IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
21.10.2006
Tilastot
Käyntejä: 1 524 (1.7.2008 alkaen)
Koko
17 jäsentä
Tyttöjä: 11 (65 %)
Poikia: 6 (35 %)
Keski-ikä
27,3 vuotta
Otos: 14 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 27,6 vuotta

Jäsenet (17)

Cet[naaa]sonybroKolho|sariih|Niinaa|[Larza]Iriz-Ridez-sturamarsvin-karponaattori-^matz^|Kata||Yera_MercerSilven
« Uudemmat - Vanhemmat »

sallaO_o-Luonut: sallaO_oLauantai 16.10.2010 22:41

älytön väsy z_________Z

annu`s:)Luonut: annu`sPerjantai 06.08.2010 18:03

oli kyll kivat 3 päivää :)) kiitti noora, matias ja juha :)

ps. ne kauhuleffat oisin voinu jättää välii...

-smirnoff-=))Luonut: -smirnoff-Maanantai 07.12.2009 09:09

3 tunnin yö-unet on iha jees! (y)
virkeenä kouluun! .. :)

piuwiinäin aamulla kello 7Luonut: piuwiiTiistai 22.09.2009 00:15

pilvi: tuuli ! noin sun housut on rumat.

tuuli: no mitkä mä laitan ?!

pilvi: odotas, taijon sulle uudet..
OOO METSIKA DUULA PIPEDI DUULA PIPEDI PAPETI DUU
TAIKA TÄÄ ON AIVAN USKOMATON, PIPEDI PAPEDI DUUUUUUUU !

tuuli: Ö_Ö terve ?

pilvi: mitäs herätitte mut kuudelta !

_Tiiulii_Jepolis jee..Luonut: _Tiiulii_Tiistai 01.09.2009 00:48

Hoi voi.. Väsyttää mutta ei tuu uni vaikka yrittää laittaa nukkuun :( ... Viime yö meni vähän vähillä unilla ko eka alettiin kattoon joskus puoli 1 aikaa yöllä Marttyyri -elokuvaa ja se loppu vasta joskus 2 jälkeen, no sitte piika piti syöttää 3 aikaa ja pääsin nukkuun taas sitte joskus varttia vaile 4 ja sitte taas 6 aikaa syöttö nukkuun puol 7 ja herätys 20 vaile 8 soittaan neuvolaan ja muualle. Ja sitteppä en enää laittanukkaan nukkuun ko aloin siivota ko neuvolan täti kävi kotikäynnillä. Piika paino nyt 2 700 g tänään 27.08.2009 piika paino 2 585g :D aika hyvin paino noussu. :)

heidimirella[Ei aihetta]Luonut: heidimirellaSunnuntai 28.06.2009 07:19

Oivoivoivoi oon ehkä nauranu itteni täälä hengiltä ku kattonu jotai vanhoja kuvia, aaaww joku heidi ja heidin kaverit 13 vee suunnillee :DDDDDDD jooo ja vois ehkä mennä nukkuunki jossai vaiheessa !

suffelipuffiDiu diuLuonut: suffelipuffiTorstai 07.05.2009 19:12

Voisi ruuan jälkeen (tai miksei myös ennen) käydä rullistelemassa, kokeilen sauvojen kanssa jos vaikka onnais :D ärsyttävää, isäntä on ylienerginen :/ se keksi, että pidetään kunnon kevätsiivous!! juma ku se keksii aina sillon siivota ku mie oon väsynyt, eikä se ees ajattele sitä yhtään, että mie oon ollu koulussa enkä välttämättä jaksa, ite on saanu nukkua niin pitkään ku haluaa niin helppohan sen on alkaa..

Sue_CidalHuolestuin.Luonut: Sue_CidalPerjantai 21.11.2008 11:30

Heräsin tänään jo kuudelta, en vittu tiedä miksi. Pitäs mennä yöks töihin,
ja painuin pehkuihin eilen vasta ´bout 24, niin olisin hyvinkin kernaasti
kuorsannut vaikka kymmeneen saakka. Mutta kun ei niin ei.

Rupesin sitte siivoon.
Provosoin naapurin tätiä heti seiskasta eteenpäin pyykkikoneella,
Hypocrisyllä, Ajattaralla, Tracedawnilla ja parilla biisillä Dimmuakin,
mutta ei mitään. Ei sitten yhtikäs mitään- ja kello on jo 9:30.

Onkohan se kuollu?

