IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
28.11.2006
Tilastot
Käyntejä: 3 455 (1.7.2008 alkaen)
Koko
389 jäsentä
Tyttöjä: 128 (33 %)
Poikia: 261 (67 %)
Keski-ikä
36,4 vuotta
Otos: 272 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 36,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 36,3 vuotta

Jäsenet (389)

m||ka_16_jonathan_^Ratezki^jjanik-^leenuLuomuh1ppi^kar|^leplax-Nicke-peksuuu_tterhiibunnyboyteemu_88plöpTSPHTobyAss
« Uudemmat - Vanhemmat »

ISCREAMFUCK-Voi pimppiLuonut: ISCREAMFUCK-Tiistai 08.05.2012 22:32

Taisin jättää gallerian auki kun lähin livohkaan lokinpaskahandun kämpiltä

Sori en voinu vastustaa kiusausta :____D

We'll see that one again in evening....
eilen tuli otettuu liikaa
ja tänään en ollut koulussa :)

HÖHÖÖ !
Ei pysty, liian vanhaa :'D

j3nnusk4:)Luonut: j3nnusk4Sunnuntai 29.03.2009 15:29

Oli mukava loppu viikko :) . Torstaina käytiin uimassa ja syömässä Sinin ja Cola-Ollin kanssa :) <3 . Ja mentiin Ollin kanssa Sinin luo yöks :) . Ja kiva ku Moelanen tul viikonlopuks Haapaniemee :)) sen kanssa harvemmin pääsee kuppia ottaa. Mutta Alski ja Molski alko puutuileen jo liian aikasin ni ei Penski yksin viittiny juomista jatkaa :D hyvä niin !

"Ei pysty, liian terveellistä" &lt;virne&gt; &lt;virne&gt; &lt;virne&gt; &lt;virne&gt;

Kaisu\Emmää lintsaa..Luonut: Kaisu\Perjantai 23.01.2009 12:30

..en vaa jaksanu raahat luistimii kouluu ;D

roEjdmeibi koulun vaihto :<Luonut: roEjdSunnuntai 09.11.2008 20:28

sinais[Ei aihetta]Luonut: sinaisTorstai 18.09.2008 17:07

naah, tai sit ei.
Okei, stressiä siis tosiaan pukkaa. Kaupungilta kotiin tultuani olin hirveän pahalla päällä. Olin odottanut viikonloppua, pientä hermolomaa, mutta silti se pitäisi käyttää opiskeluun ja se potutti. Rähisin ensin vanhemmille kun eivät olleet keittäneet kahvia, mikä olisi ollut tarpeen.
Otin ruottin aineen esiin ja silmäilin tehtävää, mutta mitä pidemmälle luin sitä vähemmän ymmärsin, lisäksi olohuoneesta kuuluvat äänet häiritsivät ja lopulta alkoi ahdistaa niin paljon, että paiskasin kirjat kirjapinoon ja ryntäsin olohuoneeseen. Melkein pääsi kirosanatulva, mutten kuitenkaan viitsinyt.
Onneksi äiti oli keittänyt kahvia ja join rauhoittavan kupposen samalla kun valitin elämääni kaikille kiinnostuneille. Eivät kuitenkaan uskaltaneet kuin nyökytellä hyväksyvästi. 8'D Oli oikeastaan söpöä kun äiti yritti parantaa oloani kuorimalla miulle banaanin ja ompun, mutta suutuin vain enemmän kun huoneeseeni linnoittauduttuani siellä rämpättiin häiritsemässä. Viimeisen ärähdykseni jälkeen äiti ymmärsi jättää miut rauhaan.
Eihän siitä opiskelusta mitään tullut ja päätin jättää sen suosiolla myöhemmäksi. Tunnin tauon jälkeen päätin yrittää vielä ruottia ja kutsuin äidin apuun. Saatiinkin aine puolivällin tehtyä. 8D

Isäkin on ollut ihmeen hyvällä päällä tänään. Antoi halata ja pörröttää tukkaa (yleensä moisista seuraisi ärähdys ja vihainen katse) eikä edes suuttunut raivoamisestani ja kehtasi vielä nauraa kun kerroin miten koulu ahdistaa ja myöhemmin kun luettelin ohjelmat mitä aioin illan päälle katsoa. Suurin järkytys oli "Mitäs tyttö?" kun kävelin olohuoneessa. Menin ihan sanattomaksi, ei ole isän tapaista kysellä kuulumisia tuolla tavalla. "Mitä sää oikeen rämppäät koko ajan?!" olisi ollut enemmän isää.

Äiti ehotti mulle synttärilahjaksi 800 e maksavaa kameraa.... Soli joku jännä huippuominaisuuksilla. Isäkin jo suunnitteli sen ostamista nettikaupan kautta, tulisi halvemmaksi se sanoi. Miulla ei nähtävästi ole sanavaltaa tässä. xD Kyllä se toinen, 300 e maksava kamerakin varmaan riittäisi. xD

rotunainen[Ei aihetta]Luonut: rotunainenTiistai 08.07.2008 08:00

vois vaik päätyy nukkuu joku kellonaika. :D
« Uudemmat - Vanhemmat »