IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
11.11.2006
Tilastot
Käyntejä: 1 042 (1.7.2008 alkaen)
Koko
5 jäsentä
Poikia: 5 (100 %)
Valvojat
ItsePerkele

Jäsenet (5)

MaaginenMarilynFalkenGetRektItsePerkelesaatanan_orja
« Uudemmat - Vanhemmat »
Minulle valkeni juuri eräs vihollisen salajuonista pääni menoksi. Nyt ymmärrän että kaikki tähänastiset murhayritykset ovat olleet pelkkiä varasuunnitelmia, ja helposti niistä selvisinkin.
Vaan tämän uuden uhan edessä eivät edes terävät aivoni tai uskomattoman voimakkaat lihakseni(sanoinko uskomattoman, tarkoitin tietysti 'yliluonnollisen mahtavat') pysty auttamaan.
Tätä vihollinen on suunnitellut jo pitkään. Ja kaikesta päätellen olen niin tärkeä kohde että he ovat valmiita tappamaan siinä sivussa koko maapallon väestön, itsensä mukaanlukien.

Puhun tietysti näistä viimepäivien helteestä jos te tyhmät kansalaiset ette jo tajunneet. Tämä käristävä helle ei ole enää luonnollista. Ilmaston lämpeneminenhän on jo pitkään ollut tiedossa, enkä ole siihen kummemmin kiinnittänyt huomiota. Tuhoutukoon maailma, minä ajattelin, se on kaikille ihan oikein. Mutta viimeaikaisten tutkimuksieni valossa on paljastunut että lämpenemiselle voi olla ainoastaan kaksi syytä!
Ensimmäinen ja ilmeisempi selitys on että viholliseni(joihin lukeutuu kaiken maailman salaisen poliisin osastoja ja hallituksen järjestöjä, sekä tiettävästi Jyrki Katainen joka suuttui tekemästäni fanikuvasta) on jo vuosien ajan käyttänyt resurssejaan saadakseen tehtaat saastuttamaan mahdollisimman paskaisesti ja edistämään täten kasvihuoneilmiötä.
En tylsistytä teitä ilmiön tieteellisillä faktoilla(koska en tunne niitä itsekään) mutta tärkeintä tässä on se seurauksena on helvetin kuumaa.
Ainoa epäselvyys tässä onkin että kuinka viholliseni ovat saaneet selville minun olevan yliherkkä auringonvalolle ja liialliselle kuumuudelle. Minähän nimittäin en valita siitä kaikille ja kaiken aikaa enkä myöskään ole kirjoittanut siitä salaiseen päiväkirjaani. Joten mistä pirusta ne sen tiesivät.

Pirusta puheenollen, tästä pääsemmekin toiseen mahdolliseen selitykseen lämpenemiselle. Nimittäin.. HELVETIN VOIMAT NOUSEVAT MAAN PÄÄLLE!!!
Ainakin mikäli olen tulkinnut oikein muinaisia papereita ja salaperäisiä enneunia.
Varmuuden vuoksi päätin tiedustella asiaa johtotasolta eli herra Saatanalta. Kaivoin esiin kristallipalloni, riisuidun alasti ja piirtelin vartalooni verellä Saatanallisia symboleita. Alkuvalmistelujen(jotka olivat oikeastaan turhia mutta pidän dramatiikasta) jälkeen lausuin kristallipallolle muutamia pirullisia manauksia ja melkein samassa pallon kiiltävään pintaan ilmestyi rujoudessaan KAMMOTTAVA ja kerrassaan INHOTTAVAN ilkeämielisen näköinen naama!! Ei pitäisi kiillottaa palloa niin hyvin että näen oman peilikuvani, säikähdän joka kerta.

Hetken päästä kuitenkin kuva tarkentui Saatanan toimistoon ja hänen vähemmän rumaan lärviinsä. Saatana katsahti minuun yllättyneenä ja piilotti kiireesti pöytälaatikkoon ihmisennahkaan sidotun kansion jossa erotin tekstin "..ston lämpenemis suunnitelma." Mitähän helvetin asiakirjoja lieneekään.

"Agios Satanas" tervehdin tuttavallisesti. "Mitäs pirulle kuuluu?"
"Kiireistä on, kiireistä.. mitäs toinen?" Saatana vastasi samalla kun peitti huovalla pöydällä olleet maapallon ja auringon pienoismallit.
"On vähän kuuma ollut viime päivinä täällä. Ajattelin että sinä saattaisit tietää jotain asiasta kun tuommoinen lämmittely kuuluu toimenkuvaasi. Miten on?"
"Öhöm, niinkös, en minä tiedä mitään.." toimistoon ryntäävä pikkupiru keskeytti Saatanan kesken puheen: "Pomo! Otsonikerroksen tuhoajamoottorit toimivat nyt täysilläÄÄÄÄRGHHH!!" Pikkupiru räjähti tulipilveksi kesken puheensa. Saatana kääntyi takaisin puoleeni.
"Niin, kuten olin sanomassa, en tiedä mitään mistään kasvihuoneilmiöstä johtuvasta maailmanlaajuisesta ilmaston lämpenemisestä."
"Mistä tiesit että se liittyy kasvihuoneilmiöön?" ihmettelin.
"Öö. Kerroit juuri itse, etkö muista." Saatana kiirehti jatkamaan: "Mutta osaankin arvata mistä syyllistä kannattaisi etsiä! Lämpenemisen aiheuttajahan on aurinko eikö vain?"
"On se, tavallaan ainakin.." myönsin.
"AHA! Ja aurinko on taivaalla?"
"Juu..?"
"Noniin." Saatana hymyili voitonriemuisesti. "Syyllinen tähän tuhotyöhön löytynee siis taivaan kuningaskunnasta, eikä suinkaan täältä nöyrästä pienestä kotikolostani."
"Ah niin, olet varmasti oikeassa. Kiitos, Saatana! Olinpa houkka kun epäilin sinua!"
"Älä huoli, sattuuhan sitä. Mutta jos ei ollut muuta niin minun täytyisi tästä jo kiiruhtaa valvomaan ots.. ööh siis kadotettujen sielujen kiduttamista."
"Hyvä on, Saatana. Nähdään taas!" huikkasin.
"Varmasti näemme. Enemmin tai myöhemmin." Saatana sanoi pahaenteisesti virnistäen ja sammutti yhteyden.

Alkoi ihan päätä särkemään tuo keskustelu, hänen katseellaan on semmoinen vaikutus. Mutta olipas se tärkeä puhelu silti. Hyvä tietää ettei Saatana ole vastuussa tästä kavalasta suunnitelmasta, saattaisi olla vähän liian kova pala jopa minun kaltaiselleni urholle jos pitäisi yksin taistella helvetin armeijaa vastaan. Sen sijaan jonkun taivaallisen armeijan päihitän vaikka toinen silmä selän taakse sidottuna.

Täytyy vaan taas kerran todeta, rakkaat kansalaiset, että on rankkaa olla suurmies. Ei yhtä päivää etteikö minua yritettäisi salamurhata jollain kekseliäällä tavalla.
Maailma on sairas.
« Uudemmat - Vanhemmat »