Sue_CidalEi näin.Luonut: Sue_CidalSunnuntai 26.10.2008 19:32

Vaalipäivän aamu, eli kun kaikki oli oikeestaan jo mennyt valmiiksi ihan putkeen.

Olo oli sateenvarjon kanssa kuin Maija Poppasella, paitsi ettei ollut pienintäkään intressiä opetella lentämään. Ei ainakaan tänään. Harkitsin jo soittamista töihin: "En mä pääse tänään tuleen. Oikeesti. En pääse. Kyllä mä yritin vyöryä katua alas, mutta tuuli piti mua vaan paikallaan". Silmät sikkurallaan harrastin vain epätoivoista unissakävelyä. Ai kuinka niin?

Kaikki alkoi myöhäisillasta, kun hiivin töistä kotiin. Kello oli yöllä 0:40, kun yläkerran asunnossa vedeltiin urakalla vessaa, hypättiin narua ja leikittiin hippaa, lauma pikku elefantteja oli siis saanut valvoa mummolassa vähän liian pitkään sokerin voimalla. Tuijotin siis sängyssä pimeässä kattoon ja mietin kumpi tapahtuisi ensin, tippuuko katto niskaan ja muutama kotimainen miniterroristi siinä samassa, vai ehtisikö herätyskello piristä ennenkuin ehdin ummistaa silmiäni edes tunniksi.

Melkein sammahdin. Havahduin Suuren Syysmyrskyn saapumiseen. Riippumattoa ei ollut köytetty kiinni, ja täkki tuulettumassa parvekkeella. Singahdin pystyyn ja kävin sieppaamassa täkin sisälle. Se olikin jo tihkusateesta iiiihanan kostea ja melkein pudonnut maahan tuulenpuuskassa. Paskat. Hajottakoon riippumatto ikkunan, jos haluaa, ajattelin, ei kiinnostanut enää sekuntiakaan touhuta keskellä yötä karseassa tuulessa hehtaarinkokoisella avoparvekkeella pelkkä aamutakki päällä.

Ja kyllähän mä olin nukahtanut, tai ainakin heräsin siihen, kun Banziitti kolistaa baarista kotiin. Briiffaus illasta ja lopuksi se menee saatana mainitsemaan Naapurin. No jaa, puolitoista tuntia aikaa nähdä painajaisia, ja Halloween on vasta ens viikonloppuna. Olis nyt vaan antanut noitienkin jäädä ensi viikkoon...

Kello soi ja normi kahvinkeitto-tupakki-aamun lehti. Satuin nostamaan pääni ylös ja mitä se kello olikaan? No vittu 6:55. Eli työvuoro alkaisi vaatimattomasti viiden minuutin päästä. Minä, joka olen koulustakin myöhästynyt lusitun 13,5 vuoden aikana itseaiheutetusta syystä yhteensä kaksi kertaa, meinasin saada sydänkohtauksen feat. paskahalvauksen. Kunnes tajusin, että sitä kelloa en kääntänyt kotiintullessani vielä talviaikaan, eli oikea kellonaika olikin 5:55.

Siinä vaiheessa huomasin, että vaikka olikin aikaa, ei ollut kuitenkaan toivoakaan ehtiä kunnon suihkuun, mistä olin haaveillut jo illalla töissä painaessani käytännössä viimeiset neljä tuntia jotain ihan muuta duunia, mitä viimeisimmässä koulutodistuksessani ja työsopimuksessani ammattinimikkeenä mainitaan... ei siinä mitään, baariminnailu on ihan ok, jos ehtisi samassa edes vähän tekemään niitä omia töitäkin elikkäs vastaamaan kolmeen puhelimeen, yhteen sähköpostiin, hoitamaan sivussa 25-henkisen ryhmän toiveet, muiden asiakkaiden toiveet ja saunavieraiden yllättävät vaatimukset sekä tottakai siinä sivussa kahdeksannella kädelläni pyörittelemään paperityöt. Eräs entinen boss sanoikin, että tässä työssä ei pärjää ilman skitsofreniaa. Onneksi oli lauantai, eli edes paperityöt koko viikolta minimissään.

Kerkisin töihin ajoissa, tosin hyvin kastuneena. Jostain syystä mulle oli buukattu jopa tuplavuoro pahimpaan kellonaikaan. Loppu hyvin ja kaikki ihan vitun hyvin, nyt alkaa vapaat :)

Ai miksi mä sitten nitisen?
Nukkuminenhan on Härälle hyvin hyvin hyvin vakava ja tärkeä prioriteetti!!!!




« Uudemmat - Vanhemmat »