IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Paikkakunnat ja alueet
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 18 461 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 3
Koko
521 jäsentä
Tyttöjä: 225 (44 %)
Poikia: 296 (56 %)
Keski-ikä
37,1 vuotta
Otos: 341 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 37,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 37,1 vuotta
Ylläpitäjä
Aamukaksi

Jäsenet (521)

Gerli--AMeallupenc_LeppanenNinzda_adezmarica89jennyferranklinvsuviDrMantisMWOWR`KeravaRamBe31HANNA----
« Uudemmat - Vanhemmat »

PARADISEBANANA[Ei aihetta]Luonut: PARADISEBANANASunnuntai 06.01.2013 18:37

Noniin tutut ja tuntemattomat, suositelkaas mulle hyvää tatuoijaa jostain tästä läheltä! Omat kokemukset saa ja pitääkin kertoa.
YO!!! Viikonloput kaikille ja sitä rataa... ;) Korkatkaa maltilla!

Tänään on perjantai 13:sta päivä, todella ikävää epäonnea ja onnettomuutta siis kaikille!!! <rock>


Tämän epäonnen päivän kunniaksi Artificial Heart soittaa extra-pitkän setin Järvenpään, Koronassa! Seuranaan Trakooma & Four Punch Letdown. Kaikki bändit ovat Keski-Uudenmaalta, joten tämä on 100% local support show...

JOS SIIS DIGGAILET RASKASTA MUSIIKKIA, JA ASUT ALUEELLA TUUSULA-KERAVA-JÄRVENPÄÄ-KORSO-MÄNTSÄLÄ-NURMIJÄRVI-jne, sekä satut vieläpä olemaan täysi-ikäinen etkä ole vielä opäonneksesi hukannut kaikkia rahojasi niin tule paikalle nimelliseen 4€ hintaan!

373042_258613767566191_254084907_n.jpg

! ! Showtimes 21:00-24:00 ! !

Keikan järjestää KURA RY, eli Keski-Uudenmaan Raskaan Musiikin Yhdistys. Alla virallinen KURA RY:n tiedote keikasta ja pientä nippelitietoa bändeistä:

" Perjantaina 13.4. mäjähtää! Koronan lavalla nähdään raskaan musiikin ystävien iloksi tiukkaakin tiukempi lineup:

Artificial Heart (http://www.facebook.com/artificialheartofficial)

Suomen yksi kirkkaimpia metal/hardcore-lupauksia, Artificial Heart, palkittiin Finnish Metal Expossa "Vuoden Demo / Omakustanne"-palkinnolla. Loppuvuodesta 2012 yhtye julkaisee suuresti odotetun kokopitkän debyyttialbumin Spinefarm Recordsin kautta.


Trakooma (http://www.facebook.com/Trakooma)

Trakooma on teknistä death metalia soittava yhtye, joka on tunnettu intensiivisistä live-esiintymisistä ja virtuoosimaisesta soitannastaan. Helmikuussa 2011 yhtye julkaisi ensimmäisen kokopitkän "Demented Brutality" nimisen omakustannealbuminsa, joka on saanut maailmanlaajuisesti hyviä arvosteluja.


Four Punch Letdown (http://www.facebook.com/FourPunchLetdown)

Nurmijärveltä ponnistava Four Punch Letdown on groovaavilla riffeillä höystettyä rock/metallimusiikkia soittava nelipäinen yhtye. Elokuussa 2011 julkaistun "Rule The Moment" demon lisäksi bändi on työstänyt tuoretta materiaalia talven yli. Lavalla nähdäänkin varmasti mielenkiintoinen sekoitus uutta ja vanhaa.

Kattaus on vähintäänkin kuin musta kissa ylittämässä tietä!
Don't push your luck, BE THERE!

Show: 21 - 24
K-18

Liput 4 € + narikka

... niin, ja järjestäjänä tietenkin Keski-Uudenmaan Raskaan Musiikin yhdistys, KURA ry. (http://www.facebook.com/kurary) "

CU THERE HOMIES!!!!! ;) Kaikille muillekkin sopivan märkää ja chilliä viikonloppua!! -AH <3

WaGGo[Ei aihetta]Luonut: WaGGoSunnuntai 21.08.2011 16:56

PERJANTAINA KERVOO &lt;sydän&gt;&lt;sydän&gt;&lt;sydän&gt;

kiiäö-PARAS PÄIVÄ ;)Luonut: kiiäö-Sunnuntai 10.04.2011 00:34

JOO OLIN TÄNÄÄ STADIS EI VITTU MITÄ SEKOILUU SE OLI ANSKUN JA SAMIRAN KAA JA SIT SEIL OLI JTN TYYPPEI KÄYTII NIIKU KERAVAL, TIKKURILAS JA SIT JOSSAIN MUUAL EN MUIST ENÄÄ :D EI VITTU ME OLTII HUKAS KU OLTII KERAVALL ;) MENTII FORUMII JA SIT SIELT KAMPPII JA SILLEE :D JOO NE EI SIT OSAA KUU VÄISTÄÄ TAI MTN NIIKU STADIS NE VITTU KÄVELEE PÄÄLLE ;) TIESITEKS TE ET OON JOKU VITUN RANDOM JA SIT JOUDUIN HETI ORJAKS KU MENIN FORUMII ;):D HAHAHA JA SIT MUA PAKOTETTII ISTUU VIEL KELATKAA OON JOKU VITUN RADOM JA SIT VIEL ORJA ;);;) VOI HYVÄÄ PÄIVÄÄÄ :D

TekkoKeravalle siis!Luonut: TekkoKeskiviikko 05.08.2009 09:04

Tulipas sekin sitten koettua. Heräsin eilen päivällä johonkin aikaan ja sitten päätettiin yhtäkkiä, että lähetään Keravalle.

Eipä siinä kauaa menny kun istuttiin junassa kohti Keravaa, huh. Siellä sitten odotettiin Keravan asemalla Henriä saapuvaksi.

Henri esitteli meille vähän Keravan keskustaa ja sit se pisti meiät juoksee sen perässä johonkin kotikonnuilleen. Siellä sitten muutama kuppi kahvia ja pelottavia hetkiä.

Takasin asemalle ja juna teki oharit, mutta ei auttanut kun lyödä roskista ja odottaa seuraavaa. Keravan asemalla oli pelottavia ulkomaalaisia, jotka piiritti meitä kun kissa kuumaa puuroa.

Hyvinkäälle, kebabille ja kotiin. Kotona oli tarkotus mennä nukkumaan, mutta melkein yhdeksän aikaan nautittu kahvi alkoi vaikuttaa ja makasin sängyllä silmät lautasen kokosina.

En saanut unta ja nyt olen tässä.
The Preacher.. sanoo:
hei mun on vaikee lukee tota sun kissa kieltäs :D
käytä välillä koira kieltä xD
(miusta, mausta) :DD

Miwwi-Voin kertoo.Luonut: Miwwi-Keskiviikko 30.07.2008 05:22

Joo kävin parilla ja voin kertoo et keravalla ei ole yö elämää. :D Varmaan sonkajärvelläkin olis ollu enemmän :DD haha! Tai en tiiä kun tänään on tiistai. Pohdin tässä juuri, että sekin voi vaikuttaa asiaan?

Mut ainakin oltiin hyviä photo playssa JEE. :DD
« Uudemmat - Vanhemmat »