IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Koulu ja opiskelu
Perustettu
17.10.2006
Tilastot
Käyntejä: 1978 (1.7.2008 alkaen)
Koko
52 jäsentä
Tyttöjä: 38 (74 %)
Poikia: 14 (26 %)
Keski-ikä
28,3 vuotta
Otos: 32 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 29,0 vuotta

Jäsenet (52)

Erika}PyleJereP^^eikiitos\idaMSWATItmz-pippana^Fliplykata---a-nnaaMissPiercingemmiccJumppatyttöJontza_91JuVee^
« Uudemmat - Vanhemmat »
Rodrigo Alves, 34, kiidätettiin sairaalaan epäonnistuneen kauneusleikkauksen jälkeen. Daily Mail -lehden mukaan Alves oli saanut lihansyöjäbakteerin kasvoihinsa nenäleikkauksen jälkeen ja hänet kiidätettiin sairaalaan Espanjassa nenän lyhistyessä.

– Kävin leikkauttamassa nenääni kolme kuukautta sitten ja ilmeisesti vartaloni hylkii nenän uutta rustoa, Alves kuvailee lehdelle.

Daily Mail kertoo Alves huomasi nenäänsä ilmestyneen pienen reiän leikkauksen jälkeen. Hiljalleen reikä alkoi kasvaa ja lopulta vaikeutti Alvesin hengittämistä.

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-2000001160110.html

Alves oli kuolla kolme vuotta sitten kauneusleikkauksesta aiheutuneisiin komplikaatioihin. Alves hankki implantit hauiksiinsa, rintalihaksiinsa ja olkapäihinsä näyttääkseen lihaksikkaammalta.

Implantit kuitenkin rikkoutuivat ja silikoni päätyi hänen elimistöönsä aiheuttaen tulehduksen. Tuolloin lääkärit pelkäsivät joutuvansa amputoimaan miehen kädet.
Ärsyttääkö sossu? Tympiikö kansalaispalkka? Ei hätää. Tässä tulee KANSALAISLAINA! \o/

Kansalaislainan ideoinnin taustalla on liberalismin ajatus. Vapautta ja vastuuta. Kansalaislaina toimii siten, että jos tulee äkillistä rahan tarvetta eikä duuniakaan ole, niin käänny pankkisi puoleen ja hae valtion takaamaa kansalaislainaa, inflaatiokorolla. Opiskelijoille tuttu juttu ;) up to 1000 euroa kuussa. Saat itte valita suuruuden :) bonuksena valtio voisi tarjota lainastasi jopa huntista kahteen kuussa :)

Jotain vastuutakin tässä on tietty takana. Laina näes pitää maksaa takas. Sit kun massia löytyy =) paitti jos delaat :/ niin omaisuutesi ulosmitataan. Mut perilliset ei tätä lainaa peri. Sen sijaan he saa kyl etuoikeuden lunastaa perintöä ensimmäisinä ulosmittaushintaan :) Ja jotta valtio ei jäis puillepaljaille nii viel ku elät sulle voitas asettaa vaik 10% lisäveroprosentti kunnes saat velkas kuitattua.

Nerokkuushan täst löytyy viel siit, et oikeestiha me kaikki sossupummit ollaa velkaa valtiolle ja veronmaksajille, me ei vaa nähä sitä, mut sit me oltas ihan konkreettisesti velkaa :)Plussat ja miinukset:

+parhaimmillaan vähentää valtion kustannuksia

+sossut voi keskittyä muuhun ku rahalappujen pyörittelyyn

+jengin ei tarvi marista et sossu on perseestä

+ei tee duunin teosta kannattamatonta

-jotku käyttäs tätä lainaaki varmasti hyväks :/

-lannistaako laina? O_oPs. Ideaa vois laajentaa ja poistaa yrityksiltä sairaiden palkanmaksu velvotteet. Ethä sä hei kipeen tee duunii mistä sulle maksetaan :S sen sijaa kaikki sairaat vois hakee tätä huippu huokeaa kansalaislainaa! :) extra suuruudella työnantajan palkkatodistusta vastaan.

pjauasdfghjkLuonut: pjauTorstai 10.02.2011 23:22

KomoriMiten tämä tapahtui?Luonut: KomoriPerjantai 06.08.2010 00:56

1.avaa google kuvahaku
2.lisää nimesi
3.kopioi neljäs kuva, ja tiedät miltä näytät 20 vuoden päästä.

saRdeeHei pliis...Luonut: saRdeeHPerjantai 08.01.2010 21:44

hei nyt ihan oikeesti joo valitkaa ny stna _vähän_ parempia ohjelmia jöö..

Wand-da[Ei aihetta]Luonut: Wand-daSunnuntai 14.12.2008 16:25

kannatti kai lähteä..
vaikka rahaa tuli ja kaloreit tuli ja norsulta näytin..töppöjaloista lähtien..
eikä oo ees mitkään paikat kipeet.. eli kohtuuden rajoissa on pysytty :)
siiri tuli kelvält siskosa kaa tanssimaan..eipä näköjää systeri ollu aikoihi juonu.. oli tytöl aika meno päällÄ :D spagaattiaki tais muutamaan otteeseen mennä sillä.. ei mulla..harmi! en mä taivu.. oisimpa notkea:D (siis onneksi en ees kokeillu saaha spagaattia ku tiedän et en pysty siihe)

sitte yks asiakas tuli selostaa meille että oli tanssit ku saksan neidoilla ja hän tietää ku siel käyny monesti.. me että millasis lie paikois käyny lie kahtoo tanssia :D oisippa rinnat <3 tyttö tahtoo boobsit.. silikonit vaan maksaa paljo :( kuka kustantais? :D voijaan sopia tietyist kuukausieristä.. silikonisäästötili :D
« Uudemmat - Vanhemmat »