IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Paikkakunnat ja alueet
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 9386 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
1772 jäsentä
Tyttöjä: 807 (46 %)
Poikia: 965 (54 %)
Sijoitus koon mukaan: 232
Keski-ikä
32,1 vuotta
Otos: 1175 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,2 vuotta
Valvojat
[TallulaH]

Jäsenet (1772)

kkekkone-tussi-Capseli_89_elizabeth_foxinkasmokinhazesändi-FakJuu_häbäsilfverberglottaaeAri_ahfHÖRHÖ-IhQuPiHqUBisuli_CaZ_
« Uudemmat -

FucusaIraq öljy ISIS SyyriaLuonut: FucusaTorstai 22.09.2016 07:55

1. Usa hyökkää ryöstämään Irakin öljyn, 1,5 miljoonaa irakilaista (Sunni muslimeja ja todennäköisesti tulevia "kapinallisia" eli I$I$ teroja) saa turvapaikan Assadin Syyriasta.

2. Usa asettaa Iraqin nukkehallituksen joka myy öljysopimukset
alehintaan ulkomaisille öljy-yhtiöille

3. Usa kokee jatkuvaa vastarintaa, poistuu maasta, mutta jättää 50.000 sotilasta ja Cian tukikohdan

4. Kissinger luovuttaa West Qurna-2 öljykentän Venäjälle

5. "Syntyy" I$I$, jonka johtajaksi paljastuu moSSad/Cia agentti I$I$raelin juutalainen Simon Elliot

6. I$I$ lähetetään Syyriaan?? (öljyputki Irakista Välimerelle) perustamaan Caliphaattia??

7. Usa, ISISrael, Turkki ja Saudi-Arabia tukee ja aseistaa I$I$-terroristeja

8. Venäjä tulee mukaan uutena pelaajana pommittamaan I$I$ teroja

9. I$I$ terot tapetaan, loput pakenee turvapaikanhakijoiksi Eurooppaan

10. Usa tekee Suomen kanssa sopimuksen 36.000 I$I$ teron vastaanottamisesta "turvapaikanhakijoina" (optio + 10.000 teroa)

11. Syyriaan tulee pikkuhiljaa rauha, Venäjä, I$I$rael ja Usa jakavat jälleenrakennusurakat, mukaan lukien öljyputken rakentaminen Irakin öljykentiltä Välimerelle. Euroopan hallitukset, hyväuskoisina, yhteistuumin rahoittavat osan hankkeista sadoilla miljoonilla euroilla

12. WIN WIN, Usa/I$I$rael/Venäjä koalitio sai öljyputken Välimerelle ja pääsivät eroon suuresta osaa Irakin vastarintataistelijoista, nurkassa istuu Eurooppa aasinlakki päässä ihmetellen Venäjä boikotteja ja muita kummallisuuksia.

Raportti: Miehittäjät kaappaavat Irakin öljyvarat
julkaistu 29.11.2005 klo 14:54, päivitetty 29.10.2008 klo 17:22
(YLE24, Lähde: AP Graphics Bank)
Yhdysvallat, Britannia sekä niissä toimivat öljy-yhtiöt ovat saamassa määräysvallan valtaosasta Irakin öljyvarannoista, kertoo öljyalaa seuraavien kansalaisjärjestöjen raportti Crude Designs: The Rip-Off of Iraq's Oil Wealth.

Varapääministeri Ahmad Chalabi on järjestöjen tietojen mukaan hyväksymässä yhtiöiden esittämän mallin, joka olisi Irakille erittäin epäedullinen.

Raportin mukaan Irak sitoutuisi sopimukseen, jossa yhtiöille taattaisiin 42 - 162 prosentin voittomarginaali, vaikka normaali tavoite on noin 12 prosenttia. Irak menettäisi jopa 164 miljardin dollarin öljytulot.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016092122352353_ul.shtml

Trump haluaa Irakin öljyn: "Se ei ole varastamista vaan vahingonkorvaus"

Näytteleekö Trump tyhmää, vai onko tosi, ettei kukaan ole kertonut tälle idiootille, että Irakin öljyt on jo moneen kertaan ryöstetty ja myytykin.

Vai yrittääkö Trump "legitimoida" Irakin öljynryöstön jälkikäteen.

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=yuC_4mGTs98

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/65663fc3-d738-46eb-b7c1-fb5a56771c02

– Yhdysvallat pyytää Britanniaa, Ranskaa, Saksaa ja muita eurooppalaisia liittolaisia ottamaan takaisin yli 800 meidän Syyriassa kiinni ottamaamme Isisin taistelijaa ja asettamaan heidät oikeuden eteen. Kalifaatti on valmis kaatumaan, Trump kirjoitti Twitterissä.

