IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 4 302 (1.7.2008 alkaen)
Koko
230 jäsentä
Tyttöjä: 108 (47 %)
Poikia: 122 (53 %)
Keski-ikä
36,1 vuotta
Otos: 166 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 35,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 36,6 vuotta

Jäsenet (230)

t0n1_SapeMiespäällikkö-ideologikäkedi_Notch_MentalNarwhalHonigJosukka_WhoCares^Seksisami-T0M1-[m]elle|ann4MeppeUnelmaSäleikkö

_Miiu_[Ei aihetta]Luonut: _Miiu_Maanantai 20.07.2009 01:09

HERÄTYS! Pipefest-liput myynnissä enää TORSTAIHIN ASTI HINTAAN 50e/kpl! Torstaina lähtee tilaus eteenpäin ja siihen tulee ne liput mistä oon saanu rahat siihi mennes :) ELI OSTAKAAHAN NYT KU VIELÄ VOITTE !
LIPPUJA MYYNNISSÄ ENNAKKOON ENÄÄN VIIKON (23.7 ASTI)

Ostakaa siis vielä kun kerkiätte :) Halvemmalla pääsee jos ostaa nyt, eikä vasta portilta :)

Lipuilla hintaa 50e/kpl ja toimitan ne kaikille ja kaikkialle ilman postikuluja :)


Lippuja myyn jo kolmatta vuotta ja aikojen saatossa kertyny jo n. 150 tyytyväistä ostajaa :) Eli kokemusta on ja luottaakkin voitte :)

Kiirehtikäähän jos aiotte saada lippunne kekkereille :) !

Lisätietoa osoitteessa www.pipefest.net




FireFlashPipefest Twitterissä!Luonut: FireFlashMaanantai 13.07.2009 18:15

Moikka! Pipefestin demoskaba huipentuu tänään! äänestys loppuu klo 16 ja tulokset voit kuunnella klo 18 X-ryhmästä. äänestä omaasi: http://ylex.yle.fi/radio/ohjelmat/x-ryhma/pipefest-demokisan-finalistit

Jos harrastat Twitteröintiä, voit seurata Pipefestin Tweettejä:
https://twitter.com/pipefesthiphop

Einarit tilaavat viimeiset lippunsa 23.7, joten jos lippua ei vielä taskusta löydy, niin Einareihin yhteyttä! Einarit löytyvät osoitteesta http://www.pipefest.net osiosta Einarit.

Nähdään pian Pipefesteillä!

-Timo / Pipefest
Pipefestin demokisan finalistit soitossa tällä viikolla Ylex:n X-Ryhmässä klo 20.30 Ma-Ke. Äänestä mieleistäsi keskiviikosta maanantaihin!

http://ylex.yle.fi/radio/ohjelmat/x-ryhma/pipefest-demokisan-finalistit
Elikkä elikkä..

Teillä kaikilla on 23.7 asti aikaa ostaa lippunne multa ennakkoon vuoden 2009 pipefesteille!

Lipuilla hintaa 50e/kpl, ei postikuluja, sillä ne hoidan teidän puolesta!
Lippuja aivan minne tahansa, kelle tahansa, hinta on silti vaan tuon 50e/kpl! (portilla lippu maksaa 55e/kpl ja muistakaa, liput voi loppua myös kesken!)

Kolmatta vuotta myyn lippuja ja näiden vuosien aikana on jo n. 140 tyytyväistä pipefesteilijää ostanut lippunsa mun kautta :) Eli muhun kyllä kannattaa luottaa!

Lisätietoa pipefesteistä osoitteessa www.pipefest.net ! sivuilla myös nähtävissä lipunmyyjäprofiilini :)

Ottakaahan nopeasti ja rohkeasti muhun yhteyttä ni pääsette vielä nauttimaan hyvästä musiikista (lue: hyvistä bileistä!) hyvissä maisemissa!


-Miia

FireFlashWhoa!Luonut: FireFlashKeskiviikko 01.07.2009 12:50

Loisteliasta heinäkuuta! Historiallisesti Pipefest pärähtää käyntiin tänä vuonna jo Heinäkuun puolella. Huomenna on jälleen Einarien lipputilauspäivä, joten lipun tarvitsevat, ottakaa yhteys Einariinne!
OSTAKAAHAN NIITÄ PIPEFESTLIPPUJA :) ! HINTAA LIPUILLA 50E/KPL JA LIPPUJA SAATAVILLA ENNAKKOON TÄN VUODEN PIPEFESTEILLE 23.7. SAAKKA, OLKAAPA SIIS NOPEITA!

Mukana menossa mm. :

-Sabac Red (USA)
-Julma-henri & syrjäytyneet
-Redrama
-Joku Roti mafia
-Cheek
-Fintelligens
-Asa&Jätkäjätkät
-Singmark
-Palestine (SWE)
-Nopsajalka&Sound explosion band

...ja monet muut...

