aihetta]Luonut: TyhjäSointuLauantai 07.02.2009 23:05

Näin taas tänään vaihteeksi tosi mielenkiintoista unta. Olin jossain tosi pimeässä, vanhassa linnassa tai jossain, missä oli aika paljon sinistä ja sitte siellä meni jotain ihme sinisiä jää ukkoja joilla oli silmien kohdalla mustat reijät (mutta näyttivät silti varsin mukavilta ja ystävällisiltä). Olin sinne sitten mennyt tapaamaan poikaystävääni joka oli vampyyri (johtunee vampyyri aiheisten kirjojen lukemisesta viimeaikoina).

No. Siellä sitten yläkerrassa olin. Kävelin pitkää sinistä, aika hämärää ja lähes valotonta käytävää jonka molemmin puolin oli aika paljon ovia ja osa auki. Siitä sitten tulin isoon saliin ja katsoin sinne alas nii molemmilta puolilta meni sinne portaat ja niiden vieressä oli sitten heti ovi. Sinneppä siis ja heti oven takaa hyökkää kimpuun tosi pelkistetystä huoneesta ehkä nyrkkiä pienempi pulska lepakko (huvittava otus :D) joka sitten ei tykkää minusta. Tässä siis oli vampyyri poikaystäväni veli :'DD

Jotain siinä juttelin sängyllä istuskellen poikaystävälleni pimeässä, sinisessä huoneessa. Siellä oli myös semmonen jäätyyppi seisoskelemassa ja kastelemassa melko jännästi ympärilleen ja joku ihme lipasto ja ovi johonkin muualle. Jonkun ajan päästä lähdin hortoilemaan ulos ja siellä sitten pyyhin lunta pois ja näin. Löysin sitten vesialtaan ja siinä oli sitten lamppu. Koitin vaihtaa lampun, mutta pudotin sitten sinisen (miksi kaikki oli unessa sinistä???) kuvun sen lampun päälle ja räks ja hups taisipa mennä rikki. Häivyin sitten aika äkkiä paikalta.

Seuraavaksti lähdin hortoilemaan taloon etsimään poikaystävääni. Löysinkin hänet pian - tosin muuttuneena vaaleahiuksiseksi (sinertävät tietty), itseäni hieman lyhyemmäksi, siniseen tyttöjen koulupukuun pukeutuneeksi tytöksi, jonka hiukset olivat ponin hännällä. Jostain syystä kuitenkin hän oli poikaystäväni enkä edes tajunnut hänen olevan tyttö ja lähdin hänen mukanaan sitten johonkin paikkaan (jonne menosta en muista kun jonkun käytävän...???) missä kaikki seintä olivat valkoisia ja koruttomia. Kuljimme sitten niitä valkoisia käytäviä, kunnes tyttö kääntyi ja tajusin että poikaystäväni onkin muuttunut tytöksi ja olenkin poika (koska olin häntä pidempi). Yhtäkkiä sitten suutelinkin häntä ja olimme jossain sinisellä ruohokentällä jonkun sirkusleirin keskellä ja näytin pojalta, mutta olin tyttö ja se tyttö oli poika vaikka näytti tytöltä ja kertoi sen minulle. Sitten sitä heräsin, kun se alkoi ehdotella jotain että voisinko seurustella hänen ystävänsä kanssa joka myöskin seisoi vieressä ja näytti tytöltä vaikka oli poika ja oli pukeutunut koulutytöksi. Viimeinen kuva olikin sivustapäin otettu kuva meistä kaikista, kun tuijotin hieman alaspäin kumartuneena tyttöä hölmistyneen näköisenä ja kaikki oli sinertävän harmaata.

Siis mitä ihmettä....????
« Uudemmat -