Trumpin mukaan epätoivottavana vaihtoehtona on taistelijoiden vapauttaminen.
– Yhdysvallat ei halua katsoa, kun nämä taistelijat täyttävät Euroopan, jonne heidän odotetaan menevän.

Tämä kirjoitus on tällä hetkellä Suomi24 portaalin sensuroiduin kirjoitus.


TSEKATKAA SUOMEN KOVIMMAN BÄNDIN KOVA MUSAVIDEO

GHIEspooLuonut: GHITorstai 27.10.2011 17:36

Isä tekee liekeissä poppakonstiuutetta viinasta ja suoruohoista, sisko haluaa sushia ja kaverit viinaa. Hyvä olla kotona.

crystaldethayy ven conmigooLuonut: crystaldethKeskiviikko 08.06.2011 00:07

11.6 - 15.6
@ Helsinki & Espoo !

Meganeanother incident that just went offLuonut: MeganeKeskiviikko 06.04.2011 23:14

V*ttu pää hajoo X_______x"


… ja silti tää on kuitenki tavallaa kivaa.
ESPOON TYÖVÄENOPISTON
NUORTEN ”NOTKA” -TEATTERI ESITTÄÄ;


RAKKAUS´RAKKAUS -NÄYTELMÄ
>>>> torstaina 14.4.2011, klo 18.00

Etelä-Tapiolan lukion auditoriossa
Ahertajantie 5, Espoo (weegee-talon vieressä)

>>>> esitykseen on vapaaehtoinen sisäänpääsymaksu!"Sanotaan ettei todellinen rakkaus sisällä pelkoa
- miksi mua sitten pelottaa kun mä katson sua silmiin?"Länsimaisen teatterihistorian kaarta kulkeva näytelmä rakkauden todellisuudesta;
> mitä se rakkaus todellisuudessa on ja luulinko vain tietäväni siihen vastauksen?
> miksi ihmiset ovat nykypäivänä niin hukuksissa rakkaudessaan?
osaanko minä rakastaa?
> vaikuttavatko yhden illan jutut kykyymme rakastaa - tai ottaa rakkautta vastaan?
> onko ikuista rakkautta olemassa?
> mitä rakkaus minulta vaatii ja milloin olen valmis rakastamaan?
> mistä tunnistan mikä on oikeaa rakkautta?
> jos Jumala on olemassa, minkälaiseksi hän rakkauden tarkoitti?


Psykkis-Teatterin vuonna 2004 tutkima ja tuottama devising-näytelmä rakkauden syvimmästä olemuksesta saavutti aikanaan suurta suosiota kiertäessään pääkaupunkiseudun ylä-asteita ja lukioita – esitys oli oivaltanut jotakin niin tärkeää, että kiertuevuoden päätteeksi työryhmä koki edelleen, että liian moni nuori jäi tämän näkemättä. Katsojilta saatu palaute alleviivasi tuota samaa; tässä todella oli näytelmä, joka jokaisen meistä tulisi kokea. Nyt tämä 14-25 -vuotiaille suunnattu nykyvalistustuotanto saa uuden sovituksensa Espoon Työväenopiston Nuorten Notka-teatterin parissa, joten älä missaa!

”RakkausRakkaus” on muutakin kuin näytelmä rakkaudesta. Esityksen rakenne kuljettaa katsojat länsimaisen teatterihistorian ja näyttelijäntyön kehitysportaiden läpi - aina ”paratiisista tähän päivään”. Kohtaus kohtaukselta tyylilajit etenevät vuoden 2500 eaa rituaaliteatterista ja tanssinäytelmistä, kohti nykypäivää ja päättyen lopulta realistiseen näyttelemiseen ja hahmometodiin. Samalla tyylilajien vaihtelut antavat tilaisuuden käsitellä rakkausteemaa hyvin monesta näkökulmasta ja hyvin monella eri tavalla. Täten lopputulos tarjoaa katsojilleen mahdollisuuden kohdata näyttämöllä itsensä, ystävänsä, sekä meitä ympäröivän maailman ja millaiseksi valintamme ovat ne rakentaneet – usein itsemme sitä edes huomaamatta. Voin kokemuksesta sanoa, että tämä esitys kolahtaa iästä riippumatta jokaiseen jonka sisällä rakkaus asuu!