OSTA SIIS LIPPUSI ENNAKKOON NYT, NIIN EI VARMASTI TARTTE ITKEÄ PORTIN TAKANA :)

Postimaksuja lippujen toimituksesta en peri, liput kaikkialle päin suomea, tai vaikka ulkomaillekkin!

Ottakaa reippaasti yhteyttä :) !

-Miia


Haluatko esiintymään vuoden tärkeimmille hiphop-festareille Vuokattiin? Haluatko kokea miltä oikea festarilava tuntuu jalkojen alla? Haluatko huudattaa yleisöä ja luoda kontakteja juuri niihin tyyppeihin, joita tarvitset alkavalla urallasi? Meillä on sinulle ratkaisu:

Pipefestin legendaariseksi muodostunut demokisa on alkanut. Kisa järjestetään yhteistyössä YleX:n X-Ryhmän kanssa. Vuosien saatossa huiman menestyksen saavuttanut Pipefestin demokisa on saavuttanut tänä vuonna uuden ulottuvuuden. Pipefest haluaa tuoda enemmän esille reggae- ja rytmimusiikkia, jonka johdosta myös demokisa kokee uudistuksen. Tänä vuonna kisassa on kaksi sarjaa: rap sekä reggae- & rytmimusiikki.

Tämähän tarkoittaa sitä, että Pipefestin arvoisa raati valitsee molemmista sarjoista kolme (3) finalistia, joiden kappaleet soitetaan YleX:n taajuudella 6.-8.7. Äänestys alkaa viimeisten demojen soitua 8.7 ja kestää 13.7 saakka. Molempien sarjojen voittajat pääsevät Pipefestiin, joten sekä perjantaina, että lauantaina nähdään uusia kykyjä Pipefestin päälavalla.

Tässä info kuinka homma toimii:

Voit osallistua demokisaan mikäli sinulla ei ole levytyssopimusta levy-yhtiön kanssa. Omakustannelevyt tai sopimus pienlevy-yhtiön kanssa ei ole este kisaan osallistumiselle!

1. Lähetä demosi 26.6 mennessä osoitteeseen: Pohjolan Mylly, Pipefest/demo, Viestitie 2, 87700 KAJAANI

2. Liitä demon mukaan yhteystietosi sekä lyhyt tarina osallistuvasta kokoonpanosta. Ilmoita myös kumpaan sarjaan osallistut! Kerro mm. keikkahistoriaa, kuinka pitkän keikan voitte vetää, MySpace/Youtube-sivustot

3. Pipefestin arvoisa raati valistee osallistujien joukosta finalistit ja lähettää ne YleX:lle. Finalisteille ilmoitetaan 3.7.

4. Kaikkien finalistien täytyy rekisteröityä YleX:n Kellariin, jota kautta myös äänestys tapahtuu.

5. Demot kuullaan YleX:n taajuudella 6.-8.7. Viimeisen demon soitua alkaa äänestys, joka kestää 13.7 saakka

6. 13.7.2009 julkistetaan demokisan voittajat ja matka Pipefestiä kohden alkaa!

Jotta kisasta tehtäisiin vielä houkuttelevampi, olemme lisänneet porkkanan... Demokisan voittajien noustessa Pipefestin päälavalle, mys muille finalisteille annetaan mahdollisuus päästä Pipefestin yleisön tietoisuuteen. Demokisan finalisteilla on mahdollisuus päästä esiintymään Pipefestin Rytmilavalle, jolla ohjelma pauhaa perjantai ja lauantai aamupäivisin.

Lisätietoa kilpailusta saat osoitteesta: info (at) pipefest.net
Nonni, 18.6 lähtee seuraava lipputilaus eteenpäin , joten ostakaahan vaikka siihen mennessä lippuja vuoden kuumimpaan tapahtumaan eli pipefesteille;D ! Liput on 50e/kpl, ei postimaksuja, pk-seudulle kädestä käteenkin :)


Miia: Osta muute pipefestlippu
Matias: Ostan 5
Miia: Ostatko!?
Matias: No en edelleenkää:D
Miia: Mikset ! Osta vaikka lahjaks =D
Matias: Juu toki, ostan vaik mutsille
Miia: Joo, äiti tykkää! Osta teineille ni teet niihi vaikutuksen!
Matias: En mä tunne muit teinei ku sutxD
Pipefestin myyntiagentit, Einarit tilaavat seuraavan kerran lippuja torstaina 18.6, joten nyt yhteys omaan Einariin ja liput tilaukseen! Lähimmän Einarin voit valita osoitteesta http://www.pipefest.net/ Einarit-osiosta. Viikonlopun lippu maksaa 50 euroa kappale.

-Timppa / Pipefest