IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Kirjallisuus ja lehdet
Perustettu
29.11.2006
Tilastot
Käyntejä: 1180 (1.7.2008 alkaen)
Koko
64 jäsentä
Tyttöjä: 63 (99 %)
Poikia: 1 (1 %)
Keski-ikä
28,2 vuotta
Otos: 43 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 25,3 vuotta

Jäsenet (64)

`elllaaRonjasiiPINGVIINIKÖ^^mlsipali-ddolarhydeGizetteBabyfishcite_[[LaraSinideitttepa^^AnniKeroyuHemuli25^terhiw^
« Uudemmat -

-HUMANOID-[Ei aihetta]Luonut: -HUMANOID-Perjantai 29.01.2010 09:16

Heräsin tos pari minuuttii vaille 6 enkä sen jälkee saanu unta...
Piti sitte ruveta meikkaamaa ja pukemaa ja laittaa hiuksia..
Kohta vois ruveta lukee vähä midnight sunia...

roomLuonut: roomSunnuntai 22.11.2009 20:46

Stephenie Meyer aloitti kirjoittamaan Twilightia Edwardin näkökulmasta vuonna 2008, eikä ole tietoa millon hän jatkaa sen loppuun, tai milloin tekstin olisi tarkoitus tulla kirjaksi, nyt mä tässä suomentelen sitä tekstii ku ei mun oo järkee sitä lukee ku en tajuu mitää enkuksi, eli tulostan, kirjotan paperille kaiken sen n.250 sivua suomeksi mitä hän on kirjoittanut enkuksi ja sit mul on seki kirja : )

random_NYT SE KIRJA LOPPU ;___;Luonut: random_Keskiviikko 28.10.2009 22:53

Aamunkoi, luin sen vihdoin loppuun.. toivoin jo, ettei tarvitsisi koskaan lopettaa ;___; en ole pitkään aikaan lukenu mitään niin kaunista, koskettavaa, surullista ja onnellista kirjaa. kiitos Meyer taas pienestä valonpilkkeestä tähän tummaan syksyyn :)

en pystyny päivällä kunnolla keskittymään töihinkään, ko mietin vaan mitä Bellalle, Edwardille ja Nessielle käy...

tahtoisin vaan lukea lisää.. ja lisää.

ihana ♥

ja haikea ;__;

sitte vanan lukemaan Midnight sunia niin pitkälle ko sitä on <3

kasu_[Ei aihetta]Luonut: kasu_Torstai 28.05.2009 01:21

awwwwwww shit ! haluun lukee loput siitä jo :--( stephenie kirjotteleppas jumankauta nopeesti se loppuun ja päästä meidät tuskistamme !

HasnkiMidnight SunLuonut: HasnkiMaanantai 11.05.2009 01:23

Tää onki jännää lukee enkuks =D En kyl hirvee hyvi kaikkii sanoi ymmär mut mitä pienistä =D Pitäis men nukkumaanki ja mä vaa jumitan täs koneel sen takii. HIENOA =D

Kooku[Ei aihetta]Luonut: KookuTiistai 27.01.2009 17:24

"My life was an unending, unchanging midnight. It must, by necessity, always be midnight for me. So how was it possible that the sun was rising now, in the middle of my midnight?"

ainokki[Ei aihetta]Luonut: ainokkiTorstai 15.01.2009 14:06

Ahh, oikeesti pää vähän hajoo näiihin newborn twilight hehkuttajiin. Voi kun toivoisi, että sitä leffaa ei olisi koskaan ilmestynyt tai, siis voikun ihmiset ymmärtäisi lukea sen kirjan. ♥

Voisi mennä tänään ostamaan Breaking Dawnin muah, sitten mun kokoelma olis lähes täydellinen. Sen jälkeen vaan odotellaan Midnight Sunia. Tosin osaako joku täällä kertoa, että ollaanko sitä nyt julkaisemassa/onko Stephenie nyt kirjoittamassa sen loppuun. Voisi itekkin googlata. Hmh. :)

Vtw onks se leffa vähä pelle, siit puuttuu se blood type/edward kantaa bellan terkkarille muah kohta ja koko leffan tunnelman ja fiiliksen pilaa se Robertin quote missä se sanoo Bellaa spidermonkeyksi (mitäääää). Ja mitä hittoo ähh. Noooo whatever.

ainokki[Ei aihetta]Luonut: ainokkiKeskiviikko 14.01.2009 02:26

Ei olis koskaan ees pitäny alkaa lukemaan Midnight Sunia! Tosi rasittavaa, että 12 luvun jälkeen pitää lopettaa ilman toivoa jatkosta. Tällä hetkellä vaan toivon koko sydämestäni, että Stephenie Meyer päättää jatkaa kirjoittamista, miksei jopa kirjoittaa kaikkia kirjoja Edwardin näkökulmasta, taino ei eihä New Moonia tho. Huh, mutta ehkä jotenkin tän lukeminen vei pois sitä, että Edwardin kiinnostus Bellaan olisi kiinni siitä verestä tuoksusta, mutta kaikki sen kiinnostus on kyllä niihin inhimillisiin osiin, joten toivotaan, että Bellasta ei tulisi vampyyria ja Jacob.... huh.
http://www.stepheniemeyer.com/pdf/midnightsun_chapter1.pdf Niinku kaikki varmasti tajuskin ni tos on Midnight sunin eka kappale : )
Stephenie Meyer ei jätä meitä kärsimään ♥^^
« Uudemmat -