Aiheensa vakavuuden vuoksi esitys on kielletty alle 14-vuotiailta.
Esityksen kesto 45 min.


LISÄTIEDOT & PAIKKAVARAUKSET:
>>>> psykkis-teatteri@hotmail.com
>>>> 040 522 99 63 / Helena

HUOM! Varaa maksuton paikkalippusi mielellään ennakkoon!
ESPOON TYÖVÄENOPISTON NUORTEN ”NOTKA” -TEATTERI;
RAKKAUS´RAKKAUS - tutkimus- ja kokeiluprojekti rakkaudesta, sekä näyttelijäntyön historiasta

OHJAUS; Helena Pavloff

LAVALLA; Emma Kettunen, Ida Nieminen, Iida Mattila, Johan Wikman, Johanna Rössi, Katri Hyypiö, Paula Kovanen, Paula Priha, ?, Sini Tunturisto, Viivi Sihvonen

TEKSTI; Psykkis-Teatterin työryhmä (prosessilähtöisen taustatutkimuksen pohjalta) / 2004; Helena Pavloff, Jussi Murto, Marjo Väkeväinen, Pirkka Konu, Anna Rosendahl, Meri Lähteenmäki, Lauri Lundahl, Hannu Hurme

wilmaveronica< espoo !Luonut: wilmaveronicaMaanantai 07.02.2011 16:34

oke eli oon jossai vaihees
tulos niinku espoosee
et ketkä haluis nähä ? ;)

wilmaveronica< espoo liittyyLuonut: wilmaveronicaSunnuntai 16.01.2011 14:21

Parhaat tulee espoost .

< espoos syntyneet / espoos asuvat liittyy !

ipariEspoo on stadin esikaupunki!Luonut: ipariSunnuntai 17.10.2010 23:47

3-2
Tulipa käytyä Negativen konsertissa tuossa torstai-iltana, ja pirun hauskaa oli :) Konserttipaikana oli Espoon Leppävaarassa oleva Sellosali. Sellosali on siis konserttisali aivan Kirjaston ja leffateatterin vieressä. Itselleni tämä oli eka kerta kun kävin konsertissa Sellosalissa, mutta kokemus oli sen verta positiivinen, että ei varmasti viimeiseksi kerraksi jäänyt :)

Konsertti alkoi 19:00 aikaan ja ensin lavalle hyppäsi lämppäribändinä tunnin ajaksi The Winyls ja sitten tuli itse Negativen vuoro. Konsertin alussa menin itse monien muiden tavoin katsomoon istumaan. Mutta ei siellä kauan jaksanut istua vaan piti päästä lavan eteen heilumaan ja bilettämään :D Olisinkohan mä koko illan aikana istunut 5 minuuttia siellä katsomossa ja muun ajan heiluin aivan lavan edessä monen muun kanssa :)
Hauskaa tosiaan oli ja Negative heitti oikein mainion keikan. Soittivat myös biisejä uudelta albumiltaan. Kuulemma oli myös heidän ekoja konserttisalikeikkoja tuo :) No mikäs siinä, Sellosalia pidetään yhtenä pk-seudun akustisesti parhaimmista konserttisaleista.

Konsertin lopussa Negativen heput sanoivat tulevansa vielä moikkaamaan porukkaa Sellosalin aulaan, eli kaipa siellä olisi nimmareita saanut jne mutta hetken venailtuani lähdin kuitenkin sammuttamaan janoani :) Lavan edessä heiluessa tuli meinaan aika kuuma ja jano :) Olis siellä aulassa ollu myös Negativen fanipaitoja jne myynnissä, mut kun ei tullut tarpeeksi käteistä mukaan niin piti sitten jättää noiden hommaaminen ensi kertaan :)

Niin ja mitähän kummaa, banskujako ne Negativen heput heitteli konsertin lopuksi lavan edessä olleille :D En ole ihan varma tuosta kun ei tullut yhtään ihan kohdalle :D

Sellosalista lähdettyäni päädyin sammuttamaan janoani ensin läheiseen Baseen ja sitten vielä WilliamK:hon :) Aika myöhä oli kun kotia asti lopulta pääsin :)
Valitettavasti kovin hyvälaatusia valokuvia ei ole tähän liittää, koska nykysellä kännykälläni ei hämärässä kovin kummoisia kuvia saa ja varsinainen digikamera unohtui narikkaan takin taskuun. Mutta on tässä pari kuvaa kuitenkin :)
« Uudemmat -